הוא אמר כמה פעמים שהוא אוהד הפועל ר"ג (גם תמיד בא לכמה משחקים בשנה), אבל זה סתם. אבל בכדורסל ללא ספק הוא אוהד של הפועל ת"א ואם אני לא טועה הוא היה הולך הרבה לאוסישקין...
בכל מקרה נראה לי נושא שלא כדאי לדון בו - זנדברג לא יגיע להפועל. אם כבר מדברים על האגף השמאלי, יש לנו מאבק על מקום בהרכב בין זהבי לסרור..(לא חלומי, אבל משהו- שחקני בית)
ומה עם ורמוט? אני חושב שגוטמן הבין שורמוט הוא לא סוג השחקן שישחק מאחורי החלוץ (ויש לו כבר שחקן כזה - ביבראס נאתכו שמו) ושהוא עדיף באגף שמאל על פני טלקיסקי שישחק בימין.
צודק, בגלל זה אני הייתי נגד הבאת ורמוט אבל כנראה שגוטמן לא חושב כמונו. יהיה חבל לי מאוד אם ביבראס יתייבש העונה על הספסל, עדיף להעביר את סרור למרכז לצד אבוטבול, את ורמוט לאגף שמאל ואת זהבי (על אף הכשרון שלו) לספסל כמחליף ראשון לגילי וביבראס.
חבל להפועל וחבל על נאתכו, שחקן מצויין שכנראה יאבד את המקום שלו בהרכב בעקבות חזרתו של ורמוט. אולי הם יעשו רוטציה אחד עם השני וכך יקבלו אותו מספר דקות.
כמו תמיד לבן, בגלל זה גם אנחנו נשחק בתכלת מחר, כי על החולצה של וויוודינה מופיעים שני צבעים, אדום-צבע חולצת הבית של הפועל ולבן-צבע חולצת החוץ של הפועל.
אם אני לא טועה אתם אמורים לשחק בצבע אחיד שתואם את צבע המכנס של ויוודינה. ז"א, אם הם ישחקו עם חולצה אדומה ולמטה לבן, אזי תשחקו עם לבן-לבן, אם ההפך- אז עם אדום-אדום.
אם זה ככה זה לא הייתה בעיה הבעיה היא שהחולצה שלהם היא חצי-חצי ואז בכל מקרה שינסו לעשות משהו זה מאוד מבלבל..
לפני כמה ימים היה רשום בצמד העיתונים, ידיעות ומעריב, שסלים טועמה ביטל את תביעת הבוררות שלו נגד הפועל. בנוסף, בהמשך הידיעה נאמר שישנה אפשרות שהשחקן יגיע להפועל בכל זאת. אני ממש לא מאמין לידיעה הזו, וורמוט לא היה מגיע אם סלים היה בתוכניות של גוטמן, ואולי אף חשוב מכך - עדיין יש פער עצום בין המשכורת שהשחקן דורש לבין מה שהמועדון שלנו מוכן(ומסוגל) לתת. אם טועמה, שבישל צמד שערים במשחק הפתיחה של הליגה הבלגית(ועדיין משום מה לא זכה לקרדיט יותר מדיי גדול מהמאמן שלו), ישותף מחר במשחק נגד ליברפול, ככל הנראה יסתיים הסיפור סופית. חשבתי על משהו שקשור לקבוצה: עונת 04\2003 - פאבריציו קרבאליו, לארייה קינגסטון, איבזיטו אוגבונה; עונת 05\2004 - פאביו רוסה, אדוארדו מאקרש, וואלדיירו, רומאן ואסיליוק; עונת 06\2005 - באיו אדאפאמי, אוגאן לאקיץ'; עונת 07\2006 - חאבייר פאהס, לוסיאנו דה-ברונו, איבן יוליץ, וולינגטון אוליביירה, מנואל נאיירה; עונת 08\2007 - אבדי, רפאל דוס סאנטוס, פאביו ג'וניור; ברוב העונות האחרונות תמיד היו מגיעים מספר שחקנים זרים למבחנים וחלק בסוף היה גם חותם בקבוצה לא, אל תקפצו, אני יודע שגם אניימה ויבואה הם זרים, אבל אני מתכוון שהמועדון היה מחתים זרים שלא שיחקו בליגת העל לפניכן. לפי דעתי זה טוב מאוד שהרכש של הקבוצה כולל שחקנים זרים שכבר הוכיחו את עצמם בליגת העל ובנוסף גם ישראלים, אבל לפי דעתי גוטמן היה יכול להחתים זר אחד ולקחת הימור מסויים, למשל שוב בעמדת החלוץ. אם לא נתחזק בעמדה הזו יהיה לנו קשה מאוד להגיע להישגים.
הקבוצה איכזבה אותי מאוד מההופעה שלה בסרביה, איזה משל שיש אניימה, תמיד באירופה הוא מתעלה על עצמו לעומת הליגה בה הוא דיי מנומנם, בכל אופן נקווה שהשנה גם בליגה הוא ייפגע וימשיך את הכושר הטוב שלו מפתיחת העונה הזאת. דה סילבה אולי לא היה נורא ביחס לשאר השחקנים, אבל היה ברור שהיא לא יכול לשחק כקשר וגוטמן שוב טועה. מה שהפתיע אותי זה שדווקא זהבי הצעיר הוא זה שהיה הכי קרוב לכבוש ואחרי סלאלום לא רע בכלל יש לומר. אבל הנקודה המרכזית שלי מהמשחק היא טלקיסקי. עוד הופעה איומה שלו, אבל מה שהיה אח"כ יותר מדאיג. גוטמן אמר לו:"אתה לא תתנהג כאילו אתה כוכב כאן", וזו פחות או יותר ההרגשה שלי בקשר אליו ואני מאוד מודאג. בניגוד לזרים שבאו באמצע העונה ולא הצליחו או שזה לקח להם זמן, טלקיסקי מהרגע הראשון עשה הכל כמו שצריך ואולי התהילה עלתה לו לראש. כבר כמה משחקים שאני מאוד לא מרוצה ממנו ונראה שגם באימונים הוא קצת מזלזל, יותר מדיי פעמים אני קורא שטלקיסקי לא התאמן. אני מאוד מקווה שזה לא ימשיך ככה ושיש פה סתם צירוף מקרים מעצבן. אני חושש שזו תיהיה העונה האחרונה שלו כאן ושתבוא 'תיסמונת העונה השנייה' של זרים שהפציצו בהתחלה ואח"כ נחלשו. הפועל צריכה את טלקיסקי, הוא עדיין השחקן הכי מבריק אצלינו. * בימים האחרונים ישנם פירסומים ב'מעריב ספורט' שאלי טביב מעוניין להיכנס כשותף בקבוצה ובשלב מאוחר יותר לרכוש אותה. אחד מאנשי הפועל אמר בעניין שהוא מקווה מאוד שהעיסקה תצא לפועל. לי זה קצת תמוה, מה כל-כך נפלא אם אלי טביב יירכוש אותנו?; אני לא צופה שום שידרוג משמעותי כמו למשל בתקציב.
יותר גרוע מכך מבחינתכם, דרכו של אלי אוחנה תסלל להפועל ואתם עוד תתגעגעו לחורים שהיו לכם בהגנה בעידן לוזון.
אני רחוק מלהיות העורך דין או הדובר של אוחנה אבל אם כל הכבוד להפועל ויש כבוד!!! (וגם דברים אחרים...) אוחנה ב ח י י ם לא יבוא לאמן בהפועל ת"א