הפועל ת"א : מתחילים להתכונן לעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Apu, ‏4/7/05.

1. EL Capitan Member

אם כבר הזכרת את הנושא, מאד היה מוזר לי שראיתי השבוע בידיעות ביום שישי את אמיר אפרת יורד על חברו הטוב קשטן. בטור שלו הוא אמר בין השאר, שדווקא קשטן המקצועי היה צריך לנסוע עם איצ'ה להגרלה (וכאמור, הוא לא היה חייב להיות שם) ולתת לכל הבלאגן הזה שהיה בהפועל לקרות? הוא אמר גם עוד על קשטן, שהפועל בבעיה ובגללו, בגלל שהוא כבר חושב על הנבחרת ולא על הפועל. יש למישו הסבר לזה?

2. sagiv Member

מישהו חייב לשנות את הכותרת של הדיון הזה.
    בכל פעם שאני רואה שכתוב "גרנט הוא המאמן של הפועל", עולה לי הדופק ואני חוטף אלרגיה ועצבים.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתרגל...יש לך עוד כמה וכמה חודשים לפחות איתו...
    עד שהוא לא יביא להפועל איזה שחקן מעניין אין שום סיבה לשנות את הכותרת,לא?

בכל מקרה כרגע מדברים על פורסל וקרלטון קול בתור חיזוק מצ'לסי ועל עוד שני שחקנים מצסקא מוסקבה
    שאברמוביץ הוא הספונסר שלה...

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי בדיוק מדבר על פורסל? אני פשוט מתקשה להבין את זה כי הוא כבר לא שייך לצ'לסי, נקודה, סימן קריאה.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי ידיעות או מעריב,באמת התפלאתי שמדברים עליו כי נזכרתי שבירמינגהאם רכשו אותו סופית
    לפני כמה זמן,אבל חשבתי שאולי אני טועה...

6. Raulito Madridista

אני בכלל לא מרוצה כרגע ממה שקורה עם הקבוצה. בית"ר מתחזקת ומביאה שחקנים ואנחנו יושבים בשקט. מתחם אימונים עם כל הכבוד זה חשוב, אבל שחקנים יותר חשוב.

צריך להתחיל לבצע רכש:: על בן יוסף יש להילחם. מאוד רציתי את אלברמן בהפועל אבל בית"ר לקחו אותו, ובגלל זה יש להילחם על בן יוסף, שהוא וגרשון יכולים ליצור צמד קטלני של בלמים.

אני הייתי רוצה לראות בהפועל ת"א גם את זנברג, אני יודע שיהיה קשה להביא אותו אבל הוא שחקן שאוהב כסף, ויש לנצל זאת כמה שאפשר.

אולי להביא סקורר להפועל? מאז רונן חרזי לא היה שחקן שנתן בהפועל מעל 15 גולים בעונה וידע ליצר לעצמו מצב. בלילי הוא לא סקורר. אני גם הייתי רוצה שנרכוש חלוצים מחו"ל, אולי אולי סוף-סוף להביא חלוץ מהארץ. פרץ ייתפתח בהמשך.

7. אלי מתחן Member

אתה באמת חושב שיש לכם סיכוי להביא את בן יוסף?

8. burning soil Member

לבן יוסף חוזה ל-2 העונות הבאות בבית"ר,אני חושב שיהיה קשה לשחרר אותו משם.
    זנדברג לעומת זאת מסיים חוזה אצל שחר כמדומני,הרבה יותר נגיש וקל להשגה.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בהחלט צודק.

לגבי העיתונים, הייתי אומר ששוב אנחנו רואים עד כמה הם לא מקצועיים בגרוש ברגע שיוצאים מהביצה הישראלית. מאז שגאידמק ולבייב הגיעו לסצנה מתחילים פה לזרוק שמות של זרים בלי קשר למציאות. אז פעם אומרים שפורסל יושאל מצ'לסי (למרות שהוא לא שייך לה) ופעם אומרים שהחוזה של אנלקה בפנרבחצ'ה נגמר בסוף העונה (וזה בעצם 2008). מדהים.

10. EL Capitan Member

היה אחד, אסי טובי, שהיה אז גם מלך השערים באותה עונה אם אני לא טועה. גם אוסטרץ וקסלשנקו חלוצים שיכולים להגיע ל15 שערים בעונה, אבל לא הגיעו (למי שזוכר, לאוסטרץ בליגה לא הלך טוב).

ואני עם שגיב, לשנות את הכותרת, כי זה גם לא נכון. קשטן הוא מאמן הפועל עד לסיום העונה.

ומישו יכול לענות לי על השאלה ששאלתי בתגובה הקודמת שלי בדיון? או שאני יצטרך לנסות להזכר בסיסמא שלי ב"שדים" ולשאול את זה שם?

11. אלי מתחן Member

אסי טובי היה אצלכם לפני רונן חרזי

12. sagiv Member

אסי דובי היה אחד השחקנים המפדחים בהפועל. עונה לפני שהגיע, הוא היה השחקן היחיד שהצליח לעבור את אסי דומב (באותה תקופה שחקן אדיר), בנוסף, הפועל ירושלים העיפה אותנו מהגביע בפנדלים. הפועל עשתה מעשה והביאה משם את דובי ואת מוטי אוחיון. דובי לא עבר את ה-15 שערים בעונה, אין מצב כזה. הוא היה מאוד חלש ולא עמד בציפיות. את השערים שלו הוא כבש בכמה משחקים בזכות שלושער בראשון-לציון ועוד כמה צמדים. איכזב בגדול ושוחרר לאנחות. מי שכבש די בצרורות בהפועל אבל החמיץ בטירוף וכנראה ששבר את שיא האופסיידים בעונה היה עופר שיטרית.
    אם בחלוצים עסקינן, אני מאמין בקרמת הפועל ת"א. מה זה אומר? שגם אם תביאו את הנרי, שבצ'נקו, או אטו, ברגע שילבשו את החולצה האדומה, לא יצליחו לכבוש יותר מ-17 שערים (רונן חרזי בעונת הדאבל).
    בקשר למתקן האימונים. אני חולק על ראוליטו. כמו שכבר כתבתי כאן בכבר, המשאלה שלי היא שבמקום שהכסף ישפך על שחקנים ועל המאמן החדש, שלבייב יקנה את בלומפילד, ושוב לא יפלשו לנו הביתה מכבי ובני-יהודה. השקעה במתקן האימונים היא מבורכת וחשובה בהרבה מרכישת שחקנים. שחקנים כבר יש לנו:
    ביבראס, בן סהר, דני בונדר (מצויין בגביע הטוטו נגד נצרת-עילית), רמי דואני, ניר רחמין, ורמוט, יקיר לוסקי (הרבה יותר טוב מדגו), אבי סופר ועוד. זה הפועל ת"א. פיני בלילי ואייל בן-עמי זה הפועל, לא חבורה של שכירי חרב מצרפת או מספרד.

אומר ולא אוסיף. סיימתי לכתוב בדיון הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/06
  13. idans Member

איזה נוסטלגיה העלת בי עכשיו...עד גמר הגביע הגענו באותה עונה, עד עכשיו אני בוכה ולא מבין איך לא לקחנו את הגביע.

עופר שיטרית היה החלוץ שלכם באותה תקופה, לא?

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/06
  14. sagiv Member

עופר שיטרית הצוללן הידוע ששבר את שיאי הצלילה ברחבה.
    באמת נוסטלגיה אה?

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צוללן צוללן...אבל אחד השחקנים הטובים...אני לא אשכח בחיים איך הכבש הזה שם רבייעיה במשחק
    גביע נגד נס ציוני...6-4 ניצחנו אותם והוא שם 4!!!!כמובן שזה לא מתשווה ל6-0 שהפועל חיפה
    עשו וטלקר שם את כל ה-6