הפועל ת"א 08/09: סגנית האלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/7/08.

1. TyphooNN Member

בטח שיש שם טאלנטים מעולים. הרבה יותר טובים מאיזה פרנסמן שהוא בסה"כ בלם "טוב" בליגת העל ... ופאנטיני ומסיללה בנבחרת בגלל שבעמדת המגן השמאלי אין להם כמעט שחקנים ובטח שהם יודעים שלמסיללה יש המון כישרון ופאנטיני הוא פשוט בין החלוצים הטובים של הנבחרת.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי הקיצוץ של כולם ועזיבתו של טלקיסקי אז כן, זה השכר הכי גבוה במועדון.

3. Sergio_Ramos Member

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/09
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה השדרוג כאן? הפועל תל אביב תוותר על שירותיו של המגן השמאלי הטוב בליגה עבור שחקן שעד כה כל מי שאימן אותו הפך עולמות כדי להסתיר את החולשות שלו. ראובן עטר שיחק עם 3 קשרים אחוריים, לותר מתיאוס עם 3 בלמים. דדי בן דיין מביא איתו מספרים יפים, כביכול, מעמדת המגן, אבל למעשה הוא כלל לא עושה עבודת הגנה. והאמת? אני לא מאשים אותו. כל החגיגות סביבו הן אשמתו הישירה של בוואן פרנסמן, שהיה טוב מדי ושיחק בהגנה כמו שחקן וחצי ובכך סגר ברוב המקרים את החור באגף שמאל.
    3 שנים דדי בן דיין שיחק במכבי נתניה ואני לא זוכר פעם אחת שבה הוא פרץ על הקו, או עשה דאבל-פס עם הקיצוני שלידו, מה שטל מעבי עשה לפחות 3 פעמים במשחק אחד מול ביתר ירושלים.

וכל זה רק מקצועית. מה עם העובדה שמוותרים כאן על סמל בתמורה לשכיר חרב? יגאל אנטבי אולי מבוגר, אבל זה לא שדדי בן דיין הוא התגלמות הנעורים, ככה שגם כאן אני לא מוצא הגיון.
    אלי גוטמן יעשה בשכל אם יחסוך לעצמו את החורים, הכסף וביזוי אחד הסמלים. על הדרך, הוא גם לא יחליש את הקבוצה שלו מקצועית.

5. Raulito Madridista

אני מסכים פחות או יותר עם אבירם וגם רשמתי משהו נוסף על בן-דיין.

הכח של אנטבי מתישהו צריך להיגמר, ולמרות העונה הלא רעה שלו - דדי בן דיין שחקן טוב יותר שתורם הרבה למשחק ההתקפי(שערים ובישולים) ובגלל המהירות לא קל לעבור אותו, אבל אני פתאום פחות מתלהב לראות את בן-דיין במדי הפועל(גם בגלל הפציעות הרבות שלו בשנה שעברה). לפני שנה למשל אם הייתי שומע שבן-דיין בדרך אליינו, הייתי קופץ מאושר. אבל עכשיו המצב שונה.
    כי באמת שלא נעים לי כל-כך מאנטבי שהוא השריד האחרון שלנו מעונת הדאבל ומהמסע הנפלא באירופה, השחקן הראשון שהסכים לקצץ בשכר ועושה זאת כבר כמה שנים ברצף, ובאמת שבשנה שעברה הוא היה בסדר גמור ולדעתי אף מעבר לכך(הגנתית הוא היה יציב ובהתקפה הוא תרם הרבה מאוד גם אם לא לא בולט מהבחינה המספרית). דבר נוסף - יש לנו על הספסל ילד בשם גל שיש, שהציג העונה יכולת לא רעה בכלל בכל הזדמנות שקיבל, אני חושב שיש לו עתיד מבטיח והוא צריך להתחשל בעונה הבאה ולשחק בייחד עם אנטבי. עד שלהפועל צומח שחקן נוער לא רע, לא הייתי מוותר עליו בקלות כל-כך. אם בן-דיין, שהוא גם שחקן לא זול בכלל(הוא דורש שכר גבוה ונתניה לא ימכרו אותו בגרושים), יגיע לקבוצה - רוב הסיכויים שגל שיש יושאל ואני בספק אם הוא באמת יחזור להפועל אחר-כך.

בידיעות אחרונות אגב פורסם לפני יומיים שאיזי שרצקי הוריד את דרישותיו עבור יובל אבידור. אני מקווה לראות התקדמות מסויימת במשא ומתן עם ק"ש לבדיו. חשוב שהסגל יתגבש כמה שיותר מהר ואבידור אמור להיות שחקן מרכזי בקבוצה בעונה הבאה.

לגבי השוער שאנחנו מחזרים אחריו - במעריב קראתי שבאשדוד כינו אותו 'בדיחה' והוא גם ייחשב כזר, אז אולי צריך לבדוק אופציות אחרות. רק מצחיק שאניימה חושב שהוא לא יחזור לארץ גם אם הוא לא ימצא קבוצה בחו"ל - הרי יש לו חוזה והוא צריך לעמוד בו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/09
  6. Raulito Madridista

ההנהלה תיפגש עם באדיר ולוז בשבוע הבא כדי להאריך את חוזיהם

http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/033/346.Xxx

בהפועל מתחילים להעביר הילוך ככל הנראה בהכנות לקראת העונה הבאה. ההנהלה צפויה להיפגש עם באדיר ולוז בתחילת השבוע הבא, כדי להאריך את חוזיהם של השניים, שלמעשה בינתיים הם שחקנים חופשיים. לשני השחקנים יוצע חוזה לעונה נוספת. באדיר אמור להמשיך עם אותם תנאים בידיוק והוא יהיה בין השחקנים הבודדים בקבוצה ששכרם לא יופחת, ואילו לוז, בו מעוניין גוטמן כקלף מהספסל גם בעונה הבאה, יידרש לקצץ חמישית משכרו. גם לאלא, נאתכו וזהבי אמורים לקבל הצעות להארכתם חוזיהם, אך כנראה שזה ייקרה בשלב מאוחר יותר.
    מיכאל זנדברג אמור לחתום רשמית בקבוצה בתחילת השבוע הבא. לפי הדיווחים האחרונים, יש עדיין פערים מאוד קטנים בין הצדדים.

אין לי מה לומר חוץ מזה שהגיע הזמן באמת. ההנהלה הזאת תמיד חייבת לגרום ל'אקשן' מיותר. באדיר היה השנה אחד מהבלמים הטובים ביותר בליגה, והוא בהחלט גורם לכאבי ראש חיוביים מבחינת גוטמן - האם להביא בלם נוסף או לא. לוז זה שחקן שהייתי רוצה לראות אותו עולה בדקה השישים. הלוואי שהיה אפשר לפתוח איתו בהרכב, אבל הכושר הגופני שלו מאוד עלוב.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים יש דיווח על השחקן הבא.

אני לא אוהד גדול של ארבייטמן, אבל מבחינתי הבוצה שלי לא צריכה לחזק את היריבה הישירה שלה על התואר. אני מניח שאולי חילוף בין יבואה לארבייטמן מקובל עליכם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לא ברצינות, שתי הקבוצות לא צריכות להתגרות אחת בשנייה כי באמת סביר להניח שבעונה הבאה נראה קרב חוזר על האליפות. אתם לא בעדנו, אנחנו לא בעדכם. אגב בן בסט היה שחקן שלנו לא? לדעתי גם מיותר לגמרי.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא מבין מה הקטע לחזק את היריב.

9. Raulito Madridista

לא רוצה לראות את ארבייטמן בהפועל. זה לא שהוא היה רע בחצי העונה שלו(הוא אומנם לא הבקיע מספר שערים גדול, אך הוא שיחק בקבוצה שנקלעה למאבקי תחתית והייתה הגנתית, וגם לפעמים הוא הוצב באגף שמאל שזו עמדה לא נוחה לו), פשוט הקבוצה רצתה שהוא יישאר לעוד עונה והוא סירב מראש. ארבייטמן מחליף קבוצות כל שני וחמישי וגם בגלל זה הקריירה שלו נתקעת. אני גם כבר לא כזה בטוח שאם הוא יהיה באנקר בהרכב, אז הוא יצליח לממש את התקוות הגדולות שתלו בו. ארבייטמן כבר פחות מהיר, הוא מחמיצן וגם לדעתי עושה קצת פרצופים. אני גם לא כל-כך התרשמתי מכך שהוא לקח מאמן כושר צמוד. נראה מה יהיה. אני חושב שחיפה הפעם לא תסכים להשאיל אותו שוב אלא תרצה רק למכור, והוא בטח לא יהיה זול מיובל אבידור.

ובנושא אחר:

* גוטמן ואבוקסיס בראיון משותף לאתר ONE

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg877544.Xxx

אני מאוד אוהב את הצמד הזה. אני מקווה לראות את גוטמן נשאר בהפועל עוד כמה שנים, ואחר-כך בהחלט הייתי נותן ליוסי את התפקיד, אבל הכל בתיאוריה. אולם לגבי טופוזאקוב וטלקיסקי אני ממש לא מסכים, הייתי משאיר אותם.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/09
  10. שגיא Guest

לא יודע לגבי ארבייטמן. משום מה, יש לי תחושה שהוא פשוט לא רוצה לעזוב את חיפה. למרות שהוא יודע שהוא לא החלוץ הראשון ולמרות שמדברים על להביא לפחות חלוץ זר (פארקר) ואולי גם חלוץ ישראלי. הוא עדיין בטוח במקומו ורוצה להילחם עליו במכבי חיפה. לגבי יכולותיו האישיות, אין ספק שהוא לא מצליח לכבוש ממצבים קורצים וזה בעייתית. מצד שני הוא מציג לרוב לחימה והשקעה שראויים לציון. אני בכל מקרה מקווה שהוא לא יעבור להפועל תל אביב.

11. Dimitar Berbatov Member

אני לא חושב שלהפועל ת"א יש את הפריווילגיה לסרב לארבייטמן. ושלא תבינו לא נכון, הוא ממש לא חלוץ גדול, לדעתי גם מעט מוערך מידי ולא הרשים אותי בשום מקום מאז עזב את בית"ר. אבל להפועל חסר חלוץ, לאלה שחקן נחמד, יכול להיות קלף טוב של גוטמן מהספסל. אבל לא שחקן הרכב. אם גוטמן יצליח למצות את הכשרון שיש לארבייטמן הפועל תרוויח ובגדול.

12. Raulito Madridista

מהארן לאלא הודיע לגוטמן:"אני לא ממשיך בהפועל"

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg868443.Xxx

החלוץ שהיה אחת מתגליות העונה, קיבל מההנהלה הבטחה שחוזהו יוארך וישודרג, אך עד עכשיו לא נעשתה אליו אף פנייה ולא הייתה שום התקדמות למרות המאמצים של משפחתו. דודו של לאלא, פואד פארס, המשמש גם כסוכנו, אמר לאתר ONE שהשחקן יעזוב את הקבוצה. לאלא עצמו אמר:"פגעו בכבודו של הדוד שלי כאשר התעלמו ממנו ואני אקשיב רק לו". לשחקן יש חוזה לעונה הבאה והוא יצטרך להגיע להבנות עם הנהלת הקבוצה.

--------------------------------------
    אני מאוד מקווה שזה לא הסוף ושהפועל תצליח להשאיר אותו. הוא ירק דם על המגרש בכל רגע ורגע(מוסר העבודה שלו מדהים), הרוויח את מקומו בהרכב בזכות וכבש בכל-כך הרבה משחקים גדולים. הקהל התחבר אליו מאוד. יש לו פוטנציאל גדול(מהירות מסחררת ומיקום) ואני בניתי עליו כחלוץ מחליף בעונה הבאה. חבל לי שלאלא פזיז מידי כי אני בספק אם קבוצה גדולה אחרת תיקח אותו, אבל אני אאחל לו בהצלחה בכל-אופן. הקבוצה ממשיכה לאבד שחקנים משנה שעברה ולעשות יותר מידי החלפות ואני בפירוש לא מרוצה. לא יודע אם זה רציני לבנות על ויקטור מרעי או זהבי בהרכב, אז הפועל חייבת חלוץ אחר. יש לנו הנהלה מעצבנת שמזלזלת בשחקנים שלה באופן קבוע, אך כאן זה לא המקרה כי הוא קיבל רכב ודירה שכורה, ובכלל לאלא הגזים - אנחנו קצת אחרי אמצע יולי. אפשר לומר שהוא מעט כפוי טובה. אני דיי חיבבתי אותו.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודף בצע ולא יותר, מתי תהיה לו הזדמנות לשחק בעוד קבוצה גדולה?
    לאירופה הוא לא ייצא ואני כבר מחכה לראות איפה הוא ישחק בעונה הבאה, הבעייה ששחקנים כמו ללה מקבלים יותר מדי תשבוחות מהתקשורת וחושבים שהם צריכים לקבל שכר גדול יותר ורכב חדש יותר כי הם 'סטארים'.
    בהפועל ת"א בינתיים המצב של ללה ויבואה לא ברור וכמו שראוליטו הזכיר מרעי וזהבי זה לא רציני, מתי הם מתחילים את הליגה האירופאית?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא רוצה? עונה אחת טובה בהפועל ת"א ופתאום הוא גדול מדי בשבילן? דור, מה דעתך חילוף בין לאלא לארבייטמן? זו רק הצעה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהארן לאלה מקלקל את כל הרושם הטוב שהוא עשה במהלך העונה. עדיף לו להישאר בהפועל תל אביב, בכל תנאי, כי הוא לא ימצא את מקומו בשום קבוצה אחרת שתנסה להאבק על תארים בעונה הבאה. אצל האדומים יש לו גב מהקהל, שזה חשוב מאוד, מה שלא בטוח שיהיה לו במקום אחר. חבל שהוא בוחר להתנהג כמו כדורגלן ישראלי טיפוסי.