הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. Number 8 Member

גיא לוזון חייב להזיז את העניינים ומהר. אליניב ברדה חתם בגנק, משה ביטון ככל הנראה חוזר לבני יהודה, אוגבונה עזב, לא ברור מה עם יוליץ(החלוץ חייב לעזוב), ובכך הפועל נשארה עם חלוץ אחד בלבד. בטוח שלגיא לוזון יש כמה מועמדים זרים, אבל זה עדיין לא מספיק.
    בנוסף, יש להם את סוגיית ורמוט וטועמה על הראש, שהפועל חייבים לעשות הכל כדי שישארו בקבוצה למרות שעושה רושם שכל אחד ילך לדרכו בחו"ל.

2. King Kenny Member

תגיד לי, איפה אתה חי, יוליץ' כבר עזב יחד עם כל הזרים של הפועל.
    מה קורה לכם בימים האחרונים, אתם לא בעניינים.

3. הפועל_22 Member

יוליץ' לא עזב

4. Number 8 Member

זה הדבר הכי חשוב נכון? יוליץ לא תרם כלום העונה וגם לא יתרום.

5. King Kenny Member

6. מכבי או מוות!!! Member

שביט,אוגבונה,דה ברונו אבוקסיס,ברדה...תגידו נשאר שחקנים להפועל או שצריך לעלות את גיא לוזון לשחק?

7. Don Joan Roman Member

אתה יכול לשים את טועמה כאחד שלא ישחק בהפועל ת"א בשנה הבאה, לא משנה אם יעבור או לא, הוא לא יהיה בהפועל ת"א, בטח לא על הדשא.

8. John Barnes Member

מישהו יכול להסביר לי למה מעבר לבלגיה נחשב התקדמות? מילא הם היו חותמים באנדרלכט שמשחקת כל שנה בצ'מפיונס (ולא ממש מצליחה). אבל סטנדרט ליאז'? גנק? לא זכור לי שהן עשו שמות באירופה בזמן האחרון. בסה"כ ליגה אפורה עם שחקנים אפורים וכדורגל מאוד מאוד אפור. כ"כ קשה להם להודות שהם חתמו בשביל הכסף?

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נתחיל בכך שהתנאים שם הרבה יותר טובים מבחינת איצטדיונים, מתקני אימונים וכו'. דבר נוסף, הוא שהליגה הזאת מקבלת לא מעט חשיפה מסקאוטים אשר מחפשים שחקני רכש לקבוצותיהן. ורמוט, טוען שהובטח לו להיות שחקן הרכב לכל דבר, והרי שזאת כבר התקדמות לאחר שבארץ הוא שחקן ספסל בהפועל.
    ועד כמה שאני יודע גנק תשחק בעונה הבאה במוקדמות ליגת האלופות.

Last edited by a moderator: Jun 24, 2007
  10. Don Joan Roman Member

בלגיה זה מקום מצויין לקפיצה לליגה טובה יותר בעתיד.
    גם לא ברמה כ"כ גבוהה כך ששחקנים יכולים לקבל שם הרבה דקות משחק וגם ליגה שכל הסוכנים האירופאים והמועדונים האירופאים מסתכלים עליה כדי למצוא שחקנים זולים וטובים.
    הסיכוי להגיע מהליגה הבלגית לאירופה גבוהה בהרבה מהסיכוי להגיע לליגה אירופאית בכירה דרך הליגה הישראלית וזה אחד השיקולים של השחקנים וכמובן השרוד הכלכלי הוא חלק מהעניין, חוץ מזה שגנק תשחק בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות.

11. John Barnes Member

אני חושב שכיום עם מערכת הסקוטינג המאוד מפותחת, אפשר להגיע לליגות הגדולות בכל דרך. לא חסרות דוגמאות (בן סהר, גיא אסולין ועוד כמה צעירים שנחטפו לחו"ל מבלי שנשמע עליהם בכלל). זה לא משנה איפה אתה משחק, אלא איך. עם כל הכבוד לברדה, אני לא רואה אותו מרשית בלה-ליגה, ולא את טועמה מבשל באנגליה. היחיד שיש לו איכשהו סיכוי הוא ורמוט.

12. Don Joan Roman Member

לא משנה כמה מערכת הסקאוטינג תתפתח להגיע לליגות גדולות מהליגה הבלגית הרבה יותר קל מאשר מהליגה הישראלית.

13. King Kenny Member

לדעתי זה גם קפיצת מדרגה מבחינת רמה, באו נודה בזה הליגה שלנו זה ליגה מי יודע מה, הליגה הבלגית יותר טובה מהליגה שלנו גם מבחינת רמה.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה באמת עושה את ההשוואה הזאת?

המתקנים שם דבר ראשון זאת קלאסה אחרת, אבל אתה יודע מה עזוב את המסביב ואת כל הדברים שלא קשורים לכדורגל נטו. הליגה הבלגית היא בוודאי טובה יותר מהליגה שלנו. אם השחקנים שם אפורים אז מה נאמר על השחקנים שלנו? יש לך ספק שהליגה שלנו היא ליגה עם רמה נמוכה לכל הדיעות?

מבחינה מקצועית אין שום ספק שזאת התקדמות.

15. Gaudi Member

אנו מכריזים בזאת על ההחתמות הראשונות של הקיץ.
    ראובן עובד וניר נחום חתמו לארבע שנים.