הדבר האחרון שאפשר להגיד עלינו זה שאנחנו אוהדי הצלחות שאוהבים את בית"ר מאז שגאידמק הגיע, דפדפו בפורום כמה דפים אחורה, לתקופה של פניג'ל ותראו שכמעט כולם אומרים אותו דבר "הקהל של בית"ר הוא הקהל הכי טוב בארץ בכל הדברים פרט לפירוטכניקה ואלימות. ראית את הגמרים של 1999\2000\2001 וכו'? כי כל רמת גן היה צהוב שחור. וגם בימי פניג'ל היינו ממלאים את טדי במשחקים גדולים, כמו שהיה את הקמפיין של "ירושלים לא תרד" ובכל משחק היו המון המון אוהדים, בטוח יותר ממה שאתם מביאים השנה. אני בסך הכל אמרתי שהתווספו לבית"ר הרבה אוהדים שהיו רדומים. בקשר לאוהדי חיפה, הם גם לא אוהדי הצלחות, כי גם בהצלחות שלהם קרית אליעזר היה ריק. הם ממלאים איצטדיונים רק במשחקים במסגרות אירופאיות. שימו לב שהם קוראים לעונה הזו שחורה, זה אומר עליהם הכל, הקבוצה נמצאת בצמרת ובתחילת העונה אפילו הייתה יריבה לאליפות עד שהגיעה הדעיכה, אבל עם כל הכבוד, אם זו עונה שחורה אז מה אנחנו נגיד? כל משחק בקרית אליעזר יש 2000 צופים בערך. לפי מה שהבנתי אפילו המשחק הקרוב של חיפה לא ישודר עקב חוסר התעניינות. ביום שמכבי חיפה תהיה קבוצת תחתית עם בעלים כמו פניג'ל, תקציב של קבוצת אמצע טבלה ושחקנים שמשחקים היום בליגה השנייה, השלישית והרביעית כמו אלירן חודדה, אלי ששון, עופר טלקר, אינדיו, קלדיירה, תומר חליבה ושהתקווה הגדולה שלהם תהיה אופיר עזו ולא ליאור רפאלוב אז קרית אליעזר יכיל 1000-2000 אוהדים במשחק ואני לא מגזים.
בהפועל זה גם ככה בכל מקום זה ככה, במידה והפועל תקח אליפות אז זה ברור שיבואו יותר אוהדים מאשר שהיא נלחמת על הירידה, ככה זה בכל מקום, לנו למשל היו הרבה אוהדים בזמן שנלחמנו על הירידה אך כמובן שעכשיו באים יותר אוהדים ,ככה זה אבל לא כולם אוהדי הצלחות רוב האוהדים ברוב הקבוצות הם אוהדים מושבעים שבאים גם בתקופות רעות וגם בטובות.
קבוצות הכדורגל של ישראל כבר מזמן לא מייצגות מגזרים או מעמדות. כל זה היה שייך לעבר לפני עידן הכסף והבעלות הפרטית.
זה לא נכון להגיד "הקהל של בית"ר יותר טוב" בגלל דבר כזה. הפועל היא הקבוצה החלשה ביותר מבחינת כמות הקהל בארץ לעומת שאר 3 הגדולות. מה שכן אחוז האנשים שכן באים אלינו למשחקים גבוה בהרבה מהשאר.. אי אפשר שלא לצפות שבית"ר תמלא את רמת גן. כל ילדודס אוהד בית"ר היום.. גם אם הוא גר באילת. אני יכול להיות גאה אבל שהקהל שלנו הוא מדהים, הוא חם, הוא כמו משפחה, הוא עושה דברים ותפאורות מדהימים ויש לנו הזכות להיות הראשונים שהכניסו הרבה דברים חדשים בכל מה שקשור לקהל ועידוד במדינתנו הצנועה.
לא סיבכתי את עצמי בכלל, אתה הכנסת פתאום את מס הכנסה והראתי לך שהסכומים שכתבתי הכול כלול, ובנוגע לבמידה ואם יהיה הרכב כזה, אני חושב בדיוק אותו דבר כמוך, ואת זה רשמתי בהודעה הראשונה שלי עוד לפני שהגבת. ואם כבר מוסיפים הודעה, דוס סנטוס, אבדג'י (שהולך לו טוב בברזיל ממה שהבנתי) ואסולין (ראבאק שוב הסתבכת? עכשיו בגרושים נמכור אותו) ימכרו בקיץ, בנוסף לאניימה. רק לציין שבעונה הבאה לא ניהיה ביידים של הראל.
מישהו יודע אם מוכרים כרטיסי נוער למשחק נגד ק"ש בשבת, ואם כן - לאיזה שערים ? כרטיס מבוגר עולה 40 ש"ח לשער 7.
זה יעלה את מספר האורחים לשלושה - 2 אורחים זמניים (בני יהודה ונתניה), והאורחים המעצבנים ביותר - אלה שבאים להתארח אצלך בסלון, בשעה מוקדמת, ונשארים עד אמצע הלילה, מרגישים כמו בבית. מסרבים להתפנות ... יאללה, לכו כבר הביתה - לר"ג ...
אני לא יודע מהם המקורות שלך, אני רק מקווה שזה ייצא לפועל. השכונה הייתה ותהיה תמיד הבית האמיתי של בני יהודה. רק בשכונה נצליח לצאת מהמשברים. עובדה שכל הזמן ששיחקנו בשכונה לא היינו מועמדים להדחה.