הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Raulito Madridista

אני שמח בסופו של דבר שמאמן כמו גיא לוזון הגיע לאמן את הפועל ת"א. אני שמח שהלוזונים שיחררו אותו ולא עשו לנו בעיות ולמאמן יש המון זמן לגבש תוכנית מסודרת לפתיחת העונה הבאה. בראש ובראשונה יש לחזק את החלק ההגנתי. עם כל הכבוד למשחק בדרבי שראינו שהצעירים יכולים להיות יציבים, הייתי רוכש בלם ברמה גבוה יחסית לליגת העל ומביא מגן. עמאר מנצור הוא חור מבחינה התקפית, בונדר גם לא תורם יותר מדיי ושכחתי מתי דני הביא משחק כמו שצריך.
    אני רואה ב"הסתערות" על דירסאו כמהלך שגוי. הוא לא היה העונה בשיאו, חיפה יירצו עליו יותר מדיי ועמדת הקישור המרכזי סגורה. חייבים לבנות על עידן סרור הצעיר הנהדר שחוזר, יש לנו את אבוטבול ונתאכו שהרשים מאוד בדרבי ונראה שחקן מבטיח. אבוקסיס אולי ייפרוש(חבל הייתי רוצה לראות אותו משחק לפעמים, אבל צריך לדעת מתי לומר שלום גם לסמל ענק), אבל וואליד באדיר יישאר.
    אני מאוד מרוצה שמחתימים את דגו כנראה ולוזון מעוניין בו. בדרבי ראינו איזה יכולת דגו יכול לספק. הבעייה היא שהוא לא מספיק יציב ואולי מבזבז יותר מדיי אנרגיות בהגנה. שיהיה קשר אחורי אמיתי כמו סרור לדוגמא אפשר לבדוק את דגו, השאלה באיזה מערך משחקים.
    אסולין שחקן שהייתי מאוד רוצה לראות בהפועל, חלוץ ענק, מספק את הסחורה שנה אחרי שנה והשאיר את בני יהודה בליגה כמעט לבד. הלוואי והוא יישחק לצד ברדה וגם אז צריך לרכוש עוד חלוץ(ההוא מאשקלון לא חוזר אלינו וחתם בקריית שמונה לפי מה שהבנתי, יוליץ האפס עזב).
    אני מאוד ייתאכזב אם לוסיאנו דה ברונו לא יישאר בהפועל ת"א. שחקן ברמה גבוה מאוד, אין הרבה שחקנים שיודעים מה לעשות עם הכדור כמוהו, הפציעה הגדולה הרסה לו את העונה אבל ראו מספיק פעמים מה יש לו ברגליים. מקווה מאוד שסלים טועמה יישאר ושהקבוצה תיבנה דרך וורמוט.
    במכבי פ"ת רוב הפעמים לוזון בחר בשיטת הבונקר ובהפועל, שיהיו לו יותר אמצעים בהתקפה, אני מקווה שנראה כדורגל לא רע לפחות.
    את סיכום העונה שעברה עלינו מבחינתי אתן בימים הקרובים.

* איבזיטו אוגבונה בכה בזמן שנפרד מאוהדי הפועל ת"א. שחקן נשמה ומלך! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

מזל טוב לשביט אלימלך שהתחתן אתמול עם בחירת ליבו ענת. ההנהלה לא הוזמנה לחתונה.
    אוהב אותך זיטו בהצלחה

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/07
  2. Patrice_Evra Member

יש לי שאלה על גיא לוזון..
    בן כמה הוא עכשיו?
    ואם הוא שיחק באיזה קבוצה..אז איפה..
    כי נראה לי ששמעתי שהוא בן שלושים ואחת והוא מאמן כבר שמונה שנים משהו כזה וזה קצת לא מסתדר לי..

תודה מראש

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גיא לוזון בן 32, והוא שיחק משנת 92-95 כשחקן פעיל.
    בשנת 01-02 הוא החליף את אלי אוחנה כמאמן הקבוצה, ומאז ועד היום הוא אימן בה.

4. King Kenny Member

הוא בן 32 והוא מאמן כבר 6 שנים, הוא היה שחקן, אבל לאחר שראה שהוא לא מצליח כשחקן הוא הלך לעמדת האימון.

5. Gaudi Member

המהלך הכי טוב שההנהלה עשתה בשנים האחרונות.
    מאמן מצוין, אין לי ספק שנצליח איתו.

6. Raulito Madridista

לוסיאנו דה ברונו לא בתוכניות של לוזון; הארגנטינאי עזב את הארץ

המאמן החדש של הפועל ת"א, גיא לוזון, הודיע ללוסיאנו דה ברונו קשרה הארגנטינאי של הפועל ת"א שהובא בקיץ על ידי יצחק שום, שהוא לא בתוכניות שלו. לוסיאנו דה ברונו עזב את הארץ בעצב ואמר שדיי הופתע מההחלטה של המאמן החדש גיא לוזון.
    הארגנטינאי אמר:"הגעתי לבית של המנהל מוני הראל וראיתי שם את המאמן החדש שאמר שהוא לא בונה עליי. הפועל ת"א תמיד תישאר בלב שלי. הלב שלי הוא אדום ואני מאחל להם בהצלחה, רציתי להמשיך כאן".
    הארגנטינאי בן ה-29 כבש שער כבר במשחקו הראשון העונה בשורות האדומים, נגד בית"ר ירושלים בגביע הטוטו.
    דה ברונו כבש בגמר גביע המדינה את השער המשווה לזכות הפועל ת"א ובסה"כ רשם שני שערי ליגה, שער בגביע המדינה, שער בגביע הטוטו ושלושה שערים בגביע אופ"א. בסה"כ מצא את הרשת שבעה פעמים במדי הפועל ת"א ובישל ארבעה שערים(סטט' מONE, אני מאמין שהנתונים גבוהים יותר). הוא פתח במסגרת הליגה 10 פעמים בלבד בהרכב הפותח ועלה כמחליף 12. בגביע אופ"א שותף במשחקי המסע.
    http://img514.imageshack.us/img514/4647/50565059xu3.Xxx
    דה ברונו חוגג שער שיוויון בגמר הגביע. תודה על הכל; http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

אהבתי מאוד את השחקן הזה, הפציעה באמצע העונה הרסה לו חלק גדול מהשנה הזו, אבל הוא תרם להפועל ת"א ואני לא התאכזבתי ממנו. הוא מהתחלה אמר שהוא לא עושה הגנה. אם הקישור שלנו היה חוטף יותר כדורים דה ברונו יכל לעשות דברים יותר מעניינים ממה שעשה. אני מאוד מאוכזב מההחלטה של גיא לוזון, דה ברונו שחקן נהדר עם שליטה טובה מאוד בכדור, יכולת מסירה מהגבוהות ביותר שיש בארץ וחבל שאף זר לא נשאר. ללוזון מצפה עבודה קשה ואני בספק מדוע צריך את ברוך דגו אם הוא החליט על מערך של 4-4-2, הרי דגו בתור קשר אגף לא מביא לידי ביטוי את היכולת שלו ולוזון אמר שהוא בונה עליו. אני גם לא רואה אותנו מביאים חלוץ ברמה גבוה וחבל.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/07
  7. King Kenny Member

חבל שדה ברונו עוזב, שחקן עם המון כשרון. לוזון עושה טעות גדולה שהוא משחרר אותו, יש לו מסירות מעולות, שליטה טובה בכדור. אפילו אחי שהוא אנטי- כדורגל ישראל התרשם מדה ברונו.
    אם דה ברונו עוזב, חסר ללוזון שהוא לא מביא זר ברמה של דה ברונו לפחות.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהיעדרו של איברהים ראזאק, הוא המוסר הטוב ביותר בכדורגל הישראלי. אני מקווה מאוד שהוא יעבור לקבוצה ישראלית, כי זה שחקן עם סגולות שלא רואים כל יום בליגה שלנו. חכמת המשחק שלו מעוררת התפעלות. אני אהיה מאוד מרוצה לראות אותו משחק במכבי נתניה. ושוב, הלוואי שהוא ישאר בכדורגל הישראלי.

9. Gaudi Member

באמת איפה הוא נעלם השנה?

10. Number 8 Member

עושה של הפועל ת"א באירועי הדרבי: הקבוצה ספגה עונש של שני משחקי רדיוס בפועל באירוע על זריקת אבוקות. האדומים ספגו גם הורדה של 2 נקודות על תנאי, שיופעל במקרה נוסף של פריצה למגרש. גם קנס של 60,000 ש"ח בפועל ניתן לאדומים על השלכת אבוקות ורימוני עשן אל המגרש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/5/07
  11. Gaudi Member

ואללה.
    מה שאוהד אחד של הפועל עשה שווה לדבר ש-5000 אוהדי ביתר עשו ושווה פחות מאוהדי מכבי שזרקו בננות על דגו, זרקו טרופיות על טועמה ופגעו גם בשופט הקו.

התאחדות אדומה עלאק.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/07
  12. King Kenny Member

זה גם על הרימוני עשן.

13. Dimitar Berbatov Member

החלטה טפשית של לוזון. דה ברונו הוא המוסר הטוב בארץ, עם יכולות נהדרת, שליטה בכדור וחכמת משחק. אני לא קונה את הבולשיט של גיא לוזון על זה שהוא רוצה לשחק 4-4-2 ושדה ברונו לא מתאים לסגנון המשחק של הפועל ת"א. גם אם הפועל ת"א תביא חלוץ זר ברמה (מה שבכלל לא בטוח) דה ברונו בהחלט יכול לתרום להפועל ת"א גם מהספסל. מה גם שברדה לא כזה שחקן גדול שהוא צריך להיות שחקן הרכב בקבוצה שרוצה לרוץ על האליפות ודה ברונו יכל בקלות לשחק בשיטה של 4-4-2 מאחורי החלוץ ועם ורמוט וטועמה בצדדים ושני קשרים אחורים.
    וכמו שזה נראה כרגע גיא לוזון נותן את המפתחות לברוך דגו להנהיג את הקבוצה. אחרי שיחרורו של דה ברונו הסיכויים של דגו להיות שחקן הרכב בשנה הבאה גדלים ויכול להיות שגיא לוזון ישקם את הקריירה של דגו שנמצאת בדעיכה גדולה למרות שאני לא חשבו שזה כבר אפשרי.

14. Don Joan Roman Member

גיא לוזון מוותר על דה ברונו דווקא בגלל מה שאמר פה אדח מאוהדי הפועל: הוא לא עושה הגנה!
    גיא לוזון ידוע כמאמן קשוח שאוהב מאוד שחקנים ממושמעים טקטית, כאלה שרודפים אחריי קשר יריב ומנסים לחטוף לו כדי לצאת למתפרצות וזה מה שאנחנו אמורים לראות מהפועל תחת הדרכתו, משחק מבוקר שבו קודם כל לא סופגים ואח"כ מנסים לגנוב גול כדי לסיים משחק ואם מצליחים לשים גם את השני אז מה טוב.
    דה ברונו פשוט לא משתלב לו יפה בתוכניות, שמעתי שמכבי פ"ת משחררת את סופו, אם זה נכון אזי שהוא המועמד הבולט להתקפת הפועל ת"א.

בקשר לעונש קיבלה הפועל ת"א: עכשיו אני יכול לקבל בשלוות נפש את העונש שהוטל על בית"ר ירושלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/6/07
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ברוך דגו סיכם את תנאיו לעונה נוספת, כאשר לוזון נתן את ברכתו להמשך הקשר עם השחקן.
    גם המגן יגאל אנטבי צפוי להמשיך עונה נוספת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/6/07