הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

זה בהחלט נכון.
    כפי שזה נראה כרגע אנסומבו יהיה הגרזן במרכז המגרש ובאדיר יצטרך לעשות סדר בקישור של הפועל ולהוציא את הקבוצה קדימה בעזרת אבדי ועובד.

2. Fabio Junior Member

אבדי ישחק בהפועל כקיצוני ימני, בדקתי ליתר ביטחון אפילו בפיפא 2007 בקבוצה הברזילאית שלו (למי ששואל יש לו שם ציון 68).
    לצערי כנראה חלוץ לבסקי סופיה יגיע להפועל ולא ארבייטמן, הגעת ארבייטמן תיהיה הצלחה ולא בהכרח יקרה לרמתו, ליד אסולין ארבייטמן בהרכב יכול לפרוח. סמואל יבואה עם כל הכבוד לא מספיק להרכב של הפועל, אם יהיה כסף לאחר הבאת ארבייטמן (ששוב כנראה לא תיהיה העברה זו אבל אני ממש מתפלל שכן) הוא יכול להתמודד על מקום בהרכב ותחרות רבה יכולה רק להועיל. אם אכן ארבייטמן יגיע וגם יבואה (למרות שלא היה עד כה פרסום אחד על מועמדותו לקבוצה) יש לנו קבוצה ששווה לדעתי סגנות, לא שאני מזלזל חלילה בקבוצות אחרות אבל אני חושב שבמידה וארבייטמן יגיע יחד עם חלוץ זר ברמה לספסל תיהיה לנו קבוצה דורסנית.
    במצב שלנו כרגע (רק אם חלוץ אחד) כדאי מאוד להנמיך ציפיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/07
  3. King Kenny Member

עידן, בעיטות חופשיות נחשבות כבעיטות עונשין...

אריק, כפי שאני רואה את זה, זה או חלוץ זר או ארבייטמן, כי חלוץ זר אתה מביא בשביל שיפתח תמיד בהרכב ושיהיה ברמה או שתיים ואפילו יותר מעל הליגה ולא בשביל לחמם את הספסל. אם מביאים את ארבייטמן זה גם לא בשביל לחמם את הספסל.
    זה או זה או זה זה לא טוב שניהם.

ד"א, יש לנו שני חלוצים אריק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/07
  4. Gaudi Member

אבדי - ישחק כקיצוני ימני, 50-50 ישלנו מספיק.

באדיר - צא לנו מההרכב כבר.

כלומביטמן - תישאר בחיפה.
    תסתכלו על זה ככה - אנחנו מביאים את ארביטמן, חיפה מביאה את גולן = חיפה מתחזקת.
    למה אתם רוצים לעשות את זה?

5. Raulito Madridista

עידן, אין שום קשר בין כמות השערים שכבש באדיר לבין עמדתו במגרש. גם בלם יכול לכבוש חמישה שערים בעונה ויותר(אם הוא פנדליסט - גרשון בתקופה בהפועל כמעט כל עונה כבש חמישה שערים ובעונת הדאבל היו לו שבעה; אם הוא נוגח מצויין ומסתנן לרחבה במצבים נייחים).
    לא משנה איפה שיחק וואליד באדיר בהפועל ת"א, הוא היה חלש מאוד. להגנה הוא לא תרם יותר מדיי וגם להתקפה לא. הוא לא הניע את המשחק ורק במצבים הנייחים עשה משהו מיוחד, עונה חלשה מאוד הייתה לוואליד, אבל הוא שיחק למעלה מ-50 משחקים וזו טעות של הקבוצה, אם באדיר היה משחק פחות הוא היה משחק טוב יותר.

Boateng, מי ששיחק את הקשר הקדמי במרכז המגרש הוא באדיר ואבוקסיס היה הורס ההתקפות של הקבוצה היריבה. אבוקסיס של לפני ארבע-חמש שנים, ידע אולי מה לעשות עם הכדור. הוא היה מרים מעולה ומבשל בכל עונה לפחות חמישה שערים. הבישול שלו לקלשנקו נגד צ'לסי, הבישול לאותו שחקן נגד מילאן, פסים חכמים, דברים כאלו כבר לא רואים מיוסי.
    מה שלעומת זאת כן רואים, זה שחקן מגושם, כבד עם הכדור, מבזבז התקפות ומקבל החלטות לא מספיק טוב.
    והנה פה נכנסת הסטט':
    אבוקסיס - בישולים והופעות:
    עונת 07\2006 - 31 הופעות, 3 בישולים;
    עונת 06\2005 - 27 הופעות, 2 בישולים;
    עונת 05\2004 - 21 הופעות, 2 בישולים;
    עונת 04\2003 (חצי עונה בהפועל) - 15 הופעות, 4 בישולים;

נעזוב לרגע את מספר ההופעות הדל של יוסי ב-3 שנים האחרונות בהפועל - החמיץ למעלה מ-40 משחקים, רואים שאבוקסיס לא אותו שחקן ולא מסוגל כבר לבשל שערים בצרורות כמו שעשה בעבר(השנה היה לו בישול אחד גאוני לדה-ברונו באופ"א, עוד בישול בליגה לאוגבונה נגד הרצליה ועוד אחד וזהו.

עכשיו, לשנים הטובות יותר של אבוקסיס:

עונת 03\2002 - 42 הופעות, 7 בישולים;
    עונת 02\2001 - 46 הופעות, 11 בישולים;
    עונת 01\2000(בית"ר) - 28 הופעות, 8 בישולים;
    עונת 00\19990 - 31 הופעות, 11 בישולים;

אבוקסיס הוא שחקן שבישל למעלה מ-85 בישולים בליגת העל, אבל זה היה בשיאו!

בנושא אחר:
    Gaudi, לא נמאס עם הקטנוניות?, לא נמאס לקרוא לארבייטמן אפס? אתה מעדיף עוד שחקן מליגה ג', שיגיע אליינו, אתה לא מבין שחסרים חלוצים?, גם ככה ארבייטמן לא אופצייה, אבל להגיד:"גולן לחיפה וארבייטמן אליינו - חיפה התחזקו", זה מטופש, כי אולי תחשוב, גם אנחנו הרי מתחזקים אם עוד חלוץ ישראלי מגיע אליינו, שחקן שכבר מכיר את הליגה ולא צריך להתאקלם פה או את השלב הקשה של הזרים.

6. King Kenny Member

בנוסף גם לגולן אסור לעבור עונה לקבוצה אחרת פרט למכבי תלפיחס ומכבי פ"ת.

7. Gaudi Member

Raulito,
    מכל השמות ה"חמים" של הפגרה, שהם גם לא שחקנים מדהימים כמו ליאור אסולין, עידן שריקי, יניב עזרן ועומר גולן,
    ארבייטמן ללא ספק השחקן הכי גרוע מבין כולם.
    אני לא רוצה שהוא יבוא רק בשביל שתישאר האופציה להביא חלוץ נורמלי.

ואנחנו ממש לא מתחזקים, כי להזכירך בתפקיד הזה היה בשנה שעברה אוגבונה.

8. King Kenny Member

ארבייטמן חלוץ לא פחות טוב מעומר גולן ויותר יציב. לדעתי לארבייטמן יש פוטנציאל יותר גדול מעומר גולן וגם הוא יותר צעיר. ארבייטמן יהיה גם טוב לעתיד של המועדון.

9. Raulito Madridista

אבל מה אתה רוצה לעשות?
    עזרן במכבי ת"א, נכון, אי אפשר כבר לרכוש אותו, מה גם שהפועל לא באמת התעניינו בו...
    קשה לי להאמין שעידן שריקי יעזוב אחרי שעזרן עזב, אשדוד לא תתפרק בצורה כזו, אלא אם כן הפועל תציע סכום כסף באמת גדול וזה לא הולך לקרות.
    ליאור אסולין כבר חתם בהפועל ועומר גולן נשאר במכבי פ"ת, כך שהאופצייה היחידה היא ארבייטמן וזה רק לדוגמא הנוכחית כי הוא לא אופצייה, חיפה לא תשחרר אותו, אבל אם הוא היה מגיע זה עדיף על כלום ובכלל בילד הזה יש המון פוטנציאל, הוא צריך שבאמת יאמינו בו. קשה להצליח בחיפה שיש את קולאוטי וקטן בעמדה שלך, שלא משנה כמה יהיו בינוניים, לא יסופסלו.

10. Gaudi Member

מה שתגידו.

ההתרשמותצ שלי מארביטמן זה שחקן עם איי קיו כדורגל ברצפה,
    שחקן בנבדל קבוע, עם קבלת החלטות לא הכי מרשימה,
    והוא גם מחמיצן לא קטן.

11. Sergio Ramos Member

הפועל צריכה ללכת על ארבייטמן,אני לא מחזיק בכלל מי גולן.ארבייטמן עדיף עליו בהרבה.
    אומם גם הוא היה חשל מאוד בחיפה,אבל מי לא זוכר את התקופה שהיה בביתר ירושלים.לא יודע למה,אני לא מחזיק מי גולן בכלל.הוא אף פעם לא הראה איזה דברים קיצוניים מיוחדים שקנו אותי.הפועל תעשה את הבחירה הנכונה עם תלך על ארבייטמן.

12. King Kenny Member

גם אוגבונה היה מחמיצן לא קטן (אפילו גדול). לשם השוואה, אבייטמן הבקיע גול אחד פחות מאוגבונה בעונה שעברה ולדעתי הוא יכול יותר.

וגם ארבייטמן יותר יציב מעומר גולן שכבר ממילא כבר סגור במכבי פ"ת.

13. Gaudi Member

לשם השוואה, איזה דברים קיצוניים אריבטמן עשה עד כה שהרשימו אותך?

14. King Kenny Member

רביעייה...

15. Gaudi Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    רביעייה נגד הפועל פ"ת זה המדד שלך לחלוץ?

יבואו בבקרשה האוהדים j.k15, Igi, Achilles, shay_h וכו' ויתנו את דעתם על ארביטמן, בבקשה.