עוד משחק מול חובבנים, 4-1, 6-1 ועכשיו כבר 4-0 דקה 22.. עידכון: 5-0, גרשון בפנדל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
מתוך אולטראס הפועל: "סיום המשחק. הפועל תל אביב מנצחת 7:0 את קבוצת ווסלטנדה משערים של אליניב ברדה, ברוך דגו, וואליד באדיר, אבי כנפו, שמעון גרשון, עומר פרץ ושי אבוטבול. מחר תקיים הקבוצה את משחק האימון הרביעי שלה מול ו.ו גאסטל, גם כן מהליגה הרביעית. המשחק יערך בשעה 20:00 (שעון ישראל) ואנו נעדכן ישירות גם ממנו. שבת שלום"
אני חושב שהפועל עושים בשכל שבשלב זה הם שמחקים נגד קבוצות חלשות זה לא חוכמה על ההתחלה להתחיל ולשחק נגד קובצות חלשות. לבוא למשחק שצריך להסתגר או שעם אתה משחק פתוח אתה רק מאבד וחוטף גולים. במקום זה הם הלכו על משחקים קלים מאוד שנותנים המון ביטחון לשחקנים. הם לומדים יותר טוב אחד את השני במשחק רץ וככה יגיעו מוכנים יותר לליגה שגם בא.. רוב הקבוצות יהיו חלשות ממנה. בקשר להגנה וכו' אין ספק שמשחקי אימון פנימיים ובשלב יותר מאוחר משחקים מול קבוצה רמה יותר גבוה יכינו את הפועל במצב הכי טוב לעונה. אין לי ספק שהפועל תצליח מאוד השנה. קשטן אפילו מרוצה מאוד ממה שהוא רואה ומרשה לעצמו לחלק. אין לחץ אין ציפיות אין מתח כרגע. יש קבוצה טובה שתוכל בכיף להתברג בצמרת הכי גבוה של הליגה
לא מסכים יוגב..המשחקים האלו לא מהווים אינדיקציה לכלום ולטעמי עדיף להפסיד לקבוצה טובה מאשר להביס קבוצת חובבנים.. חשבתי שחלפו הימים האלו מן העולם שבהם קבוצות ישראליות מתעללות בכמה שרברבים נחמדים עם כרס בירה..
כמו אתמול כבשו להפועל 7 שחקנים שונים, רק שכבשנו 11 גולים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx מתוך אולטראס הפועל: סיום המשחק - הפועל תל אביב מנצחת את ו.ו גאסטל בתוצאה 11:0 משלושער של ברוך דגו, מצמדים של אבי כנפו ועומר פרץ ומשערים בודדים של גילי ורמוט, חנן אלקיים, אליניב ברדה ושי אבוטבול. מחר תקיים הפועל תל אביב את משחקה האחרון במחנה בשעה 15:00 (שעון ישראל) מול קבוצת האגלנדיה החובבנית גם כן.
הם לא מצאו קבוצה מליגה שנייה בהולנד לשחק נגדה? למה לשחק נגד קבוצות כאלה? מיותר מאוד, ולא מתאים דווקא לקשטן.
אז טעיתי כנראה. בכל מקרה לא ברור לי למה צריך לשחק נגד קבוצות כאלה, אני בטוח שאפילו ממשחק אימון פנימי אפשר להפיק יותר.
הפפועל ת"א הולכת להיות קבסוצה מצוינת השנה מצד אחד יש לה הגנה טובה מאוד מצד שני הם הביאו את וואליד שחקן נבחרת לגיטמי ואת גיל ורמוט הכשרון הצעיר והכי טוב בהתקפה את אוגבנה הסוס ואת אליאניב שמת כבר להראות מה הוא שווה אחרי שהתייבש שתי עונות על הספסל של הירוקים מחיפה. ואסור לשכוח שהם החזירו אליהם את המאמן הכי טוב שיש קיום בארץ פשוט מלך אין עליו. לכן אני מהבמר שהפועכל ת"א הולכת השנה על גבוהה היא תסים בין המקומות 3-5 שזה מיקום מצוין לקבוצה שניצלה ממש בשנייה האחרונה בעונה האחרונה מירידה
אליניב ברדה, הולך להיות השחקן הכי טוב בליגה העונה, זכרו את מה שאני אומר. מלבד זה שהוא חלוץ מצוין, הוא רעב כמו שאף שחקן בארץ לא רעב.