הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. Raulito Madridista

אף אחד לא חושב שנרוץ לאליפות ואני לא מחזיק יותר מדיי מהציטוטים של מוני הראל שהוא בטוח שלוזון יעשה את העבודה. גם ליאור אסולין קישקש שאמר:"אני לא דואג, תיהיה אליפות". אף אחד "לא רוצה" לרוץ לאליפות. אני מבקש בסה"כ שלא נעשה בושות באירופה - להגיע שוב לשלב הבתים ושתיהיה כאן קבוצה סימפטית.
    לטעמי ייחזקו את הקבוצה עוד שני שחקנים לפחות, אבל, גם אני מודאג. לוזון לא פוגע בזרים בכל הקדנצייה שלו במכבי פ"ת, הוא אוהב לתת צ'אנסים לשחקנים שנכשלו - קאלדיירה, אמבמבה, רוזנטל ועכשיו הוא רוצה להביא את משה ביטון.

2. King Kenny Member

ברור שהסגל לא הושלם ויש עוד עבודה, אבל בינתיים הפועל עושה את הרכש הכי טוב שהיא יכולה.
    גם ברור שהפועל היא עדיין לא קבוצה לאליפות (בינתיים[אמן]), אבל אף קבוצה אחרת בליגת העל פרט לבית"ר היא לא קבוצה לאליפות.

3. Thierry 14 Henry Member

הפועל ת"א בעונה הבאה תהיה קבוצת אמצע טבלה.
    ראובן עובד-גילי ורמוט, גילי ורמוט עדיף על פני עובד. עובד לא מקצוען, ולמרות הכישרון האדיר שטמון בו, הוא לא יודע איך לנצל זאת, עובד בליין גדול ומעניין אותו כסף ובחורות, לא כדורגל.

אוגבונה-ליאור אסולין, אוגבונה כאן עדיף, נכון שהם חסרי כישרון שני השחקנים האלה, אבל עדיין לאוגבונה יש כוח פיזי והוא הרבה יותר חוצפן על המגרש וסקורר מאשר ליאור אסולין חסר הכישרון.

האבידה הגדולה ביותר של הפועל ת"א: סלים טועמה.

שחקן מצוין, שאישית אני לא אוהב אותו, אבל אי-אפשר להתכחש ליכולת המעולה שלו על המגרש.
    הבעיטות החופשיות המצויינות שלו יחסרו לפועל ת"א, המנהיגות של טועמה תחסר להפועל ת"א והמשחק המעולה שלו יחסר להפועל ת"א.

שביט אלימלך לא שוער שהיה יכול לתרום יותר מדי להפועל ת"א, אבל עדיין, חיסרון.

4. King Kenny Member

אסולין הוא יותר סקורר מאוגבונה, תסתכל על הסטטיסטיקה.
    אוגבונה מחטיא יותר מאסולין.

אבל עדיין, זיטו יחסר מאוד, שחקן שהוא חבר של האוהדים.

ראובן עובד הרבה יותר פיזי מגילי יותר עושה הגנה מגילי, והוא יודע להשתמש בשתי הרגליים לעומת גילי שיש לו רק רגל ימין.
    לגבי הבליין שבעובד, זה לא משהו שאי אפשר לסדר.

Last edited by a moderator: Jun 30, 2007
  5. Achilles Member

הופתעתי שלא אמרת שאלימלך פי 100 יותר טוב מאניימה.

עובד יכול לתרום הרבה יותר להפועל ממה שורמוט תרם.
    ליאור אסולין הרבה יותר טוב מאוגבונה ובכל פרמטר במגרש חוץ מפיזיות ואגרסיביות.
    טועמה הלך אבל שחקן כמו אבדי בא שאמור אפילו להיות יותר טוב מטועמה.

אניימה הגיע שהוא הרבה יותר טוב מאלימלך.

גבריאל דוס סנטוס 99% יגיע ואנחנו לא מכירים אותו ככה שהוא יכול להיות יותר טוב מפאאז או פחות טוב.

השנה יהיה להפועל עוד זר חלוץ במקום ברדה.

ועוד שחקן זר יגיע לקישור השמאלי או האחורי.

ככה שכרגע לפי דעתי הקבוצה בערך אותו הדבר כמו שנה שעברה ואפילו קצת יותר טובה ואם יבואו זרים טובים הם גם יילחמו על אליפות.

6. King Kenny Member

אני בכלל לא בטוח שיגיע עוד זר בעמדה הזו.

7. Number 8 Member

את עושים את ההשוואה הלא נכונה אסולין הולך להיות שחקן פותח בכל משחק, בדיוק כמו ברדה. אוגבונה יותר שחקן שעולה מהספסל ועושה את העבודה שלו, שחקן ברוטציה.
    ההשוואה הנכונה היא אסולין-ברדה. שניהם סקוררים, מבקיעים יותר מעשר שערים לעונה, פיסים אך גם מחמיצנים לא קטנים. כאן, הפועל לא הפסידה ולא הרוויחה, שחררה סקורר קיבלה אחד אחר.
    מחזק. בעובד טמון כשרון רב אבל הוא לא יודע לנצל זאת, הוא לא מקצוען, יותר מדי אנוכי ויותר מעניין אותו להופיע בגליצ'ים מאשר להגיע לאימונים. בתחילת העונה, ציפו מעובד שיתפוס מנהיגות בבני יהודה ויקח אותה רחוק, ושמתסתכלים היום, הוא איכזב את כולם. אומרים שעובד שחקן מצוין ובלה בלה בלה, אומרים זאת כל השנה ועדיין לא עשה את מה שכולם מצפים ממנו לעשות.
    כאן, אני חושב שהפועל יצאה מפסידה, אמנם גילי ורמוט לא שחקן דול אבל הוא יותר משקיע, רציני, הכדורגל יותר חשוב לו מעובד, ועובדה שהוא באירופה.
    איפה אתה חי? כמה שאני שונא את סלים טועמה, הוא אחד השחקנים הטובים בכדורגל שלנו וללא ספק השחקן המצטיין של הפועל ת"א. לא משנה איזה שחקן הםועל תביא במקומו, יקח לה זמן להתגבר על העזיבה שלו. אולי אבדי יותר טוב מטועמה על הנייר, אבל צריך להראות זאת על המגרש ותוך שנה קשה לעשות זאת.
    בצורה הזאת אתם שומרים אמונים לסמל שלכם נכון? תפסיקו להקשיב למוני הראל לעזאזל.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אניימה הוא אכן שוער יותר טוב מאלימלך. זה לא אומר שצריך להעיף את שביט ולהתייחס אליו כמו ל...(השלם את היצור האומלל המתאים לפי רצונך), רק בשביל להחתים אותו.

Last edited: Jun 30, 2007
  9. Number 8 Member

אולי עכשיו, הגיל עושה את שלו. אבל אם בצד אחד היה את אלימלך ובצד שני את אניימה, הייתי בוחר באלימלך. שחקן שעשה כ"כ הרבה עבור הפועל ועדיין מכהן כשוער מצוין. כבר התרגלנו שבישראל זורקים מנהיגים כדי להביא שחקנים יותר טובים ושמים פס על כל מה שאותו שחקן עשה עבור הקבוצה וזה שוט מחליא.

10. King Kenny Member

ההשוואה בין אבדי לטועמה היא לא נכונה, כי הם אפילו לא באותה עמדה. טועמה קשר שמאלי, אבדי קשר מרכזי/ימני.

אוגבונה באמת שחקן שעולה מהספסל ודורס את שחקני היריבה העייפים עם הכוח שלו.

באמת ההשוואה בין אסולין לברדה יותר נכונה מההשוואה של אסולין לאוגבונה, אבל הוא כבר עשה את ההשוואה והראתי לו את כל הצדדים.

11. Achilles Member

אני אוהד חיפה, אין לי סנטימנטים לסמלים של הפועל.

לא קשור לתפקיד, ההשוואה שלי מבחינת רמה כללית. בוא נגיד שהפועל לא סתם שילמה עליו 2 מיליון דולר.

12. Number 8 Member

את האמת, לא אכפת לי איפה אבדי ישחק, סמכתי על Achilles וכנראה שלא אעשה זאת שוב. בלי שום קשר לאבדי או כל שחקן אחר, עזיבת טועמה היא מכה קשה עבור הקבוצה ויקח זמן לא קצר עד שיתגברו על כך.
    הדבר שהכי אהבתי באוגבונה הוא העובדה שברגע כניסתו למשחק כמחליף, הוא ידע לשים את הגול. כאשר שחקן נכנס כמחליף, המאמן מבקש ממנו שיעשה את השינוי, שיבקיע את הגול שמצפים לו ויש פעמים שהדבר אכן יוצא לפועל ופעמים שקצת מתפקשש. אצל אוגבונה, לא צריך להגיד לו כלום, הוא יודע את העבודה שלו ומצבע אותה כמעט תמיד בהצלחה.
    לכן אוגבונה יחסר לקבוצה, יחסר לה השחקן שיכנס ברגעים קשים וידע לשים את הגול בדיוק בזמן שצריך.
    בוא נגיד שטועמה לא סתם היה השחקן המצטיין של הפועל ת"א.

13. Raulito Madridista

אוגבונה הוא באמת שחקן שידע לעשות את השינוי וכמה שירדו עליו המספרים שלו בכלל לא רעים ולליגת העל החלשה זה הספיק. אני בספק אם באירופה הוא יוכל לעשות יותר מדיי. הוא צריך לנצל את הדברים הטובים במשחקו - גוף עם המון שרירים ומהירות ולעבוד על הדברים החלשים כמו הסיומת שלטעמי מאוד השתפרה, משחק מסירות וגם טכניקה.
    אני מסכים שההשוואה הנכונה יותר היא אסולין לעומת ברדה. אני ראיתי השנה את אסולין שהחזיק כמעט לבדו את בני יהודה על הגב, הוא היחיד שהיה שם מבחינת החלק הקדמי והיחיד שהביא נקודות. הקישור של בני יהודה סבל עונה לא טובה ואני מקווה שבהפועל למרות העזיבות הקישור יצליח לייצר מצבים ולא ניהיה קבוצה מאוד משעממת, כאשר עובד הוא תעלומה יש לדגו חשיבות גבוהה. הוא התחיל להשתפר ממש בתום העונה ואני מקווה שהוא יביא אפילו 50% מהשחקן שהביא למכבי ת"א את האליפות האחרונה שלהם.
    אני זוכר מאליניב ברדה של החצי השני של העונה דברים מאוד לא טובים. אני חושב שברדה הוא חלוץ שני ואסולין יותר חלוץ שפיץ. ברדה עם סיומת פחות טובה, אך יש לו יותר טכניקה. אסולין עם סיומת טובה יותר והוא חלוץ רחבה.

בקשר לאבדי, אני קראתי בעיתון שלא באמת הפועל שילמה עליו את הסכומים הללו. 350 אלף דולר בערך הוא עולה לנו וסביר להניח שיש אפשרות שייצא כאן פלופ, אבל אני לא פוסל אותו. יש יותר מדיי קשרים אחוריים וקשרי מרכז מגרש ולטעמי הוא צריך לשחק בימין. המערך שלנו מסתמן כ-4-5-1 בינתיים עם דגו ואבדי בכנפיים ואסולין בשפיץ, הבעייה שחייבים עוד שני חלוצים או אחד לפחות ואני לא רואה מחליפים בעמדת הקיצוניים ובכלל הקבוצה בינתיים מאוד בינונית.

אלימלך בשיאו הוא אחד השוערים הטובים ששיחקו כדורגל בארץ ללא ספק, אבל השיא היה ונגמר. העונה האחרונה הבאמת טובה שלו הייתה 03\2002.

Last edited: Jun 30, 2007
  14. King Kenny Member

ברור שטועמה יחסר מאוד להפועל לא חשוב את מי נביא, אחרי הכל הוא היה מעורב ב-34 גולים של הפועל העונה. אבל ההשוואה בינו לבין אבדי היא לא נכונה.
    זה כמו שיהיה בלם שיעשה עבודה טובה מאוד בקבוצה, אבל בסופה הוא יעזוב ויבוא קשר שאמור להיות אחד הזרים הכי טובים שנחתו פה ונשווה בין הבלם לקשר.

15. Number 8 Member

הבנו שההשוואה לא נכונה.. לא משנה איזה שחקן הפועל תביא, באיזה עמדה ובכמה, זה לא ישנה את העובדה שהפועל ספגה מכה קשה מעזיבתו של סלים טועמה. מה קשה להבין פה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    גיא לוזון רוצה מאוד את משה ביטון וזאת תעלומה. לוזון ראה את כל מה שביטון עשה(או יותר נכון מה הוא לא עשה. אממ להתחיל?). מעניין מה לוזן כ"כ אהב העונה במשה ביטון, אולי את יכולת ההחמצות הגבוהה שלו.