פשוט לא נתפס לא נתפס לא נתפס שהפועל ת"א לא הביאו חלוץ זר בינואר (31 יום להביא חלוץ זר), ונשארו עם פאביו ג'וניור. כל הקבוצות בחלק הזה של הטבלה התחזקו עם חלוץ זר ורק הפועל ת"א עם הג'וניור העגלה הזה. מה הם חשבו לעצמם?!
שהחוזה שלו הוא 450 אלף דולר לשנה ואין שום קבוצה בישראל שתשלם לחלוץ סכום כזה מה שאומר שהפועל תצטרך לשלם לו משכורת כ"כ גבוהה + משכורת לחלוץ זר נוסף. אין כסף.
אמממ אני אגיד לך על מה הם חשבו. הרצון בהנהלה רודפת הספינים הייתה להביא חלוץ זר. במשך שבועות שמענו מלא שמות של חלוצים בתקשורת, שבלי לראות אף אחד מהם אני מבטיח לך שהם יותר טובים מפאביו ג'וניור. אבל מה, לג'וניור יש חוזה גבוה להרבה שנים, והפיצויים היו עלולים להיות כבדים. אז עשתה ההנהלה חשבון, האם כדאי לשחרר חלוץ שידוע שכבר לא יצא ממנו כלום ויכול להזיק בעתיד מקצועית לקבוצה(דוגמא, היום- 2 מטר מול שער ריק-החוצה כמובן)אבל מצד שני לאבד הרבה כסף, או לפתוח את הכיס ולהביא חלוץ זר נורמלי, אתה יודע מה שלא יהיה נורמלי, שיהיה גרוע אפס. אבל אחד שיודע לתת גול מ2 מטר. ההנהלה של הפועל, שאצלה תמיד הכיס קדם לטובת הקבוצה ואיכות הסגל, בחרה כמובן באופצייה הנוחה מבחינתה. להשאיר את ג'וניור. מה שהם לא יודעים שירידה של הקבוצה לליגה השנייה יעלה להם הרבה יותר כסף. אבל הרי מה אכפת להם, אם חס וחלילה הקבוצה תרד מוני הראל וחבריו ימלטו כלא היו, כי הרי אלה יודעים רק נאמנות לכסף. וליגה שנייה, זה לא כסף טוב. אז ככה מנהלים היום את אחת הקבוצות הגדולות והאהודות בתולדות המדינה. מצחיק, לא? אולי את אוהדי בית"ר...
תומר, בוא אני אעזור לך: המצב החברתי בהפועל ממש מעולה, והשחקנים מאוד מפרגנים אחד לשני, לגוטמן, ולאבוקוף.
ההחמצה של פאביו ג'וניור - הרגע שהכריע את גורל העונה של הפועל. ללא ספק בכלל. למרות שגם אם הוא היה כובש זה היה נגמר ב- 2:2.
הנהלת הפועל הייתה צריכה בינואר לשחרר את פאביו ג'וניור. ההימור עליו להמשך מתברר כלא טוב ואפילו מקלקל. החמצות כמו של ג'וניור נגד אשדוד פשוט גורמות לקבוצה להיראות רע ובעצם להתייאש מהניסיונות לחזור לליגה. כולי תקווה שנראה ג'וניור אחר במשחקים הקרובים.
עדיף להשים את באדיר חלוץ ולא את ג'וניור זה שלא מצאו לו מחליף זה לא נראה לי התירוץ המתאים. לפי דעתי לא רצו לשחרר אותו בגלל ששילמו עליו המון כסף ולא רצו להפסיד עליו. סוף העונה הוא כנראה כבר לא יהיה בהפועל.