מישהו ראה אחד על אחד עם גיא לוזון? רק ראה שהבן אדם לא מבין כדורגל ומנהל קבוצה כמו שאני מאמן אותה במנג'ר איזה שטיות הוא דיבר ועם אבג'י הוא הרג אותי הביא אותו בגלל שהכניס 2 גולים במשחק שראה אותו .שידע פעם הבא להביא שחקנים ולא להגיד רצינו עם אתה רוצה שחקן אז הוא שלך
בשביל להבין את זה שלוזון מאמן קבוצה כמו במנג'ר לא צריך לראות אחד על אחד. מספיק לראות את פאביו ג'וניור ואת אבדג'י
לוזון לא מתאים ליותר מלאמן קבוצת ילדים. מה שהוא עשה להפועל זה הרס מוחלט. הוא השמיד כל מה שהיה חי שם,ובעיקר שלח את יוסי לתלות את הנעליים בכפייה.
אני חושש מאוד מהדרבי הזה. חושש מאוד. טופוזאקוב, הלב של ההגנה שלנו, לא כשיר לגמרי, אנטבי וארבייטמן לא לגמרי כשירים, לא ברור באיזה כושר אניימה חזר מאליפות אפריקה, כנ"ל לגבי דואני אם יפתח (ועדיף שכך), ובנוסף מכבי בתקופת שיא. תחושה של תבוסה באוויר.
שער 7, הייתה פעם שבאת למשחק ואמרת 'יהיה טוב', כי לפי מה שזכור לי כל פעם יש לך תחושה של הפסד. אפילו אני שאני לא בן-אדם אופטימי כל-כך, יותר בוטח בקבוצה. 'לדרבי חוקים משלו' וזה מספיק. מכבי לא כאלו אדירים אגב, יש להם גם בעיות. עוד נקודה - טופוזאקוב לא כזה בלם גדול כמו שעשית ממנו. הוא אולי נראה כזה ליד טל חן המרגרינה ובאדיר הליצן, אבל הוא שחקן הגנה בינוני וזהו. אומנם באיחור קל, אבל אחרי שצפיתי באחד על אחד עם גיא לוזון, הוא הפך מבחינתי לאדם אידיוט. הוא הביא את פאביו ג'וניור בלי לראות אותו אפילו לא דקה אחת, זה ביזיון טוטאלי. אין לי בעייה שהוא נכשל עם אבדי, כי אותו הוא לפחות ראה, אבל להביא להפועל שחקן סתם ככה זו פשוט בושה וחרפה. גם אם הייתה מצוקת חלוצים, היו צריכים להיות פתרונות אחרים. אני לא מבין מדוע הוא שחרור את דה-ברונו. אני לא באמת מאמין לו שהקבוצה שתוכננה הייתה כזו אדירה. הוא ידע שטועמה יילך וגם ברדה הלך נדמה לי לפני שלוזון הגיע. מה שהוא אמר על אבוקסיס(לא זה שהוא אינו מתחרט שהכריך אותו לפרוש, כי אז גם אני הסכמתי עם המעשה), לא שווה תגובה אפילו.
טופוזאקוב הרבה יותר משחק הגנה בינוני, הוא אחד הבלם הכי טוב בהפועל ב-4 שנים האחרונות, בלם מצוין, רק חבל שהוא הגיע בינואר ולא קודם. דור, גם אני פרט לפעמיים ואולי שלוש לא ראיתי שאתה בא למשחק בצורה חיובית, אתה שלילי, אמנם לא כמו שער 7 אבל אתה מאוד שלילי בכל הנוגע להפועל.
אתה קורא לשני מחציות טובות בשני משחקים, כושר שיא? בימים האחרונים, שמעתי יותר מדי אוהדי הפועל בטוחים שמכבי תנצח את הדרבי, הלו, אתם עד כדי כך לוזרים? זה דרבי ולדרבי חוקים משלו.
ידעתי שאוהדי הפועל לוזרים, אבל לא חשבתי שעד כדי כך. אם לדרבי אתם באים בלי ביטחון ובתחושה בטוחה שהפועל הולכים להפסיד את הדרבי... אז אין יותר על מה לדבר.
הלוואי וכל אוהדי מכבי היו כמוך... בכלל, זה דרבי, והמיקום בטבלה אף פעם לא השפיע על תוצאת המשחק. אמנם במכבי נושבות "רוחות שניידר" והמאבק הצפוי בעונה הבאה עם בית"ר, שלא לדבר על סגל השחקנים שחוזק (ואף מילה על אבי נמני החדש - דור מלול), בעוד שאצלנו הכל תמיד נעשה בצניעות ובשקט. תמיד לפני דרבי יש לי פרפרים בבטן ואני מתרגש שבוע לפני, ביום של הדרבי אני כבר מתחיל לשקשק (אבל לא מפחד, מהתרגשות ומרוב לחץ שיש לי בפנים), ואם נוסיף לכך את הנקודה שבדרבי הזה אני הולך לשבת (יותר נכון לעמוד) בשער 5 עם אופציה לגשם (ואולי אפילו שלג), זה מרגש אותי עוד יותר. שלג בדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אני דווקא בא לדרבי הזה בהרגשה שאנחנו ניקח את הדרבי, כבר התערבתי עם חברים על זה. שער 7, למה לעזעזאל אתה חושב שירד שלג בתל אביב?
נכון, זה נשמע פאתטי, שלג במרכז, אבל לכו תדעו עם התחזיות האחרונות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לפני יומיים שמעתי על סופה מתוכננת בראשון בערב שתתגבר לקראת יום שני, לפני חצי שעה פתאום אני שומע "מזג אוויר מעונן חלקית עם רוח חזקה לקראת יום ראשון וטפטוף קל", השירות המטאורולוגי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx חוץ מזה, גם ברד בשעה של הדרבי זה יכול להיות נחמד...
שלג בת"א...? בואנ'ה, בנאדם, אתה באמת הזוי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לגבי התחזית - עוד לא למדת...? הם תמיד מוכרים לנו קטסטרופות לפני (סופות, סערות, מלחמת גוג ומגוג...), ובסוף זה מסתכם בקצת גשם ורוח עירנית מכיוון הים. הם עושים את זה רק כדי להצדיק את קיומם כשירות מטאורולוגי במדינה שבה שירות מטאורולוגי כלל לא נחוץ. אם יש דבר אחד יציב במדינה שלנו ושאין בו הפתעות - הרי זה מזג האויר... הא, כן... והם עושים את זה גם כדי למכור עיתונים ומהדורות חדשות. ולגבי הברד - הלוואי, הלוואי ברד בדרבי... אולי אז נראה את פאביו ג'וניור מחליק סוף סוף במהירות לכיוון שער היריב... אה, ו- King Kenny, אני מקווה שלא שמת הרבה כסף בהתערבות... חבל...