הפועל ת"א : מתחילים להתכונן לעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Apu, ‏4/7/05.

1. Raulito Madridista

שמעון גרשון זה השחקן שהכי אהבתי בכדורגל הישראלי, המודל לחיקוי שלי, שחקן ובלם ענק, בן-אדם חביב(הייתי באימון של הפועל והצטלמתי איתו הוא מאוד נחמד), היה תלמיד מצטיין ועוד לא דיברתי על יכולותיו כשחקן.

מרגע ששמעתי את ההצעה של בית"ר, התפללתי שהוא לא יעזוב, הוא הרי סמל, מעל עשור בקבוצה אפילו עשור וחצי, קפטן כחצי מהקדנצייה שלו, שראיתי שהוא בכה בדרבי אחרי ששרו לו "תישאר, תישאר", חשבתי שהוא אכן יישחק בהפועל ת"א.

מצד אחד אני כועס על ההנהלה, קיבלו כסף מצ'לסי על בן סהר משהו כמו 600 אלף דולר, יכלו לעלות לגרשון את המשכורת בקצת או לפחות לוותר על הקיצוץ בשכר. לדעתי ההנהלה לא עשתה מספיק כדי להשאיר אותו ולא ייזמה מספיק. בכל מקרה אני חושב שגם אם הוא היה מקבל את אותה הצעה מהפועל, כ300 אלף דולר, הוא היה עוזב לבית"ר.

גרשון התעלם מהעובדה שהוא סמל, שחקן אהוד וקפטן, מהעובדה שהוא היה השחקן הכי אהוב ומזוהה עם הפועל ת"א, גרשון שם פס על כל האוהדים והלך עם הכסף, כאשר אני חשבתי שהוא לא כזה, נעלמו כבר הסמלים בכדורגל הישראלי.

יום עצוב מאוד עבורי היה אתמול, לא חשבתי ששמעון גרשון היה בוגד ככה בהפועל ת"א, כולם יתחילו לשנוא אותו ויישכחו לו את השנים היפות, וייזכרו רק את המעבר והבגידה, אני בטוח שמלי לוי שאוהדת בית"ר, וגם משפחתה, לחצו עליו לעבור.

גם גרשון לא עשה מספיק כדי להישאר בהפועל ת"א, יכל להגיד לקהל שלא מספיק רוצים אותו, לנסות ליזום בעצמו דברים, אבל הוא בחר בדרך הקלה, תאמינו לי שהיו עושים ממנו ענק אם הוא היה מוותר על הכסף.

יניב קטן לא סמל במכבי חיפה כמו שמעון גרשון בהפועל, רק ב4 שנים האחרונות הקהל החל לשים לב לקטן בחיפה, הוא וויתר על סכום של 400 אלף דולר והלך למכבי חיפה, וציפיתי מגרשון שיוותר על 200 אלף, עם מענקים הוא היה מגיע ל350 אלף דולר.

אני רוצה להגיד תודה רבה לשמעון גרשון על הנשמה שהוא הביא, על כך שהיה מעולה בעונת הדאבל והיה מספר 1 בארץ, על המסע המופלא באירופה, על השנתיים שאחרי הדאבל, על העונה אשתקד שהציל אותנו מירידה והיה היחיד שסיפק את הסחורה, ועל העונה הזאת שעזר להביא את הגביע ולגמור במקום השני, ובכללי על הכל.

אני פשוט לא יכול לשמוע את השם הפועל ת"א ולחשוב ששמעון גרשון עזב.

אחד הברגים החשובים מעונת הדאבל והמסע באירופה. איכזב אותי בגדול שמעון, בגדול.

על הבכי במסיבת העיתונאים אני לא יודע מה להגיד.

הוא גם עזב בטונים צורמים נקרא לזה, התבטא מכוער כנגד ההנהלה.

שביט אלימלך צריך להיות הקפטן הבא.

יצחק שום חסך הרבה כסף יותר נכון ההנהלה, ממכירת בן סהר והעזיבה של שמעון. אני הייתי רוצה שהפועל תלך על טועמה בכל הכוח, עם קישור יצירתי וחוד לא רע אפשר להגיע רחוק. בהגנה יש לנו את טל חן וצריך להביא את הבלם הארגנטיני, בקישור האחורי יש את אבוטבול אבל צריך מחליף לבאדיר, וכמגנים פנסטיל כנראה לא יישאר אז צריך את חליבה לאגף שלו ואת מאור פרץ לצד השני.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/06
  2. AVI AZULAI Member

"סמל"..עלק

עוד אחד שמעדיף את הכסף..

כמו שקופמן אמר,
    סמלים אין פה כבר 30 שנה. וכמו ששמאי אמר: הסמל היחידי זה הסמל על החולצה

3. FelaKaT Member

אתם שרקתם לו בוז(ולא רק לו)הרבה לפני שהוא סיכם בבית"ר, לא נתתם בו אמון בגרוש(בדיוק כמו בדוידוביץ' וטל) ומפצים מאחד משכירי החרב שלכם לוותר על סכום כפול בכדי להישאר.
    אתם קהל חרא.

לבית"ר, בית"ר רצתה אותו אחרי שאוחנה ופניג'ל שהו שבועיים בארגנטינה אך העסקה לא יצאה אל הפועל בגלל הסכומים שאותם דרשו הקבוצה והשחקן עצמו.

4. אלי מתחן Member

תעשה טובה אל תלמד אותי על הקהל של בית"ר.

5. ManUtd Fan Member

לגרשון לפי מה שהבנתי רצו לקצץ 30% מהמשכורת שלו. הרבה מאוד שחקנים לא היו מסכימים לזה, והיו עוברים. אני מבין אותו.
    תפנימו שסמלים אין בכדורגל הישראלי. אולי הסמל היחידי הוא אבי נימני.

6. mr.shmactics Member

כולם מצאו לעצמם תירוץ :

אין יותר סמלים בכדורגל.....

אז זהו שיש וזה שאין לכם סמלים זה משהו דפוק אצלכם ......
    דל פיירו ביובה , אבי נמני במכבי, אוחנה בביתר .

חבר צא מזה אני לא מעודד חולצות הרי אם זה היה ככה הכל היה משעממם.
    חייבים שחקנים להזדהות איתם, לאהוב אותם ,שחקנים שייצגו אותך ושיאהבו אותך בחזרה.
    כדורגל זה לא איזה ציור שיש על החולצה , וזה גם לא הצבעים בחולצות.
    אנחנו כ"כ אוהבים תכדורגל רק בגלל האנשים האלו שגורמים לך להזדהות איתו ובכם האיש הזה בגד.

7. אלי מתחן Member

לסמל צריך להתייחס כמו שצריך. לא הגיוני שאחרי עושה מצויינת מבחינתו, עוד יבקשו ממנו לקצץ ב30% כשבמקביל יש לו הצעה גבוהה בהרבה.

8. ManUtd Fan Member

מה קשור דל פיירו? אנחנו אמרנו בכדורגל הישראלי ולא בחו"ל.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי לך,על זוראן זאקיץ' אמרו את אותו דבר,הוא היה מלך השערים של הליגה שם.
    כנ"ל על ראיוביץ' שהיה מלך השערים [נראה לי בליגה הבוסנית] מה הם עשו בליגה שנינו יודעים..

דרך אגב אם אני לא טועה החלוץ הכי טוב בקרואטיה הוא איבן בוסניאק מזאגרב.

שרקנו לו שני משחקים בוז,אחרי שהוא התבכיין לתקשורת זה הפסיק ומאז כל משחק הוא קיבל הכי הרבה
    עידוד מהאוהדים,כמובן שזה לא עזר לו והוא יצא אפס מאופס והוכיח שהבוז היה מגיע לו.

בקיצור זה מצחיק שכולם מסכימים אם אוהדי הפועל שגרשון לא בסדר,אבל שניר דוידוביץ' חשב ללכת
    כולם תמכו בו[ועוד פעם-לניר רצו להעלות בקצת את השכר ולגרשון רצו לקצץ את השכר]

10. SharpSharkYR Member

בכדורגל הישראלי יש סמל אחד והוא רק בהפועל חיפה....

מאיר בן מרגי!

או שפשוט אף קבוצה לא צריכה אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. Raulito Madridista

רוב ההודעות האחרונות פה בכלל לא שוות תגובה וסליחה על השפה.

AVI AZULAI, במקרה גרשון כנראה אתה צודק אבל קופמן יימצא בכל אחד הרבה דברים שליליים, גם את עצמו הוא שונא הבן אדם הזה למרות שמבדר לשמוע אותו יורד על כולם ושעל כל דבר יש לו הרבה מה להגיד.

אז הבנת לא נכון, גרשון ביקש לקצץ משכרו אבל לאחר מכן הפועל הציעה לו את אותו שכר בדיוק, 300 אלף דולר וזה אפילו עלה בגלל שנה12 שלו במועדון, כל שנה זה עלה לו ב10% השכר.
    שוב, יניב קטן וויתר על 400 אלף דולר.

אלעד תעשה לי טובה כאילו אתם התייחסתם כמו שצריך לאוחנה, העפתם אותו לקיבינימאט, בית"ר לא יותר טובים.

גרשון באמת נתן עונה פנטסטית ואני טיפה התאכזבתי מההנהלה, אבל גרשון יכל ליזום עוד פגישות, להראות יותר רצינות ונחישות, לדבר עם הקהל, ולא לעשות הצגה כלפי חוץ שהולכים לעוד מו"מ כאשר שבועיים לפני זה הוא כבר סגור בירושלים.

ושוב, יניב קטן וויתר על 400 אלף דולר, והוא לא היה בחיפה מה ששמעון גרשון בהפועל.

12. AVI AZULAI Member

וזה מה שמהנה בו.

אומר תמיד ת'אמת,
    בלי חוכמות!

13. EL Capitan Member

אבל הוא נחשב עד לפני החתימה בהפועל כסמל. אם הוא היה באמת רוצה להשאר בהפועל, הוא היה אומר להנהלה ויוצא פעם לתקשורת כדי להבהיר לאוהדים: "אני רוצה להשאר בהפועל, אוני מוכן לוותר על הרבה כסף בשביל להשאר במועדון נעוריי". ואת זה, כידוע, הוא לא עשה. הוא בכלל לא ניסה ורצה להשאר בהפועל, אלא רק ניצל את ההגבלות הכספיות של הפועל כתירוץ לעזיבה לבית"ר, כשבעצם הסיבה האמיתית היא הכסף.

14. אלי מתחן Member

מתי בדיוק זרקנו את אוחנה?
    יש הבדל בין מאמן לשחקן, ואוחנה לא רק שלא נזרק, גאידמק גרם לו להתפטר ולצאת מהקבוצה בכבוד.

15. EL Capitan Member

לא מעט קיללו את אוחנה, בגלל שהוא מאמן גרוע, לדעה של אותם אנשים.

אגב, בקשר לקופמן, תתפלאו, אבל כל מה שאתם רואים ממנו בטלויזיה- לא נכון לגביו כאדם במציאות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/06