הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Don Joan Roman Member

דהאם גן סקאוט של מועדון בלגי וגם ג'נרל מנג'ר של הכח עמידר? משהו כאן לא מסתדר לי.
    ד"א דהאן כנראה לא בחש רק בבית"ר ירושלים אלא בעוד קדרות, אני רק יכול לומר שאצלו הכל מריח מסריח עד שלא יוכח אחרת.

וזאת בלי כמובן להביע את דעתי שאומרת כי כל שחקן טוב שעוזב את הפועל ת"א הרי זה מבורך, במיוחד כשמדובר בשחקן מאוד כשרוני כמו גילי ורמוט שלצערה העמוק של הפועל ת"א לא קיבל את ההזדמנויות המגיעות לו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/07
  2. uriazu Member

עוד לא שבועים וכבר חצי קבוצה עזבה, עוד חצי בדרך, המאמן בתאקל עם אחד השחקנים האהובים ועם חלק רב מהקהל שיחפש אותו על קטנות, אין עוד שחקני רכש, העונה הזאת לא נראית טוב וגורמת לי להרגיש לא טוב.

3. King Kenny Member

זה מתחיל להזכיר את עונת 2003/4, שבקיץ שקדם לעונה זו שיחררנו יותר מ10 שחקנים.

מחכה ללוזון עבודה קשה בקיץ הזה, להביא זרים, ויש לו מקום ל5 זרים.

4. Raulito Madridista

בהתחלה שמחתי מאוד כאשר גיא לוזון התמנה להיות מאמנה של הפועל ת"א. ידעתי שהוא מאמן רציני שהשחקנים מכבדים, מאמן שעשה כל מה שיכל במכבי פ"ת ומקבוצת תחתית הפך אותה למוקש רציני, לקבוצה לא פראיירית, הגיע איתה לגביע אופ"א ולמקום השני, זכה בגביע הטוטו ושיפר פלאים את הקבוצה.
    אבל ההחלטות שלו עד עתה בתור מאמן הפועל ת"א הם זוועתיות. לא הבנתי למה הוא שחרר את דה ברונו אם הוא רוצה להביא זר אחר בתפקיד הקשר ההתקפי. קשר התקפי הוא שחקן שממעט לעשות הגנה, וכזה היה דה ברונו, שחקן עם יכולת מסירה אדירה, בין הטובות בליגה.
    אולי אין מה להשאיר את יוסי אבוקסיס, כשחקן הרכב בוודאי לא. אבל אני לא רואה רכש יותר מדיי מעניין בקישור. אני עדיין לא שמעתי אותו אומר בבירור שעידן סרור חוזר אליינו, וואליד באדיר לדוגמא מציג יכולת עלובה בהפועל ת"א ואין לו מקום והקשר האחורי היחיד שבינתיים באמת מרשים בהפועל זהו אבוטבול. נתאכו עדיין צעיר מדיי ואני לא רואה את המעמד שלו משודרג: לא יותר משחקן שמשחק במשחקי חסרי חשיבות בגביע הטוטו או כאשר יש מכת פציעות גדולה בקבוצה.
    אני שומע רק על חיפוש אחרי בלם וקשר אחורי, אבל למה לא ללחוץ על ההנהלה לפעול בנוגע לאסולין, הרי גם ההגנה חייבת חיזוק. גם לפי הדיבור שלו שקראתי בעיתון ובאינטרט הוא דיי מזלזל בסמל שלנו, ביוסי אבוקסיס.
    אני מאוד מאוד מקווה שוורמוט יישאר בהפועל. שחקן אדיר שעדיין לא קצרנו את כל הפירות ממנו. הוא מאוד צעיר, שחקן של תקופות, של עליות וירידות, אבל הוא שחקן שתמיד כאשר הוא פותח בהרכב או עולה מהספסל, אני מחייך, אני יודע שיש שחקן מסוכן, שלא מפחד ללכת עם הכדור, לנסות לעבור מגנים, לבשל ולתת מסירות מתוחכמות. לוזון צריך להתעקש על וורמוט, שחייב גם הוא לשפר כמה דברים אם הוא יוצא לאירופה גם אם לא לליגות הכי גדולות. הוא חייב להשתדל יותר בהגנה, לא לפטור את עצמו מגליצ'ים וקרבות על נגיחה, וגם להתחזק מבחינה פיזית.
    אם וורמוט עוזב אני יהיה מאוד מאוכזב והוא ייחסר לי. בינתיים שני קשרים איכותיים מאוד עזבו: דה ברונו ווורמוט. לוזון חייב לרענן את הקישור.

5. uriazu Member

לוזון עושה שרירים, לקנות לו מעמד של איש ומאמן חזק.. אבל כמו שאמרתי כבר 10 פעם, פה זה לא מכבי פתח תקווה, אין לו את הדודים ואת ה10 אוהדים, האוהדים וההנהלה יאכלו אותו חי, הוא יצא מהקונכיה שלו מאוד חזק וזה עוד יפיל אותו.
    שיחרור אבוקסיס הוא טעות בגלל שלשחקן עם החוכמת משחק של יוסי יש מקום בספסל ללא ספק, כמשנה משחקים, כפליימייקר ובעיקר שעידין לא ידוע לאן העונה הבאה פונה.
    שיחרור דה ברונו אין מה לדבר על גודל על טעות לאחר שהוא עוד מחפש קשר אחורי.
    עכשיו גם ורמוט עוזב ככל הניראה וזה פשוט לא מריח טוב

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לוזון לאבוקסיס: החלטתי שלא תשחק. מציע שתהיה סקאוט:
    גיא לוזון ויוסי אבוקסיס קיימו היום (שלישי) פגישה מכרעת לגבי עתידו של קפטן הפועל תל אביב בעונה הבאה בביתו של המאמן.
    לוזון נשאר דבק בעמדתו מהשיחה שקיימו השניים לפני יומיים והבהיר לאבוקסיס חד משמעית כי הוא לא נמצא בתכניות שלו לעונה הבאה והוא לא מעוניין בו, לא כשחקן הרכב ולא כשחקן ספסל.

לוזון מתכנן לעשות בהפועל תל אביב את מה שהצליח לו מעבר למצופה במכבי פתח תקוה - להשקיע בשחקנים הצעירים של המועדון כחלק מתכנית ארוכת טווח. הקשר בן ה-36 לא ממש מתאים לו ברגע זה.

עם זאת, לוזון בהחלט מעוניין לראות את אבוקסיס ממשיך בוולפסון בעונה הבאה, אבל כחלק מהצוות המקצועי. לוזון הציע לקשר בפגישה לעבור לשמש כסקאוט של הקבוצה בעונה הבאה. אבוקסיס ביקש זמן להשיב להצעה ועוד לא נתן את תשובתו הסופית ללוזון.

7. nater Member

לדעתי אבוקסיס צריך לעבור לקבוצה אחרת. הרי בלאו הכי אוהדים אוהדים פה אומרים שהוא לא סמל, ומבחינתו הוא אומר שיש לו עוד שנה לתת, והוא נהנה מהמשחק, אז למה לתת למאמן חסר ניסיון במועדונים גדולים ועושה שרירים לסיים לך את הקריירה שנה אחת קודם?

8. Don Joan Roman Member

איזה קבוצה בליגת העל תרצה את אבוקסיס כ"כ?
    עדיף לו לפרוש ולא להיות שחקן ספסל בקריית שמונה.

ד"א גם טועמה כנראה בדרך החוצה מהפועל.

9. Number 8 Member

קפטן הפועל ת"א יוסי אבוקסיס יודיע בקרוב על פרישה מכדורגל.
    הערב ב-21:00 תתקיים מסיבת עיתונאים בוולפסון, בה צפוי השחקן להודיע על כך רשמית. הבוקר נפגש הקשר הוותיק עם המאמן גיא לוזון, שאמר לו כי הוא לא נמצא בתכניות שלו לעונה הבאה, גם לא כשחקן ספסל. אבוקסיס נפגש בשעה זו עם עו"ד שחר בן עמי, מהנהלת הקבוצה ובערב הוא יוציא הודעה רשמית לגבי עתידו.

10. Don Joan Roman Member

רק למה זה בחמש פלוס? לייב?
    אוף אני רוצה לראות אותו פורש וסובל, אוףףףףףףףףףףף

11. בועז Member

עצוב לי בשביל יוסי אבוקסיס שככה מכריחים אותו לפרוש מכדורגל, במיוחד שעושה את זה אחד המאמנים הכי פישרים בליגה.
    אני כבר רואה את לוזון חוזר למכבי פ"ת בסוף העונה.

12. Number 8 Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

בכל מקרה, יש שידור ישיר של מסיבת העיתונאים של יוסי אבוקסיס גם באתר ONE בשעה 21:00.

13. King Kenny Member

נאתכו הוא שחקן עם כישרון גדול ואני אהיה מרוצה אם הוא יפתח בהרכב, הוא מועיל, הוא מתקל טוב, הוא מוסר טוב.

ההתקפה חייבת חיזוק יותר דחוף מההגנה, בהגנה יש לנו את אנטבי, דואני , טל חן, בונדר, מנצור, בהתקפה יש לנו את ברדה, ברדה וברדה, רגע.... נראה לי ששכחתי מישהו... אה כן ברדה.

14. גוב האריות! Member

וואי וואי במקרה וורמוט יחתום בגנט הפסדתם את אחד השחקנים הטובים והכשרוניים שלכם,
    אני לא מבין את ההנהלה של הפועל ת"א למה הם משחררים את כל השחקנים הטובים שלכם כגון: דה ברונו,ורמוט.... ומשאירים את דגו ובאדיר הבינוניים!

15. King Kenny Member

הם לא משחררים את ורמוט, פשוט נגמר לו החוזה, ואני לא יודע למה הוא מעדיף את גנט במקום את הפועל ת"א.

אבוקסיס פרש סופית מכדורגל וישמש כסקאוט של המועדון, על כל זה הודיעו במסיבת עיתונאים בוולפסון, כל הפרטים כאן.
    מתוקף תפקידו החדש של אבוקסיס כסקאוט, הוא ימריא מחר עם גיא לוזון לברזיל בשביל לחפש חיזוק לקבוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/07