הפועל ת"א 08/09: סגנית האלופה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 8, 2008.

1. Raulito Madridista

הערכות: טופוזאקוב יהיה כשיר למשחק בטדי

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/3951.Xxx

בשורות טובות מאוד לצוות המקצועי - הבלם אלין טופוזאקוב שמחלים מקרע חלקי בשריר הירך שמנע ממנו לשחק נגד בני יהודה ביום שבת, חזר לפעילות היום כאשר ערך אימוני ריצה. בימים הקרובים הוא אמור לשוב לאימונים מלאים עם שאר השחקנים, וההערכות הן שהוא יהיה כשיר למשחק החשוב נגד בית"ר ירושלים בטדי ביום שני. דגלאס דה סילבה שנפגע במשחק אמש, ערך גם הוא אימוני ריצה בלבד, אך אין בכלל ספק לגבי כשירותו למשחק ביום שני. בן-לוז שלא התלבש למשחק נגד בני-יהודה על אף שהוא כבר בריא והפציעה מאחוריו, אמור להיכלל בסגל הקבוצה למשחק ביום שני.
    במהלך האימון היום בישל עומרי קנדה שער לוואליד באדיר, והמאמן אלי גוטמן החמיא לו, ואחר-כך אמר:"יפה, אני רוצה לראות כדורים כאלו גם במשחקי הליגה". הקבוצה עבדה היום על הנעת כדור מהירה. הפועל תעלה בהרכב שני למשחק בגביע הטוטו נגד הפועל פ"ת באורווה ביום רביעי, על מנת לאפשר לשחקני ההרכב הראשון מנוחה לקראת המשחק החשוב נגד בית"ר. הפועל גם ככה נמצאת בראשות הבית.

ובנושא אחר,

שחר בן עמי מגיב לטור של אמיר אפרת:"חבל שיש אנשים שהשקט בהפועל מפריע להם"

http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg790223.Xxx

שחר בן-עמי, חבר הנהלת הפועל ת"א, התראיין היום לתכנית הספורט של רדיו 99 בשיתוף עם אתר ONE, ויצא בהצהרה גדולה:"הפועל תל-אביב מסוגלת לזכות העונה באליפות". בן-עמי התרכז בין השאר בלהגן על גוטמן, שספג ביקורת קשה מכתב ידיעות אחרונות, אמיר אפרת, אשר כתב טור נגדו היום בעיתון וטען שהוא 'הורס את הפועל' וגם שהשחקנים לא אוהבים את גוטמן. בין השאר אמר בן עמי:"בהפועל תל-אביב כולם קמו היום בבוקר וראו שיש עיתונאי שמתבסס על עובדות שלא היו ולא נבראו". בן עמי המשיך - "בניגוד גמור למה שכתוב בכתבה, הנהלת הפועל תל-אביב מאוד מרוצה מהמאמן. הפועל תל-אביב אוהבת את גוטמן ועובדת בהרמוניה מלאה, וחבל שיש אנשים שהשקט בהפועל ת"א מפריע להם. כתבו את הכתבה מתוך שיעמום. הייתי באימון היום והשחקנים היו מאוד נמרצים, הם אוהבים את אלי. העבודה של גוטמן היא מעבר ליחסים בין מועדון למאמן. בין הפועל לאלי יש שיתוף פעולה מלא, הכי קל לקחת עט ולרשום מה שרוצים. הוא הגיע אליינו במצב קשה בעונה שעברה ועשה עבודת נהדרת. אלי יודע שאנחנו אוהבים אותו". בן עמי דיבר גם על היכולת של הקבוצה:"הפועל צריכה לשחק יותר טוב, אבל רואים שיפור, הקבוצה הייתה לא רעה ביום שבת. בכל משחק יש שיפור וגם במשחק הבא יהיה. הקבוצה משחקת מאז חודש יוני וזה לא פשוט". לסיום, הצהיר בן עמי שהפועל יכולה לזכות באליפות - "השנה הליגה מאוד צמודה, חצי ליגה רצה לאליפות והפועל היא אחת מהקבוצות. הפועל יכולה לקחת אליפות העונה".

----------------------------------------

אני מרוצה מאוד מהעובדה שטופוזאקוב יהיה כשיר למשחק. אני חושב שדה סילבה צריך לרדת לספסל, באדיר היה פנטסטי נגד בני-יהודה, הוא הגיע ראשון לכל כדור, ממש אהבתי את המשחק שלו. טופוזאקוב השנה לא מדהים, אבל הוא חכם ובעל ניסיון, ודווקא במשחק כזה יש לו הזדמנות להחזיר לעצמו את הביטחון(למרות שלא בטוח שזו הבעייה).
    אני קראתי את הטור של אמיר אפרת ואני לא בחרתי צד. מצד אחד אני מודה לגוטמן שהוא הגיע אליינו בשנה שעברה וחילץ את הקבוצה, באמת שהוא עשה שיפור גדול, אבל השנה המטרות הן שונות ולדעתי הוא נכשל. הוא בנה קבוצה לא מספיק טובה(הספסל מאוד עלוב, יש לנו חלוץ וחצי בסגל) ואני חושב שלמרות שהליגה מאוד חלשה אנחנו לא נרוץ לאליפות וזה פספוס. גוטמן מתנהל עם שחקנים מסויימים באהבה רבה, כמו עם נאתכו למשל שהוא מאוד אוהב אותו, אבל את אנטבי הוא השפיל בשנה שעברה אחרי הטעות בדרבי, הוא מחפש את טלקיסקי וגוער כל הזמן בערן זהבי. גם לקנדה הוא נטפל. לא יודע, קשה להחליט.

Last edited: Oct 28, 2008
  2. Raulito Madridista

http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1193646/A68B0155_wh.Xxx

בשעה טובה ומוצלחת - ראובן עובד, קשר הפועל ת"א שהיה מושעה בחודשים האחרונים והתאמן לבד או עם קבוצת הנוער של המועדון, ישוב החל ממחר לאימונים רגילים עם הקבוצה הבוגרת. השחקן יזם בייחד עם סוכנו, אייל מלול, שיחה עם ראשי המועדון וגם המאמן, והוחלט על להחזירו לפעילות. עובד לא היה בתוכניות של אלי גוטמן לקראת העונה הנוכחית עקב עבירה על אחד מהקודים האתים של המועדון, ולקראת סוף חלון ההעברות רצו בשירותיו מספר קבוצות, אלא שהדבר לא יצא לפועל ועובד נשאר תקוע. בימים האחרונים ניסו גורמים המקרובים להפועל לפשר בין הצדדים שהעבירו ביקורות אחד על השני, ובסופו של דבר המאמן גוטמן החליט לתת לו צ'אנס נוסף. הקשר לא יהיה בסגל למשחק מחר נגד הפועל פ"ת בגביע הטוטו, אך לגבי המשחק בטדי נגד בית"ר עדיין לא ברור. מהפועל ת"א נמסר האמירה הבאה בעניין:"עצם העובדה שעובד רצה להיפגש מראה על כך שהוא הבין שטעה ומביע על כך חרטה. מעכשיו הכל תלוי בו".

---------------

אני לא באמת חושב שהוא ייקבל דקות בזמן הקרוב, רק במידה של אילוצים כמו פציעות חלילה או הרחקות שיובילו לסגל קצר מאוד, אבל יהיה נחמד לראות את ראובן עובד על הספסל. חבל לי בשבילו שהוא לא עבר לקבוצה אחרת בקיץ. גם גוטמן וגם עובד לא התנהגו בסדר, שניהם אשמים, אבל אם עובד לא הסתדר עד עכשיו באף קבוצה אז זה אומר הרבה על האופי שלו. גם לשאר הליגה קצת נמאס מעובד וההוכחה לכך היא שאף קבוצה לא הייתה מוכנה לזוז מטר כדי להביאו. בכל אופן, כרגע חובת ההוכחה עליו.

Last edited: Oct 28, 2008
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הזמן אנשים אומרים שזו הזדמנות מכרעת מבחינתו ושאסור לו לאכזב, עד שמגיעה שנה חדשה. הפעם אין לי ציפיות ממנו, בטח לא בקבוצה שהוא כבר נכשל בה שנה קודם לכן. אולי דווקא עכשיו הוא יפתיע. לדעתי, הוא היה צריך לעבור לקבוצה אחרת.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי ידיעות אחרונות, פיני בלילי בדרך חזרה להפועל ת"א. החלוץ סיכם את תנאי החוזה שלו עם הקבוצה וצפוי לעבור בקיץ הקרוב בסוף החוזה שלו. החלוץ היה אמור לעבור בקיץ האחרון, וסיכם את תנאי החוזה עם הקבוצה אבל המועדון סיבאספור לא היה מוכן לשחרר אותו וגם רצה לחדש את חוזהו בשנתיים נוספות. בלילי שכבש אתמול שער במשחק הגביע של קבוצתו שניצחה 1-0, וגם לפני שבוע צמד במשחק ליגה רוצה לשחק בארץ בעיקר בגלל חברתו, שאיתה מתחתן בקיץ הקרוב.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם הוא אכן יחזור לארץ זה יהיה מצוין להפועל ת"א, אני מאמין שהוא יוכל לתרום המון לקבוצה,
    אך מבחינתו זו תהיה שטות, מכיוון שהוא בסך הכל עושה מן התקדמות בטורקיה במדי סיבאספור, מבקיע שערים ומקבל דקות משחק.

אך במקרה של חזרה שלו לארץ להפועל ת"א, זה יעשה רק טוב למועדון והם ירוויחו מכך, אני עדיין חושב שעדיף בשבילו להישאר בטורקיה.

6. FC_Bayern Member

טעות ענקית לבלילי לחזור לארץ. הוא משחק כרגע בליגה טובה בהרבה מהליגה שלנו, ומרוויח גם הרבה יותר טוב ממה שעשוי להרוויח בהפועל ת"א. לדעתי, כדאי לו להישאר.
    הבנתי אבל שהוא רוצה להתחתן, במצב שכזה, אני יכול להבין למה הוא רוצה לחזור.

7. Raulito Madridista

למרות שמדובר במשחק גביע טוטו זניח, אני מאוד מודאג מהיכולת של הקבוצה אתמול. גוטמן העלה הרכב דיי חזק שלנו, בעיקר בקישור, כאשר ידין, אבוטבול, וורמוט וטלקיסקי, שחקני הרכב קבועים, פתחו בהרכב, ולמרות שהשניים האחרונים אמורים לספק למשחק שלנו הרבה ברק, בעיקר נגד רוב המחליפים של הפועל ת"א, המשחק היה חלש מאוד וכמעט ולא הגענו למצבים. אני חושב שגוטמן היה צריך לתת לשחקנים מנוחה בכל-זאת, בשביל מה להשקיע בכלל במפעל הזה, בטח לא כשר יש לנו על הראש את בית"ר בטדי ביום שני.
    לפחות אפשר לציין מהמשחק אמש את הופעתו של יהודה חוטה. אין לי מושג איזו יכולת הוא הציג אתמול, אבל מדברים עליו הרבה כעל הבלם הבא שלנו. שמחתי לראות את בן לוז חוזר לשחק, הוא שחקן מחליף חשוב שיכול לשנות משחק מהרגע שהוא עולה על הספסל.

וכמובן שגוטמן לא אהב את הצורה בה הקבוצה נראית, ולכן עשה מעשה -
    כמו שהבטיח לאחר המשחק אתמול:"לא אעבור על כך לסדר היום", בוטל יום החופש של השחקנים ובמקומו הקבוצה התאמנה, לא סתם התאמנה אלא ערכה אימון כושר מפרך, כאשר גוטמן שם דגש רב על מוטיבצייה והקרבה. השחקנים היו צריכים לרדת להרבה גליצ'ים לפי תורות. "הכבוד שלכם אתמול היה בכל מקום אחר חוץ מהמגרש", אמר גוטמן לשחקנים לפני תחילת האימון ובמשך התרגול הפציר בהם:"תתחילו לרוץ ואל תדברו ביניכם".
    הבלם אלין טופוזאקוב ערך אימון מלא ויהיה כשיר בוודאות למשחק החשוב בטדי ביום שני, אותו דבר לגבי דגלאס דה סילבה. עוד בשורה באימון היום - ראובן עובד התאמן עם שאר השחקנים לראשונה העונה.
    הנה זה קורה -
    http://www.ynet.co.il/PicServer2/28102008/1683455/GP5L0174_wh.Xxx

בכל הקשור לעניין בלילי,
    אף אחד לא אמר שהוא בדרך להפועל ת"א בעונה הבאה, מה שהיה כתוב ב'ידיעות אחרונות' זה שהשחקן היה על סף סיכום בהפועל, אך המאמן של התורכים לא רצה לשחררו ואף הציע לו להאריך את חוזהו. אני בספק אם בלילי יחזור לארץ, בתורכיה הוא מצליח יפה ולולא הפציעה בשנה שעברה הוא היה מגיע יותר רחוק. לא מעט קבוצות רוצות בשירותיו ויירצו בו אחרי שהוא ייתן עונה גדולה, ועם כל האהבה של בלילי להפועל, הוא לא יחזור לארץ בכזאת-קלות.
    הלוואי ובלילי היה חוזר להפועל, חוד שלו ושל יבואה יכול לעשות צרות לכל הגנה בארץ, אבל זה מאוד לא ריאלי. מה שכן, תמיד אפשר להמשיך לחלום. הרי עם כל האהבה שלי לבלילי, ההצלחה של הפועל הרבה יותר חשובה לי מהצלחתו האישית, ולכן הלוואי שיחזור. אולי החתונה הצפויה תעזור לנו.

8. Raulito Madridista

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/4010.Xxx

בהפועל ת"א לא הרגישו שמחה אדירה כזאת כבר הרבה זמן. אולי לא אומרים שם את זה באופן גלוי, אבל עבור השחקנים מדובר בנקמה מסויימת עבור ההפסד הטראגי בגמר הגביע בשנה שעברה. כלי התקשורת ניסו בכוח להוציא מגוטמן משפט על 'נקמה נגד האקסית', בשורותיה עמד על הקווים לפני כשמונה שנים, אך למרות שהקבוצה הוליכה את הטבלה, הקהל מחא ואף יותר מכך על סגנון המשחק, וגוטמן לא סיים את העונה, אך המאמן לא הוסיף על כך מילה. גם אבוקסיס, שהניף ידיים באוויר והיה מלא אנדרנלין, לא אמד בר. במועדון בטוחים שהקבוצה יצאה לדרך חדשה, כפי שאמר עוזר המאמן, יוסי אבוקסיס, לאחר המשחק.

אבוקסיס התראיין אתמול לתוכניות הרדיו ספורט 99 בשיתוף עם אתר ONE, ודיבר על מספר נקודות.

בראש ובראשנה התייחס אבוקסיס למאבקי הצמרת:"מכבי חיפה במומנטום טוב, אבל אם נעשה רצף טוב של 4-5 נצחונות רצופים אז הכל אפשרי. בארץ עושים סיכום עונה בכל סוף שבוע. היה לנו משחק אחד חלש באשדוד וכולם ביטלו אותנו, אמרו שנילחם בתחתית. הוכחנו אחרת, פתאום חושבים שניאבק בצמרת עד הסוף. המטרה היא להמשיך במומנטום נגד מכבי פ"ת בשבת, נגדה יהיה לא פחות קשה. הכדורגל לא גדול, אבל יש אצלינו דרך. המטרה היא מקומות 1-3".

מתחילת העונה מפגינים שני הבולגרים שהצטיינו בעונה שעברה ונבחרו לשחקני העונה על פי האוהדים, טופוזאקוב וטלקיסקי, יכולת ירודה, ובתקשורת אף פורסם שהמועדון מתכנן להיפרד מהשני. אבוקסיס ביטל כמובן את השערות אלו:"נכון שהם בירידה ביכולת, אבל לא נמחוק אותם בגלל חודשיים לא טובים. אנחנו לא מועדון כזה, זו לא הדרך שלנו. אנחנו צריכים לחזק את השחקנים, אנחנו מועדון עם קשרים טובים. לא יכולים להיות ששחקן שהיה מצויין בשנה שעברה שכח איך משחקים כדורגל. כל הצוות המקצועי עושה הכל כדי להחזירם לכושר של שנה שעברה".

כמו כל השחקנים, שלא הפסיקו לפרגן בשבועות האחרונים לסמואל יבואה, גם יוסי אבוקסיס הצטרף למחמאות:"הוא הגיע אליינו כמלך שערים, גם בשנים הקודמות הוא כבש הרבה מאוד. יבואה הוא אחד החלוצים הטובים בארץ, אין הרבה שחקנים ברמה שלו. בינתיים הוא מספק את הסחורה בצורה נהדרת, ואנחנו גם מקווים שהוא ימשיך ככה. יבואה הוא מקצוען אמיתי, הוא לא מדבר הרבה, ורואים את התוצאות".

ראובן עובד חזר לאחרונה להתאמן בשורות הקבוצה, ועליו אומר יוסי אבוקסיס:" על עובד שואלים הרבה שאלות. ראובן עדיין לא איחר את הרכבת, גם אני פרצתי בגיל מאוחר, 24-25, הייתה לנו שיחה אישית ברוח טובה ואמרתי לו את הדברים האלו. לעובד יש המון כישרון ויש לו עוד זמן להתקדם ולהשתפר. אם הוא ייכנס למשטר אימונים וישנה את הגישה, כולנו נרוויח. מדובר בשחקן שיכול להיות אחד מהטובים בארץ".

מספר תמונות מהניצחון בטדי:

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/4006.Xxx

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/4008.Xxx

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/4016.Xxx

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/4014.Xxx

http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/4020.Xxx

הפועל עושה מאמצים לצרף את בלילי בינואר

גורמים המקרובים להנהלת הפועל ת"א שוחחו אתמול עם חלוצה של סיבאספור התורכית, פיני בלילי, שהגיע לביקור קצר בארץ, ובחנו שוב את האפשרות כי יחזור לשחק בקבוצת נעוריו, כבר בינואר הקרוב. הפועל ניסתה כבר במהלך הקיץ להחתים את בלילי, שהביע את רצונו לחזור לאדומים, אבל הקבוצה התורכית סירבה ועדיין מסרבת לוותר בשלב זה על החלוץ ואף הציעה לו להאריך את חוזהו בקבוצה בשנתיים נוספות. בהפועל מתכוונים בכל מקרה לחזק את הקבוצה בחלון ההעברות בחלוץ, ובהתאם ימשיכו לעקוב אחרי ההתפתחויות של בלילי עם קבוצתו התורכית.

---------------------------------------------------
    אני מאוד שמח שאין שום כוונה בהפועל לשחרר את טלקיסקי, אבל הבולגרי חייב להוכיח את עצמו ולהראות יותר נחישות. במשחק נגד בית"ר לדוגמא הוא שיחק בצורה אדישה, ציפיתי שיעלה למגרש באטרף. הסיכויים שטופוזאקוב היה משוחרר מאוד נמוכים כי שמו לא הוזכר בכלל בתקשורת. בכל אופן, גם הוא פתח את העונה לא מספיק טוב.
    לדבר על אליפות זה לא ריאלי, אני אהיה מרוצה ממקום שני למשל. מה שכן, אני חושב שדווקא ההגנה תפריע לנו בהמשך לדבר על אליפות, בתקווה שיבואה ימשיך ככה וטלקיסקי ייכנס לקצב. יבואה מבקיע כרגע בכמויות של שני חלוצים, ומה שמדהים שהוא עושה זאת למרות שכל שחקני הקישור בהפועל מפגינים חולשה.
    באדיר נראה לא רע בכלל בשבועיים האחרונים וגם לו אבוקסיס החמיא, פשוט לא כתבתי זאת.
    לראות את בלילי בהפועל זה יהיה חלום, אבל חלומות רחוקים מהמציאות לפעמים וזה המצב כרגע. חוד שלו ושל יבואה יכול לעשות להגנות בליגה סחרחורת, החוד המהיר בארץ ללא ספק. בלילי גם השתפר מאוד בתורכיה בכל הקשור לקורדינציה עם הכדור. אבל מה אני מדבר על זה בכלל, התורכים לא ישחררו אותו, הוא מצויין שם, במשחק האחרון הוא בישל שני שערים.

9. King Kenny Member

אני לא מאמין ששחרור של טופוזאקוב אפילו הוזכר, בלעדיו אין שום סדר בהגנה ויש הרבה חורים, כמו שהיה במשחק נגד בית"ר.

10. Raulito Madridista

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg839812.Xxx

פנים חדשות-ישנות באימון הקבוצה היום - אסי דומב. כפי שפורסם אמש בתקשורת, הבלם הוותיק שיחגוג בפברואבר את יום הולדתו ה-35, נזרק מהכח רמת גן בשורותיה שיחק בשנה שעברה בליגה הלאומית ושימש כקפטן, וכדי לשמור על כושר לקראת חלון ההעברות בינואר אז ייחפש לעצמו קבוצה חדשה, הוא יתאמן עם הפועל ת"א בשורותיה שיחקה כשלוש קדנציות, בתקופה הקרובה, באישורו של אלי גוטמן. הבלם שיחק בהפועל במהלך עונת 98\1997, בין השנים 2000-2003 במהלכן הגיע עם הקבוצה לרבע גמר גביע אופ"א, וגם בין השנים 2004-2006.

מחר: טופוזאקוב חוזר להרכב נגד סכנין בבלומפילד(גביע הטוטו)

מחר תשחק הקבוצה נגד בני סכנין בבלומפילד(15:00) במסגרת המחזור האחרון של גביע הטוטו, כאשר בהפועל רוצים מאוד לנצח את המשחק כדי להעפיל לשלב רבע הגמר. הפועל תפגוש את סכנין גם ארבעה ימים לאחר מכן במסגרת הליגה. פרט לדימיטארק טלקיסקי שייפתח בהרכב, כל שחקני ההרכב הראשון מהמשחק נגד מכבי פ"ת בשבת, ייזכו למנוחה. שי אבוטבול, בן לוז וערן זהבי שנכנסו כמחליפים בשבת, ייפתחו בהרכב, כמו גם הבלם אלין טופוזאקוב שלא שיחק בשבועות האחרונים עקב פציעה ולאחר מכן מסיבות מקצועיות. הצעירים, בלם יהודה חוטה והקשר גורדנה, שני שחקנים צעירים שלא שותפו עד עתה במשחקי הליגה, ייזכו לפתוח בהרכב הראשון.

"גוטמן ימשיך איתנו"; בנוסף - על פיטורי הרשקוביץ"

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg785668.Xxx

בעקבות השינויים שצפוי לערוך המועדון בעונה הבאה עם כניסתם של אלי טביב וגבי קצרה לניהול הקבוצה, צצו בימים האחרונים חרושת שמועות לפיהן מעמדו של המאמן אלי גוטמן מתערער, כל זאת לאחר שאריה הרשקוביץ, מנכ"ל המועדון ב20 השנים האחרונות, פוטר על ידי מוני הראל אך בתקשורת בטוחים שמעשה זה הוא תיכנון של גבי קצרה ומוני הראל.
    "אין לי ולטביב שום קשר לפיטורים של אריה הרשקוביץ, זה עניין אך ורק של מוני ואריה. אני חייב להבהיר שכל ההחלטות הקשורות להפועל ת"א מתבצעות כיום אך ורק על ידי בעל הבית - מוני הראל. כל הפירסומים עליי ועל אלי טביב על מוערבות בקבוצה הם שיקריים ומזיקים לקבוצה, לעומד בראשה - אלי גוטמן ולשאר", אמר היום גבי קצרה לאתר ONE.
    בכיר בהפועל ת"א התייחס לעניין:"חרושת השמועות סביב מעמדו של אלי גוטמן ודחיפת מאמנים אחרים למועדון הם ניסיון חלש כדי לפגוע בקבוצה. אנחנו לא שוכחים שגוטמן הגיע להפועל בימים קשים ועזר לה להישאר בליגה. אם גוטמן יצליח העונה הוא יישאר גם בשנה הבאה. כולם יודעים שבעולם הכדורגל מי שמצליח נשאר וזו הנוסחה גם בהפועל ת"א, שמי שמכיר אותה יודע כיצד אנו מתנהלים עם המאמנים שלנו".
    הפיטורים של אריה הרשקוביץ, המנכ"ל של הקבוצה ב-20 השנים האחרונות, מאוד הפתיעו את השחקנים, אך הוא ציין בעיתונים שהוא כלל לא הופתע. בינתיים הוא שומר על שתיקה ולא מרחיב יותר. בהפועל ת"א התייחסו גם לנושא הזה:"משהו פה מריח לא טוב. מוני הראל חייב לכנס מסיבת עיתונאים ולהסביר מה בדיוק קרה. איך מפטרים מנכ"ל במחזור העשירי של הליגה אחרי 20 שנה? הטיימינג של הפיטורים מוזר, אם זה היה קורה בסוף העונה אז לקבוצה היה יותר שקט, כרגע המצב רועש. ועצם העובדה שאיש מהם לא יוצא לתקשורת ומסביר מה קרה זה מפריח עשרות שמועות שפוגעות בקבוצה ומחלחלות לכולנו וחבל".

--------------------------------------------

כמה דברים -
    1. כיף לשמוע שהמועדון מותיר לאסי להתאמן עם השחקנים. הפועל בשנים האחרונות הסתכסכו כמעט עם כל שחקן שעזב את הקבוצה, וזה מאוד נחמד ששומרים על מערכת יחסים חיובית עם שחקן שתרם המון לקבוצה, ומוכירים לו תודה. דומב היה אחד הבלמים הטובים בליגה בשיאו, הוא וגרשון יצרו מרכז הגנה מדהים שהקשה גם על הקבוצות הגדולות של גביע אופ"א, דומב היה אחד מעמודי הטווח ללא ספק. אני לא אשכח את השער שלו נגד לוקומוטיב בבלומפילד. דומב לא רק היה בלם מצויין, אלא היה גם בלם שמבקיע שערים במצבים נייחים. דומב נראה ממש בסוף הקריירה אנל אני מקווה שיימצא קבוצה. מעניין מה הסיפור שלו עם הכח.
    2. חבל שטלקיסקי משחק בכל המשחקים המיותרים האלו בגביע הטוטו. אני חושב שגוטמן עושה לו את זה בכוונה בעקבות היכולת החלשה שלו. הלוואי וייצא מזה משהו טוב. גביע הטוטו לא צריך לעניין אותנו כרגע ולפחות שאר שחקני ההרכב זוכים למנוחה. סרור ייקבל צ'אנס וייצטרך להוכיח מה הוא שווה. את גורדנה אני לא מכיר וזו הזדמנות להתרשם.
    3. לא מובן לי על מה המנכ"ל פוטר, זה יצר זעזוע גדול בקרב השחקנים, זה גרם לדברים שליליים ומאוד חבל. אני באמת לא מבין את מוני הראל ומשהו פה תמוה. כל המיסתוריות הזו לא ברורה לי, אבל מוני תמיד עושה מהלכים דרמטים. באמת יותר מידי זמן היה שקט בהפועל. חבל שהכותרות על הקבוצה הפכו לשליליות בימים האחרונים, לפניכן היו כמה ימים של אופוריה אחרי הניצחון על בית"ר כאשר דובר גם על אפשרות לצרף את בלילי בינואר.
    4. אם גוטמן לא מביא אותנו השנה לגביע אופ"א אז אני לא חושב שמגיע לו להמשיך בשנה הבאה.

Last edited: Nov 10, 2008
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

:aa1: פביאן פרסיה, יהודי ארגנטיני בן 21, המשחק כבלם או כמגן שמאלי, הגיע למבחנים בהפועל ת"א ואם ירשים הוא עשוי להצטרף על תקן ישראלי לקבוצה.

השחקן הצעיר החל את דרכו במחלקות הנוער של אטלאנטה מהליגה השלישית בארגנטינה.
    למרות יכולתו לשחק בעמדת המגן השמאלי, מעניין לדעת שרגלו החזקה היא דווקא הימנית
    והוא צפוי לעבור בדיקות ביום שלישי. אם וכאשר יימצא כשיר, יצטרף לאימוני האדומים ויחל להיבחן.

12. Raulito Madridista

מהרכב הפועל לספסל, מה קרה לטופוזאקוב?

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg840722.Xxx

אלין טופוזאקוב, הבלם הבולגרי שהגיע לקבוצה בדצמבר, היה אחד מהגורמים העיקריים להישארות הקבוצה בליגה, ונבחר על ידי האוהדים בצוותא עם טלקיסקי לשחקן העונה. העונה המצב קצת השתנה, כאשר טופוזאקוב, שהיה באנקר בהרכב הפותח אשתקד, גילה יכולת לא טובה ואת שלושת משחקי הליגה האחרונים(כולל משחק גורלי נגד בית"ר בטדי) הוא ראה מהספסל, מה שצפוי להיות גם היום. כיצד טופוזאקוב הפך לשחקן ספסל זמנית, ובשבוע הבא דרבי - האם גם ביום שני הוא יישב על הספסל המחליפים?

הכתבה מאתר ONE

אני דיי הופתעתי שגוטמן החליט לפתוח עם טופזואקוב על הספסל במשחק בטדי. אני מאמין שאם הוא היה משחק אז בית"ר הייתה מגיעה לפחות מצבים בתוך הרחבה, בעיקר בגלל החוכמה והניסיון שלו. למרות זאת, חייבים לציין שטופוזאקוב פתח רע את העונה. החלוצים התחילו לברוח לו פתאום, בניגוד לשנה שעברה שפרט ליבואה אני באמת לא זוכר שחקן שהסתדר איתו בקלילות. החל מברק בדש ועד עידן שריקי.
    גוטמן רוצה להראות שאף אחד לא חסין מספסול, כאשר גם טלקיסקי הפך להיות שחקן שמשחק 60 דקות וגם הוא סופסל בטדי. אני מאמין שבאדיר לא ימשיך בקו הזה בעוד הרבה זמן וטופוזאקוב כן ייכנס להרכב בקרוב, הלוואי שבדרבי. דה סילבה שידרג את משחקו לאחרונה והוא עלה לקבוצה הרבה כסף שגם עליו קצת קשה לגוטמן לוותר. קו ההגנה האופטימלי מבחינתי כולל את טופוזאקוב ודה סילבה. הייתי מנסה לשחק עם באדיר כקשר לפחות פעם אחת, במקום אבוטבול המנומנם למשל.

13. זיגמונד פרויד Member

אני סומך על אלי גוטמן.
    גם הוא מודע ליכולות של טופוזאקוב.
    ודאי יש סיבה שהוא בוחר להשאיר אותו על הספסל.
    יכול להיות שטופזאקוב עוד לא החלים לגמרי מהפציעה.
    או שגוטמן מרוצה מהשילוב בין באדיר ודה סילבה.
    ואולי הוא כבר מכין את הקרקע לעזיבה הצפויה של הבולגרים בינואר.
    בסך הכול, התפקוד של באדיר ודה סילבה נגד בית"ר ופ"ת היה לא רע בכלל.

14. C.Ronaldo#7 Member

גנבו להפועל גול בנבדל שלא היה..אחרי זה הביאו לה פנדל שלמרות הכל היה אחרי משיכת חולצה ברחבה..והחטיאו אותו..לגוטמן נגמר המזל.

אחרי הגניבה בטדי..ושבוע שעבר התיקו בדקה ה88..היום זה לא הספיק לה.

מחצית ראשונה מצויינת של סכנין..מחצית שנייה הפועל לחצו והחטיאו בדקה ה98 פנדל.

15. King Kenny Member