הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. Fabio Junior Member

מירו חליבה של העונה "בילה" לא מעט זמן על הספסל של אשדוד.
    מנצור טוב ממנו בהרבה, סטח שבונדר יותר. במידה ומנצור יושאל אז חליבה יכול להיות לא יותר ממחליף.

2. Achilles Member

חליבה לא שחקן כדורגל בכלל. הפועל בשנה שעברה הגזימה מאוד עם הכסף שהיא שילמה עליו.

3. Don Joan Roman Member

היא לא שילמה עליו כלום, הביאה אותו חינם אין כסף.

4. Number 8 Member

גם לא. כמו ש-Igi אמר, לא רבים שמים לב כמה שפונגין רץ לכל מקום וכמה רגש ולחימה הוא משקיע במשחק.

מבחינתי סיימתי עם הויכוח המיותר הזה, כולם אומרים ששפונגין יותר טוב מבונדר(כן, גם נלחם!) ורק אתה חושב אחרת ומתכחש. אז תהיה בשלך.

Last edited by a moderator: Jun 27, 2007
  5. Don Joan Roman Member

אם אני לא טועה פורסמה כתבה בה שפונגין היה אחד השחקנים שרצו הכי הרבה קילומטראז בליגה ממוצע למשחק.

6. Achilles Member

7. Dimitar Berbatov Member

אין בכלל ספק ששפונגין טוב יותר מבונדר. שפונגין בכלל הוא המגן הימני הטוב בליגה, כיף לראות אותו משחק. הוא משקיע המון למרות שלרוב לא רואים זאת ואפילו המספרים שלו לא היו מביישים אף שחקן, שער ו-3 בישולים. שפונגין מבחינתי הוא המגן המושלם, גם בעל יכולות הגנתיות מצוינות וגם תומך בהתקפה ומבדל לא מעט שערים.
    אבל אם זאת אתם גם מורידים מערכו של בונדר. בונדר מגן ימני טוב מאוד, אולי לא ברמה של שפונגין אבל מגן ימני טוב מאוד. מבחינה הגנתית הוא נהדר, נלחם המון ומתקל כמו שצריך. נכון שמבחינה התקפית אי אפשר להשוות בין השניים אבל תזכרו שמגן קודם כל צריך להגן ורק אחרי זה לתמוך בהתקפה. אם בודנר השתפר מבחינה התקפית הוא יהיה מגן נהדר. בכלל כל הדיון הזה התחיל מהאפשרות של זר בעמדה, ואני לא חושב שהפועל צריכה מגן ימני זר כשיש לה את בונדר ומנצור שהוא מגן ימני טוב.

Last edited by a moderator: Jun 27, 2007
  8. הפועל_23 Member

קוראים לו בונדר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

9. Hala Madrid! Member

הפועל תל-אביב תסכם עם משה ביטון ל-5 עונות
    גיא לוזון, מאמן האדומים, יבקש מהנהלת הקבוצה לסגור את הפרטים עם חלוצה של מכבי ת"א ל-5 עונות. הבלם הברזילאי גבריאל דוס סנטוס יחתום היום בהפועל

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=94360&bz=8

10. King Kenny Member

מה? למה? לוזון התחלק על השכל? נראה לי שהוא היה יותר מדי זמן בשמש.
    משה ביטון הוא שחקן די גרוע שלא יודע להבקיע, והוא הראה השנה שהוא לא יכול להסתדר בקבוצה גדולה.

לגבי הבלם הברזילאי, רכישה מבורכת, נקווה שהוא לא יסבול מחוסר יציבות כמו פהאס.

11. Achilles Member

אם משה ביטון של העונה האחרונה שלו בבני יהודה יגיע הפועל תהיה קבוצה באמת טובה.
    בכל מקרה כרגע אם סלים וורמוט נשארים יש להפועל קבוצה שיכולה לרוץ לאליפות.

אבל אני מאמין שורמוט ייעזוב.

12. King Kenny Member

גם בעונה האחרונה שלו בבני יהודה הוא לא היה משהו, אולי הוא הבקיע קצת, אבל עדיין הוא החטיא בכמויות.

13. Achilles Member

עזוב את ההחמצות, החמצות יש לכל חלוץ.
    אני זוכר אותו כל משחק רץ כמו משוגע אחרי הבלמים, מפריע להם, משחק אגרסבי.
    יש לו נתונים של חלוץ אירופאי ועם עבודה קשה הוא יכול להוות איום על כל הגנה בארץ.

אל תשכח שלמכבי יש רזומה של קבוצה שהורסת חלוצים.

14. Raulito Madridista

חוששני שמשה ביטון באמת יגיע להפועל ת"א. אנחנו לחוצים כרגע, אין מספיק חלוצים בארץ שאפשר להביא וכנראה שגיא לוזון שאימן את ביטון במכבי פ"ת, באמת מאמין בו וחושב שלעונה הגרועה והעלובה שלו במכבי ת"א, אין שום קשר. אך, גם אם נראה את אותו שחקן מבני יהודה, זו לא תיהיה רכישה מספיק טובה, שכן ביטון גם בבני יהודה היה חלוץ בינוני מאוד. החוזה של משה ביטון גבוה מאוד ואין טעם להביא אותו, הוא חלוץ גרוע. הפועל עשתה התקדמות שהביאה סקורר כמו ליאור אסולין ועכשיו היא חוזרת אחורה עם הרכישה המרגיזה אותו.
    אני מאוד מקווה שמדובר בבלם טוב שיגיע אליינו, גיא לוזון אוהב להיכשל בכל הקשור בבחירת זרים. חאבייר פאהס היה בלם איכותי אך לא כל-כך יציב, אני מקווה שדוס סאנטוס אם לא יהיה יותר טוב מפאהס לפחות שיישחק ברמתו.

משה ביטון ממש לא חלוץ אירופי ולא נעליים. אני חותם לך שהוא לא יגיע לחו"ל לעולם ואני לא רואה אותו מגיע בעונה ל-15 גולים, הוא פשוט שחקן בינוני מאוד.
    ובנוסף למה שאתה אמרת, הכי חשוב מבחינת חלוץ שהוא יודע לתקוע את הכדור ברשת. זה שהוא רץ אחרי בלמים אבל לא יודע לעשות את העבודה שלו - לא מעניין אותי ולא מתאים לקבוצה שלי.

יותר רציני להגיד שמשה ביטון נכשל בגדול במכבי ת"א, הוא קיבל המון צ'אנסים ולא הבקיע מספיק שערים, מאשר להגיד שמכבי ת"א קבוצה שהורסת חלוצים.

Last edited: Jun 27, 2007
  15. King Kenny Member

אז מה אם החמצות יש לכל חלוץ, לו היה יותר החמצות מהנורמל.