עידן חדש אצל הקומוניסטים?!?! או סתם עוד המצאה של העיתונאי ההזוי אשר גולדברג? צ'לסי תחזק את האדומים בשחקנים מסגלה. http://www.telesport.co.il/article.asp?id=11457&ida=5&com=66
אי אפשר לדעת אם מה שרשום שם יקרה, כי בכל זאת, אברמוביץ' יהיה כמו הבעלים של הפועל, אבל דווקא אני רוצה להתייחס למה שהמשתמש מליקסון אמר- טלספורט בינתיים מתקדם מהר מאד ומוכיח את עצמו כאתר לא פחות טוב מכל השאר שיש לנו בארץ. מתפרסמים שם כל מיני דברים שמתגלים כנכונים ורק אחרי זה מפורסמים בשאר האתרים. היום אתה לא יודע למה להאמין עם כל השמועות שיש, אבל תמיד טוב לשמוע על עוד כל מיני דברים שהתקשורת מדווחת עליהם. מחר הדרבי, ובימים האחרונים דווקא נשמעים קולות בתקשורת של כל מיני פרשנים, שדווקא בדרבי זאת הזדמנות מצוינת למכבי להתאושש. היה נראה שהרבה מאד אנשים היו בטוחים בדעה שלפני שבוע, שלאור המצב הנוכחי בשתי הקבוצות, הפועל תנצח, אבל זה לא כך. ואכן, כאן בא לידי ביטוי האימרה: לדרבי יש חוקים משלו. בהפועל יבוריאן ערך אימונים מלאים וימשיך לפתוח בהרכב גם מחר, וישחק בדרבי התל אביבי הראשון שלו. בשאר ההרכב לא מתכנן קשטן לערוך שינויים ובצדק. כל מה שנותר להפועל זה להמשיך את התקופה הטובה שלו, למלות אחר ההוראות הטקטיות של קשטן כמו שצריך ולהמנע מטעויות דפוקות שיכולות להרוס את המשחק. ואגב, שמישו יגיד למוני הראל שלא ינחס.
לדעתי ההחתמה של יברויאן היתה הברקה. ביחד עם עומר פרץ יוצר חוד מרשים.. כשיחזור לכושר מלא ולמהירות שאיפיינה אותו בהפועל פ"ת, אז כבר נראה את מלוא הארסנל של החלוץ.
איזה משחק מצויין היה להפועל בדרבי, פשוט היה לה משחק מעולה. שביט אלימלך? שוער פשוט מצויין ובאמת כל הכבוד לו על ההברקות, הציל כמה שערים בטוחים! לדעתי שחקן המצטיין של הפועל בדרבי.
עומר פרץ פשוט חלוץ ענק, שמעו בסופו של דבר מתפתח דור חלוצים דיי טוב,עומר גולן,שלומי ארביטמן,טוטו,וכמובן איתי שכטר אהה וכל הכבוד להפועל,במיוחד לקהל שלה הוא היה מדהים אתמול ! הרבה זמן לא ראיתי תצוגת קהל כזאת
אחרי המשחק שראיתי אתמול + הצצה שלי לכמה משחקים של הפועל ת"א העונה אין לי שום ספק שהדבר הראשון שצריך לעשות לבייב עם הונו הרב בהפועל ת"א , הוא לרכוש את כרטיס השחקן של עומר פרץ משטרסבורג.