על מה אתם מדברים?! בונדר ממש לא מלוכלך וממש לא קוצר את הרגליים של היריב, נראה לי התבלבלתם בשחקן... בונדר אף פעם הולך בכוונה לרגליים של השחקנים, וגם אלבארז בד"כ לא ככה, במשחק מול הפועל הוא קיבל קריזה ותאמינו לי שאתם לא הייתם מקבלים יפה אם הייתם משחקים כדורגל ומשהו היה מתנקל אליכם ככה. תנו דוגמא למשחק שבונדר התנקל ככה למשהו, אולי אז יהיה מקום לוויכוח. כרגע נראה עם כל הפציעות האלה שכולם מתנקלים לו ולא הוא לאחרים.
לא ישירו נגדו ויקללו אותו ביציעים כי הוא פשוט שחקן כ"כ גרוע שאין מה לשיר נגדו. ובונדר לא מתנכל לאף אחד כי במשחק הוא אף פעם לא עומד מול שחקן ספציפי כולם יודעים שאפשר לתקוף דרך האגף שלו בלי להיתקל בבעיות מיותרות אז הולכים לאגף שלו, אבל אין משחק אחד שבודנר לא נותן כניסה מגעילה בשחקן יריב, זה מעבר לכל הדברים הקטנים שהחסר בושה הזה עושה.
אתם יודעים מה מעצבן בבונדר, שהוא עושה את זה מתחת לחגורה כמו שאומרים. אלברז עושה את זה אבל כאשר כולם רואים את זה, והוא ידוע בתור שחקן אמוציונלי שעושה המון עבירות במשחק. את בונדר אנשים ישנאו יותר מכיוון שהוא עושה את זה בערמומיות ובשקט, זה מה שאני הכי שונא בו, וכמובן שהכניסות שלו בשחקנים עם הכדור בהרבה יותר חמורות מהכניסות של אלברז בשחקנים עם הכדור. אלברז הוא יותר שחקן שפוגע בשחקנים בלי הכדור, ואין לו כניסות כ"כ חמורות , אם תשימו לב.
כניסות בשחקן עם הכדור זה היה ויהיה חלק מהמשחק, בשחקן ללא כדור זה חמור מאוד.. יש לכם במקרה דוגמאות לכניסות מלוכלכות של בונדר במשחקים כלשהם? ומירו, בקשר לזה שלא מקללים אותו בגלל שהוא גרוע, זה בין התירוצים העלובים ביותר ששמעתי עם כל הכבוד, בעונה שעברה בונדר היה הפתעה נעימה, ואם הוא באמת שחקן מלוכלך הוא לא התחיל להיות כזה מהעונה, צורת משחק לא מחליפים כמו גרביים.
מקווה בסופו של דבר ששחר יעשה את ההחלטה הנכונה וישחרר את ארבייטמן , יש לנו שחקן ענק , צעיר ורעב לדקות משחק - אושרי גיטא !!! הוא יעשה את העבודה כמו שצריך וכבר ראינו מה הוא יודע ...
מי שיכול להרוויח משהו מהמעבר של ארייטמן להפועל זה רק הסוכן שלו ,ויענקל'ה, שייפטר משחקן מיותר והעלות שלו- לא ארבייטמן, ולא הפועל. ארבייטמן הוא אוברייטד מטורף.הגירסה האשכנזית של ליאור אסולין.
אני מאוד מקווה שארבייטמן יעבור בסוף להפועל ת"א. אני בטוח שבהפועל ת"א הוא יקבל הרבה דקות ויחזור אולי ליכולתו מפ"ת לפני שנתיים.
במצב בוא ישוחרר ארבייטמן ממכבי חיפה, הצלחתו בהפועל תלוי לרוב בוא. הפועל במגמת שיפור, אין ספק שגוטמן מצליח להפיק רוח חדשה במועדון. אומנם היא הפסידה בשבת, אבל ניתן היה לראות שיפור, שעם ימשיך הפועל מתישהו תחזור לכבוש. ארבייטמן תפס לעצמו תדמית שלילית של אוברייטד ושל בחור שלא התבגר. שינוי עלול לעשות לו טוב, כי כישרון לא חסר לו- הכל תלוי בהתמדה בהשקעה שלו ובהשתלבות שלו. כי עם הדברים ילכו כמו שצריך, נרוויח את ארבייטמן שהכרנו. לגבי האם כדי לעבור- אין ספק שכן. עדיף שהוא לא התבזבז במכבי חיפה. שלומי איבד את האמון של במאמן ונראה כי רוני לוי כנ"ל. המצב המוראלי שלו בחיפה לא עושה לא טוב, והוא חייב מעבר.
תיראו כרגע המצב של שלומי הוא לא טוב כאשר הוא לא מקבל הרבה הזדמנויות אצל לוי, אני חושב שעזיבה לקבוצה אחרת הוא נחוץ,וכן זה יכול לשפר אותו אבל לא בהכרח. ניראה ששלומי איבד המון מהכישרון שהיה לו כאשר שיחק בבית"ר, אז אני לא כ"כ בטוח שהוא יצליח, מצד שני שלומי יכול לעשות את הפריצה המחודשת שלו במדי הפועל ת"א, הכול יכול להיות. מה שבטוח הוא חייב לעזוב את חיפה, כדי לשקם את הקריירה שלו.
ארבייטמן דחה הצעה מגרמניה - מעדיף את הפועל פחחחח.... :aaarofl: בטח מבאיירן מינכן.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
בטח קבוצה מהליגה השנייה שנמצאת במאבקים נגד הירידה לליגה השלישית, גם אני הייתי דוחה הצעה כזאת. כישרון לא מאבדים, מה שכן מאבדים זה היכולת לתעל אותו לדברים טובים על המגרש ואני רוצה לקוות למען שלומי ולמען עתיד הכדורגל שלנו שהוא יתאושש מזה ויחזור לפרוח, מנגד פריחה שלו זה הישארות של הפועל בליגה, קונפליקט.