מסתבר שאבדי הוא קשר התקפי. ואבוטבול הוא קשר אחורי בשתי רמות מעל כל מה שיש לנו עכשיו. ונקווה שבאדיר ישחק כמה שפחות.
מן הסתם כי אבוטבול ובאדיר הם הקשרים האחוריים היחידים בהפועל כרגע... אבל ממש אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור אסור שהוא יישאר אם חושבים על אליפות...
צר לי, אבל באדיר כבר חתם לשנתיים נוספות. חוץ מזה, יש גם את סרור ונאתכו ומסאי דגו. קישור זה החלק הכי פחות מדאיג. יש לנו שני בלמים ושני חלוצים, קודם שימלאו את העמדות האלה.
כמה שטויות השם ישמור... אבוטבול הוא קשר אחורי טוב שיכול להיות מחליף טוב מאוד לאובאדי. גם אני לא חושב שהוא צריך להיות שחקן הרכב אבל הזלזול שלך בו וזה שאתה אומר שהוא שחקן גרוע לא מעיד על חכמה. Gaudi, אבאדי הוא לא ממש קשר התקפי או משחק בתפקיד שבואטנג שיחק לפני שהגיע לבית"ר, קשר 50/50 ועקב מחסור בקשר אחורי זר ברמה אני מאמין שגיא לוזון יעשה הסבה לאבאדי מקשר 50/50 לקשר אחורי כי הוא יכול לשחק גם כקשר אחורי וגם קצת יותר התקפי.
מי שאומר שאבוטבול טוב אז לא ראה אותו...? משעשע.... לפחות אם יש לך דיעה תפרט ותסביר, הודעות חסרות תוכן יימחקו. שי אבוטבול קשר אחורי טוב מאוד, אם אני גיא לוזון אני נותן לו את יותר קרדיט בגלל פרישת אבוקסיס, שי אבוטבול עוד יכול וצריך להשתפר והפועל יכולה פה להרוויח קשר אחורי מצויין להרבה שנים. בקשר לקשר הברזילאי החדש, אני מאמין שלוזון ראה מספיק את הברזילאי ולא מדובר פה בחתול בשק כי 2 מיליון דולר זה חתיכת סכום ולא דבר של מה בכך בכדורגל הישראלי. ע"פ סכום ההשקעה צריך להיות מדובר במישהו יוצא דופן שצריך לעשות את ההבדל להפועל ת"א ולהחזיק את הקבוצה על הגב שלו. יהיה מעניין מאוד לראות איך ומה השחקן הזה יודע, כבר ראינו הרבה מקרים של שחקנים כישרוניים שלא מצאו את עצמם בליגה שלנו, אני מקווה בשביל הפועל שלא כך יהיה הסיפור הפעם, 2 מיליון דולר זה לא צחוק.
שי אבוטבול זה קשר אחורי לאליפות? הוא מתקרב ברמתו לבואטנג, דירסאו, אנסומבו? הוא לא חומה כמוהם, הוא מאבד כדורים, והוא די לא מורגש.
כאילו שאת דירסאו ואנסומבו אתה רואה 200 פעם במשחק. זה שאתה שם לב אליו רק שהוא מקבל את הכדור ולא רואה איזה עבודה הוא עושה בהגנה זה יותר מעיד עליך. והוא גם בקושי מאבד כדורים, בניגוד למה שרשמת.
100 אחוז שבאדיר ישחק בהפועל בעונה הבאה. לפני חודש הוא חתם לשנתיים, ולוזון יעלה אותו בהרכב בגלל שהוא המנהיג היחדי בהפועל. לגבי אבוטבול, אל תשכחו את הבעיטות הנהדרות שלו.
הייתי במספר לא מבוטל העונה במשחקי הפועל ת"א ואבוטבול פשוט נוראי... ואני רואה את כל משחקי ליגת העל בטלויזיה אז ראיתי את כל מי שאמרתי בטלויזיה...