הפועל ת"א 08/09: סגנית האלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/7/08.

1. Fabio Junior Member

מאיפה לך איך הוא משחק בשמאל?

2. King Kenny Member

לורמוט יש רגל שמאל גרועה מאוד, לשחק איתו בשמאל זה התאבדות והרס מוחלט לאגף השמאלי, הוא יהיה יותר גרוע מדגו בשמאל.

3. Fabio Junior Member

אם ככה, למה להביא אותו? הרי יש לנו את טלקיסקי בצד ימין.

4. King Kenny Member

אני יודע, זה מה שכתבתי פה, ורמוט לא נחוץ לנו. אפילו היה לי על זה ויכוח פה עם ראוליטו (במהלך הויכוח אפילו הסכמתי איתו על משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

5. royi_t32 Member

טלקייסקי גומר ת'סוס עוד שנה שנתיים, ובמילא החוזה שלו נגמר.
    חייב לתת לגילי הזדמנויות.
    גם אני לא יודע איך הוא משחק בשמאל, אבל תמיד יש את עידן סרור כמחליף ראוי.

חוץ מזה, היום בידיעות אחרונות סוכם ההעברה בין ורמוט להפועל, עכשיו נשאר לראות מה עם גנט, שרוצה עליו סכום משולש ממה ששולם בזמנו.

6. Raulito Madridista

'ידיעות ספורט': וורמוט סיכם בהפועל

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/842064/haifa-ashdod-011_wa.Xxx

עיתון 'ידיעות אחרונות' מפרסם הבוקר שגילי וורמוט סיכם אמש את תנאיו במועדון, באמצעות אביו שמייצג אותו מול המועדון. השחקן יפחית משכרו, שבבלגיה עמד על 110 אלף יורו, על מנת לחזור להפועל. אורך החוזה בקבוצה תלוי בסכום שיידרשו עליו הבלגים. המטרה היא להחתים את השחקן לחוזה של לפחות שלוש עונות. וורמוט מקווה לחתום רשמית עד סוף השבוע, כדי שימריא יחד עם הקבוצה למחנה האימונים באיטליה. "אני רוצה לשחק רק בהפועל ולא בבלגיה", אמר השחקן שדחה הצעה מקבוצת בלגית אחרת. "היו לי שנתיים קסומות בהפועל עם שני גביעים, אני מקווה שהכל יסתדר ואגיע לקדנצייה נוספות שתיהיה מוצלחת לא פחות". הפועל לא הגיעה עדיין להסכם עם הבלגים שדורשים עבורו סכום גבוה בהרבה מ300 אלף דולר, הסכום בו נמכר השחקן לפני שנה('מעריב ספורט' מפרסם הבוקר שהבלגים דורשים קרוב למיליון דולר), ווורמוט מפעיל לחצים על המנהל הטכני של הקבוצה, מישל לואיג'י.
    בהפועל עדיין לא סיימו את בניית הסגל. בניגוד לעדן בן-בסט, שבקשר אליו הקבוצה פסימית, הפועל מעוניינת לסיים את הסיפור עם אביחי ידין מכפר-סבא. אפילו שמו של סלים טועמה הועלה שוב. "אין קשר בין טועמה לוורמוט, אנחנו רוצים את שניהם", אמרו גורמים בהפועל. השחקנים שלא נמצאים בתוכניות הם ראובן עובד, שצפוי לעזוב בקרוב לקבוצה אחרת, וליאור אסולין, בו מעוניינת בני-סכנין אבל בין הצדדים ישנם פערים גדולים. השניים מתאמנים לבד בינתיים.
    אלי גוטמן צפוי לעלות מערך של שני חלוצים במשחק הגומלין נגד יובנס. סמואל יבואה שלא שיחק במשחק הראשון, ייפתח בהרכב. המאמן מתבלט בין עידן סרור לביבראס נאתכו.
    ------------------------------------------------------------------------

לא יאומן איך עדיין בהפועל זורקים את השם 'סלים טועמה'. עם כל הכבוד לאהבה שלו להפועל, הוא לא יוותר על שני מליון שקלים. בכל-אופן, אני שמח שוורמוט מתקרב לקבוצה, אבל לרכוש אותו במליון דולר יהיה בזבוז גדול לפי דעתי, הוא לא שווה את הסכום הזה. חצי מליון דולר, אולי קצת יותר, זה השוווי שלו. יש לזכור שהוא לא שיחק כמעט בעונה החולפת ושהוא נמכר ב-300 אלף דולר. במליון דולר צריך לנסות להביא את טועמה, שהוא שחקן הרבה יותר טוב מוורמוט.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/08
  7. King Kenny Member

אני חושב שאם נבי אאותו עכשיו אין לו מקום בהרכב, אחרי שטלקיסקי יילך יהיה לו מקום בהרכב.

אני לא מבין למה הם פסימיים כלפי בן-בסט, חיפה רוצה חצי מיליון (לפי מה שאני זוכר) ואנחנו לא מוכנים לשלם את הסכום הזה, אבל לעומת זאת על ידין אין להם שום בעיה לשלם כפול מזה.

8. Frank Serpico Member

פשכצקי :

http://img208.imageshack.us/img208/6276/img4401lt7.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/love7.Xxx

9. Raulito Madridista

גילי וורמוט שוב אדום

http://img152.imageshack.us/img152/1725/74919825nv3.Xxx

גילי וורמוט חוזר להפועל ת"א אחרי עונה אחת בגנט הבלגית, סופית רשמית. מוני הראל והמנהל הטכני של גנט סיכמו על מחיר של 400 אלף דולר תמורת וורמוט. הקשר חתם היום על חוזה בהפועל ת"א ויישחק במועדון בארבע העונות הבאות. סעיף השחרור של השחקן לחו"ל יהיה יותר גבוה. השחקן ייצא עם הקבוצה למחנה האימונים באיטליה ביום שישי. כרגע מה שנשאר לוורמוט זה לסדר את ענייניו האחרונים בבלגיה. וורמוט המאושר אמר לאתר ספורט5:"אני שמח לחזור ומחכה כבר לאימון הראשון. אני בטוח שאצא לאירופה שוב בעתיד". המנהל הטכני של גנט, לואג'י, אישר את העניין כשאמר:"הכל נגמר, וורמוט שחקן הפועל תל-אביב".

האתר הרשמי מאשר את הידיעה

-----------------------------

אני יודע שהוא וטלקיסקי משחקים על אותה משבצת, אבל זה לא מעניין אותי, אני מקווה שגוטמן יימצא סידור שיתאים לשניים. אני מאוד מתרגש מהמהלך של הקבוצה. וורמוט שחקן שיש בו הרבה חסרונות, אבל החיוך שלו עושה אותך מאושר. הדריבלים שלו על צד ימין זה פשוט תענוג. היה חסר לי בשנה שעברה שחקן שיעשה את הדריבל בצד וירים. אני מקווה שוורמוט שחקן יותר טוב מאשר זה שעזב את הארץ.
    אשמח מאוד אם זה לא יהיה הרכש האחרון של הקבוצה בקיץ, אני בעיקר מחכה לחלוץ - בן-בסט.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/08
  10. Fabio Junior Member

טעות.
    התחברתי לורמוט שהיה בקבוצה, אך מאיפה לנו איך הוא משחק בצד שמאל? החלטה מוזרה של גוטמן. דה סילבה כקשר אחורי, וורמוט כקשר שמאלי. גם אבדג'י קשר ימני. יהיה טוב.

11. Mr.Eko Member

שחקן מאוד כישרוני אבל עם כל הפלוסים יש לו גם לא מעט מינוסים,נראה אם עם גוטמן הוא יעשה התקדמות.

12. Frank Serpico Member

אביחי ידין חתם בהפועל ת"א

http://red-fans.com/Article.asp?id=873

(אני נוטה לסמוך על אנשי אדום עולה. נשמע אמין. בטח תוך שעה-שעתיים נתבשר על זה גם בשאר האתרים ...)

לא יודע מי זה אביחי ידין (עד שהחלו המגעים עם הפועל), לא מכיר אותו, אבל סומך בעיניים עצומות על אלי גוטמן שהיה לו חשוב להביא את ידין לקישור האחורי (וגם על אנשי מכבי חיפה שבעצמם ניסו להביא אותו לחיפה).

יש מי שנשבע שידין היה אחד הגורמים החיוביים ביורדת הליגה, עד שנפצע, ואז החלה ההתדרדרות לכיוון הלאומית ...

בכל אופן, אני מאמין שמדובר בחיזוק משמעותי לקישור האחורי הדרדל'ה שלנו, ואולי עכשיו נוכל להסיט את דה סילבה לעמדת הבלם (על חשבון באדיר ...?), ולשחק עם שני קשרים אחוריים אמיתיים, אחד "גרזן" (ידין - כך טוענים לגביו), והשני יותר 50-50 ובונה התקפות (שי).

בהצלחה.

עכשיו נותר רק להחתים סוף סוף את בן בסט, ואז רק נותר לנו להשיג קשר שמאלי.

(מה, עוד אין לנו קשר שמאלי ...?

יכול להיות ...?!)

13. Frank Serpico Member

לקראת משחק הגומלין ברפובליקת סן-מרינו, אומר גוטמן:

ועוד הוא אמר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574563,00.html

תגידו, מאיפה הקרצנו את המאמן הזה ...? זה מאמן ישראלי ? הוא ישראלי בכלל ...?

יש לו שם של ישראלי, אבל הוא לא נשמע מפה ...

14. Fabio Junior Member

הלוואי.
    אהמ אהמ גילי ורמוט אהמ אהמ...
    אם ורמוט (שהובטח לו מקום בהרכב) לא ישחק כקשר שמאלי, אז איפה הוא בדיוק ישחק?

15. Frank Serpico Member

תראה, ורמוט שחקן התקפי נהדר. החתמתו תגוון לנו את האופציות בקישור ההתקפי, תעמיק את הסגל, ותוסיף עוד אופציות התקפיות לגוטמן.

אבל, קשר שמאלי הוא לא.

ואם אנחנו מביאים אותו לעמדת הקשר השמאלי (היכן שגוטמן בנה על טועמה), אזי זה הימור רציני, שאולי יצליח ואולי לא.

אולי ורמוט יתפוס משמאל, ואולי הוא יהיה פלופ רציני שם.

גם העתודה שלו בשמאל, עידן סרור, הוא הימור לא קטן.

בקיצור, אין לנו עדיין קשר שמאלי אמיתי, וזאת, לעניות דעתי, בעיה (בפרט אם חושבים על המגן שלנו משמאל ...)

גוטמן בעצמו הודה הבוקר כי ורמוט מהווה מבחינתו תוספת נחמדה ותו לא.

הוא לא בנה עליו לעמדת הקשר השמאלי (מדבריו אני מסיק שהוא בנה על טועמה לעמדת הקשר השמאלי).