הפועל ת"א : מתחילים להתכונן לעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Apu, ‏4/7/05.

1. Raulito Madridista

אני מאוד לא מרוצה מהעובדה של שום בינתיים.

לדעתי יבוריאן היה חלוץ טוב מאוד יחסית לשכר שלו, הוא הבקיע בחצי עונה שמונה שערים, שער אחד יותר מברדה ששיחק בהרכב של הפועל מעל 25 משחקים אם אני לא טועה. יבוריאן היה זה שהבקיע בגמר הגביע והיה אפשר להתחשב בו, אני לא בטוח שנמצא חלוץ טוב ברמה שלו, לא אוהב זרים כבר.

בנוסף, אין מקום לשחרור אסי דומב לפני שיודעים מה קורה עם שמעון גרשון, אסור שלהפועל לא יהיה גיבוני בעמדת הבלם, אסי סידר לנו כמה נצחונות, הוא נוגח מעולה, על האיטיות שלו אפשר להתגבר, הוא יכול לשחק חצי מהמשחקים, לא טוב להעיף חצי קבוצה לפני שהבאת מחליפים.

אני מאוד מקווה שסלים טועמה ייסגור בהפועל ואם כן הוא יהיה שחקן נשמה גדול ואדם גדול, חיפה הציעו לו הרבה כסף אבל הוא מעדיף את הפועל, הלוואי שהעניין עם פ"ת ייסגר למרות שיש לי תחושה שלא.

ברור שגם פליקס אובוקה יעזוב, מקווה שפנסטיל יישאר הוא מגן בסדר גמור, את חאליס צריך גם להשאיג לגיבוי, הלוואי וגם גרשון.

מקווה מאוד שהארגנטינאים שווים משהו.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעון גרשון במסיבת עיתונאים שנערכת עכשיו (שידור ישיר בספורט5): "החלטתי לעזוב "
    http://images.one.co.il/images/d/dmain/nz/gg103311.Xxx

"החלטתי להיות שחקן של בית"ר ירושלים ב-4 השנים הקרובות", הודיע גרשון תוך שהוא חנוק בדמעות.

3. ReL Member

בעצם עכשיו ההגנה של הפועל מתפרקת ותעבור מהפיכה שלמה , מגן שמאלי + 2 בלמים .

החתימו בלם זר לא?

4. בית"רי מלידה Member

חנוק מדולרים.....פחחחחח.....

את שיר האליפות של בית"ר יוביל דואט של שמעון גרשון ורעייתו החמודה.

5. EL Capitan Member

קודם כל, על גרשון- הוא מחוק! שום דמעות לא יגרמו לי לשנות את הדעה שלי ושל אוהדי הפועל. הוא היה מעיין סמל, קפטן, והוא עזב בשביל כסף ועוד ליריבה השנייה הגדולה ביותר של הפועל מבחינתי.

בקשר ליבוריאן, הוא לא חלוץ מספיק טוב, ותופס מקום של זר. זה שהוא היה פחות גרוע מהאחרים, לא אומר שהוא צריך להשאר בהפועל. החלטה נכונה של שום, ואתה יכול להיות רגוע בעניין של שום, דור.

בקשר להגנה, אסי דומב כבד, גמור. בשביל להיות על הספסל, אפשר להביא שחקנים עם משכורת נמוכה יותר. יש גם את אבי סופר, שהוא בלם לא רע בשביל לחמם את הספסל. עם עזיבת גרשון, טל חן בהרכב, והוא בלם מצוין. בנוסף, הבלם פאאס הארגנטינאי אמור לחתום, אבל ההודעה הרשמית מתעכבת בגלל חובות של הקבוצה שלו לשעבר, או משו כזה. עם שום אני רגוע.

פנסטיל מגן מצוין, שיכול גם באירופה להצליח. מהיר מאד ואין שחקן אחד בארץ, שיכול לעבור אותו. אחרי המונדיאל, רוצים בהפועל שהוא יעזוב, כדי להרוויח עליו כסף. חליס ימשיך להיות שני בעמדה הזו, כי תומר חליבה כבר סגור בהפועל.

ובקשר לזרים והארגנטינאים, החלוץ איבאן יוליץ' שהגיע הוא החלוץ הכי טוב בארגנטינה. גבוה, נייד, חלוץ 9 אופייני (הכל ממה שאומרים, כן?). אבל הבעיה שלו היא החמצות. הוא מחמיץ הרבה, אבל הוא מגיע לכל כך הרבה הזדמנויות, שכבר אפשר להגיד שמדובר בעסקה לא רק טובה, אלא מצוינת. אומרים, שהפועל תהיה אולי גם קרש קפיצה שלו לאירופה. עכשיו מדברים גם על קשר בשם אנדרס סן מרטין, ואומרים עליו שהוא קשר ברמה גבוהה מאד, שדניאל פאסרלה, מאמן נבחרת ארגנטינה בעבר וריבר פלייט כיום, לא נותן לו דקות משחק והוריד אותו לספל. הוא עולה 400 אלף דולר (המחיר מלמד אולי האיכות), ואנשים אומרים שאם הוא יגיע לארץ, זאת תהיה עוד רכישה מצוינת להפועל. יש לו עוד הצעות, ונקווה שיבחר בהפועל.

ונתנייתי, בעמדת המגן השמאלי הכל כבר סגור. מאור פרץ ואנטבי המטאטא יתחרו ביניהם על המקום בהרכב כל העונה.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מההודעה שלך מצטייר שהכל ורוד בהפועל...
    חלק נכון וחלק לא נכון..

מה שנכון מבחינת המשכורת באמת אפשר לוותר על דומב ולהביא בלם קצת פחות ותיק אבל בפחות כסף.
    יבוריאן באמת הוא לא עילוי כזה גדול..אבל מצד שני הוא סיפק את הסחורה,אבל אם שום מביא חלוץ
    שהוא בטוח שהוא יהיה תותח אז זה רעיון טוב.

בקשר לדברים הלא נכונים...
    יוליץ הוא בכלל לא מארגנטינה אם אני לא טועה...או שאני לא הבנתי אותך נכון או שטעית אבל הנה מתוך
    וואן על יוליץ':"החלוץ הבוסני, שהרשים את שום בעת שצפה בו בגמר הגביע של הליגה הקרואטית"
    הכתבה בוואן עליו
    עכשיו נניח שהוא החלוץ הכי טוב בליגה הקרואטית,אני בספק אם הוא היה מגיע להפועל תל אביב או בכלל
    לליגה שלנו[למעט בית"ר] כי אני זוכר שאמרו את אותו הדבר לגבי זוראן זקיץ' מחיפה ולגבי זוראן ראיוביץ'
    ארמין ראקוביץ וכו...
    דבר שני אתה בונה על הזרים הרבה יותר מדי,מעט מאוד מאמנים מצליחים לפגוע בכל הזרים שלהם
    ישר..

בקשר לסן מרטין,אני די בטוח שהוא היה מועמד לקבוצה בארץ כבר...לא זוכר למה זה לא נסגר[שגיב
    עדיין רושם פה?]

7. SeRgInHo Member

גרשון פשוט ביזיון של בנאדם, רודף בצע וכסף.
    זה מוכיח עוד הפעם שאין יותר סמלים בעולם הכדורגל.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע..אם מה שהוא אומר זה נכון אז הוא לא כזה נורא..
    שאנחנו התעצבנו על זנדברג שהוא עוזב כולם אמרו שאנחנו קהל חרא

עכשיו תשווה בין זנדברג שרוצים לשדרג לו את השכר בחיפה אבל פשוט לא יכולים לתת לו כל כך הרבה
    כמו בית"ר מול גרשון שרוצים לקצץ לו את השכר בהפועל מול הצאה של גאידמק....

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שגרשון צריך לצלצל לפיגו ולשאול אותו איך מתקבלים ושורדים במקום שהיה הבית שלך במשך כמה שנים והייתה הכי אהוב שם ואתה מגיע לשם כיריב בקבוצה השנואה

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן...אבל שאנחנו חס וחלילה אמנו מילה רעה על דוידוביץ' כל העולם נפל על אוהדי חיפה...

11. burning soil Member

סלח לי, אבל על אבי נמני שמעת? הסמל היחיד(שמשחק) כיום בכדורגל הישראלי.

12. נדב מיכאלי Member

וקורנפיין.
    אני בחיים אבל בחיים לא ישכח איך שקורנפיין ויתר על סכום עתק ממכבי תל אביב בעונת 99-00 כדי להישאר בבית"ר.
    הוא לא עזב את בית"ר גם בשנים הקשות לטובת הכסף הגדול והיום הוא נהנה מהכסף הגדול.

13. idans Member

שמעון גרשון יצא מלוכלך!!בסדר הלך אחרי הכסף, אבל שלא יאשים את הפועל תל אביב ושלא ישחק אותה שכואב לו, ועצוב לו, לפי הדמעות שלו אפשר לחשוב שבהפועל הוא מרויח משכורת רעב.
    ואני מאמין כמו שארי שמאי אמר הוא עוד יתכנן לחזור להפועל, ולא בטוח שהפועל תרצה אותו.

אני הראשון שיקפוץ בטדי אחרי הגול העצמי שלו נגד הפועל תל אביב, ואחרי התגובות של גוב הלביות.

14. אלי מתחן Member

בינתיים כל אוהדי בית"ר שמחים עם ההגעה של גרשון, אין אף אחד שמתכנן לקלל אותו או לצאת נגדו במשחקים.
    מה שארי שמאי חולם עליו בלילה, שהקהל בטדי יתנכל לגרשון, אני מוכן לחתום שלא יקרה בחיים.

15. EL Capitan Member

rainman, יוליץ' קרואטי, וכן, הוא החלוץ הטוב ביותר בקרואטיה! זאת הפתעה, שהוא בכלל הגיע להפועל, ואומרים שהיא תהיה קרש קפיצה שלו לאירופה. ודיברתי גם על סאן מרטין ופאאס, שהם ארגנטינאים, ובגלל זה התבלבלת כנראה ולא הבנת אותי נכון. ולא הכל ורוד, אבל היה יכול להיות הרבה הרבה יותר גרוע. שום הוא הבחירה הטובה ביותר שהפועל הייתה יכולה לעשות, אני עם שומי רגוע.

בקשר לגרשון, אל תקנו את הדברים שלו. אם הוא דיבר עם הפועל רק פעם אחת וראה, שלא ממש רוצים אותו, הוא יכול ליזום איתם עוד פגישה ולהגיד להם במפורש "אני רוצה להשאר ומוכן לוותר על כסף", או שהיה אומר לאוהדים "הפועל לא רוצים אותי, והום רוצים רק להרוויח עליי כסף". הוא לא עשה את זה, ואומרים שמההתחלה הוא רצה לחתום בבית"ר. בקיצור, הוא עזב בשביל הכסף. אומרים שזה הגיוני, אבל סמל לא צריך לעשות דבר כזה. שחקן אחר מילא, אבל גרשון הוא היה סמל בשביל הפועל, וכעת כבר לא.

אלעד, יקרה. כל שונאי הפועל יתחילו לקלל אותו, יגידו לו שמאלני, קומוניסט, אשכנזי, וכל "שם גנאי", כביכול, שמזוהה עם אוהדי הפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/06