הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לוזון מאמין שהוא יכול למחזר שחקנים גמורים/שחקנים שלא הצליחו בקבוצה הקודמת שלהם.
    אחרת אני לא רואה שום סיבה למה להביא את משה ביטון אחרי העונה הנוראית שלו במכבי.

2. Maor321 Member

בנושא ביטון זה הימור
    לוזון מחפש בו מה שמכבי ראתה אותו בסוף העונה שלו בבני יהודה. הרי גם מכבי לא סתם הביאו אותו. כבר נתקלנו בלא מעט שחקנים שלא הסתדרו בקבוצה זו או אחרת ופרחו באחרת...

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גם כשביטון היה בבני יהודה הוא לא היה חלוץ שאפשר לרוץ איתו לאליפות (כך לפחות מכוונים בהפועל). הוא כבש 8-10 שערים בעונה, ויכול היה להבקיע כפול אם לא היה מחמיצן. בבני יהודה שהייתה קבוצה קטנה זה עוד הספיק, אבל למועדון שרוצה לרוץ בצמרת עם שאיפות גבוהות מאוד, ביטון לא מתאים לא למכבי ובטח שלא להפועל.
    ביטון היה מחמיצן ויישאר כזה, לא משנה באיזה מועדון הוא ישחק.

Last edited by a moderator: Jun 30, 2007
  4. King Kenny Member

העונה הכי טובה של ביטון בקריירה הייתה העונה האחרונה שלו בבני יהודה וגם אז הוא לא היה כזה מבריק, החטיא הרבה ומכבי עשתה טעות גדולה שהביאה.
    הדבר הטוב היחידי שיצא מהבאתו למכבי זה שראו איך הוא מסתדר בקבוצה גדולה.

ביטון הוא שחקן בינוני מאוד.

5. אלי מתחן Member

שום קבוצה שליאור אסולין משחק/ישחק בה לא תגיע רחוק.
    הוא שחקן שכונתי, שרוב הגולים שלו זה פוקסים וניצול טעויות מקסימלי. כלומר, חלוץ לקבוצות קטנות. בניגוד לשי הולצמן לדוגמא, רוב הגולים שלו באים על חשבון שערים של אחרים.

6. King Kenny Member

אסולין הבקיע הרבה שערים במדי בית"ר.
    כל עוד מבקיע הרבה גולים, לא אכפת לי איך הוא מבקיע אותם אלא אם כן הגולים ברמאות, זה עדיף על שחקן שמבקיע מעט גולים וכל גול הוא תאווה לעיניים.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ניצול טעויות מקסימלי זאת תכונה שחבל שאין להרבה חלוצים בארץ.

8. אלי מתחן Member

שוב פעם, לא אמרתי מילה על יכולותיו בתור שחקן. הוא חלוץ מעולה, סקורר ענק בקנה מידה ישראלי (10-15 גולים בעונה) אבל הוא לא חלוץ לקבוצה שרצה לאליפות.
    קבוצה שגם ככה לא משחקת התקפה משהו, יכולה להרשות לעצמה שחקן שתוקע את ההתקפה עם חוכמת משחק אפסית, אגואיסטיות וטכניקה עלובה כזה שבועט ממרחקים לא הגיוניים וממצבים מפגרים. קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות צריכה שחקן שמשתלב במשחק ההתקפי ולא כזה שמבקיע 15 גולים בעונה אבל מונע משאר השחקנים עוד 30.
    מתי שחקן בקבוצה שאסולין שיחק בה כבש כמות דומה לשלו?

9. Don Joan Roman Member

כשמסתכלים על הקיץ הזה בהפועל ת"א נכון לעכשיו העמדה היחידה שהקבוצה התחזקה בה זו עמדת השוער.
    בחוד אוגבונה וברדה עזבו ובא אסולין שהוא חלוץ טוב מאוד עם יכולת סיום נהדרת אבל לא אחד כזה שיכול לחפות על היעדרות של 2 חלוצים שמבקיעים בד"כ יחד 15 שערים ומבשלים עוד 5.
    בקישור כמו שאני רואה את זה אבדי מגיע כמחליף לאבוקסיס, עובד מגיע כמחליף לוורמוט ודגו מיועד לשחק בהרכב במקום טועמה, כך שבאדיר יהיה חוליית הקישור היחידה משנה שעברה ופה לטעמי אולי מלבד המאצ'-אפ של אבדי VS אבוקסיס הפועל מפסידה בגדול בעיקר בגלל שעובד ודגו שחקנים מאוד לא יציבים בניגוד לטוןעמה שתמיד שווה הרבה בגלל יכולת הבעיטה הנהדרת שלו, מה גם שנכון לעכשיו אין גם חיפוי מי יודע מה על הספסל ואין עומק.

נכון לעכשיו הפועל ת"א נחלשה מהעונה שעברה, אבל בואו נחכה לסיום הקיץ כדי לקבוע.

10. King Kenny Member

אל תשכח שגבריאל דוס סנטוס הבלם הברזילאי הגיע, שנקווה שהוא כמו פהאס, רק יותר אחראי ויציב.

אבל באמת, כמו שאמרת, יש עוד זמן עד לסוף מועד ההעברות.

Last edited by a moderator: Jun 30, 2007
  11. Don Joan Roman Member

על ההגנה לא דיברתי כי אני לא מאמין שיש הבדליםג דולים בין פאהס לדוס סאנטוס, ובונדר, דואני ואנטבי נשארים כך שבהגנה למעשה מלבד עמדת השוער לא ממש השתנה משהו בהפועל.

12. Raulito Madridista

אימון הבכורה של האדומים לעונת 08\2007

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/784/866.Xxx

700 אוהדים הגיעו לאימון הבכורה של הפועל ת"א לעונת 08\2007, כמות שלא זכורה כבר הרבה זמן במתחם וולפסון. האוהדים פרצו למגרש וזרקו רימוני עשן ועיכבו את פתיחת האימון. האוהדים פנו לגיא לוזון וביקשו ממנו להפסיק לשחרר שחקנים גם לא לחו"ל.
    גיא לוזון התייחס ללחץ לקראת העונה הקרובה:" הגעתי למשפחה גדולה יותר. אני כבר חודש כאן ומרגיש כמו בבית. אני כמו כל אדם בספורט שואף לאתגרים ומי שלא הולך בדרך כזו - אין לו מה לחפש בענף הספורט. אני לא מפחד מאף אחד ורוצה להצליח".
    לוזון שהבטיח שטועמה יישאר בהפועל דיבר על כך ואמר:"אם הפער בין ההצעות היה קטן - 50 אלף או 100, טועמה היה נשאר בהפועל. סלים קיבל הצעה שאי אפשר לסרב לה ואני מאחל לו בהצלחה"
    הפועל ת"א איבדה את כל שחקני החלק הקדמי שלה. "זה לא היה תלוי בנו ונצטרך לתת הכל ולהתמודד עם מה שיש. ברור שעם הסגל הזה לא נרוץ לאליפות, אנחנו חייבים להביא עוד שחקנים ונביא. לכל אחד יש מחליף".
    טל חן דיבר גם הוא ואמר:"השאיפות שלנו, הן כמו בכל עונה - כל התארים. גם לנו יש קבוצה חזקה וצריכים לפחד גם מהפועל ת"א ולא רק מבית"ר ומכבי חיפה". על עזיבותיהם של טועמה, וורמוט, ברדה והשאר הוא אמר:"בואו נסתכל על חצי הכוס המלאה. גם שחקנים טובים מאוד הגיעו כמו אסולין, ראובן עובד ואניימה. הקבוצה עוד תתחזק. אפשר לעשות יותר ממה שעשינו בשנה שעברה בגביע אופ"א"
    "אני שמח שהפועל ת"א לא וויתרה עליי והכניסה אותי לעיסקת אניימה כמו שבני יהודה ביקשה. זה מראה שמעריכים אותי", סיים טל חן.
    אבדי, הרכש החדש של הפועל, ציין כי הגיע לארץ אך ורק בגלל העזרה לבנו, אבל הוא רוצה לתת הכל להפועל ת"א. "הקושי הכי גדול בהתאקלמות זו למידת השפה החדשה - עברית" הוא ציין.

13. King Kenny Member

עם אימון הפתיחה של עונה החדשה, לא הגיע הזמן שנפתח את הדיון של העונה החדשה?

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תשאיר את זה לאנשים שבאמת צריכים להתעסק בזה, סבלנות.

15. King Kenny Member