הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. King Kenny Member

אם אני לא טועה, הפועל סיכמו או קרובים לסיכום עם איזה בלם ברזילאי.

2. Don Joan Roman Member

אמרו שהם סיכמו עם גבריאל דוס סאנטוס

3. King Kenny Member

אז זה אומר שנשאר לנו מקום רק לזר אחד (בתנאי שיוליץ' עוזב). אני מעדיף לבזבז את המקום של הזר האחרון על חלוץ, הרי יש להפועל שני חלוצים, שאחד מהם הוא לא ברמה להיות חלוץ פותח (ניר נחום).

אבל בכל מקרה זה ממש מעודד לראות את כל ההחתמות האלו, אחרי שחשבתי שהקבוצה עומד תלחוות עונה כמו עונת 2003/4. לגיא לוזון ולשאר הצוות המקצועי, תמשיכו בעבודה הטובה והנמרצת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. בית"רי מלידה Member

הנהלת הבועל עובדת קשה, מאוד קשה:

בית"רי מלידה מאחל בהצלחה לשני הצדדים! :aaarofl:

5. Maor321 Member

קצת נחת (חוץ מזה שמכבי קיבלה בתחת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx), אניימה זה החתמה ענקית..

עכשיו רק שיסתדרו הדברים עם טועמה וורמוט ואני ממש אחייך.

6. aviran780 Member

הפועל תל אביב הולכת להיות קבוצה חזקה עם ההחתמות של ליאור אסולין , עובד ואניימה
    ואם ישארו גילי ורמוט וסלים טועמה תהיה קבוצה מאוד לגיטימית לאליפות ונקווה שתצליח באירופה ותייצג את ישראל בכבוד

7. Legolas Member

הכוונה שלו הייתה,שהוא הולך להציג יכולת טובה באליפות אפריקה שהוא יצא אלייה השנה כדי לצוד את עיני הסקאטורים שיבואו להתרשם ממנו,מה גם כן אני בטוח שיהיה לו קל בהפועל עקב העבודה שלשם שינוי תיהיה לו הגנה יציבה ולא רעועה כמו שהיה לו בבני יהודה.
    אבל המסקנה שלי שאניימה ישאר איתנו עוד שתי עונות לפחות אם לא יותר הכל תלוי יהיה ביכולת שלו העונה.

8. King Kenny Member

גם אני חושב שהוא ישאר איתנו לפחות שתי עונות, אני זוכר שכשהוא הגיע לבני יהודה בעונה הראשונה שלו בארץ. הוא אמר שהוא ישאר עונה אחת ואחרי זה הגיע הקיץ וכל כך הרבה קבוצות רצון אותו ובסוף הוא נשאר בבני יהודה. לדעתי כל הסיפור הזה עומד לחזור בגלל איך שאניימה מנהג.

9. Don Joan Roman Member

הקטע בציטוט שהבאתי זה שיכול להיות שאניימה עונהר אשונה ייתן עונהג דולה ומכשזה לא יסייע לו להגיע לאירופה כמו שהוא מתכנן הוא שוב יחזור לבינוניות שהפגין בעונתו האחרונה בבני יהודה.

10. King Kenny Member

בפעם המאה ואחד, העונה האחרונה שלו בבני יהודה לא הייתה בינונית, זה הייתה עונה גרועה של ההגנה, או יותר נכון להגיד האין הגנה של בני יהודה, זה לא היה באשמתו כל הגולים שהוא חטף למעט שניים-שלושה שיש לכל שוער.

בהפועל ההגנה הרבה יותר יציבה וטובה מאשר בני יהודה, ככה שיהיה לו יותר קל.

11. Gaudi Member

אניימה כרגע הוא לא השוער הראשון של ניגריה.

12. Fabio Junior Member

אני חולק עליך. לשחקנים זרים מין הסתם קשה להתאקלם, לחלקם יותר [ראה מקרה יוליץ'] לחלקם פחות.
    לחלוצים קשה יותר להתאקלם מבלמים מכיוון שבעצם התפקיד של חלוצים זה להכניס גולים וזה חשוב לא פחות ואפילו יותר מהצגת רמה, כי חלוץ שלא מכניס גולים ומציג רמה גובהה לא שווה הרבה. בלם פשוט צריך לעשות את העבודה שלו והסטטיסטיקה פחות מכבידה עליו.
    מנצור, המבוגר מבונדר בשנתיים, מגן מצוין, והייתי שמח אם הוא יכול להיות מושאל יחד עם יוליץ' לשנה אחת בלבד לסכנין תמורת השאלת יבוראן לשנה אחת עלינו. אם לא, צריך בלם זר ברמה וחלוץ ישראלי ברמה שאפשרי להביא אותו [אהמ ארבייטמן אהמ]

13. Maor321 Member

מאגרי הכסף בוולפסון בזמן האחרון קצת לא ברורים, ובגלל זה אי אפשר לדעת מה יקרה.

הפועל הייתה בלי כלום, ופתאום מגיעים שחקנים שגם לקנות אותם יקר וגם המשכורת שהם מקבלים היא בשמיים. עם כל הכבוד להביא שחקן בעלות 2 מיליון דולר , ולשלם לאסולין "שכר בסיס" של 200,000$ שלדעתי מוגזם ביותר אבל לא משנה עכשיו, לא נשמעו כל כך בשנים האחרונות כל כך.
    יש הרבה החתמות עם הרבה כסף, ובגלל זה מעניין מה יהיה עכשיו.

הבעיה בחלוצים בארץ שיש כמה בודדים טובים שהם מאוד יקרים, נניח ארבייטמן כפי שאמרו תגובה מעליי. וחלוצים כאלה, בדרךך כלל למכבי, חיפה וכמובן בית"ר יותר נוח להביא אותם בגלל הכסף הרב. השאלה היא מה הולך עם הפועל, אם אפשר להביא חלוץ ישראלי טוב צריך להשקיע את הכסף הנותר בזר שבדרך כלל העלות של שחקן הגנה היא לא בשמיים.

אם לא הולך עם חלוץ ישראלי, חובה להביא חלוץ זר כי אחרת אנחנו ניתקע.

Last edited: Jun 26, 2007
  14. Gaudi Member

ארביטמן חלוץ ברמה? פחחחח.

15. מרקו ואן באסטן Member

אפשר להגיד שלפחות על פי מה שנראה הפועל תהיה השנה קבוצה חזקה מאוד ומועמדת רצינית מאוד לאליפות. אניימה בשער משדר ביטחון,אסולין חלוץ טוב מאוד יחסית לליגה שלנו,ראובן עובד תגידו מה שתגידו הוא שחקן שמוסיף לכל קבוצה. יש עליו מן עליהום תמידי שמאוד מעצבן אותי. אפשר להפוך אותו לשחקן גדול באמת ואני חושב שהפועל מתאימה לו. אני חושב שזה חשוב שהפועל ת"א תתמודד ברצינות ובכל הכוח בצמרת. הפועל ת"א היא קבוצה שעדיין למרות שעברו כ"כ הרבה שנים,מייצגת שכבות מסויימות באוכלוסיה,הקבוצה שביחד עם בית"ר ירושלים מביאה כ"כ צבע עניין ואקשן לכדורגל שלנו.