חובות הבועל ת"א לבנקים - כ 70 מליון שקל! בנק המזרחי נושף בעורפה של ההנהלה http://www.telesport.co.il/article.asp?id=13197&ida=5&com=66
לא, אבל גם אין הרבה סיכוי אם פעם בשבוע יהוא יהיה בחקירה הוא ירצה להישאר.. אגב סמי סגול ניקה את החובות.
לפי מה שאומרים, אין מה להלחץ מהפירסומים, שלפיהם עגיב עשוי לטרפד את רכישת הפועל ע"י לבייב, כי סמי סגול פשוט לא רוצה להפסיד את העסקה הזאת והפתרון יימצא. כל מחזיקי המניות בהפועל לא נפגשו עם רפי עגיב בנושא, וברגע שיפגשו איתו, הם יגיעו להסדר. עגיב עושה את הכל כדי למכור בכמה שיותר כסף חלק ממניות הקבוצה שברשותו (גם אם לבייב ירכוש את הקבוצה, עגיב ישאר כבעל מניות מועט מאד בקבוצה).
שוב, הוא לא מנסה להרוס את הקבוצה. הוא מנסה לצאת כמה שיותר מורווח ממכירת חלק מהמניות שיש לו בקבוצה, זה לגיטימי.
לפי מה שקראתי בעבר תאומים וסגול הציעו לו שהם ישלמו לו את החובות ויתנו לו את החלק שלו מהרכישה והוא עדיין לא הסכים זה קצת מוזר לא...
" הפועל תל אביב כבר מתחילים להתעצבן מההתעלמות של לבייב " http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShAr...SubContrassID=0
כל המניפולציות של גרנט זה רע בו הוא פונה לשחקנים עם חוזה,מעצבן את כולם,ממציא ידיעות שקריות,פוליטיקאי . הקבוצות של גרנט (רובן) מצליחות ,אבל גרנט עצמו הוא טיפוס די מבחיל. ההבדל בינו לבין קשטן שקשטן הוא קודם כל בנאדם .אישיות.
אגב, גרנט החתים את אבי מויאל, מאמן הכושר של הנבחרת בקמפיין האחרון, לתפקיד מאמן הכושר של הפועל ת"א. הוא רק יכול לעזור להם.
תזכרו טוב את מה שאמרתי(אני גם אמרתי שגרנט יהיה המאמן של הפועל לפני שזה יצא לתקשורת): מיכאל זנדברג עונה הבאה בהפועל.
תראה, אם אתה הולך לפי תוצאות נטו, אז כן, הוא הצליח. ומי אם לא אוהדי הפועל זוכרים את זה, שרק אחרי עונת הדאבל והעונה ההיסטורית בגביע אופ"א, גרנט ניצח בקרב על האליפות. אבל לצד הצלחות כאלה, היה לו סיוט אחד במכבי ת"א ממה שאני זוכר, וגם איך שהנבחרת שיחקה ממש לא אהבתי. באופן אישי, אני לא מעריך אותו כל כך, שאני יוכל להגיד עליו מאמן טוב. בוא נגיד, שאיתו אני לא שקט ממש. אם אתה אומר לי מי אתה מעדיף- קשטן או גרנט, זה לא שאלה בכלל. גם את יצחק שום אני מעדיף על גרנט, אבל מה כבר אפשר להגיד? נקווה לטוב. ג'ורג' בסט, צר לי לאכזב אותך, אבל אף אחד לא היה מופתע, שגרנט חתם בהפועל, וגם אף אחד לא יהיה מופתע אם זנדברג ישחק בהפועל בעונה הבאה.