באתר ONE כתוב: מיכאל זנדברג מתקרב להפועל ת"א אם קוראים לעומק את הידיעה - רואים שאין שם שום פרט חדש, כרגיל. גוטמן מזמן כבר אישר שהוא רוצה את זנדברג בקבוצה לקראת העונה הבאה. אני כמובן מחכה שהעיסקה תיסגר, כי כנראה אופציית סלים טועמה לא עומדת על הפרק. אני עדיין לא שלם עם שחרורו של טלקיסקי. הוא היה בינוני השנה, אבל גם זנדברג לא הבריק וזו כבר שנה שנייה ברציפות, מה גם שזנדברג לא אמור להיות זול יותר בפער ניכר. אני מקווה שזנדברג יזכיר אפילו 50% מהיכולת שלו בעונה הראשונה בבית"ר. אולי מעבר לקבוצה חדשה יעיר אותו. על זנדברג אני לא אדבר יותר עד אשר הוא יחתום סופית או שהעיסקה תתפוצץ. הדבר היותר מרכזי מבחינתי בכל הקשור לידיעה הזאת - עומרי קנדה אמור להיות המגן הימני של הקבוצה בעונה הבאה, כלומר הוא יהיה שחקן הרכב קבוע. לקנדה יש חסרונות - הוא לא מבריק בהגנה למשל למרות שהוא מהיר, אבל אני חושב שבליגה שלנו אין יותר מידי ממה לחשוש, ואני לא מוכן לוותר על התרומה ההתקפית המדהימה שלו. קנדה למעשה עושה הכל נכון חוץ מההרמה ואולי זה עוד יבוא. וגם אם הוא לא ישפר את יכולת ההגבהה שלו, הוא עדיין שחקן מצויין.
איתי שכטר ממש לא פרח אצל גוטמן. להפך. גוטמן נהג לבקר אותו לא מעט והם לא בדיוק הסתדרו. אמנם לא היו להם יחסים כמו מתיאוס-שכטר, אבל היחסים בינהם היו פושרים. שכטר שיחק את אצל גוטמן בדיוק כפי ששיחק אצל עטר ומתיאוס. לא ראיתי הבדלים מיוחדים. יהיה מעניין לראות את הפרחח הקטן משחק עונה שלמה אצל גוטמן, ויהיה מעניין לראות את היחס של אוהדי הפועל אליו. נראה מתי לכם ימאס מבלוף הזה. ולפני שאתם קופצים, אז כן, הוא שחקן מוכשר בטירוף, אבל שום דבר לא ייצא ממנו. הוא מסרב ללמוד, מסרב להבין, מסרב להתבגר, והוא בדרך להיות עוד כישרון אבוד. עוד במהלך העונה אמרתי שאם הוא יעזוב אותנו לא יקרה שום דבר, ועכשיו, אחרי כל ההתבטאויות שלו, אני רק מחכה לזה. לגבי פרנסמן, אז לדעתי בסה"כ הוא בלם מצוין, אך הסיבוב האחרון די הוריד לי ממנו. אולי זה הדעיכה של הקבוצה כולה, אולי משהו אחר, אבל אם הוא ימשיך לשחק כפי שהוא שיחק בסיבוב האחרון של העונה, הוא לא יצליח בהפועל. אם הוא ישחק כפי שהוא שיחק עד הסיבוב האחרון, יהיה להפועל בלם מהשורה הראשונה. הרבה גם טועים לגבי תפקידו. פרנסמן צריך לשחק אך ורק כבלם! כל מיקום אחר במגרש - קשר כפי שהיה משחק מידי פעם בנתניה, והוא פשוט שחקן ברמה של ליגה ב'. יכולת המסירה שלו יורדת פלאים, לפתע הוא נראה כבד ומגושם (והוא לא. הוא אחד השחקנים המהירים בארץ), בקיצור, שחקן אחר לחלוטין.
פרנסמן הוא דרום אפריקאי כן? איך זה שהוא לא בנבחרת? כאילו שיש שם טאלנטים גדולים בהגנה, מצחיק שמסיללה ופאנטיני כן והוא לא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/Black354X281/131074.Xxx מיכאל זנדברג סיכם עקרונית בהפועל תל-אביב בין הצדדים היה קיים פער לא גדול, כאשר השחקן דרש 130 אלף דולר ואילו הפועל הייתה מוכנה לשלם לו 110 אלף דולר, אולם היום הגישה הפועל לסוכנו של זנדרג הצעה משופרת. אחרי כמה שעות השחקן השיב בחיוב והחתימה תתבצע לימים הקרובים. החוזה המדובר הוא לשנה אחת בלבד עם אופצייה לעונה נוספת. יש לציין שהשחקן בחר לשחק בקבוצה, חרף ההצעה היותר אטרקטיבית של מכבי ת"א מבחינה כלכלית. זה עדיין לא חתום, אבל לדעתי זה סופי. אני שמח שזנדברג הגיע בתמורה למשכורת צנועה יחסית, הפועל לא השתוללו בעניינו. כששחקן כזה בא בחינם ומשכורת שלו לא בשמיים, אז אי-אפשר לא להיות שמחים. מה שכן, תמוה מאוד מבחינתי שהחוזה הוא רק לעונה אחת או שנתיים גג. לדעתי היה עדיף להציע לו חוזה ארוך יותר למשל לשנתיים עם אופצייה להארכה בעונה נוספת או משהו כזה. אבל זה כבר לא חשוב.
זנדברג אהד בילדותו את הפועל ת"א ולכן העדיף אותם על מכבי ת"א. אני מאחל לזנדברג שיחזור לעצמו בהפועל ת"א(אבל לא יותר מדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) ומודה לו על 3 שנים שאמנם בשנה וחצי האחרונות הוא היה רע אבל איך אפשר לשכוח שהוא היה שחקן העונה בעונת 06/07 שזכינו באליפות והוא כבש 4 שערים ובישל 12. אני מקווה שלא ישרקו לו בוז שיגיע לטדי בעונה הבאה כי גם אם המצב היה רגיל זנדברג היה עוזב וכנראה שזה היה להפועל ת"א. חבל שמה שאני(והרבה אוהדי בית"ר) נזכור מזנדברג זה את הרגע הזה: http://www.youtube.com/watch?v=RZ6QTubE8mk(00:30) ששינה לבית"ר עונה שלמה, איזה החמצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx אבל למרות הכל, תודה לך מיכאל זנדברג!!!
סביר להניח שזנדברג עוד יגמור את הקריירה במכבי ת"א... שיחק במכבי חיפה, הגיע לבית"ר בשביל עוד כמה דולרים ועכשיו עובר להפועל ת"א כי גאיידמק ברח. וואלה, אם יישאר עד סוף הקריירה בהפועל הוא עבר שיא חדש. לבחור אין שום דבר עם נאמנות וזה אולי הדבר שהכי מפריע לי אצלו. אין ספק שמבחינה מקצועית זנדברג יכול לתרום לאדומים, אבל בוא נראה איזה זנדברג יגיע לבלומפילד.
על סמך נסיונות העבר, המהלך הכי חכם זה להחתים אותו בכל שנה מחדש כי בד"כ כשהוא צריך להוכיח הוא ידוע להוכיח, מצד שני זה גם יכול לעלות בכיוון ההפוך שהוא יעזוב ללא תמורה, לדעתי זנדברג חתם לעונה אחת כדי רלאות אם בשנה הבאה שוב קבוצה כלשהיא תשפוך כסף בלי הבחנה הוא יהיה שם לאסוף את הכסף הזה, תאב בצע כבר אמרנו? שיהיה לו לבריאות וןכישלון בספורט. ולא תודה על שום דבר, על מה תודה? על זה שבשנתיים האחרונות הוא גרף לכיסו 800 אלף דולר בלי להקריב כלום למען הקבוצה? אם כבר הוא צריך להגיד לנו תודה שהייתה לו את הזכות ללבוש את החולצה של בית"ר, בן אדם מגעיל בלי כבוד למקום העבודה שלו.
זה אחת הסיבות שאני לא ממש מתרגש מהמעבר שלו. שיוסי אבוקסיס עבר להפועל ת"א הרגשתי נבגד ופגוע ומאז אני שונא את הקירח יותר מכל שחקן אחר(טפו) כי הוא בנה את עצמו בבית"ר ואפילו לבש את סרט הקפטן וממש היה סמל של הקבוצה ועזב שהכל התפרק ולאן? ליריבה השנואה מת"א. אבל זנדברג הגיע כסטאר שאמור להתאים לקבוצת הכוכבים של בית"ר ולהביא אליפות, הוא לא הגיע כשחקן שיש לו משהו להוכיח. והאוהדים לא התחברו אליו ממש, זנדברג הוא הגדרה אידיאלית לשכיר חרב. אני חייב לתקן אותך שי, הוא ממילא היה עוזב את בית"ר ובלי שום קשר לגאידמק.
בוריס רומנובסקי, מעסה הפועל תל אביב שעבד בקבוצה בשבע השנים האחרונות, נפטר הבוקר בהיותו בן 52, ככל הנראה מדום לב
מאיפה לך? אני דווקא משוכנע שאם גיידמאק נשאר והוא ממשיך לקבל את משכורת העתק החודשית שלו הוא נשאר ועוד איך נשאר. אני ממש לא מחזיק מזנדברג, אבל אני כן חושב שיש לו כשרון הוא שחקן שיכול לשדרג את הפועל ת"א. גוטמן הוא מסוג השחקנים שיכול להחזיר לשחקן את הבטחון ואיתו גם את הבטחון. הוא עשה את זה עם בן לוז שהיה השנה מהשחקנים הטובים ביותר של הפועל
כי בבית"ר לא רוצים אותו וגם אם יבוא ביל גייטס לבית"ר ויעמיד תקציב של 100 מיליון יורו לעונה זנדברג לא ישחק בבית"ר, הקהל שונא אותו כי הוא זורק זין על המועדון עוד מתחילת עונת 2007/2008.
http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg852980.Xxx אבוטבטול מאוכזב מחוסר ההתקדמות עם הפועל ויפנה לאופציות אחרות כבר שבועיים עברו מאז מסר אבוטבול, שהפך לשחקן חופשי, את גובה המשכורת בו הוא דורש. הקבוצה הבטיחה לשחקן שיחזירו לו תשובה, אך זה לא קרה, למרות שאבוטבול העביר מסרים שהוא יספק גם בעשרת אלפים דולר פחות(150 אלף דולר). היום החליטו השחקן וסוכנו להודיע רשמית שאבוטבול יתחיל לבחון מספר הצעות מחו"ל, בין השאר של קבוצה מהבונדסליגה, הצעה מהליגה ההולנדית וגם מארה"ב. "לא הייתה עם הפועל שום התקדמות, למרות שהיו פגישות והגיע הזמן להתחיל לדבר עם קבוצות אחרות, יש לי אור ירוק משי", הצהיר סוכנו סימון חדד, שהוסיף:"למרות זאת, אני רוצה להצהיר שעדיין העדיפות של שי היא הפועל ת"א. אני מאוד מקווה שנצליח להגיע עם שי להסכם, דווקא אחרי העונה הטובה שלו בקריירה הוא יעזוב את הקבוצה?; אגב, לדעתי ההנהלה אפילו לא עשתה צעד אחד מינורי כדי לשפר את המצב וזה מתאים מאוד להנהלת הפועל שלאורך שנים לא ידעה איך להתנהג לשחקנים. לא ששי לא הגזים קצת עם הדרישה לשדרג את שכרו ב60 אחוזים, אבל בכל-זאת, הוא לא היה ממשיך הלאה כל-כך מהר. אני גם לא אוהב את העובדה ששוב חצי קבוצה עלולה להתחלף, זה מונע מהפועל ליצור רצוף ארוך של סגל יציב וכך ליצור גם חיבור.
אם שי אבוטבול עוזב את הפועל ת"א זו תעודת עניות להנהלה שלה, לבחור מגיע 150 אלף דולר, הוא השחקן הישראלי הטוב בליגה בתפקידו, הוא אחראי יותר מכל שחקן שדה)כמובן מבלד אניימה) לכך שהפועל ת"א נאבקה בצמרת והפציעה שלו היא לדעתי הסיבה שהפועל ת"א לא זכתה באליפות, כמה שאני לא אוהב את הפועל אי אפשר להתכחש ליכולת של שי אבוטבול ולרמה שהוא מציג והגיע הזמן שהנהלות בכדורגל הישראלי ידעו לכבד ולהעריך את שחקני נשמה יותר מאשר שחקני רכש, זה לא ששי אבוטבול מבקש 400 אלף דולר לעונה שזה תלוש מהמציאות, הוא מבקש 150 אלף שלדעתי זה אפילו לא אחד מחמשת המרוויחים הגדולים של המועדון.