הפועל ת"א 08\2007: נגמרה עונה קשה, במקום ה-7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏6/7/07.

1. royi_t32 Member

לא מצחיק

2. Fabio Junior Member

גם אני, אבל אז משחררים את ג'וניור, ובמידה וארבייטמן באמת יגיע, יהיה לנו רק חלוץ אחד בכיר בסגל, עם סיכוים לא קטנים שהוא יפצע שוב.
    מה, נשים שוב את דה ברונו חלוץ כמו בדרבי? אני הייתי משחרר את ג'וניור, מביא את דה ברונו ומצרף שחקן כמו עמאשה בתור מחליף... אני לא חושב שקריית שמונה תילחם על העמאשה שלא מקבל כ"כ הרבה דקות אצלה. כסף+רועי דיין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/1/08
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, אז יש את אושרי גיטא.

4. Dimitar Berbatov Member

לא יאמן לאיזה מצב הגיע הפועל ת"א. לא רק שההנהלה וגוטמן נאחזים בארבייטמן כאילו הוא זה שיציל את ההתקפה ברוכת הכשרונות של הפועל. כנראה שהם שכחו איך ארבייטמן ניראה בשנתיים האחרונות שלו בחיפה מעבר לבעיות המשמעת שצצות, הוא לא מגלה יכולת טובה, ודקות המשחק הם לא תירוץ. ארבייטמן קיבל אל מעט פעמים את הצ'אנס, כאשר קולאוטי עבר ובשנה שעברה כשיניב קטן נתן את העונה החלשה ביותר שלו בקריירה. ומה ארבייטמן עשה? התעצבן על כל העולם ואשתו, שלח את אייזקוביץ' להשתלח ברוני לוי ומידי פעם עשה זאת בעצמו.
    מה לעזאזל רואה בו אלי גוטמן? הדבר היחיד שארבייטמן יוכל להביא להפועל הוא שותף מושלם לאסולין. שניהם אגואיסטים ועצבנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/1/08
  5. בית"רי מלידה Member

לארביטמן יש אחלה יחצ"נים, ו....

....וזהו.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רנאטו לא חלוץ, הוא שיחק בעמדה הזו משום שלא היה לנו אף שחקן אחר, אך ברגע שיהיה לנו חלוץ הוא יחזור לעמדת הקשר.
    קטן כמו שציינת לא ממש חלוץ, חמד מושאל לסכנין. נשארנו עם פאנטיני ו... גיטא. נראה לך ראוי לקבוצה שמתיימרת להלחם על האליפות?

7. King Kenny Member

כנראה שמרוב רביעיות בעונה שעברה שכחת את הרביעייה שלו. גם היו לו 9 בעונה שערה בכללי.
    כשרון יש, רק שהוא לא מקבל צ'אנסים בכלל.

8. Dimitar Berbatov Member

לא בדקתי, אבל אני בטוח שיותר מ-70% מהשערים שלו בשנה שעברה היו בגארבג' טיים. גם המשחק שבו כבש רביעיה היה 3-4 מחזורים לסיום שהכל היה גמור, ואם אני לא טועה הוא היה נגד ההגנה המדהימה של הפועל פ"ת.
    כשרון יש גם למאור מליקסון, אז מה? ארבייטמן גם כשקיבל צ'אנסים לא ניצל אותם (וכמו שכבר אמרתי הוא קיבל), אז איך הוא רוצה לקבל דקות ולהיות שחקן הרכב? ובקיץ הוא ביקש עוד כסף. עוד תעב בצע...

9. Fabio Junior Member

תראה, למרות שאתה אוהד בית"ר, אתה כותב בצורה אובייקטיבית ואני מעריך מאוד אותך. אבל בחייאת, לפני שאתה מגיב ככה תיצמד גם קצת לעובדות.
    כשראיתי את התגובה שלך, נזכרתי שכתבתי מין כתבה כזו, על שלושת המועמדים שבקיץ חשבתי שהפועל צריכה לרכוש אחד מהם. המועמדים היו ארבייטמן, יבוריאן ועזרן. את יבוריאן הכי רציתי, ואם לא הוא אז ארבייטמן או עזרן. כידוע אף אחד מהם לא הגיע, היום הסיכוים שיבוריאן יגיע קטנים בהרבה ממה שבקיץ, הפועל רוצים עכשיו את ארבייטמן ולבחור בעזרן היה כנראה טעות. הנה מה שרשמתי על ארבייטמן, אז:
    כנראה ששכחתי גם לציין אז שארבייטמן בעונת 06/07 שיחק לרוב כקיצוני שמאלי, וכמו שאתה בוודאי יודע עמדו הטבעית היא חלוץ..

10. King Kenny Member

יש לי רעיון, להוריד את השערים שנכבשו בגארבג' טיים, הרי הם לא חשובים.
    אם ההגנה של פ"ת כ"כ גרועה ולפי דבריך זה לא חוכמה להבקיע נגדם רביעייה אז למה אף שחקן אחר לא הבקיע נגדם רביעיות.
    שוב פעם, יש לו פוטנציאל אבל הוא לא מקבל מספיק דקות בשביל להראות את זה.

עריכה: וגם כמו שאריק מעלי הזכיר הוא כמעט כל המשחקים בעונה שעברה הוא שיחק לא בעמדתו הטבעית.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/08
  11. Dimitar Berbatov Member

אין פה על מה להמשיך להתווכח. אתה חושב שלארבייטמן לא קיבל מספיק צ'אנסים מרוני לוי ובהפועל הוא יוכל לממש את הפונטציאל שלו, ואני טוען שאחרי שארבייטמן כבר שנתיים מתנדנד בין הרכב לספסל ומתעסק בחוזה שלו במקום ביכולת שלו, הוא כבר לא יצליח באף מקום.

Yossi Abuksis, אני לא אומר שרוני לוי נתן לארבייטמן מספיק הזדמנויות בתור חלוץ מרכזי, אבל הוא נותן לו הזדמנויות לא מעטות שם, וארבייטמן לא עשה איתם כלום.
    יש פונטנציאל, הניצול שלו זה כבר משהו אחר לגמרי.

12. a.m Member

יש סיבה שארבייטמן לא מקבל צ'אנסים - הוא לא ראוי להם, אם הוא היה שחקן טוב איזו סיבה יש להושיב אותו על הספסל?
    לא שיחק בעמדה הטבעית... וכשהוא שיחק בה? הוא היה מספיק טוב בשביל לפתוח בהרכב? לא!

13. Fabio Junior Member

עם זה שלוי לא נתן לו הזדמנויות בעמדה שלו, ועם זה שהוא לא שיחק הרבה בעונה שעברה, הוא כבש עשרה שערים בכל המסגרות.
    תפוקה לא רעה בכלל. אם וכאשר הוא יגיע להפועל, הוא יגיע ברעב להוכיח את עצמו. לדעתי הוא חלוץ לא רע בכלל, ואין משהו אחר ברמה מעליו שאנחנו יכולים להגדיר אותו כ'מועמד' להגיע להפועל.

14. King Kenny Member

כי הוא קיבל כל כך הרבה צ'אנסים בעמדה שלו נכון?

יניב, רוני לוי נותן לו הזדמנויות לא מעטות שרובם לא בתפקידו ובתפקיד שהוא לא מצליח להוציא את ההכי טוב.
    וכמו שכבר אמרתי הוא יבוא להפועל עם רעב להוכיח מה הוא שווה.

15. a.m Member

כמה צ'אנסים צריך לתת לו בשביל לראות שהוא פשוט לא מתאים?! הוא קיבל וקיבל לא מעט צ'אנסים, לפני שתי עונות כבר קלטנו את הבלוף, הוא שיחק חצי עונה במקום קטן שעזב לאנגליה ולא הראה סיבה אחת להשאיר אותו בהרכב.