הפועל ת"א : מתחילים להתכונן לעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Apu, ‏4/7/05.

1. Zizou10 Member

לפחות חלק מהמשחקם שיהיו נגד קבוצות בחירות. הפועל נגד איזה קבוצה יחסית בכירה היא שיחקה? שמעתי רק על התבוסות שהיא נחלה לקבוצות של חובבים.

2. Apu Member

איזה קבוצות בכירות? הפועל ירושלים? הרכב שני של פורטו או של ברוז'?

3. hoffman Member

לא חבל על הכסף לנסוע עד הולנד בשביל לשחק נגד חובבינים, אני מבין את העניין של פסיכולוגיה לעלות להם את הבטחון העצמי אבל בכל זאת למצוא לפחות משחק אחד מול קבוצה מליגה ראשונה בהולנד.

4. Brook Member

מסכים בכל מילה

5. robson Member

עזוב אותך, כנראה שהבחור הוא כולו רעש וצלצולים..
    יש סיבה טובה לכך כנראה שהוא לא הצליח בי"ם ולא עושה רושם מיוחד על קשטן..

6. Apu Member

ואללה לא חשבתי על זה ככה, למישהו יש מידע על הלאקיץ' הזה?

7. נדב מיכאלי Member

האמת היא שלקשטן לא ממש הולך עם זרים מאז עונת 02-03 .
    הוא הביא לארץ את קינגסטון (כישלון),אוגבונה (אצל קשטן הוא היה טוב,בלעדיו לא היה שווה שקל) ,קראבליו (נכשל בהפועל תל אביב ובב"ש ,מצליח בכפ"ס) ו-2 הזרים הבינוניים שהוא הביא השנה לפתח תקווה.
    אבל קשטן זה קשטן,אדם שהביא לארץ את טרטיאק,גרשנייב,קושלוק,האמר,שאנדור,הלמאי,רצ'וניצה ויש עוד .
    אוי אני מקנא באוהדי הפועל : קשטן אצלכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ,מבאס שהמאמן הכי טוב בארץ נמצא בהפועל כבר 6 שנים וחצי. (עם הפסקה של שנה).

8. Apu Member

גם אני די כועס עליו על זה, אבל לא היה לא כסף לקנות שחקנים, וזה כנראה הכי טוב שהיה אפשר להביא.

9. נדב מיכאלי Member

הפועל שיחררה בתחילת אותה עונת 12 שחקנים רובם שחקנים חשובים ומי הביאה במקומם?
    יוסי רוזן?כפיר אדרי?אבו-לאבן ?קינגסטון?
    זה לא רציני.
    שיחררו לקשטן שחקנים שזכו בדאבל והובילו את הפועל להישג האחרון שלה עד כה : רבע גמר גביע אופ"א.
    אני זוכר איך אוהדי הפועל לא נתנו לשביט אלימלך ושמעון גרשון לנסוע באימון הפתיחה כדי שהם יבטיחו שהם לא יעזבו גם .
    הפועל היתה במשבר כלכלי ,גם שנה שעברה ,היא לא ממש התחזקה ובגלל זה מצאה את עצמה במקום התשיעי ובגלל זה גם כל ההנהלה התפרקה .
    הגיע מנהל חדש עם אווירה חדשה ,ולצערי הרב הוא הביא איתו הרבה אופטימיות לאוהדי הפועל,הביא את קשטן.הקלף המנצח של הכדורגל הישראלי .
    להפועל יש קישור נהדר,לדעתי השילוב בין ברדה ואוגבונה יכול להיות מעניין,דגו ירצה להוכיח לכולם שהם טעו ,כמו באדיר,יש גם את אבוטבול הנפלא וטל חן המצויין וכמובן גם גילי ורמוט .
    הגנה טובה יש להפועל (מקום 9 בטבלה רק בגלל המיעוט בכיבושים,הם ספגו הכי מעט בארץ אחרי מקומות 1-2 ) .מאמן טוב,קהל שיבוא לתמוך.
    מתחת למקום 1-3 יחשב לכישלון של קשטן ,של השחקנים ושל ההנהלה.

10. Apu Member

שיחררנו 12 שחקנים כי לא היה כסף להשאיר אותם, ולא היה כסף להביא שחקנים במקומם.. אז די נדפקנו..
    שנה שעברה (04-05) היה כסף, פשוט היה לנו מאמן דביל (לנדאו) והנהלה לא משהו..
    בקשר לקישור, לא נראה לי שאבוטבול, חן וורמוט יקבלו הרבה דקות..

11. נדב מיכאלי Member

ורמוט ישחק השנה ,הוא הגיע להפועל רק בגלל קשטן .
    קשטן רוצה אותו ,הוא מאמין בו ,הוא יפרח אצלו בדיוק כמו שארבייטמן פרח אצל קשטן.
    הפועל עומדת לקבל שחקן נפלא ( אם ורמוט באמת יצליח בהפועל)
    לנדאו זה מאמן לוזר שאף פעם לא החזקתי ממנו.
    בעונת 02-03 זאת ההצלחה היחידה שלו כמאמן וגם לא ממש בזכותו יותר בזכות הסגל שאורי מלמיליאן השאיר לו וראובן עטר .
    הוא כמו אוחנה -מאמן לוזר .
    אבל אפו בוא נודה ,שהפועל לא התנהגו בצורה יפה לשייע .
    אני לא אומר ששייע היה צריך להמשיך,אבל בכל זאת הוא הציל את הפועל בצורה יפה (ניצחון ב-2 דרבים ,ועוד כמה משחקים יפים) והושפל .
    את זה אני לא אוהב אפילו בקבוצה שאני שונא.
    אבוקסיס השנה יהיה כמו שחקן -מאמן.
    כמו זוהר בשנת 02-03 ,הוא יהיה בספסל ויתן הוראות לשחקנים .
    טל חן ישחק ,גם אבוטבול .
    ביום ראשון הקרוב,אומנם זה גביע הטוטו אבל משחק מסקרן מאין כמוהו -הפועל תל אביב מארחת את בית"ר.
    זמן טוב לניסוי כלים ראשון לעונת 05-06.אני חושש מהמשחק הזה.

12. Apu Member

כן אבל אין להם מקום.. תביא לקשטן הרכב שכולל את פנסטיל ורמוט דגו באדיר אבוקסיס אבוטבול וחן, ותפטור לו הרבה כאבי ראש.
    לנדאו אפס, מאמן גרוע, והכי חשוב - אידיוט.
    מה שהפועל עשו לשייע אני מתבייש, הוא הציל אותנו ואנחנו מעיפים אותו, אני אישית לא הייתי מתנהג ככה.
    אבוקסיס כל שנה ככה, מה חדש? רק שלא כמו שאמרת הוא לא יהיה על הספסל.
    יום ראשון הפועל בית"ר, הפועל פייבוריטים, בעיקר בגלל אוחנה.

13. נדב מיכאלי Member

נתחיל בהרכב אין לך מה לדאוג ,הוא ישתף אותם.
    לנדאו באמת אידיוט נכשל בכל מקום .
    לגבי אבוקסיס -בהתחלה הוא לא יהיה על הספסל בגלל הפציעה שלו ,יותר מאוחר כן .
    לגבי המשחק ביום ראשון -אמרת הכל ,עם מאמן אחר המשחק היה יכול להיות שווה כוחות.
    ואת מה שעשו לשייע עשו גם לחנן אזולאי ,כאילו אמרו לו "הצלת אותנו,יופי לך,עוף מפה ופנה מקום למאמן הבא".
    זה מגעיל אותי יחס כזה .
    לא מגיע כזה יחס לשייע שבסה"כ אדם טוב והציל את הפועל מירידה (דבר שהפועל תל אביב לא ידעה מה זה משנת 96-97) .

14. Apu Member

לקשטן אני באמת לא דואג, ווינר.
    אבוקסיס יתחיל את העונה מסופסל בגלל הפציעה, ואז יחזור בהדרגה.
    כל העסק עם שייע מאחורי, אני לא מניאק או משהו יש לי כבוד אליו אבל עברה העונה הכי גרועה מאז ומתמיד של המועדון חוץ מהירידה, ממשיכים האלה.

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מגזימים קצת לגבי לנדאו. נכון שאימון קבוצת כדורגל זה לא הצד החזק שלו, אבל הוא קבע שיא אדיר בנתניה של עונה שלמה ללא הפסד ביתי + מקום רביעי, הישג אדיר לקבוצה שמאז שעלתה ליגה לא חשבה אפילו על להתקרב לצמרת, אפילו עם אורי מלמיליאן הקבוצה לא הגיעה גבוה כמו עם לנדאו. להגיד שזה לא חוכמה כי היה לו את עטר זה שטויות כי זה רכש של לנדאו ואי אפשר להוריד מההישג שלו בגלל שהוא הביא שחקן טוב. מאמן אפס לחלוטין לא היה מגיע להישג כזה.

לגבי שייע וגם חנן אזולאי (שגרם לי באותה תקופה להשתגע מעצבים עליו ועל השיטה הבונקריסטית שלו), אין מה לעשות - זה לא משנה אם שייע הציל את הפועל ת"א מירידה, הוא פשוט מאמן אפס והפועל ת"א בטבעיות שואפת להגיע לרמות ששייע לא מסוגל לסחוב עם הקבוצה. שייע לא צריך להישאר, ובכך לפגוע בהישגים של הפועל ת"א (נראה לי שברור שקשטן יוליך את הפועל להישגים גדולים מאשר הוא יכול), רק כהכרת תודה על מה שעשה למען הקבוצה. זה כמו לתת לאוחנה לאמן עוד איזה "עונת מבחן" בגלל שהוא היה כזה שחקן ענק, נדב, ואני חושב שהדוגמא הזאת ממחישה יותר מהכל את הנקודה. לגבי חנן אזולאי, מה שאמרתי על שייע היה גם תקף לגביו, אבל ההנהלה מינתה את אלי אוחנה במקומו ובכך אפילו דירדרה את הקבוצה יותר, אבל ככה זה כשהמנהל של הקבוצה הוא מאיר פניג'ל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/05