הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. Maor321 Member

אנסומבו הושאל להפועל תמורת 80,000$

הקבוצה טורנדו (קונגו) שמחזיקה בכרטיס השחקן שלו השאילה אותה להפועל לעונה אחת.
    אנסומבו: "החלום שלי היה לשחק בהפועל ת"א". אני רוצה לזכות באליפות. אגיע לארץ ביום ראשון, אולי בחולצה אדומה".

---------------

ההחתמה הזאת מאוד מאוד מעודדת אותי. סוף סוף שחקן שהוא כוח, "גרזן" בעמדת הקישור. היה חסר לנו אבוקסיס בהרבה משחקים העונה כשבאדיר נחלש ביכולת שלו, ואני מקווה שאנסומבו עם כושר גופני טוב, פיזיות וחכמת משחק ימלא את המקום של מספר 8 וביחד עם באדיר יבנו חומה במרכז השדה.

החתמה מעולה !

2. Ricardo Kaka Member

בהחלט החתמה משמחת, אנסומבו הוא הרכש החמישי של הקבוצה, ושוב רכש יעיל. אני חושב שהפועל באמת תוכל ללכת על האליפות עם סגל כזה של אניימה בשער, דואני ובלם זר, בונדר מימין, אנטבי משמאל, בקישור האחורי אנסומבו ובדיר, (שבצוורם נושפים סרור ונאתכו הצעירים) עובד, אבדי ודגו מקדימה יותר, ואסולין בחוד.

Last edited: Jul 4, 2007
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין ספק שקישור של אבדי, אנסומבו סרור ובאדיר הוא קישור לא רע בכלל, למרות שחסר לי מאוד את השחקן היצירתי. אומנם עובד הוחתם אך הוא רחוק מלהיות טוב ויציב כמו טועמה. לוזון צריך להחתים עוד שחקן אחד יצירתי, כזה שיוכל להכנס מהספסל ובכמה פעולות אישיות יוכל להכריע או לפחות לשנות את המשחק.
    עריכה: שחכתי לרגע את נאתכו.

כמובן שגם בהתקפה הקבוצה צריכה חיזוק משמעותי, אך אין ספק שהפועל בחלון העברות הזה מתחזקת בצורה מרשימה. (למרות עזיבתם שם מספר שחקני מפתח).

כדי שהפועל בהחלט תוכל לרוץ לאליפות, היא לא תוכל להסתמך על חלוץ חוד בודד בדמותו של אסולין, וגם אם יגיע זר נוסף שני חלוצים זה לא מספיק. עליה לצרף עוד לפחות חלוץ אחד נוסף ישראלי.

Last edited by a moderator: Jul 4, 2007
  4. Maor321 Member

חבר'ס, הכינוי שלו זה אבג'י ולא אבדי.

5. Raulito Madridista

מסכים איתך בגדול, מאור. וואליד באדיר לא הצליח לשחזר אפילו לא 40% מהיכולת שלו במכבי חיפה. בעונה שעברה אבוקסיס סבל פחות מפציעות ובאדיר שיחק אומנם יותר טוב מהעונה הנוכחית שלו שהיא פשוט הייתה חלשה, אבל גם אשתקד הוא לא שיחק כמו שציפו ממנו.
    אולי יש לציין את העובדה שבאדיר אשתקד שיחק יותר מדיי משחקים העונה בהפועל ת"א ושהוא לא ניהיה צעיר מיום ליום ושאי אפשר כבר לבנות עליו כשחקן מוביל בכל המסגרות(גם הוא צריך לנוח, הוא לא טורבו) וזו סיבה טובה לתאר את הכושר הירוד של באדיר. אבל מבאדיר אתה מצפה ליותר מחמישה משחקים טובים בעונה. אני זוכר את המשחק נגד סכנין ברבע גמר הגביע, זה היה המשחק הטוב ביותר שלו בשנתיים בהפועל ת"א ולא ראינו ממנו עוד הופעות כאלו.
    הסטט' מאתר ONE:
    הופעות בליגה - 32(החמיץ רק משחק אחד בגלל כרטיסים צהובים); הופעות באופ"א - 10; הופעות בגביע - 5; הופעות בגביע הטוטו - הופעה אחת;
    סה"כ: 48 משחקים בהם כבש שבעה שערים. מבחינה התקפית הוא תרם(יותר ממצבים נייחים הוא כבש) מבחינה סטט', אבל הוא לא דחף מספיק את הקבוצה קדימה.

בקשר לאנסומבו, זה שחקן שרציתי אותו בהפועל אחרי העונה הטובה שלו בבית"ר ב06\2005, לא הבנתי למה הוא לא המשיך שם. בכל אופן, זו החתמה מצויינת שגם לא עלתה לנו הרבה כסף. רק כעת, אני מקווה שעידן סרור לא יהיה שחקן ספסל לאורך כל העונה הנוכחית, מקווה שבאדיר יישחק פחות ושאולי גם נתאכו ישולב. אחד מהם צריך לעזוב לדעתי
    הפועל ת"א מקבלת חיזוק גדול וקשר הורס. עכשיו נצליח להחזיק יותר בכדור.

לינק לידיעה על אנסומבו מאתר spor5

אגב לא צויין כאן, אבל בONE רשום שהפועל פנתה לרפאלוב ולעזרן. סיכוי קלוש להשיג את שני השחקנים. הלוואי ועזרן יגיע, הוא חלוץ מצויין.

*Ricardo Kaka, לא להפציץ בהצהרות בומבסטיות מוקדם מדיי. להפועל אין ספסל שמספיק לקבוצה באליפות, יש לנו רק חלוץ אחד בסגל, אי אפשר לדעת כיצד תיראה ההגנה, עובד בסימן שאלה גדול, מה גם שבית"ר קבוצה מצויינת.

6. Maor321 Member

האמת שעם באדיר צריך לעשות גם חסד. שחקן ששיחק כל חייו בקישור סבל בעונה האחרונה בכל כך הרבה תפקידים, שבוע בלם שבוע חלוץ הוא בערך עשה וזה קצת הרס לו מיכולת השליטה שלו במרכז השדה.

אני מניח שבעונה החולפת ציפו מבאדיר שיכסה שני תפקידים במגרש, גם שיהיה השחקן הלוחם כפי שאופיין תמיד וגם האיש שיחלק את המסירות ויצטרף להתקפה.

אולי עכשיו עם חלוקת תפקידים בינו לבין אנסומוב, רוטציה ב"מי נשאר ומי עולה" זה גם יעלה לו את הרוח האישית בידיעה שבמקום שלו בקישור הוא ישאר גם במחזור הבא, וגם יש לו מי שיתמוך כשהוא יעזוב את העמדה.

בנושא החוד אני מאמין שנתחזק בעוד חלוץ, יש עוד זמן לעשות את זה.
    מצד שני לא חייבים להכריע שזה מה שיפיל את הפועל, ואם אסולין יתן את עונת חייו ולא יפצע בכלל? אי אפשר לדעת..

7. Sergio Ramos Member

הפועל עשתה צעד נכון וטוב,היא הייתה צריכה שחקן כמו אנסומבו,בעיקר שבאדיר כבר לא טוב כמו פעם.הפועל הייתה חייבת בדחיפות שחקן כמו אנסומבו,שייצב את הקישור האחורי.אני עד היום לא מבין איך בביתר ויתרו על שחקן כה מוכשר.

8. King Kenny Member

לחלוץ קשה לשחק 90 דקות בכל המשחקים, זה בלתי אפשרי.
    אם זה יקרה, וזה לא, אז אסולין יתחיל לשחק גרוע.

לגבי אנסומבו, החתמה מצוינת, ההנהלה מפתיע לטובה הקיץ.
    עכשיו יהיה לנו קישור חזק וטוב לא כמו בעונה אשתקד בה באדיר בקושי תפקד ואבוקסיס היה פצוע חצי מהמשחקים ושהוא לא היה פצוע אז הוא לא זז ועצר התקפות.

נ.ב-בעונת 2005/6 באדיר היה די טוב ועשה הרבה עבודה שחורה.

9. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אנסומבו הרכש הטוב ביותר שהפועל ת"א היתה יכולה לעשות.
    יותר יעיל מעובד, אסולין והשאר.

10. Maor321 Member

אגב, יש עיכוב במעבר של אברבנל לבני יהודה.
    קבוצת הניהול של הפועל אוהבים להתעקש על דברים לא חשובים, ומבקשים מהשוער לחתום על חוזה ארוך טווח מעבר למה שהוא חתום. אברבנל קצת מסרב, ובינתיים הקפיאו את ההעברה לשכונה.

11. Don Joan Roman Member

יהיה מוזר, מציק ואפילו כואב לראות את מזו באדום של הפועל, אבל אין לי שום טענות אליו והקהל של הפועל יהנה ממנו.
    שחקן גדול ובן אדם גדול, מזו אנסומבו :aaa8:

12. הפועל חיפה! Member

מזואה אנסומבו ענק
    המון המון בהצלחה לו..

13. nater Member

ההנהלה של הפועל לא מפתיעה הקיץ. היא פשוט עושה את העבודה שלה, שזה לא פחות חשוב. אחרי המכירות של טועמה, ורמוט וברדה והשחרור של אוגבונה התווסף סכום לא מועט לקופת המועדון ומן הראוי שהיא תוציא את הכסף על שחקנים ברמה כמו אסולין ועובד.
    לגבי באדיר, מסכים עם האמירה כי נעשה לו עוול. שום הסיט אותו לעמדת הבלם, אפשר להגיד, בעל כורחו. אתם לא יכולים לצפות ממנו להציג אותה יכולת כמו בחיפה בתפקיד שונה. בעונה עם קשטן באדיר שיחק מצויין בקישור האחורי. אומנם, ע"פ הרכש המאסיבי והאיכותי יש לומר, שלוזון ביצע בקישור, אפשר להבין שגם המאמן הזה מעדיף את באדיר כבלם, אם בכלל.

14. King Kenny Member

ההנהלה מפתיע ביחס לציפיות הנמוכות שהיו לנו (לי לפחות) ממנה אחרי העונה הזאת בה הם התנהגו לשחקנים כמו זבל.

הרכש היחידי בקישור האחורי הוא אנסומבו, כל השאר זה לקישור הקדמי.
    לדעתי, הוא יפתח עם באדיר ואנסומבו כקשרים אחוריים.

15. Maor321 Member

גם לדעתי, ואין לי שום בעיה עם זה.
    בין עין הרע, אם לא יהיו פציעות מיוחדות בקישור הקדמי באגפים יש לנו רוטציה נאה בהחלט ואפשר לבנות את העונה עם התקפות דרך הצדדים ושמירה חזקה על האמצע עם באדיר ואנסומבו.