הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. בועז Member

מסכן הכריחו את הבן אדם לסיים את הקריירה, היה לו כל כך קשה שהוא בקושי הצליח לדבר והוא בכה המון....

2. King Kenny Member

אני נאלץ להסכים איתך, למרות שחשבתי שטוב בשבילו לפרוש כי הוא כבר בקושי זז ונפצע כל שני וחמישי, אבל שוב פעם, הדרך, לא ככה נפרדים משחקן גדול כמוהו.
    לסיכום, בחיים אסור להכריח ספורטאי לפרוש.

3. Gaudi Member

אף אחד לא הכריח את אבוקסיס לפרוש.
    יוסי היה יכול לעבור קבוצה ולשחק עוד עונה.

4. King Kenny Member

מהתחלה אבוקסיס אמר שהוא רוצה לגמור את הקריירה בהפועל והוא לא מוכן באף קבוצה אחרת. ברגע שלוזון אמר לאבוקסיס שהוא לא בתוכניות שלו, הוא לא השאיר לו שום ברירה אחרת.

5. Gaudi Member

אז מה אתה רוצה, ששחקן ישאר בסגל כשהמאמן לא רוצה אותו?!

רבאק, המאמן נמצא מעל השחקן.
    אם מאמן לא רוצה שחקן, הוא לא ישחק.

ועוד משהו,
    גיא לזוון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. גוב האריות! Member

זה מה שקורה לבוגדים.. ועכשיו לקצת רצינות, אבוקסיס תרם הרבה לכדורגל,
    בסופו של דבר סיים את דרכו בקבוצה בדרך הכי כואבת שהוא רוצה להמשיך וזורקים אותו,לדעתי
    לוזון עשה טעות כי אני חושב שאבוקסיס עוד יכל לתרום כי הוא אמר שיש לו עדיין חשק לכדורגל.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לעצרי גם בית"ר קרובה לדבר כזה, שמה עם קורנפיין.

8. King Kenny Member

מסכים איתך לגבי זה שהמאמן נמצא מעל לשחקן, אבל עדיין, שום דבר לא צובט לך בדרך שבה הוא פורש, לא מרצונו החופשי? אולי לך זה לא צובט אבל אני מרגיש צביטה בלב.

אבוקסיס, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx על קריירה נהדרת. אבוקסיס, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx ובסמיילי הזה אותו דבר צריך להיות אותו דבר רק שהסמיילי עצוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/07
  9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אגב, אני לא מבין מה הפריע ללוזון שאבוקסיס, שהיה מוכן להיות בספסל, ישאר בסגל ויתרום כשצריך...

10. King Kenny Member

כשהגיע לוזון חשבתי שהוא יעשה טוב לקבוצה, אבל עד עכשיו יש לו כמה החלטות תמוהות ביותר הוא חייב לחפות על ההחלטות התמוהות בהחלטות יותר טובות, וחסר שלו שלא.

11. TariboWest Member

אני לא סובל את יוסי אבוקסיס, אחד השחקנים השנואים עליי, אבל זה לא דרך מה שעשו לו. לא ככה שחקן במעמדו צריך לסיים קריירה, כשהוא בכלל לא רוצה לפרוש. גם איזה תפקיד נתנו לו - סקאוט, לא ידעו מה לעשות איתו אז דחפו לו איזה תפקיד שבתאכלס חוץ מהחודשיים של הקיץ וקצת בינואר, אין בו שימוש.

12. Don Joan Roman Member

אל תשווה כי בבית"ר כן רוצים שאיציק ימשיך, רק שמעדיפים כי לקבוצה יהיו 2 שוערים ברמה גבוהה ולדעתי זו מחשבה נכונה, אם כי מבחינתי איציק הוא פיבוריט להמשיך עונה נוספת כשוער הראשון של הקבוצה.

בקשר לדמעות של אבוקסיס: דמעות תנין, הבן אדם לא שמח לפרוש מכדורגל אבל הוא גם לא עצוב מזה שלא נתנו לו להמשיך בהפועל ת"א, סה"כ גם הוא יודע שהוא שחקן גמור, הכל הצגה, חוץ מזה שאם זה באמת נכון והוא באמת בוכה זה סוף מר לבוגד.

13. בועז Member

פשוט עצוב שמישהו קובע את גורלך,אותו מקרה עם שביט אלימלך בערך:
    כמו שהוא אמר אז לאוהדים של הפועל באוסישקין, הנהלות, הן תמיד יתחלפו, הסמלים הם אלה שישארו בזכרונות.
    אז למרות שיש כאלה שלא חושבים שהוא סמל, הוא בהחלט אוהב את המועדון הזה.
    וכמו שההנהלות הולכות ובאות, גם מאמנים הולכים ובאים, וזה עוד יותר עצוב שמאמן פישר כמו גיא לוזון, החליט שיוסי אבוקסיס לא מתאים לו ובכך אילץ אותו לפרוש.

14. uriazu Member

יום עצוב מאוד לדעתי, הייתי על סף דמעות שראיתי את יוסי בוכה, לא חשבתי שמגיע לו ככה לפרוש, אבל לוזון בהחלט דיבר כמו גבר אמיתי ודיי סידר תעניינים לעצמו לדעתי עם דיבורים תוקפים ונכונים.
    עכשיו הגיע הזמן המעשים, אני יותר סומך על הבאת הזרים עם יוסי כי יוסי רואה את הכדורגל שונה מרוב האנשים (בצורה גאונית), ולכן אני חושב שהוא יכול למצוא שחקנים עם ראש כמו שלו מבחינת משחק שזה יהיה מבורך מאוד אפילו, לוזון נתן לא תפקיד ראשי בסקאוטינג ונקווה שיצא בו גדול.

15. Gaudi Member

'הארץ':