טל חן לא מיועד למשבצת של קשר, איפה שמעת את זה? טל חן יהיה בלם מחליף בעונה הבאה בהפועל. מאיפה אתה יודע שחליבה טוב כבלם?
חליבה לא טוב בשום עמדה הגנתית נקודה. קבוצה שמציבה אותו בעמדה כזאת יורה לעצמה ברגל. בכלל, כמה משחקים בקריירה הוא שיחק כבלם? 1? 2? 3? לא בלם ולא נעליים.
הוא כן טוב בעמדת המגן הימני ובעמדת הבלם, אמנם הוא לא עילוי אבל מלבד שפונגין יש לנו איזה שהוא עילוי בעמדת המגן הימני? לא! גם בונדר לא. ד"א עכשיו עלה לי בזיכרון קטע שבו לואיס פרננדז ביקש מחליבה לשחק כבלם והבחור פשוט אמר לו "אני מעדיף לשבת על הספסל".
אם היינו נותנים לך לבנות קבוצה זה היה כל כך רע... חליבה טל חן ואבוטבול נקראים אצלך שחקנים טובים, לא יאומן
בונדר מצוין בעמדת המגן הימני, הוא נלחם על הכדור ומוציא אותו מהרגליים של שחקנים שבהים ממנו בהרבה, גם יש לו הרמות נחמדות. להפועל יש גם בעמדת המגן הימני את עמאר מנצור, מגן מצוין שנלחם על כדורים עולה, יש לו מסירות די טובות. לעומת זאת חליבה הוא אפס, שלא יודע לחטוף כדורים יוד רק לאבד אותם, לעשות שטויות וליצור חורים בהגנה.
בונדר טוב בהגנה אבל בהתקפה הוא חלש. וחליבה הוא ממש לא אפס. חוץ מזה שהכתבה אומרת שחליבה נשאר בהפועל מרצונו ואל בגלל שלוזון ביקש, אז אין מה לעשות, חתמתם חזוה וצריך לכבד אותו, אבל זה גם אורמ שהוא לא מיועד להיותב סגל לפחות בהתחלה אז אני לא מבין מה הרטינות. אם היית נותן לי לבנות את הפועל ת"א, הייתי מביא לכם את רפי כהן בשער, פבריציו בנטו ואסי דומב לעמדת הבלמים, שם את אנטבי מגן שמאלי ומגן ימני מביא את פליקס חלפון, בקישור הייתי נותן לבאדיר שימשיך להרוס ושם לידו איזה קשר בן 40 מהליגה הארצית, משחרר את טועמה וורמוט, מחתים במקום את מנור חסן ושליו מנשה ובחוד שם את ניסים כהן ורונן שוורצמן, אז טוב שאתה לא שם אותי מאמן הפועל ת"א כי חבל על הלב שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ועעכשיוב רצינות: מכל אחד מהם אני מחזיק כשחקן סגל טוב, מאבוטבול יכול לצאת שחקן הרכב טוב.
מה התפקיד של מגן? בוא נחשוב, מגן.... מגן.... מגן.... לעשות התקפה? לא, קודם כל לעשות הגנה, ואם הוא לא עושה הגנה טוב אז לא צריך אותו כמגן.
שפונגין המגן הימני הכי טוב בארץ. תקרא לזה "עילוי" תקרא לזה "גכעכייעמחו". הוא המגן הימני הכי טוב בארץ.
טוב אתה אוהד הפועל זה לא ממש מפתיע אותי. והאמת אני די מחזיק מבונדר, אם הוא ימשיך לעבוד קשה אני משוכנע שהפועל מרוויחה כאן מגן מצויין לעוד הרבה שנים טובות. אבל כרגע שפונגין טוב יותר ממנו.
אז תראה משחקים של מכבי. הוא לעומת בונדר טוב בהגנה ובהתקפה כאחד, הישראלי היחיד שמסוגל להרים כדור תוך כדי תנועה. וחליבה שחקן טוב, אתם יכולים להמשיך להתווכח, לומר שהוא חור בהגנה, לומר שהוא אפס, אבל אם תתנו לו הזדמנות הוא יוכיח שהוא שחקן טוב.
עריכה: מירו אמר את מה שבדיוק התכוונתי לומר. הישראלי היחיד שמסוגל להרים כדור תוך כדי תנועה. איפה בונדר ואיפה שפונגין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx