הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. Don Joan Roman Member

זה אני כבר לא יודע כי אני לא נכנס לפורומים ולא מכיר אוהדים של ואשקו דה גמא(למרות שאני אחד שמחבב אותם מאוד ועוקב אחריהם כבר הרבה שנים, בגלל רומאריו).

2. Fabio Junior Member

תומר למה אתה נכנע כ"כ מהר?
    ידיעות אחרונות:
    כנראה שהוא לא יותר טכני מרומאריו, אבל אם יש מקום להשוואה הוא כנראה שחקן מצוין. אני מקווה שזה נכון.

3. King Kenny Member

ידעתי שראיתי את זה איפשהו.

נכנעתי כי לא ראיתי את זה בשום מקום באינטרנט.

תודה לך.

4. Don Joan Roman Member

זה היה רשום בהתחלה בוואן, כנראה גם הם הבינו את השטויות שהם כתבו ומחקו את זה במהרה מהאתר שלהם, חבל שמעיתון אי אפשר למחוק אחרת הכתב היה מוחק את השורה המפגרת הזאת.

5. King Kenny Member

בפעם המי יודע כמה, זה לא דעה של העיתון, זה משהו שהעיתונאות הברזילאית אמרה.

6. הפועל_23 Member

אני לא בטוח כמה זה באמת נכון, אבל הלוואי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Don Joan Roman Member

בפעם המאה ואחד: אף עיתונאי לא אמר שטות כזאת כי זה פשוט לא נכון, עובדה שבוואן שפירסמו את דבר חתימתו של השחקן בהפועל ראשונים ירדו מהר מאוד מהציטוט המטומטם הזה.

8. אלי מתחן Member

סתם שאלה, אם אבדי הזה הוא השחקן הכי טכני של ואסקו, למה הוא לא פותח בכל משחק בהרכב? מאמן אנגלי או משהו כזה?

9. Fabio Junior Member

גם בחדשות הספורט אמרו את אותו דבר.
    כמו שאמרתי,
    כנראה שהוא לא יותר טכני מרומאריו, אבל אם יש מקום להשוואה הוא כנראה שחקן מצוין.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נערך

Last edited: Jun 26, 2007
  11. Fabio Junior Member

אניימה חתם בהפועל ל-4 שנים וישתכר 200 אלף דולר לעונה.
    למשתמש בואטיג אבדי הוא קשר ימני במקור אבל יודע לשחק גם באמצע.
    ותגידו אם טועמה נשאר באיזו עמדה ישחק עובד? [הרי הוא היה אמור להחליף את טועמה בעמדת הקשר השמאלי]

Last edited by a moderator: Jun 26, 2007
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בשעה טוב סאגת וינסנט אניימה הגיעה לקיצה וכצפוי השוער הניגרי חתם בהפועל ת"א ויהיה מחליפו (הראוי) של שביט אלימלך. כמו בבית"ר גם הפועל משדרגת את עצמה בעמדת השוער ואין ספק שבשער האדומים יעמוד שוער טוב יותר מזה שהיה שם לפני. הקטע זה עד מתי אניימה יחזיק בשער של הפועל כי יש 2 תסריטים מאוד הגיוניים. האחד הוא שאניימה ייתן עונה טובה, הפועל תצליח שוב באירופה ובמקרה כזה אני לא נותן סיכויים להפועל להשאיר אותו בקבוצה, תסריט שני הוא שבתום שנתיים בית"ר תקנה אותו מהפועל אחרי שמיצו שם את עניין קאלה.

אניימה חתם היום ל-4 עונות ועדיין קשה לי לראות אותו סוגר שם את מלוא החוזה שלו.

הפועל פתחה היום את אימוניה עם שחקני הרכש החדשים ראובן עובד וליאור אסולין וגם עם 2 שחקני המריבה- גילי ורמוט וסלים טועמה שרוצים מאוד לעזוב את הקבוצה אבל בינתיים מחוייבים להתייצב באימונים.
    חבל מבחינת הפועל ש-2 השחקנים האלה צפויים לעזוב כי במקרה שהם נשארים נראה שבהפועל יכולה להיות קבוצה מאוד אטרקטיבית.

13. Don Joan Roman Member

ושימו לב לציטוט שלו: "אני רואה את עצמי עזוב את הארץ בקרוב" מזה אפשר להסיק שאניימה הולך להיות גדול בעונה הבאה כדי לצוד עיניים של סקאוטרים ואם לא יצליח לו, הוא שוב יחזור לזלזל ולהציג יכולת בינונית כי מה שהוא רוצה זה רק ללכת מפה וכמה שיותר מהר.
    ד"א נחזור שנייה לאבדי, לפי עיתונאי ספורט בכיר זה לא שהוא באמת טכני יותר מרומאריו וזה לא שבאמת וואן, ידיעות וערוץ הספורט מאמינים בזה אלא זה מה ששחר בן עמי ומוני הראל אמרו להם כדי להסיט את העיניים מעזיבתם הצפויה של הצמד טועמה את וורמוט, טריק ידוע של הפועל.
    ושוב הוא במקורו קשר אחורי, את הקריירה הוא התחיל כקשר אחורי, בואסקו הפכו אותו לקשר ימניב גלל יכולת הבעיטה הטובה שלו, בהפועל הוא מיועד למרכז השדה.

14. King Kenny Member

סוף סוף, יש לנ שוער טוב ויחסית מנוסה שגם יעזור מאוד באירופה.

אני חייב להגיד שאני ממש מתרגש לקראת העונה הבאה עם החיזוקים האלה.
    אני הכי מצפה לראות כבר את אבדי, אחרי שהרעיפו עליו כל כך הרבה תשבוחות.

רק שמישהו יפייס כבר בין ההנהלה לטועמה, זה ממש מעצבן לראות החיוך המאולץ של טועמה באימון. כנ"ל ורמוט למרות שהוא לא במריבה עם ההנהלה כמו טועמה, אבל עדין רואים שהוא מאוכזב ונעלב מהם.

15. Dimitar Berbatov Member

הפועל מתחזקת וזה נראה מפחיד. עם טועמה נשאר, וכמו שזה נראה כרגע כן, למרות שאני בטוח שכל אוהדי הפועל כאן לא אוהבים את הדרך שבה כל המהלך הזה נעשה אז הפועל תהיה מתמודדת לגיטימית לאליפות. אם חיזוק בבלם זר ברמה גבוהה ועוד חלוץ זר הפועל יכולה לקחת אליפות.
    בקשר לאניימה עצמו, שוער נהדר. מאוד רציתי לראות אותו בבית"ר במקום קורנפיין ואני בטוח שהוא ימלא את מקומו של אלימלך בצורה מצוינת ואף יעלה אליו. אניימה יכול לפתור להפועל הרבה בעיות בעמדת השוער, אניימה צעיר והוא יתן בהפועל כמה שנים טובות.