הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 10, 2006.

1. Raulito Madridista

הייתי מאוד עצוב להיכנס לאתר Sport5 ולגלות שאוגבונה עזב. הייתי בטוח באמצע העונה שהוא יישאר, אבל אחרי שלפני מספר מועט של ימים הוא סירב להצעה של 145 אלף דולר לעונה שזה סכום יפה גם עם העובדה שהוא פצוע כרגע וייקח לו זמן להתשקלם ואת העונה הבאה אולי הוא לא ייפתח כראוי, הבנתי שמשהו כאן מוזר מאוד. אני ממש לא כועס על אוגבונה, אני אאחל לו בהצלחה, אחד הזרים שהיו כאן שבאמת נקשרתי אליהם, לקהל שמת עליו יהיה מאוד קשה להתמודד עם העובדה שבעונה הבאה לא נראה אותו יותר, רק לטעמי, אוגבונה יכל להגיד בפומבי שהוא עוזב, הוא בחר בדרך אחרת לעשות את זה בהתחמקות.
    העזיבה של אוגבונה מחייבת אותנו להתחזק לפחות בשני חלוצים ברמה הגבוה בעונה הבאה, אין לדעת איזה שיטה יירצה המאמן החדש.
    אוגבונה הגיע להפועל ת"א בעונת 04\2003 והיה הזר היחיד לטעמי שקשטן פגע ברכישתו. באותה עונה אוגבונה נתן עונה נהדרת. היה שחקן שמובטח לו המקום בהרכב, כבש 11 שערי ליגה ב-31 מחזורים וזה היה השיא מבחינתו בהפועל ת"א, שיא שבגלל התפרקות של הקבוצה במשחקים האחרונים והפציעות, לא נשבר העונה. בכל אופן, בעונה לאחר מכן לנדאו הרג אותו וסיפסל אותו. בתקופת פיינגנבוים הוא הצליח יותר ובעונה שעברה הוא גם היה לא רע בכלל.
    אוגבונה חלוץ עם פיזיות, שחקן מהיר מאוד ונותן את הלב על המגרש. נכון, הוא פזיז, הוא לא מדוייק, אבל הוא עדיין צעיר וזה יישתפר. לטעמי הוא שיפר קצת את הטכניקה שלו.
    אני מודה לאוגבונה על הכל, אחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה ומאחל לו בהצלחה בברוז' ושבאמת יישחק ויבקיע ונשמע עליו.
    אוגבונה כבש בסה"כ בהפועל ת"א 53 שערים בכל המפעלים.

http://img82.imageshack.us/img82/8120/97120880va0.Xxx
    להתראות אוגבונה, תודה על הכל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited: May 26, 2007
  2. King Kenny Member

עוד חלוץ אחד כבר יש לנו, גסטון סנגוי, חלוץ נהדר שאני שמח שהוא שלנו. צריך לראות אם הוא יצליח להשתלב בליגת העל או שהוא יגמור כמו קרלוס צ'קאנה.

3. REAL MADRID Member

אני מציע להפועל לא לחפש איזה חלוץ עם שם, שתביא חלוץ ישראלי עם קטן יותר ושתעשה אותו גדול. במידה ולוזון המאמן זה יכול רק להצליח, הייתי אומר עומר גולן אבל השם הזה נשמע כבר כל כך הרבה פעמים ולא נראה שיצא מזה משהו, ככה שאני מציע להפועל לגשש בכיוונו של שריקי, חלוץ צעיר, מבטיח ועם קצת כסף הוא יעבור בשמחה להפועל ת"א.

לגבי סנגוי, אני לא מתרשם ממנו עד עכשיו, מקרה צ'קאנה נראה לי תפור גם עליו.

4. Gustavo Boccoli Member

אתה אומר שאת עומר גולן יהיה להם קשה להביא? אז לדעתי, את שריקי יהיה יותר קשה. לא רק שהוא פרץ כ''כ יפה ושווה עכשיו הרבה מאוד כסף, אני בטוח שהוא גם מאוד מרוצה באשדוד תחת אלון חזן שעוזר לו ולכל הצעירים להתקדם שם. גם יש גישושים מאירופה לגביו, ככה שלדעתי אם הוא עוזב זה לשם קודם כל.

5. REAL MADRID Member

תהיה בטוח שיותר קל לעבוד עם בן זקן ורביבו מאשר עם הלוזונים..

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ההבדל הוא שלשריקי לא יפריע להשאר במועדון כמו אשדוד, הוא נהנה שם וגם חזן מעוניין בו לעונה הבאה. לעומת זאת במכבי פתח תקווה גולן לא רוצה להמשיך והוא התבטא לא פעם על כך שהוא מיצה את עצמו והוא נחוש לעזוב את הקבוצה. במידה ולוזון אכן יגיע להפועל לא הייתי פוסל בכלל שגולן יצטרף אליו.

7. REAL MADRID Member

שריקי אבל יודע שבמידה והוא לא מקבל הצעה מאירופה יהיה לו יותר קל להגיע לאירופה דרך הפועל ת"א מאשר דרך אשדוד.

8. Gaudi Member

אם כבר לגשש משהו אצל אשדוד, אז רק אצל עזרן.

9. אחינמש או מוות Member

אוגבונה עזב , וזה אחד הדברים העצובים.
    =\

לב ענק , ובהחלט באסה.
    אוגבונה הוא המלך ..

10. שער 7 Member

וסלים קיבל הצעה מאירופה? די עם השטויות.
    מי שטוב לו בקבוצה שלו, ישחק שם.
    די כבר עם החובבנות.
    לא קרע זוג נעליים וכבר באירופה...

ואם כבר אירופה, שמעתי שיבוריאן הולך לקבל הצעה מרוסיה או מדרום קוריאה.
    אם הוא יסרב להצעה הזאת, סיכוי גבוה שהוא או בהפועל או בסכנין.
    יש מישהו שיוכל לאמת את הידיעה?

11. Number 8 Member

גיא לוזון מאמנה החדש של הפועל ת"א

גיא לוזון יהיה מאמן הפועל ת"א בשלוש השנים הבאות. לוזון חתם הבוקר על החוזה אחרי פגישה קצרה עם שניים מחברי קבוצת הניהול מוני הראל ואריה הרשקוביץ.
    בחודש האחרון הבשילה העברתו של לוזון למועדון האדום, למרות שהצדדים הכחישו את ההתקשרות.

ללוזון, זו תהיה הקבוצה השנייה בקריירת האימון אחרי שש שנים עם מכבי פ"ת. עם הקבוצה הצנועה מהאורווה הגיע לוזון להצלחות רבות, כולל המקום השני בעונת 2004/05. לוזון רשם היסטוריה כשהיה למאמן הראשון ששיחק בשלב הבתים של גביע אופ"א.

Last edited by a moderator: May 29, 2007
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כעת לוזון יצטרך להוכיח שהוא מסוגל לאמן גם כאשר הבעלים של הקבוצה הם לא המשפחה שלך. לדעתי צעד חכם לשני הצדדים: מבחינת הנהלת הפועל, לאחר שהוחלט שלוין לא ממשיך בקבוצה הם חיפשו מאמן צעיר שיוכל לבנות שם סגל למספר שנים, ללוזון בהחלט מגיעה ההזמדנות הזאת. מבחינת לוזון, הוא כבר מיצא את עצמו במכבי, השיג איתה את כל מה שהיה יכול וכעת הגיע הזמן הנכון עבורו להתקדם.

בעקבות החתימה של לוזון בהפועל תל אביב, גוברים הסיכויים לראות את עמר גולן, חלוצה של מכבי פתח תקווה, עובר בצוותא עם מאמנו לשורות הפועל תל אביב. גולן כבר אמר מספר פעמים כי החליט לעזוב את מכבי בכל מחיר, ואין ספק שעבורו הפועל היא התקדמות משמעותית.

13. Thierry 14 Henry Member

גיא לוזון הוא מאמן מצוין, מתאים בול להפועל ת"א.
    לאחר 6 עונות מוצלחות במכבי פ"ת הקטנה, מתפנה המאמן לאמן את אחד המועדונים הגדולים בארץ.
    הוא מאמן צעיר, חכם והתקפי. אני רק מקווה שמוני הראל לא יעשה שוב טעות ויפטר גם אותו.

מה שאני עדיין מנסה להבין, זה מדוע מוני הראל פיטר את יצחק שום.
    שום, הציג קבוצה עם יכולת גבוהה מאוד, שום גם שמר על מרחק של 2 נק' בלבד מבית"ר ירושלים שבקום הראשון, לדעתי זאת הייתה טעות לשחרר את שומי, מאמן מצוין, בעלים מטומטם.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בתוכנית של ערוץ 10 לוזון אמר שהוא לא יביא איתו אף שחקן מפתח תקווה, נראה אם הוא יעמוד במילה שלו.

15. King Kenny Member

כולם יודעים שההנהלה פיטרה את שום בגלל סיכסוך שהיה בינהם.
    ודרך אגב, הצתה מאוחרת פיטרו את שום לפני 4 חודשים.