הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. Alon_Yaari Member

בסדר אין קשר... אלה אוהדי מכבי בכלל... הם לא קוראים לנו אשכנזים כי גם הם כאלה... רוב אוהדי בית"ר לא ממש...

2. Proud Cockerel Member

אבי רצון בטורו במעריב (וב - NRG):

אבי רצון חושב שהפועל ת"א השתפרה פלאים מאז הגעתו של גוטמן, רק חבל שהמאמן מתנהג בחוסר ביטחון ועסוק בהתנצלויות מיותרות.

הצילו את המציל

הסטטיסטיקה של אלי גוטמן לא לפניי. אין לי צורך בה. בגדול, גוטמן הגיע להפועל ת"א כאשר הקבוצה נחשבה בלתי ניתנת להבראה ויורדת בטוחה. מי ראה יותר משחקן אחד באדום בחלק המגרש של היריב. היום הפועל היא אחת הקבוצות הטובות בליגה. ככה משחקים היום כדורגל בעולם. כמובן למי שאין את קאקה, פירלו, רונאלדו (כריסטיאנו כמובן‭,(‬ רוני, פברגאס, אדבאיור, איברהימוביץ' ואטו. לכדורגל הזה קוראים כדורגל מאוזן. כזה שלא מתחשב בפרשנים שהם אוהדים ובאוהדים שהם פרשנים. כזה שמכבד את המקצוע. קודם כל אחריות בהגנה ומיד אחר כך פתיחה כמניפה בדרך להתקפות מסודרות או מתפרצות.

אז מה פתאום עכשיו גוטמן? פשוט מאוד, כי גוטמן ממשיך להסביר ולהתנצל אחרי כל משחק על האופי והסגנון של הפועל. מה שמראה שהבן אדם חסר ביטחון בפעולותיו או שהוא לא כזה יציב ודעתן בעבודתו. למה החלפתי את דגו ומדוע ויתרתי על טלקיסקי.
    וכן, גוטמן אשם שהיה איזה משחק שהשחקן הבולגרי היה חלש וגם מסר פעמיים כדורים לרגלי היריב.

הרזולוציות שאליהן מידרדר גוטמן כאשר הוא מסביר כל מהלך מקצועי, כנראה כדי למצוא חן בעיני הסביבה שהוא חושב שהיא חשובה, הן מופרכות ומגוחכות. שישיב לשאלות אחרי כל משחק בצורה עניינית ויחזור לעבודה שאותה הוא מכיר כל כך טוב. כמו כן, שיפסיק להסביר ולנתח שחקנים באופן אישי. להוציא מקרים נדירים, אין יותר מאמנים שמפילים תיקים על שחקנים. אין השפלות ואין העלבות. הכל בארבע עיניים באמצע השבוע. אם גוטמן הוא לא מדליפן, הוא גם יידע ויבין מי אמר מה ומתי.

זה גם המקום והזמן להביע תמיהה שמא גוטמן לא יודע עד כמה הוא מאמן מוצלח. יתרה מכך, אולי הוא לא מבין עד כמה הפועל השתפרה והיום כיף להיות אוהד שלה ושל טלקיסקי. עוד בולגרי שיכול היה לשחק לצדו של ברבטוב בטוטנהאם ומשחק אצלנו ולהנאתנו.

נחמד ויפה, רק שבסוף הוא קצת הגזים, לא ...? (עוד בולגרי שיכול היה לשחק לצדו של ברבטוב בטוטנהאם...?).

3. ShayD Member

שיסתום תפה שלו .
    מה אכפת לי אם גוטמן מתנהג בחוסר ביטחון העיקר שהקבוצה שלי מתפקדת טוב ובמצב טוב זה מה שחשוב לי מצדי שילך ערום באימונים

לדעתי לטלטיסקי יש כישרון ענק , הוא יכול להשתלב בליגה האנגלית בקלות
    למשל הגולים שלו נגד גרמניה או נגד ביטר הם לא יורדים מהגולים של הצ'מפיונס אתמול

4. Proud Cockerel Member

פה קצת הגזמת...

נכון שאנחנו נהנים להלל פה את "הגאון הבולגרי", אבל בוא לא נגזים.

אמנם טלקייסקי נתן שני גולים יפהפיים, ובתזמון מושלם (במשחקים הכי חשובים והכי מכריעים), ואמנם הוא מראה ניצוצות של כשרון, ואמנם בסטנדרטים של הליגה שלנו, ובטח בסטנדרטים של הפועל השנה, הוא שחקן נהדר, אבל, ואבל גדול - עבור הפרמייר ליג הוא עדיין (אם אפשר לומר 'עדיין' על שחקן בן 31) רחוק מרחק שנות אור.

הוא לא תמיד יציב. אי אפשר תמיד לסמוך עליו שיספק את הסחורה. יש משחקים שבהם הוא נעלם, או שבכלל לא הגיע.

הוא לא מי-יודע-מה בכושר. בקושי מסתדר עם הליגה הרדודה שלנו (שלושים ומשהו משחקים בשנה), נראה אותו מסתדר עם הליגה הקשוחה והתובענית בעולם ... (יותר משישים משחקים בשנה לקבוצות הבכירות - כפול מאצלנו).

קבוצות ליגת האלופות אמרת ...? נו, באמת. אם הוא באמת היה שווה מנצ'סטר יונייטד/צ'לסי/ארסנל, הוא לא היה מוצא את עצמו בגיל 31 עם רזומה של שתי קבוצות בלבד - לבסקי סופיה והפועל ת"א בתיק שלו.

לטעון שהוא "יכול היה לשחק לצדו של ברבטוב בטוטנהאם" - קצת מוגזם ...

בכל זאת "גאון בולגרי" יש רק אחד,

אפילו אם שמו גם כן דימיטר.

5. Alon_Yaari Member

טור סביר... ובסוף הוא באמת קצת הגזים...

6. ShayD Member

לא אמרתי שהוא מתאים לליגת האלופות
    רק שהגול שלו נגד ביתר שרץ אחריו קשר אחורי על הצוואר והוא עובר אותו ומקשית כל כך יפה זה גול של ליגת האלופות

בואו נסכם שהוא שחקן גדול שהוסיף המון כנל טופוזאקוב אולי עושה שטויות אבל הוא שומר חזק עם ראיית משחק מדהימה ויוכלת שמירה חזקה טוב הם הוסיפו המון לקבוצה ואני לא יודע איפה היינו בלעדיהם

7. Proud Cockerel Member

הסכמנו ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ואיפה היינו בלעדי אלי גוטמן שהביא אותם אלינו (אותם, ואת עמרי קנדה. אה כן... ועוד אחד, איזה שלומי משהו... איפה הוא היום בכלל ?)

8. Alon_Yaari Member

זה היה בציניות כי אתה חושב שהוא טוב או גרוע??! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

9. ShayD Member

עומרי קנדה שחקן גדול ומרגש
    באמת מוסיף המון אבל חבל לי שהוא תפס את המקום של דני , אהוב מאוד ואחרי הכל הוא שחקן בית .

10. Proud Cockerel Member

זה היה כי מאז שהוא הגיע, עוד לא ראיתי אותו משחק ...

(כמובן שזה היה בציניות ...)

וזה לא כל כך חשוב אם אני חושב שהוא טוב או אם אני חושב שהוא גרוע, אם הוא יכול או לא יכול. הוא פשוט לא מספק רבע מהציפיות שציפו ממנו.

(בטח יחסית לשלושה האחרים שהבאנו במקביל אליו, שמספקים הרבה, מעל ומעבר למה שמישהו ציפה מהם).

11. Alon_Yaari Member

בזה אני מסכים איתך לגמרי...

12. שער 7 Member

אתה מדבר עם הפסימיסט הגדול ביותר של הפורום.

עובדה שבליגה הבולגרית (שטובה יותר מהליגה בישראל) הוא הפציץ בלי הכרה (18-20 שערים בממוצע לעונה), והוא גם שיחק אשתקד בליגת האלופות, כך שטלקיסקי יכול בקלות להשתלב בליגה האנגלית. שחקן כזה לא היה בישראל כבר הרבה זמן.

Last edited: Apr 11, 2008
  13. Proud Cockerel Member

פסימיסט ...? כולנו פה פסימיסטים ...

שער 7 פשוט לקח את הפסימיזם שלו רחוק הרבה יותר, הציב את זה בדרגת אומנות של ממש.

יש שמכנים זאת "לוזריות" (בעיקר אלה הצהובים שנוהגים להכנס לפה...).

עדיין, הליגה הבולגרית ברת השוואה לזו הישראלית, ושתיהן ניצבות מרחק שנות אור מהפרמייר ליג. שחקן שרגיל להבקיע 18-20 שערים בעונה ממי משתי הליגות הללו, יכול למצוא את עצמו מתקשה מאוד באינטנסיביות של הפרמייר-ליג.

14. Proud Cockerel Member

מי צריך שחקני בית כשיש לך את זה :

http://img510.imageshack.us/img510/8476/40dx0.Xxx

ואת זה :

http://img510.imageshack.us/img510/170/1524yh6.Xxx

ואת זה :

http://img87.imageshack.us/img87/456/41ed8.Xxx

מבחינתי הוא כבר כמו שחקן בית.

והוא יהיה הראשון שיסכים איתי...

15. Alvarez Member

שחקן בית? 5 שקלים מבית"ר או מכבי והוא זורק אתכם לעזאזל.