הפועל זכו ביהלום-ליאור אסולין,לטעמי שחקן שישחזר את היכולת המעולה שלו שהיה פעם במכבי הרצליה,אני לא מבין למה אנחנו רק חיפשנו את עומר גולן במחירים כאלה גבוהים שבפחות כסף וביותר קלות אפשר למצוא שחקן שיותר טוב ממנו בכמה רמות כמו ליאור אסולין.
שחקן פה שחקן שם. אבל אם הפועל מאבדת גם את ברדה היא בצרות. היא איבדה כבר את אוגבונה, ורמוט, טועמה וברדה. נכון, טועמה עוד לא עזב, אבל יש לי הרגשה שבהפועל הוא לא ימשיך. בכל מקרה, כל החלק הקידמי של הפועל למעט דה ברונו ודגו הלך. אז הביאו את ליאור אסולין. חייבים להביא קשר ימני ומהר. זה ממש לא נראה טוב.
אז במי לעזאזל הוא כן מעוניין? דה ברונו אחד השחקנים המוכשים ביותר הפועל. שחקן שפשוט כיך לראות אותו. אז עכשיו חסם קשר ימני וגם קשר קדמי.
למה הם נשארו?כי מי ייקח אותם..אשדוד רצו את דגו אבל הוא נראה לי פוחד שגם שם הוא יאבד את המקום בהרכב ובאדיר..כל עוד קשטן לא מאמן קבוצה לבאדיר לא יהיו הצעות שהם לא מכפר קאסם או הפועל פתח תקווה.
אפק מועמד להחליף את ורמוט, ואם כל הכבוד אליו שהוא היה בין השחקנים האהודים עליי בהפועל, הוא לא היה שחק הרכב קבוע ואפק יכול להיות מחליף ראוי. אם לומר את האמת, אני לא רואה מחליף ראוי לטועמה, הוא יעזוב ואי אפשר להשאיר אותו בכוח, צריך להשים הרבה כסף על זרים בעמדת בלם ועכשיו כנראה גם קשר שמאלי. סרור לא יכול לשחק בשמאל, נכון? אני מאמין שארבייטמן יכול להיות אחלה ליד אסולין, למרות הניתוח בשרירי הבטן, חבל שנתנו ככה ליבוראן לברוח לסכנין ולא החתימו אותו מהר.
עומרי אפק הפסיק לשחק כדורגל בגיל 23 כשעבר לשחק בספרד.. מאז לא ראיתי ממנו כלום. אף פעם לא החזקתי ממנו שחקן רציני, ובכלל הפכו אותו למגן ימני ,שזה עוד יותר גרוע כי זה הכי לא הוא.