הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. שער 7 Member

לאוהדי בית"ר היקרים, אתם לא מחשיבים גביעי מדינה יותר? רק אליפויות?
    לא לקחתם את גביע המדינה כבר 19 שנה, ועכשיו כשאתם כל כך קרובים לקחת אותו זה לא נחשב בעיניכם כתואר? מדהים איך שהכסף סינוור אתכם. גם גביע המדינה זה תואר, אבל ברור שלא כמו אליפות.
    לגבי גרשון ותאריו :
    עם הפועל - גביע המדינה ב- 1999, אליפות ב- 2000, גביע המדינה ב- 2000, גביע השוקו ב- 2002.
    עם בית"ר - 2 אליפויות.
    וגם אני לא מתלהב מאבוקסיס. תרנגול גאה כתב את זה בדיוק כמו שאני רואה את הדברים.

2. King Kenny Member

שער 7, שכחת את הגביע ב-2006.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיזה שערים צפויים לשבת אוהדי הפועל תל אביב במשחקים ביום רביעי?

4. Pele Member

1,13-16

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כן, ממש סמל מדהים, מאוהב בהפועל בכל ליבו...כבר שכחת מי עמד בראש המדרבנים את בית שאן לפתוח רגליים במשחק השרוכים?

6. Pele Member

אם תקראו את כל ההודעה שכתבתי ולא לוקחים רק חלק ממנה הייתם מבינים למה התכוונתי.

התייחסתי למה מתייחסים היום כשאומרים סמל, וסמל הוא שחקן שנזכר ככזה ששיחק כמה שנים במועדון וגם סיים את הקריירה שם.. בגלל זה אבוקסיס נזכר כסמל בהפועל..

אבוקסיס הוא סמל בשביל הפועל. אפשר להגיד שלא כמו הגדולים, אבל הוא בהחלט סמל..
    עבר הרבה עם הפועל, הראה הזדהות עצומה עם הקהל, המועדון וכל היריבויות שלו..

אבוקסיס אוהב את הפועל. פשוט ככה

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קראתי את כולה, ואני עדיין אומר שאדם שבאמת אוהב את הפועל לא היה מבקש מקבוצה שלמה לקחת ממנה את האליפות ולתת אותה ליריבה הגדולה (וזה בדיוק מה שאבוקסיס עשה, כל הבכי סטייל "לא ירדתם, אז בשביל מה?").

לגבי סמל? אולי, אבל אני חושב שרוב הקהל מספיק אינטיליגנט כדי שלא יעבדו עליו בכמה שירים נגד בית"ר.

8. FelaKaT Member

אבוקסיס עד כדי כך אוהב את הפועל שבהזדמנות הראשונה שלו הוא ברח לאשדוד?

9. Pele Member

בוא נסכם ונגיד ככה,

היום אני יכול להיות שמח ורגוע שמישהו כמו יוסי אבוקסיס נמצא בצוות המקצועי/ניהולי של הפועל.

10. King Kenny Member

זה לא סותר את זה שהוא לא סמל.

מבחינתי, שחקן שבתקופתו בבית"ר נחשב כסמל שלה לא יכול להיות סמל בהפועל, לא משנה מה הוא יעשה.
    במיוחד לאחר עונת השרוכים.

11. שער 7 Member

אני לא מחשיב את הגביע הזה. הוא כבר היה עם הראש בחוזים של גאידמק ורצה להניף את הגביע לבד.

ואני לא מבין למה תמיד באיכסטדיון רמת בעעע גם אם זה מול אשקלון, אשדוד, הפועל רמת גן או הפועל מג'דל שמס אנחנו מקבלים את היציעים הללו. 1 זה עוד בסדר, אבל מ- 13-16 פשוט אי אפשר לראות כדורגל. כבר עדיף לראות ת'משחק בקניון איילון.

Last edited: Apr 14, 2008
  12. Pele Member

שער 7,
    אנחנו אשמים בזה תאמין לי. (אנחנו כאילו הקבוצה).

כבר הרבה שנים זה ככה ואף אחד לא טרח לשנות את זה. כפי שנהיה קבוע ששער 1 שלנו, ככה גם נקבע ששער 13-16 שלנו וזה לנצח ישאר ככה..

13. Raulito Madridista

אבוטבול יחמיץ את חצי הגמר

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/bneishaymed.Xxx

שי אבוטבול, קשרה האחורי של הפועל ת"א שלא שיחק בתבוסה 3-0 למכבי נתניה, סובל מקרע חלקי ברצועה הקדמית בקרסולו. הוא יחמיץ בוודאות את מפגש חצי גמר גביע המדינה נגד בית"ר שמשון ובהפועל יעשו מאמצים גדולים כדי להכשירו לשאר המשחקים שנותרו העונה. אבוטבול נותח בקיץ הנוכחי בגלל אותה פציעה בידיוק. הקשר יטוס הערב לבלגיה כדי לעבור בדיקות וטיפולים. השחקן ינוח לפחות שבוע עד שיחזור לנסות להתאמן.

מכה קשה מאוד לקבוצה ללא ספק. אבוטבול הוא שחקן מרכזי, הוא זה שמוציא את הקבוצה קדימה מהגנה להתקפה, ראינו מה קרה שאנסומבו ניסה לנהל את המשחק שלנו(אומנם היו לו מסירות לא רעות, אבל יותר מדיי איבודי כדור). בתקופה הזו נאתכו חייב לקחת את המושכות בעצמו. אני כמובן אמשיך להגיד שאני מפנטז על שילובו של ראובן עובד בהרכב. בקשר לחצי הגמר נגד שמשון, בושות גדולות אם נפסיד להם. רק לנו יש מה להפסיד כך שאני לא כזה רגוע לקראת המשחק.

Last edited: Apr 15, 2008
  14. אלי אוחנה ג'וניור Member

שי אבוטבול יחסר להפועל ת"א. בורג חשוב במערך הקבוצתי של אלי גוטמן, הנעת הכדור של הקבוצה טובה יותר כאשר הוא במגרש, איתו המשחק של הפועל ת"א זורם טוב יותר. שחקן מאוד מוערך עליי.

Last edited: Apr 15, 2008
  15. Proud Cockerel Member

צריך לנסות לשלב את ראובן עובד בהרכב הפותח. בדקות הבודדות שהוא שיחק נגד נתניה הוא הרשים אותי לא מעט.

דעתי עליו חלוקה. אני די לא סובל אותו ואת הפוזות שלו. אני מטיל ספק די גדול באינטיליגנציה שלו (ולפיכך לא בטוח שהוא יכול לעשות את קפיצת המדרגה משחקן ספסל שנכנס בדקה ה- 80 כדי לתת פוש אחרון, לשחקן פותח. להבדיל, למשל, מביבראס נאתכו שעשה קפיצת מדרגה כזאת), אבל אין ספק בניצוצות הכישרון הדי מרשימים שהוא מפגין לעיתים קרובות, ובמיוחד הטכניקה הנהדרת שלו.