הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. King Kenny Member

לא יודע מה איתך אבל ברגעים כאלו אני לא כל כך חושב על איך זה ישפיע על ביברס מבחינת כדורגל.

2. Sergio Ramos Member

יהי זיכרו ברוך.
    נדהמתי כשראיתי את ההודעה הרישמית על המקרה.
    נקווה שהוא ומשפחתו לא ידעו עוד צער.

3. Pele Member

מזכיר את הסיפור של באדיר קצת.. שגם הוא היה קשור מאוד לאביו שהתעקש ודחף אותו לטופ של הכדורגל.

4. Giallorossi Member

עצוב מאוד, יהי זכרו ברוך.

5. Fabio Junior Member

יהי זכרו ברוך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    מקווה שביברס ומשפחתו לא ידעו עוד צער, ושיחזור למוטב כמה שיותר מהר..

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום קטן שלי על עונת הרכש של הפועל תל אביב שלדעתי אמורה להיות בעונה הבאה.

רכישות:

אלירן דנין:לדעתי השחקן הוכיח את עצמו בימיו הטובים בבית"ר ובכפר סבא. אני לא רואה אותו ממשיך עונה בחיפה ובטח שלא בבית"ר כי הוא לא ישחק, ולדעתי הפועל צריכה להביא אותו במקום אנטבי שלא פוגע כבר כמה שנים טובות.

אבישי ידין:כנראה שדגו לא ימשיך איתנו עוד עונה, ואבישי ידין ממה שראיתי העונה הוא שחקן מצוין, כישרון גדול. הוא יודע לשחק בכל הצדדים אבל מעדיף את צד שמאל, ההגבהות שלו פשוט מדהימות אותי במשחקים של כפר סבא, למרות שהוא לא שיחק המון.

ירו בלו:כדאי לנסות. לחלוץ היה יחסים נהדרים עם רן בן שמעון וכשהוא עוזב כדאי לנסות להשאיל אותו לעוד עונה. הוא בינתיים מוכיח את עצמו בליגת העל ואני חושב שהוא ישדרג את ההתקפה שלנו.

איליה יבוריאן:למרות שאני מעדיף את אופציית בלו(שחקן יותר צעיר וגם יותר מוכשר לטעמי), אני חושב שאיליה יכול להיות אופציה מצוינת במידה וירו לא יבוא. יש לו גם אזרחות ישראלית, מה שלבלו אין וזה יכול לפתוח לנו את האפשרות של הבאת זר.

בן לוז:עוד אופציה לצד שמאל. אחד מהשחקנים האהובים עליי בארץ, שחקן עם כישרון גדול לדעתי וקאמבק להפועל יכול להתגלות כהצלחה בסופו של דבר.

בקשר לזרים אני סומך על גוטמן, הוא התעניין בכמה מהקפריסאית ובכלל אני תופס ממנו כמאמן שיודע למצוא כישרונות.

מחר אני ימשיך, כרגע אני הולך לישון.

7. Number 8 Member

השחקן הראשון שהפועל צריכה להביא לקבוצה הוא סלים טועמה, שכל כך חסר להפועל בעונה העלובה הזו. אחד השחקנים המרכזיים של הפועל בשנים האחרונות.

בלו שחקן של מכבי חיפה, ואני לא חושב שהיא תסכים להשאיל אותו לקבוצה שאמורה להתמודד איתה בצמרת בעונה הבאה, במיוחד שהוא נמצא בעלייה ואלישע לוי אוהב שחקנים צעירים ומקדם אותם. הייתי מציע שתלך על מישהו אחר.

אתה כנראה מתכוון לאביחי ידין...

Last edited by a moderator: Apr 5, 2008
  8. Raulito Madridista

חלק מהשמות שהבאת נכונים, אבל לזרוק סתם שמות לאוויר זה לא ריאלי, אבל בשביל לפתח את הדיון אני אביא את השמות שאני הייתי רוצה. אי-אפשר לדעת מה ייקרה עם הקבוצה בעונה הבאה. ראשית, עוד לא הבטחנו את המקום בליגת העל, ובהחלט קיים סיכוי שנרד לליגה הלאומית. שנית, לא ברור אם מוני הראל ממשיך. שלישית, לא ברור מה יהיה התקציב שלנו לרכש, ואף אחד מהשחקנים שציינת לא הולך להיות זול.
    שם שהייתי מוריד מהרשימה הוא אביחי ידין. שחקן לא חכם במיוחד, לא רואה אותו משדרג לנו את הקישור, הוא מאוד מיותר.
    כמו שעידן ציין, סלים טועמה הוא האופצייה הראשונה, אבל אני בספק אם נוכל לשלם לו את הסכומים שהוא מרוויח בבלגיה. אני מקווה בשבילו שהוא יחזור להרכב לקראת סוף העונה, הוא התחיל את השנה שם מצויין ודעך, אני מקווה שהוא לא יחזור ארצה, אבל אם כן, הוא השחקן הראשון ברשימה.
    שחקן שכן אפשר להביא עם קצת לחץ הוא גילי וורמוט, אני בטוח שחוזה יפה והבטחה שהוא יהיה שחקן הרכב, יחזירו אותו לארץ. הוא בקושי משחק בגנט ואני צפיתי את זה עוד לפניכן.
    ציינת את בלו שהוא שייך לחיפה, במקומו הייתי מנסה להביא את אבידור. חלוץ זריז שיודע ליצור לעצמו את המצבים. הוא מאיים על כל הגנה ואת יכולת הסיום הוא יישפר.
    אנחנו בהחלט צריכים מגן שמאלי, אבל אלירן דנין נראה שחקן קצת גמור. הוא מתייבש על השחקן בחיפה ולא היה שחקן הרכב כבר הרבה זמן. זה ברור שיגאל לא ימשיך וכנראה שאי-אפשר להביא משהו טוב יותר, אז באמת הייתי הולך עליו.
    בן לוז לא יחזור לפי דעתי, הוא עדיין שומר לקבוצה טינה מאז המקרה המכוער איתו בקיץ 2003.

9. Dimitar Berbatov Member

קודם כל השם הוא אביחי ידין. והוא ממש לא שחקן אגף כמו שאתה מתאר אותו. קשר אחורי לכל דבר. אני לא יודע מה אתה מתלהב ממנו. שחקן שבנוי על הרבה התלהבות והגנה חזקה. ממש לא השחקן שישדרג את הפועל ת"א.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

אנשים, לא אומרים: "יהי זכרו ברוך" על מוסלמי.
    עצוב, מסכן ביברס, עוד ילד.

11. שער 7 Member

קליפ עידוד ואהבה לביבראס נאתכו :

http://www.youtube.com/watch?v=GrALNpNNMFU

לפי מה שאני יודע, ביבראס מתלבט אם לשחק מחר. אם הוא ישחק, הוא יעלה כמו מטורף.
    מקווה מאוד שלא תהיה דקת דומיה מחר. חלק מאוהדי בית"ר עשויים לחלל אותה ואני ממש לא הייתי רוצה לדעת מה זה יעשה לביבראס. אם זה יתן לו מוטיבציה, עוד יותר טוב.
    בכל מקרה, הפועל צריכים לשחק מחר בעיקר בשבילו.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שהתרשמתי מאבידור הוא חלוץ מצוין, אבל הוא מחטיא כל כך הרבה מצבים שזה מרגיז.
    אצלנו טלקיסקי משחק הרבה בצד הימני, ככה גם גילי ורמוט. די ברור שזה יהיה דימטרי שיעבור למרכז(לפחות לדעתי, הדריבלים של גילי לא יעבדו במרכז) ויהיה מעניין לראות אותו שם.

אין לנו אף מגן שמאלי להביא, וגם זר נוכל להביא במקרה של מכירת ג'וניור ואז נרצה חלוץ בתפקיד הזה(כנראה). דוס סאנטוס כנראה ייצא מההקפאה(שחקן טוב לדעתי) ואז כל מכסת הזרים שלנו תיהיה תפוסה.

13. Igi Member

14. Proud Cockerel Member

כשאני אומר "יהי זכרו ברוך", אני לא אומר את זה כאדם דתי (כי אני לא דתי, ולא מאמין), ולא כהלכה דתית,

אני אומר את זה מהלב, על כל אדם שאני מרגיש צורך לומר זאת עליו - יהודי, מוסלמי, בודהיסטי או בן דת זרטוסטרא ...

והאמן לי - קרוב לוודאי שאני מתכוון לזה בכנות רבה יותר מאשר הרבה אנשים דתיים שאומרים את זה בשם הההלכה הדתית.

אכרם נאתכו, יהי זכרו ברוך.

15. Pele Member

היום החלאות בבלומפילד

מלחמת עולם!!

איך אני אמור לעבור ת'יום הזה בעבודה לעזאזל.. למי יש חשק ללכת

יאללה הפועל!