הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 6, 2007.

1. בית"רי מלידה Member

הוא נכשל בכל מקום, מיסטר "כולם יודעים איפה אני רוצה לשחק".

השחקן הכי אוברייטד בשנים האחרונות.

2. King Kenny Member

כשרון תמיד נשאר איתך, השאלה היא האם ממשים.

תבין, אין דבר כזה לאבד מכישרון.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בוודאי שיש, לא ראיתם "ספייס ג'אם"?

4. יהודה ברוך Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
    כן בטח, הצעה מהבונדוסליגה, לסוכן הזה שלו יש עתיד בסטנדאפ! כמובן ששלומי דחה אות ה"הצעה" הזאת בשביל להגיע להפועל תל אביב שמי יסרב להצעה ממנה במצבה הנוכחי המזהיר?

5. בית"רי מלידה Member

600 אלף דולר מכירה - נשאר הרבה כסף לסוכן, וגם לשחקן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. Don Joan Roman Member

השחקן הכי אוברייטד זה מאור מליקסון, גול ושניי בישולים בעונה שלמה כבר 6 שנים ותמיד אומרים "זו שנת הפריצה".
    ארבייטמן לפחות עשה משהו בקריירה הקצרה שלו (עשרה שערי ליגה בבית"ר, עוד 13 בהפועל פ"ת, 17 שערי ליגה בשנתיים במכבי חיפה ועוד שער מול מאלמו בצ'מפיונס ליג, סה"כ 40 שערי ליגה בחמש שנים, ממוצע של 8 שערים לעונה) והוא כבר הוכיח את כישוריו.

7. Raulito Madridista

יש עוד הרבה חלוצים בארץ שאפשר לפנות אליהם, לא חייבים להתחנן שיימכרו את ארבייטמן.
    כרגע, כל חלוץ שיבוא פשוט עדיף על רועי דיין האפס ועל פאביו ג'וניור, שנמצאים כרגע. אם ארבייטמן יבוא אני חושב שהוא יוסיף קצת. מצד שני, אני בספק מה תיהיה רמת התמורה שלו. הוא ייקבל קרדיט רב זה בטוח כי אופציות אחרות אין, השאלה אם אחרי 2-3 משחקים של השתפשפות או יותר, אם תבוא תוצרת. הוא לא שווה 600 אלף דולר ואני בספק אם הוא חלוץ מספיק טוב להוביל את ההתקפה שלנו בעונה הבאה, בתקווה שנישאר בליגה ובהפועל ייתכננו לבנות קבוצה חזקה שתתמודד על אופ"א, כמו שקרה לאחר עונת 05\2004 הנוראית - כל האפסים שוחררו והגיעו שחקנים מצויינים כמו גילי וורמוט, אליניב ברדה ווואליד באדיר(דאז הוא היה שווה כמה גרושים).
    אני מקווה שייצא מהילד הזה משהו, לא משנה גם אם לא יישחק בהפועל. מה שמצחיק זה שהמאמן מוותר עליו בקלות והנשיא מתעקש. העונה אי-אפשר לומר שארבייטמן קיבל מספיק צ'אנסים, בכלל לא.

ארבייטמן עשה עוד משהו בקריירה שלו - הכרטיס האדום המטופש נגד מאלמו, לא יישכחו לו את זה לעולם.
    מצד שני היה גם שלושער נחמד במדי הנבחרת במשחק ידידות לא חשוב נגד העגלות מאזרבייג'אן. הוא חלוץ מוכשר שעשו ממנו יותר מדיי, הרבה יותר מדיי. אבל מה חדש, זו התקשורת שלנו.
    בהפועל פ"ת הייתה העונה הטובה ביותר בקריירה שלו לפי דעתי.
    שאני חושב על זה, חבל שהוא לא עבר לכפר-סבא(לא יודע למה יש לי תחושה שהחלוץ שלהם לא משהו). אלי-אוחנה היה אחד שנתן דחיפה גדולה לקריירה של ארבייטמן.

Last edited: Jan 16, 2008
  8. Don Joan Roman Member

דרך אגב: לוסיאנו דה ברונו חתם בחימנסיה חוחוי מארגנטינה.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. beitar4ever Member

תיראו במצב הנוכחי, אני לא חושב שהפועל יכלו להביא מישהו יותר טוב מארביטמן, אם זה זר או ישראלי, ארביטמן אומנם לא בכושר טוב כרגע, אך אנו יודעים שהוא חלוץ טוב ובמידה וישחזר את היכולת שלו מלפני שנתיים ניראה חלוץ נהדר בהפועל ת"א . חלוץ שמשחק עם המון כוח ומהירות, נוגח מעולה, יודע להחזיק בכדור ,חלוץ גדול, את כל הנתונים האלו נוכל לראות ממנו, אבל זה בהנחה והוא יצליח להתגבר על היכולת הרעה שסובבת אותו מתחילת העונה(אומנם לא שיחק הרבה אך במעט ראינו כמה הוא ירד ,וכמה הוא חלוד).
    עוד דבר שאם ארביטמן ישפר אותו הוא יהיה חלוץ טוב, וזה האופי שלו.
    ארביטמן ידוע בתור שחקן מאוד אמוציונלי, שלמרות שהוא יכול לתת שערים ,הוא יכול באותה מידה להרוס את המשחק, עם ההתלהבות יתר שלו.
    דוגמא ,המשחק מול מאלמו, כאשר נתן גול הוריד חולצה והורחק, זה מעשה של ילד טיפש, ואני חושב שהוא יהיה חייב להיות יותר מאופק כדי להיות חלוץ ברמה הכי גבוהה בליגה הישראלית.

11. a.m Member

יכול מאוד להיות שארבייטמן יצליח בהפועל, אבל למכבי חיפה הוא לא מתאים, הוא חלוץ של קבוצות כמו הפועל של היום, קבוצות בינוניות , רק שם הוא מצליח. במכבי חיפה הוא נופל מהלחץ.

12. הפועל_23 Member

בהפועל ת"א בתקופה הזאת יהיה לו פי אלף לחץ,
    אני מקווה שהוא יתמודד עם זה יותר טוב מאיך שהוא התמודד עם זה בחיפה...

13. בית"רי מלידה Member

אם הוא נכשל בחיפה, יהיה לו הרבה יותר קל להיכשל בהפועל.

בשנה הבאה הוא יחתום כבר בקבוצה אחרת, כי הוא כזה.

14. a.m Member

לא התכוונתי ללחץ כמו שאתה חושב, התכוונתי לתחרות על חולצת ההרכב, בחיפה הוא התחרה עם חלוץ כמו קולאוטי ולא עמד בתחרות הזו וגם אחרי שקולאוטי עזב הוא הראה שקבוצה כמו מכבי חיפה גדולה עליו, בהפועל כולם יודעים שמבחינת יכולות הוא החלוץ הכי טוב שיש להפועל.

15. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני מחכה שהוא ינשק את הסמל המאתיים בקריירה שלו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx