מאז שאני זוכר את עצמי לא ראיתי אף פעם את הפועל משחקת כמו שהיא היום קבוצת פאר שהיום מתחת לקו האדום הפועל ת"א פשוט חושך השופטים רוצים להשאיר את הפועל בליגה בכח במשחקה של הרצליה - הפועל ת"א השיפוט היה נורא פנדל מפוקפק ככה כתוב בכל אתרי הספורט
אוי נו באמת , היתה משיכת חולצה ברחבה ... אמנם המעידה הסופית של דגו היתה לא אמינה אבל משיכה היתה ? יפה .. פנדל !!!
לא היה פנדל, אם זה פנדל בכל משחק צריכים להיות לפחות 20 פנדלים לכל קבוצה. גם בכדור החופשי שהוביל לשער הראשון הייתה הצגה של עידן סרור. מישהו בהתאחדות צריך לתת את הדעת להצגות הללו של שחקנים, זה בושה וחרפה, במיודח אצל דגו.
שישרקו, אבל כל עוד לא שורקים בקביעות לדברים הללו זה לא נחשב פנדל, בטח לא תפיסה כ"כ קטנה וחסרת משמעות, בוודאי שלא שורקים על דחיפות פי עשר גרועות מזה.
אבל הרצליה לא יצאה מקופחת. יודע מה, תבדוק אותי, כל פעם שנשרק פנדל כזה תקרא לי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
הרצליה יצאה מאוד מקופחת במקום נקודה 1 לה ונקודה אחת להפועל זה 3 נקודות להפועל והרצליה היתה יותר טובה לאורך כל המשחק !
נעזוב את הפנדל כי אליו כבר סיימתי להתייחס אבל להגיד שהרצליה היו טובים יותר לאורך כל המשחק זה חדש. הרצליה היו יותר טובים מהפועל רק בחצי שעה האחרונה של המשחק, כל שאר המשחק היה שקול.
שלומי ארבייטמן, החלוץ החדש של הפועל ת"א, חתם היום (רביעי) סופית בקבוצה וכבר בשבת נגד בני סכנין הוא יעמוד לרשות המאמן. ארבייטמן: "אני שמח שהכל נסגר בצורה טובה". שי אבוטבול נמצא בספק גדול לקראת המשחק בשבת מול בני סכנין. הקשר, שנפצע בשבת האחרונה אחרי תיקול של מגן מכבי הרצליה, איתן עזריה, סובל מכאבים עזים בכף רגלו, הנפוחה עקב הפגיעה, ומחתך המקשה עליו להתנהל עם כדור. במידה ולא יהיה כשיר, וואליד באדיר יעבור לקישור האחורי כשאת מקומו של הקפטן בעמדת הבלם יתפוס טל חן. בחוד אמור ארבייטמן לפתוח לצידו של הברזילאי, פאביו ג'וניור.
זה משגע אותי, למה הוא לא נותן לדואני צ'אנס לשחק ליד טופוזאקוב? במיוחד אחרי האדום הטיפשי שחן ספג מול כפ"ס.
קנדה חתם בהפועל ת"א עומרי קנדה ששיחק בשנים האחרונות בהפועל פ"ת, חתם הערב בהפועל תל אביב לארבע עונות וחצי. עומרי אמור להיכנס למשבצת המגן במקומו של דני בונדר שנפצע לפני כשבועיים וגמר את העונה. השחקן לא יוכל לשחק מול סכנין מכיוון שלא הספיק לעבור בבקרה. http://mad.walla.co.il/w/18-200/315236-18.Xxx קנדה. הרכש הטרי של האדומים. _____________________________ קנדה זה לא מסוג המגנים שאני יגיד עליהם העתיד של ישראל, אך במצב הנוכחי של הפועל אין להם מגן טוב יותר ממנו, ולכן הוא חיזוק מצוין .
רכש טוב, תו לא. שחקן לא רע לליגה שלנו, לגיטימי ודי בינוני, אך כמו שנאמר כאן כבר - במצבה של הפועל ת"א, מצב עגום למדי, הוא בהחלט טוב.