עד עכשיו הפועל עשתה רכש טוב והצליחה להשלים את החורים שנוצרו לה אבל אם הסופו של דבר ורמוט וטועמה יעזבו אני לא חושב שעם הסגל הנוכחי היא יכולה להתמודד על אליפות, זאת תהיה קבוצה פחות או יותר ברמה של השנה שעברה.
הפועל עדיין לא השלימה את הסגל לעונה הבאה. כמו שכתבתי פה כמה פעמים, היא עוד צריכה שני חלוצים. גם שוער שני צריך ברמה כי כנראה שבן שאנן ואברבנל עוברים לקבוצה אחרת בשביל לקבל יותר דקות משחק וצריך מי שיחליף את אניימה שהוא יהיה באליפות אפריקה ואריאל טליאס הצעיר לא מתאים עדיין לפתוח בהרכב של הפועל.
כן רק השאלה אם להפועל נשאר כסף. סה"כ הם הביאו 3 שחקנים שהם במידה כזאת או אחרת כוכבים וגם את עידן סרור שגודל להיות כוכב לא קטן, ברור לי שיהיו להפועל עוד רכישות אבל אני לא חושב שאלה יהיו שחקנים עם שם כמו אלה שהגיעו.
בטח שנשאר להם כסף, הם לא עד כדי כך שהם יגמרו את הכסף שלהם בעוד שהם יודעים שצריך לקנות עוד כמה שחקנים.
בן שאנן חתם לא מזמן לחוזה של 3 שנים אברבאנל לחוזה של חמש שנים. רק אחד מהם יעבור וגם זה יהיה בהשאלה. וארבייטמן חלוץ שמתאים מאוד להפועל ת"א, ישתלב מצוין עם אסולין. [גם יבוראן]
http://www.one.co.il/next.asp?id=94096&Bz=...yid=1&tableid=1 http://www.liga.co.il/viewart.php?artID=30598&self=index.php תקרא את השורות הראשונות. הכתבות האלה לא כ"כ אקטואליות כי כנראה אף שחקן לא יעבור לשכונה תמורת אניימה שכבר חתם, ככה זה נראה כרגע. לא קשור לזה הייתה כתבה באיזשהו מקום שאחד מהשניים יושאל, כשאני אמצא אותה אני יערוך
תומר חליבה חוזר ללבוש אדום : http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=94320&bz=6 אני לא מבין בשביל מה צריך אותו, יש לנו את דני בונדר ואת עמאר מנצור, שני מגנים מצויינים שעולים עליו בכל דבר.
חליבה כבלם? אתה מתכוון לבונדר אולי. כל קשר בין משימות הגנתיות לחליבה הוא מקרי בהחלט. יש יתרון אחד לחליבה על בונדר וזה בחלק ההתקפי כי לחליבה יש כוח מתפרץ ובעיטות הרבה יותר טובות ומאיימות אבל אין ספק שבונדר עדיף עליו בתור מגן כי חליבה פשוט לא יודע להגן. הוא עושה חורים כמו מסננת, שובר את קווי הנבדל פעם אחר פעם ושחקנים עוברים אותו בקלות, לא מבין איך הפועל נותנת לו עוד צ'אנס.
אני מתכוון לחליבה ואני יודע מה אני אומר, כבלם חליבה הוא מחליף לא רע בכלל בהתחשב בכך שבשוק השחקנים אין בלמים רצים חופשי וטל חן מיועד למשבצת של קשר.