נתנו לו כמה הזדמנויות בעונה שעברה, והוא הפסיד את כולן. שפונגין אולי יותר טוב מבונדר, אבל לא בהרבה, מפיכם (או ממקלדתכם) זה נראה כאילו שפונגין בהרבה יותר טוב.
טוב אני חושב שאני קצת מכיר את חליבה טוב יותר מכולכם, ראיתי אותו בלייב יותר מכולכם, עקבתי אחריו במשך כל השנים שהוא גדל והתפתח בבאר שבע ואכלנו ממנו כל כך הרבה מרור, פשוט אין לכם מושג. חור בהגנה= חליבה אפס יכולות הגנתיות= הגנתיות. אין מקום לויכוח, לפחות לא איתי, אני משוכנע בדברים שאני אומר לגביו. ואני לא חושב שהוא שחקן אפס כי כן יש לו מה לתרום מבחינה התקפית, אולי צריך לייעד לו איזשהי עמדה בקישור באגף, לדעתי שם הוא יכול יותר להועיל, כי שוב, בהגנה הוא נזק בלתי הפיך.
עם אוהד ב"ש אני לא מתווכח לגביי אף שחקן ששיחק שם, אבל אני זוכר מחליבה בעונות שלפניי הפציעה גם יכולות הגנתיות טובות, ולאחריה בבית"ר הוא גם עשה כמה פעולות הגנתיות לא רעות.
צר לי לאכזב אותך, אבל בהרבה. איך אתה יכול להשוות שנתיים גדולות של שפונגין לעומת שלושה רבעים טובים של בונדר העונה. יש לבונדר פונטנציאל, אבל כרגע אי אפשר להשוות ביניהם. בעונה הקרובה תהיה עונת מפתח עבור בונדר להתקדם ולהוציא החוצה את מה שטמון בו. בנתיים, ההבדל ביניהם די גדול.
הוא פתח 8 משחקי ליגה, 5 משחקי גביע הטוטו, 5 בגביע אופ"א..(אם זה לא הזדמנות מה כן?) עד שהגיעו למסקנה הנבונה להעיף אותו
כמו שאמרו, כנראה לא ראיתם מספיק משחקים של מכבי ת"א העונה. שפונגין יותר טוב מבונדר בהכל מהכל. קשה לך להכיר בעובדה זו כי אתה אוהד הפועל? אני שונא את הקטעים האלה. לא סתם הוא בנבחרת ישראל, לא סתם כל משחק משבחים אותו מכאן ועד אילת, לא סתם הוא מבין השחקנים היציבים והחשובים של מכבי העונה, לא סתם נבחר לתגלית העונה למרות שעונת הפריצה שלו הייתה כבר בעונה שעברה. שוב, שפונגין נתן שנתיים גדולות לעומת שלושה רבעים טובים של בונדר העונה, נכון לעכשיו וכנראה שזה ישאר בצורה הזאת, שפונגין יותר טוב מבונדר.
ראיתי מספיק משחקים של מכבי השנה (אפילו יותר מדי) ואני לא רואה אצל שפונגין את אותה לחימה על הכדור שאני רואה אצל בונדר.
אז יש לך בעיה ידידי. כנראה אתה לא רוצה להכיר בעובדה ששפונגין יותר טוב ואם זה עושה לך טוב, אז שיהיה לך לבריאות.