איך אתה מדבר?? באיזו שפה מגעילה אתה מדבר? שמוק? במה הוא אשם שהוא זוכה לכאילו מרגליות מפיך?בגלל שהוא הפך להיות הבעלים של הפועל ת"א? הבנאדם תורם ימבה כסף לחברה,אני לא מאמין לשטויות שלך שיש לו חלק בחקירה של ארקדי.בבקשה ממך,אל תבייש את קצת האינטליגנציה שעוד נשארה לאוהדי בית"ר,הסלוגן שלך קורא לא לשתף שחקן ערבי בבית"ר ירושלים בעוד אתה מתנהג כמו אחרון הרוכלים בשוק של עזה. גם אני אוהד בית"ר אז אל תבייש את האוהדים.
שלום לבייב, הבן של, שנכח העונה בניצחון בדרבי 2-0 של הפועל ת"א בליגה על מכבי ת"א, נתן ראיון בלעדי לספורט 5 היום, וגילה- אם מכבי ת"א לא הייתה דורשת 70 מליון שקל, אביו, לב לבייב, היה קונה אותה ולא את הפועל, כנראה בגלל העובדה שמדובר במועדון הכי גדול בישראל מבחינת תארים. עוד משלום לבייב- רומן אברמוביץ' הוא הסיבה לכך שלבייב יקנה את הפועל (החתימה הרשמית צפויה בחודש מאי). לדעת שלום לבייב, אם רומן אברמוביץ' יתערב זה יקרו בהפועל דברים ממש גדולים. אבל גם אם הוא לא יהיה מעורב יותר מדי, הוא מבטיח שבהפועל יושקעו כספים לפחות כמו בבית"ר. בקשר לאברם גרנט, ידוע שלבייב מעדיף שיהיו כמה שיותר אנשים כחול-לבן, כי הוא דתי ואיש ציוני. שלום לבייב גילה: "יהיה מאמן בסדר גודל, כנראה אירופאי". וכשנשאל לגבי גרנט אמר: "יכול להיות שהוא יאמן ביחד עם מנג'ר על". כאחד משונאי אברם גרנט, לדעתי האופציה שלו תתממש, אם הוא יסכים להצעה כמובן. אחרי הקמפיין המוקדמות האחרון הוא קיבל הרבה מאד שבחים, יותר באירופה ובעולם מאשר אצלנו בארץ. בגלל זה ובגלל העובדה שלבייב רוצה אנשים תוצרת כחול-לבן (בגלל זה, אגב, גם הרשקוביץ', אורנשטיין ואחרים ישארו בהפועל), יש סיכוי טוב שאברם גרנט יהיה המאמן הבא של הפועל ת"א.
זה רק אני, או שזיטו נהיה רונאלדו של הפועל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אחרי הכרס הקטנה שהוא גידל (מי שלא שם לב, שיבדוק בעצמו), הוא לא מפסיק לכבוש שערים. זיטו תמיד יהיה סתם שחקן, אבל תפוקה של שערים כזאת תמיד תורמת. היום זיטו כבש צמד, והפועל עם 5-0 גדול על בני יהודה. ורמוט כבש גם הוא צמד וזה הכי חשוב (הוא צריך להתחיל לכבוש כמה שיותר שערים והוא יהיה אחד השחקנים). ולקראת הסוף, זיטו ויבוריאן, שכנראה עושים תחרות איזו חלוץ יותר גרוע, החמיצו את ההחמצות של החיים שלהם.
גם אני בדעה הזאת. יש גם שיר אחד יפה לבית"ר, שאני לא יודע אם עדיין שרים אותו היום, שהוא והשיר הזה הם השירים הכי יפים בליגה.
זלאטן, יאללה, עכשיו אני לא צריך לשמוע בפעם המליון, שכל השירים של הפועל זה "יאללה הפועל" או "הפועל מלחמה". ובאמת שלא זוכר. קראתי את זה פעם אחת את המילים וחבר שלי אמר לי איך שרים את זה. זה היה לפני שנה וחצי ככה, ואני לא זוכר מילה מהשיר, על מה הוא היה בכלל. אבל זה אחד השירים היפים.
לא יודע אם זה השיר הזה, אבל הוא באמת יפה : "לא ניטוש אותך לעד, לעולם לא תצעדי לבד, הלב שלי צהוב שחור , והאימפריה עוד תחזור"
אני אוהב רק אותך בכל משחק אני איתך המנורה תמיד איתי אנו יציע מזרחי לא ננטוש אותך לעד לעולם לא תהיי לבד הלב שלי צהוב שחור והאימפריה עוד תחזור ?
מוזר לי שאין תגובה בדיון הזה כבר כמעט שבוע, גרנט חתם סופית,ההנהלה התפטרה,עומר פרץ עושה בעיות ולוקחים לו את הרכב,הפועל הפסידה לסכנין וזנדרבג מתקרב להפועל... גרנט חתם בהפועל,אתם חושבים שזאת בחירה נכונה?היה עדיף מאמן זר או אולי שום או אולי סיני? מה אתם חושבים בקשר לסיפור עם פרץ החוזה והמכונית?הגזימו איתו או טוב שהראו ל"פישר" מה המעמד שלו? בעוד אני כותב את ההודעה הזאת בטלספורט פירסמו רשימת קניות קלה שגרנט מעוניין לעשות ברשימה זנדברג,שיבחון,אלברמן בתור שחקנים אבי מויאל מאמן הכושר של הנבחרת יחליף את רון ציבלין[הכל תלוי באישור צה"ל] כעוזרים לגרנט אמורים להגיע[במידה ויסכימו]גיא לוי,מרקו בלבול,אייל לחמן או רן בן שמעון שני שחקנים מהסגל הרחב של צ′לסי או כאלה ששייכים למועדון ומושאלים לקבוצות אחרות באנגליה ובאירופה, יגיעו להפועל תל אביב שתחליף את כל חמשת השחקנים הזרים. השחקן היחיד מבין הזרים לו יש סיכוי מסוים להישאר הוא ג′ון פנטסיל. המעמד של כמה ישראלים מעורער:חליס,דומב אנטבי וכנראה שגם שביט אלימלך בדרך החוצה.
אחד השירים הטובים ביותר, ואני אוהד הפועל, מנוי כבר 8 שנים, ... ובכל זאת: אוווו נשבעתי לאהוב את המגן דוד טועמה הוא שאהיד גאה להיות בגוב אריות!!! נשבע לכם במשחקים בטדי, אני עומד ביציע הצפוני, מסתכל על הילדים הארסים במזרחי ובלב אני שר יחד איתם את שלוש השורות הראשונות. כמובן שאחרי המילה שאהיד אני מפסיק. זה שיר היסטרי, מצחיק בטירוף. לפעמים בעודי במהלך לי ברחוב, אני מזמזם לעצמי את מילותיו, ומיד אחר-כך פוצח בשירת "בית"ר הזבל של המדינה" - גם שיר קליט במיוחד. ולא אגיב יותר בדיון הזה.