איך אתם יודעים שגוטמן בונה על ורמוט להרכב? אולי הוא בונה עליו כמחליף. גוטמן הוא מאמן עם עקרונות והוא לא יבטיח לשחקן מקום בהרכב, זה לא מתאים לו.
הפועל הוגרלה לבית ג' בגביע הטוטו בהגרלת משחקי גביע הטוטו שנערכה היום במשרדי ההתאחדות לכדורגל, שובצה הפועל ת"א לבית ג' בייחד עם שתי הקבוצות המפתיעות של העונה החולפת - ק"ש שזכתה במקום השלישי ובני סכנין שסיימה במקום הרביעי, ועם העולה החדשה - הפועל פ"ת, בה משחק אקס הקבוצה, שביט אלימלך. המשחק הראשון(ביתי) ייערך ביום שבת הבא נגד ק"ש. עוד שני מחזורים של גביע הטוטו ייערכו עד פתיחת הליגה ב-30 באוגוסט. ----------------------- אני קצת מאוכזב, הגרלה מאוד משעממת, לא הגרלנו אף קבוצה גדולה. בכל מקרה, לפחות נפגוש את שביט.
הוגרלנו נגד ווידווינה הסרבית. מדיע מהאתר: ההגרלה הקשה שיכולנו לקבל מהקבוצות האפשריות למען האמת, אבל יש לנו סיכוי מצוין לעבור.
באדיר:"כולם מרוצים ממה שקורה בהפועל" http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1218151/EAT05_wa.Xxx וואליד באדיר, קפטן הפועל ת"א שייפתח את העונה הרביעית שלו במדים האדומים וה-16 בסה"כ בכדורגל הישראלי(באדיר שיחק כשנה אחת בווימבלדון מהפריימרליג ואחריה חזר ארצה), משדר אופטימיות גדולה לקראת העונה הקרובה ומצהיר שהוא מאוד מרוצה ממך שעבר על הקבוצה בקיץ. "עד עכשיו היה לנו מחנה אימונים קשה, כל השחקנים נותנים מאה אחוז כדי להגיע מוכנים לעונה הזו", אמר באדיר, שציין שהקבוצה לוקחת בשיא הרצינות את משחקי גביע הטוטו. באדיר סיפר שהוא נהנה מאוד להתאמן תחת גוטמן, למרות שהאחרון אוהב להעיר ולתקן במידה רבה:" אין לנו בעייה שאלי נוזף בנו, הוא יודע מה הוא אומר ואנחנו צריכים למלא את ההוראות שלו, ככה נצליח. אנחנו עובדים קשה גם בשביל שהוא יהיה מרוצה מאיתנו". באדיר לא הסכים לצאת בהצהרה גדולה לקראת העונה הנוכחית, אבל ניתן להבין שהקפטן האדום אופטימי מאוד. "כולם רוצים לתת עונה הרבה יותר טובה מאשר אשתקד ורואים את זה", אמר באדיר, שהדגיש:"אני באמת מאמין שניתן עונה טובה ונתברג בצמרת. אני לא רוצה סתם לזרוק מספרים בקשר למיקום, אבל יש לנו את הכלים להצליח: שחקנים טובים, צוות מקצועי טוב וגם מאמנים טובים. כולם מאוד מרוצים ממה שקרה בהפועל". אתמול באימון תורגל לראשונה דגלאס דה-סילבה בעמדת הבלם. עד עתה גוטמן ניסה לשלב אותו בקישור האחורי, אבל המאמן לא היה מרוצה מאיבודי הכדור הרבים של דה סילבה, שנראה שהוא פשוט רוצים למלא כמה תפקידים בו-זמנית. "שחק פשוט, אתה לא יכול לעשות עבודה של שלושה שחקנים". גילי וורמוט תורגל אמש באימון גם בצד ימין וגם בצד שמאל, אבל נראה שגוטמן מעדיף שהשחקן יהיה בצד שמאל. וורמוט אגב קיבל חזרה את מספר 14 האהוב עליו, אבל באירופה ייאלץ לשחק עם מספר 24, שכן אחד הצעירים בקבוצה כבר נרשם לאופ"א עם המספר 14, לפני הגעתו של וורמוט. עוד חדשות: * עידכון חם - אביחי ידין סיכם את תנאיו בהפועל ת"א - הודעה מהאתר הרשמי * הפועל ת"א תארח את ק"ש במשחק גביע הטוטו הראשון לעונת 09\2008 ביום שישי, באיצטדיון בלומפילד בסופו של דבר. * למרות הצעתו של סלים טועמה לדחיית הבוררות בין הצדדים במידה והפועל תעביר לו 200 אלף דולר תוך 48 שעות, נראה שהשחקן לא יחזור ללבוש אדום, בעיקר בגלל הדרישות הגבוהות שלו לקבל שכר זהה למה שהרוויח בבלגייה בעונה החולפת.
אביחי ידין לא ישחק בהפועל ת"א "הפועל תל אביב הודיעה לנו חגיגית כי היא יורדת מאביחי ידין", כך אמר עורך דינו של קשר הפועל כפר סבא. "הם הודיעו אטתמול שאם אנחנו לא חותמים עד היום אז הם יורדים ממנו. עכשיו נחכה לקבוצה שתפנה אליו ואם זה לא יקרה הוא ימשיך בכפ"ס שנתיים נוספות, לאחריהן יהיה שחקן חופשי". אביחי ידין אמר בנושא: "שאוהדי הפועל ת"א לא יבואו אליי בטענות, אני לא אשם שלא חתמתי. שישאלו את הקבוצה מה קרה, שלא יתעצבנו עליי".
לא שזה סותר את ההתנהלות המעצבנת של ההנהלה.. אבל מדובר בסתם ספין של העו"ד כדי לזרז את ההליכים. כאילו שאם עכשיו יזרקו לו את הכסף בפנים הוא יגיד "פספסתם את הרכבת". בהצלחה לויסלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
ואיזו הצלחה לויסלה איחלת... אני חושב שאחרי המשחק הזה שחקנים כמו אוחיון (שלא ירצה לשבת על הספסל בליגה), זנדברג (שמנויותיו ירדו בהרבה ושום הוכיח שהוא יכול לשחק בלעדיו) ודנין מיותרים כרגע לבית"ר, שבנתה סגל רחב שאמור היה לעמוד באירופה ובארץ. אני הייתי מגיש מהר הצעה לבית"ר על אוחיון, אם הפרסומים נכונים, הוא לא הרבה יותר יקר מידין. גם את זנדברג הייתי שמח לראות אצלנו, אך עלותו, עם העובדה שזה יפגע מקצועי בשחקנים כמו נאתכו (שכן ורמוט או טלקיסקי יעברו לאמצע על חשבונו) ובזהבי (עוד שחקן יוריד לו מהצ'אנס שיכל לקבל) מראה על העובדה שכנראה הוא לא יגיע לקבוצה. למה שבית"ר תמכור דווקא להפועל? כי היא הקבוצה הגדולה (שחקנים יעדיפו לעבור לקבוצה גדולה, באירופה כבר סגרו את הסגלים כמעט) שצריכה שחקנים כאלה ומוכנה לשלם (הרי חסכתם את ה600 אלף דולר מידין ואת טועמה, לא?)
על אוחיון בית"ר תדרוש מיליון יורו, לא שקל אחד פחות והאוהדים לא יסכימו כ"כ לעזיבה שלו כי אנחנו מבינים טוב מאוד שזה המשחק הראשון שלו בבית"ר והראשון שלו במסגרת כזאת אז יש לו תירוץ לתת משחק חלש, חוץ מזה שראו שכואב לו ההפסד, בניגוד לאחרים. הסעיף שחרור של זנדברג לאירופה זה 400 אלף דולר, הלוואי שהפועל תמציע לנו את הסכום הזה עבורו ככה שלושת הצדדים ירוויחו, בית"ר תחסוך לעצמה 350 אלף דולר ותכניס כסף לקופת המועדון, הפועל תקבל שחקן שתמיד בעונות חוזה הוא מציג יכולת טובה וזנדברג יגשים חלום כשישחק במדי הקבוצה שהוא אוהד מילדות.