מצידי, היום השחקנים צריכים להתאבד, ממש להתאבד על הדשא ... מצידי, שיצאו כולם עם ידיים ורגליים שבורות, לא אכפת לי (למרות חצי הגמר הצפוי לנו, לא אכפת לי, נביא שחקני חילוף מהנוער...) חייבים להסתער על השער של החלאות כמו נחיל צרעות, כמו חיילי קמיקזה קטנים ... ווווווווווווווווווווווווווווווויייייייייייייייייייייייייייייי......................... בום !!! אם אני גוטמן, זאת התמונה שאני מצמיד לכל שחקן מול העיניים מאתמול בלילה, שילכו לישון עם זה: http://img301.imageshack.us/img301/7151/3kamikaze1nb1.Xxx http://www.aviation-art.net/kamikaze.Xxx
הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה... גם חיפה באה לפני כמה עונות לבלומפילד לחגוג אליפות. האוהדים שלה קנו כרטיסים גם ליציעים של הפועל.. ובסוף הם הפסידו והלכו הביתה עצובים אליפות לא לוקחים בבלומפילד!! סוףסוף קצת שמחה בעונה הזאת. גם לנו מגיע
שני האחראים העיקריים לנצחון הצבא האדום כנגד ניסיון פלישת השבטים הברברים לציוויליזציה: המצביא העליון, הגנרל דימיטר ("מצ'ו") טלקייסקי מפקד הצבא האדום, המרשל אלין ("טופצ'ו") טופוזאקוב ואקנח בהודעה חשובה מפורום השדים הדומים: הריני מודיע על תרומה של ח"י שקלים ראשונים לקרן למען הקמת פסל ברונזה, בשעריך בלומפילד, של מצביא הצבא האדום הדגול דימיטר טלקיסקי, אשר פעמיים בעונה אחת הרים את רגלו האדירה והפיל את חומות שער 11 הצהובות. http://img230.imageshack.us/img230/6219/l0432statuesideii9.Xxxhttp://img230.imageshack.us/img230/3162/712pxcoatofarmsofbulgarvl0.Xxx
אני דווקא לא הכי מסכים איתך... למרות הגול הפנטסטי של דימיטאר, הוא היה חלש יחסית לשאר המשחקים שלו בהפועל... ברור שהוא שחקן גדול אבל לדעתי אנסומבו היה יותר טוב אתמול ועשה לבואטנג את המוות... על טופוזאקוב אין מה להתווכח... פשוט בלם ענק..
בהחלט צודק. כל הכבוד לטלקיסקי על השער ועל התצוגות בהפועל.. אבל אתמול עד הגול היה די חלש. איבד הרבה כדורים למי ששם לב, ויחסית היה בין השחקנים היותר בינוניים של הפועל (אתמול לא היו חלשים - היו בינוניים או טובים). יאמר לזכותו אבל שיש לבחור חוצפה, ואחרי שניסה להקפיץ מעל קאלה בפעם הראשונה לא התבייש לנסות זאת שוב וגם לתת וואחד שער.. אין ספק שאת הבחור צריך לעונה הבאה. ביחד עם טופצ'ה
כשאני חושב על זה, אולי צריך להמשיך לשחק במערך עם שני חלוצים, כמו שהאלה אמש גוטמן. הפועל נתנה משחק מצויין והיינו מסוכנים בחלק הקדמי, הטוב ביותר שלנו העונה(הגענו ליותר מצבי הבקעה נגד כפר-סבא בסיבוב השני, אך ההגנה הייתה מבולבלת בניגוד לאתמול, ובהתחשב ביריבה זה המשחק הכי טוב ללא ספק). אני לא חושב שנראה 4-4-2 במחזור הבא משום שביבראס חוזר וגוטמן מאוד מאמין בו, על אבוטבול ואנסומבו לא הייתי מוותר. אולי על ארבייטמן? הוא לא פוגע כבר כמה משחקים. ג'וניור היה מצויין אתמול וממני לפחות הוא מקבל את הקרדיט. לכל האדומים הצוהלים, גלריית תמונות מהמשחק אמש, מאת האתר הרשמי http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/1519.Xxx אנחנו בפער של 4 נקודות מהקו האדום כאשר נותרו שישה משחקים: נתניה(ח), ק"ש(ב), סכנין(ח), חיפה(ב) ,פ"ת(ח) וכפר-סבא(ב) אני חושב שאם נפסיד בקופסא במחזור הבא אז לא עשינו כלום. בן-דיין לא משחק וזה מחליש את הקבוצה. גם אוקוצ'ה ייעדר אך זה פחות קריטי. נתניה העונה לא מרשימה, ובתקווה שנמשיך את משחק ההגנה הטוב, אפשר לצאת משם עם נקודה. אני מאוד אופטימי לגבי ההישארות אחרי הניצחון אמש, כי על פניו יש לנו לוח משחקים קשים מאוד, אבל אם בית"ר ניצחנו אז בוודאי שאפשר כל קבוצה(בבלומפילד). חבל ששני המשחקים הקלים יותר שלנו על הנייר, נמצאים בסוף.
אני שמח לראות את פאביו ג'וניור רושם לזכותו הופעות טובות. אני מאוד מאמין בו וחושב שלקראת העונה הבאה, אם יעשה הכנה ראויה בקיץ ולא יגיע במצב שהוא הגיע לעונה הנוכחית, הוא יכול להיות שחקן מוביל בליגת העל. אי אפשר לפספס את הבנת המשחק הטובה שלו. אגב, יהיה נחמד לראות במשחק של הפועל תל אביב נגדינו את לואיס מארין מול אלין טופוזאקוב. שני בלמים שאלי גוטמן הביא, כשהראשון מביניהם דווקא ינסה לתסכל אותו. בכלל, במפגש האחרון מול הפועל תל אביב, כשהבקענו שער מהיר ולאחר מכן התבצרנו, ממש ריחמתי על אלי גוטמן. זה בטח כואב לנסות ולהכניע הגנה כשאתה בעצמך בנית, במיוחד כשהיא כל כך טובה.
1. פאביו ג'וניור- כשאני רואה ממשחק למשחק אני חושב שפאביו ניהיה סוג של זיטו, פחות חזק, פחות מהיר, יותר יקר, אבל נותן את הלב במשחקים, מחטיא ממצבים קורצים ויודע לעמוד במקום הנכון. זיטו סטייל.. אם הוא ירד משמעותית בשכר שלו (50 אלף דולר מקסימום במקום 450 אלף שהוא מרוויח נדמה לי) ויהיה לנו מקום לעוד זר, אני אשמח שישאר כמחליף. 2. ההגנה של נתניה- גוטמן הרי בנה אותה, הוא צריך לדעת איפה גם החסרונות שלה. יש לה הגנה חזקה מאוד, בטח יותר משלנו. אבל יש סיכוי... אם רק תאמינו :aaa021: מי צפוי להחליף את בן דיין?
פאביו ג'וניור זה חלוץ של שקל עשרים אבל שיאמר לזכותו, מגיע למשחקים גדולים. 2 שערים נגד בית"ר(ולא משנה שאחד בנבדל ואחד ממטר זה עדיין שערים), 3 שערים נגד מכבי ועוד גול במלחמת הישרדות מול בני יהודה, אין ספק שכאשר ג'וניור רואה מולו צהוב הוא נדלק והולך לו.
ממש לא מסכים איתך על זה שהוא חלוץ של שקל עשרים!!! צודק, אין מה להתווכח על ההחמצות שלו בתחילת העונה, אבל כשכל העונה אתה לא מקבל אף כדור, ופתאום מגיע אלייך אחד, אתה לא תהיה בכושר ההבקעה הטוב ביותר... תשים לב שמאז שטלקיסקי וקנדה הגיעו, וביבראס התחיל להראות מה יש לו ברגליים, הוא מבקיע הרבה יותר מבתחילת העונה, בה הוא הבקיע 2 שערים לעומת 4 בחלק השני של העונה, שזה בחישוב מהיר כפול... אז אם שנה הבאה יהיה סוף סוף פליימייקר אמיתי ושאר הקישור יבנה טיוב, אין ספק שצריך שפאביו יישאר...
תשים לב ש-2 מההחמצות היותר גדולות שלו העונה באו עם טלקייסקי וקנדה, אחת הסיבות שהפועל נמצאת היום איפה שהיא נמצאת זה חוסר היכולת של פאביו ג'וניור לסחוב אותה על הגב שלו, הרי זה מה שציפו ממנו לעשות וזה שהוא כבש 6 שערים לא אומר שהוא רכש טוב, בטח לא בחצי מליון דולר שהוא מקבל.
ממש לא ציפו ממנו לסחוב את הפועל על הגב.. איזה שטות. פאביו ג'וניור הוא חלוץ מטרה. שחקן עם סיומת טובה שצריך לקבל את הכדור ליד השער.. לעשות תנועה אחת וגול. וזה הוא כן עושה במשחקים הבודדים (כמו נגד בית"ר) כשהוא מקבל כדורים. אתמול הוא עשה פעולות יפות מאוד.. חוץ מהגול
זו בדיוק הבעיה שלכם. הפועל בנתה את רוב ההתקפה שלה על ג'וניור ובצדק כי הוא סקורר. כמעט בכל משחק, ג'וניור מגיע לשני הזדמנויות של גולים בטוחים ומחמיץ ברשלנות. השחקנים שלידו עושים עבודה טובה, נותנים לו את הכדור בדיוק איפה שהוא רוצה ואיפה שהוא צריך לקבל, אך הוא מחמיץ. אם ג'וניור היה מבקיע חמישים אחוזים מכל ההזדמנויות שהגיע עד היום, הפועל לא הייתה נמצאת היום בתחתית, ולכן הדברים של מירו נכונים.