גזען http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/wink.Xxx
תעלה שבע (7) הודעות מעליך... ניתחתי שם את ת"א ניתוח אקדמי מזהיר, וחשבתי שכבר הבהרתי את זה. בגדול, יש צפון ת"א ויש צפון ת"א ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אני רואה פה סתירה. לקרוא לקבוצה אחת נבערת (זה נחשב, למקרה שתהית, כ"לרדת"), ולשנייה בבונים, ולטעון שאתה לא מתנשא? בכל מקרה, אני באמת לא יודע מה זה "ילדים בני גילך", אבל אני יכול להגיד לך כאן בביטחון מלא שאני לא נבער. ולא הייתי כזה לא בגיל 14 ולא בגיל 16 או כל גיל ממוצע שהחלטת שמאפיין את הקהל של מכבי. ושלא יפריעו לך עובדות. בכלל, אני לא יודע כמה אני אוהב את הפילוח האוכלוסייתי הזה לאהדה. אני אילתי במקור, מזרחי, ימני, משכבה סוציו-אקונומית נמוכה. אני אוהד בית"ר? אני יושב בשער 11 כל משחק. יש שם אשכנזים, יש שם מזרחיים. יש שם שמאלנים, יש שם ימנים. יש תל אביבים מל' ויש חבר'ה מנתיבות ושדרות. יש עשירים ויש חבר'ה שצריכים לגרד שקלים כדי לממן כרטיס נוער פעם בחודש. יש משכילים ויש מטומטמים. בקהל הירושלמי יש הרבה אוהדים ממוצא מזרחי. זה עושה אותם "בבונים"? ילד, אתה צריך טיפול. מי אתה שתקרא לאדם אחר "בבון"? בחור, אתה מקשקש, אתה מדבר שטויות במיץ. ההודעות שלך בעניין רק הוכיחו לי את הנבערות האישית שלך - ולא, אני לא מתכוון להשליך את זה על כלל אוהדי הפועל
אני מניח שהוא קרא להם בבונים לא בגלל שרוב אוהדי בית"ר מזרחים (במקרה גם אני כזה) אלא בגלל האלימות שמתרחשת במשחקים שבית"ר משתתפת בהם מצד הקהל שלהם. עם כל הכבוד לך, המשתמש שאוהד את הקבוצה הנכונה, אני לא מצדיק את הכינוים שהדבקת לקבוצת אנשים...
חבוב, כשאתה מדבר איתי אתה מוזמן לדבר כמו בן-אדם. אני לא פגעתי בך על רקע אישי ולמרות שאתה טוען שאני צריך טיפול אני גם לא ירד לרמה הזאת. אה, אופס, שוב התנשאתי. איזה מתנשא אני, בחיי. א. כשאמרתי שבית"ר מייצגים את הבבוניזם לא התכוונתי שזה בגלל שהם מזרחים, כמובן. מספיק לראות את שני האנשים שהבאתם לטריבונה, לראות את הסרט "אני אוהב אותך בית"ר", לראות אתכם ביציע צועקים "מוות לערבים" כעדר בבונים נבערים וגזענים. בקשר למכבי - דיי בהצצה אחת בפורום הגדול שלכם, "השחקן ה-12", בשביל להבין על מה אני מדבר. המשתמש "יוסי אבוקסיס", לא אני הדבקתי לאוהדי ביתר את הכינוי בבונים. אני משתמש בו פשוט בגלל שהוא נכון. אני לא בא לדיון שלהם ואומר להם שביתר היום מייצגת בבוניזם, הם לעומת זאת באים לכאן כדי לריב. אמיל עכשיו סתם הוציא ממני את הרע וזה מעצבן אותי. אה, דרך אגב, ארגון האוהדים שלכם "השחקן ה-12" מונה ברובו המוחלט נערים בני 14-20 ואת זה אני אומר מידע. אבל שלא תיתן לעובדות לבלבל אותך.
הארגון, בולט ככל שיהיה, לא מייצג את כלל אוהדי מכבי. הארגון מייצג קבוצה של כמה מאות שיושבים במרכז שער 11. מעולם לא טענתי שארגון "השחקן ה-12" הוא בעל גיל ממוצע גבוה, דיברתי על הקהל של מכבי. אתה לוקח קבוצה שהיא לא 5% ולא 2% מכלל האוהדים ומחיל את זה על כולם, על יושבי שער 8, שער 13, שער 2 וכן, גם רוב יושבי שער 11, שאין בניהם ובין "השחקן ה-12" דבר פרט לאהבה משותפת למכבי תל אביב. אני לא בטוח מה קשור הפורום הזה שציינת, שלא רק שהוא לא מייצג את כלל האוהדים, אלא מכוון לקבוצה ספציפית ביותר שגם לא כל חבריה נמצאים בו. גם שם אפשר למצוא גיוון לא קטן וחילוקי דעות על עניינים של ימין-שמאל וכו'. הטיעונים שלך מגוחכים בערך כמו טיעונים של אנשים שיכללו את כל אוהדי הפועל תל אביב בקבוצה הקטנה והמתועבת שלקחה חלק בחילול קברים בארץ ישראל. אני יודע שאלו לא אנשים שמייצגים את הקהל של הפועל כלל, אבל גם הדוגמאות שלך לא מייצגות את הקהל של מכבי. זה קהל מגוון, ולאפיין את כולו על סמך המאפיינים של קבוצה מאד קטנה זה לא כ"כ לגיטימי אני בטח לא באתי כדי לריב עם אף אחד, אבל קשה לי להתעלם מהדברים שאתה כותב. על מה התעצבנת בדיוק אני לא בטוח, כי טענתי שמשהו לא בסדר איתך כשאתה מכנה אדם אחר "בבון" על סמך הכללה גורפת? אני עומד מאחורי זה, יוציא ממך מה שיוציא...
בדבר אחד אני חייב לגבות את פרנקו בארזי כשכתב ש: אבל גם לתקן אותו קצת, כי מבחינתי ביתר ירושלים כמועדון מייצגת את הבבוניזם. וזה עוד בלשון המעטה... המועדון הבזוי הזה, הנקלה, החשוך והגזעני הזה, כל עוד מסרב, כמדיניות מופגנת, כאידיאולוגיה מוצהרת, לקבל לשורותיו שחקן ערבי, מבחינתי הוא לא רק ראוי לתואר "בבוניזם" - הוא ראוי לכל תואר גנאי שקיים בשפה העברית (וגם לעוד כמה קללות בשפות אחרות). כל עוד המועדון, כמועדון, נצמד לגזענות החשוכה הזאת רק כדי ללקק לבבונים (כן, בבונים) הגזענים שיושבים ביציעי טדי (ושימו לב - אני לא מכליל. כמובן לא כולם כאלה, אבל יותר מדי שם הם כאלה) ומפחד מפני תגובותיהם, אז הוא ראוי לא רק לגינוי, אלא לחרם ! תארו לעצמכם מועדון כדורגל באנגליה, איטליה או גרמניה מסרב לקבל לשורותיו שחקן ממוצא יהודי (או מכל מוצא אתני או דתי אחר). רק תארו לעצמכם. זה יכול בכלל להתרחש ? זה מציאותי ? לא, רק בירושלים. וביקורתי לכל אוהדי ביתר שאינם "בבונים" (ורבים וטובים הם כמובן אינם כאלה), שהם אוהדים מועדון כזה ...
הרי ברור שיהיה גיוון בין 50 אלף אוהדים ואולי אף יותר (אני מניח שזה פחות או יותר כמות האוהדים וזה כולל גם אוהדי כורסא ואוהדי עלק). תסכים איתי שארגוני האוהדים הם מדגם מייצג פחות או יותר של כלל הקהל? אתה טוען שהטיעונים שלי מגוחכים ובתור השוואה אומר שזה כמו שאנשים שיכללו את כל אוהדי הפועל תל אביב בקבוצה הקטנה והמתועבת שלקחה חלק בחילול קברים בארץ ישראל. שם מדובר בלא יותר מ2-3 חוליגנים. אצלכם מדובר על האנשים שלמעשה שולטים ביציע שלכם ומהווים, אם תרצה או לא, מדגם מייצג שלכם. מבחינתי לפחות, בגדול, אוהדי ביתר = בבונים. ברור שלא כ-ו-ל-ם בבונים. הארגון אוהדים המוביל שלהם, "הלה פמיליה", הוא ארגון ויסלחו לי אוהדי ביתר, בבוני, אלים ועברייני. אז שוב, ארגון האוהדים המוביל מהווה מדגם מייצג של הקהל. אם הארגון אוהדים שנון, יצירתי, מקורי, וקצבי כמו אצלנו, זה מצביע על הכיוון הכללי של הקהל. אם הארגון אוהדים שובר כוסות באולפני טלויזיה, שר מוות לערבים ומוחמד ההומו, זה מצביע על הכיוון הכללי של הקהל. אם הארגון אוהדים מחזיק מעצמו ציוני דגול, שר אני מודה לאלוהים ומדגיש את החלק בו שאומר "מי כמוך באלים", אבל אחר כך אוכל חזיר וביום כיפור משתכר, זה מעיד על פתאטיות. אבל זה לנושא אחר.
לא מסכים לחלוטין. בכלל בכלל לא. לא בבית"ר, לא במכבי, ובטח לא בחיפה (על שאר הקבוצות אני לא רוצה להתחייב) ובזה אני אסיים את הדיון הזה איתך. לא שאין לי מה להגיב על הדברים הנוספים שאמרת, כמו ה"כיוון הכללי" של הקהלים ומה שלא היה שם, אבל אני די בטוח שזה לא שווה את האנרגיה
אם תמשיך לבטל אנשים אחרים רק בגלל שהם חושבים אחרת ממך, מהר מאוד תמצא את עצמך מתווכח עם אחרים וזה ילך בערך ככה: "יאללה אנגליה!" "נכון!" "יאללה מכבי!" "יאלהההה אשששש אונסים אותם כמו זומביםםםםםםםםםם"
הידע שלי במיניות הזומבים מינימלי (מה גם שיצא לי לקרוא את "the zombie survival guide" הנפלא, אבל לא זכור לי שום קטע משם על סכנת אונס). ואני לא כל כך סובל את אנגליה אני לא מבטל אותך כמו שאתה לא מבטל אותי - אנחנו פשוט לא מסכימים על נושא שאין יותר מדי טעם לטחון על גבי הפורום, מעצם העובדה שהוא יוביל רק למקומות פחות טובים
לפני כל דרבי לפחות חמישה-עשרה אנשים בפורום של השחקן דואגים לציין שיש לאנוס את הפועל כמו זומביםםם (תמיד עם יותר מדיי ם) בקשר לחלק השני של ההודעה שלך - אוקיי, מסכים איתך. לגיטימי. בזה אני מסיים את הדיון, לפחות להיום... לילה טוב אנשים.