הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Number 8 Member

משטרת ישראל קיבלה מידע מודיעיני כי אוהדי הפועל ת"א מתכוונים לזרוק רימון הלם על אבי נמני בדרבי בעוד שבועיים. המשטרה פשטה על מועדון אוהדים הסמוך לוולפסון ומצאה 2 רימוני עשן ורימון הלם. שמונה מאוהדי הקבוצה נעצרו ושוחררו, אוהד נוסף נעצר ועוכב להמשך חקירה.

אוהדים חוליגנים. רק אלוהים יודע מה היה קורה אם התכנון שלהם היה יוצא לפועל.
    עבודה טובה של המשטרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/5/07
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוהדים האלה לא חוליגנים הם פסיכופטים,ישר לאבארבאנל.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הפועל ת"א רוצה את עידן שריקי :
    מחזיקת הגביע הטרייה, שכבר החלה בהכנותיה לקראת העונה הבאה, תפנה למ.ס אשדוד ותבקש את שירותיו של החלוץ הפורה בן ה-24, המחזיק במאזן של 11 שערי ליגה העונה.

4. Number 8 Member

למרות שהצליח להוביל את הפועל ת"א לזכיה בגביע המדינה ניר לוין לא ימשיך לאמן את האדומים גם בעונה הבאה.

יממה לאחר הזכיה בגביע המדינה ובהפועל ת"א כבר התחילו בהכנות לעונה הבאה. בתכנון: ניר לוין לא ימשיך עם האדומים בעיקר בגלל היכולת הלא משכנעת של הקבוצה לאחרונה, כולל במשחק גמר הגביע בו ניצחה הפועל ת"א את אשקלון מתחתית הליגה הלאומית רק לאחר פנדלים ומשחק גרוע.
    הנהלת הפועל ת"א עושה מאמצים גדולים להצליח להחתים את גיא לוזון, מאמן מכבי פ"ת, לשנתיים. כדי שזה יקרה צריכה הפועל ת"א להצליח לשכנע את הנהלת מכבי פ"ת לשחרר את בן המשפחה מהקבוצה.

נשיא מכבי פ"ת, עמוס לוזון, אמר שמאוד מחמיא לאגודת מכבי פ"ת שקבוצה גדולה כמו הפועל ת"א מעוניינת בגיא לוזון אבל כל ההחלטות יתקבלו רק בעוד 10 ימים. בנוסף, עמוס לוזון אמר שעוד לא הייתה פניה רשמית מהפועל ת"א וכשתגיע פניה כזאת קודם תהיה פגישה בינו לבין גיא לוזון ורק אח"כ בינו לבין הפועל ת"א.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/5/07
  5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

החתמתו של גיא לוזון יכולה להיות הפעולה הטובה הראשונה של הנהלת הפועל ת"א.
    בלי קשר ללוזון, ניר לוין חייב אבל חייב לעוף הביתה.

6. Dimitar Berbatov Member

הבעיה האמיתית של הפועל היא לא ניר לוין. להפועל פשוט יש סגל רע, ולקבוצה שרוצה לרוץ קדימה צריכה לעשות שינויים. כל המשחק של הפועל השנה מבוסס על שני שחקנים, סאלים טועמה, יוסי אבוקסיס ולקראת סיום העונה לעיתים גילי ורמוט, השאר רעים מאוד. ובהתחשב בעובדה שאבוקסיס ככל הנראה לא ימשיך עונה הבאה, וגם צריך לזכור שגם השנה הוא לא שיחק הרבה עקב פציעות ועייפות אז הפועל חיבת הרבה שינויים.
    אין ספק בכלל שניר לוין צריך ללכת הביתה. הוא מאמן בינוני מאוד, מקובע מאוד, החילופים שלא לו במקום והוא מאמן סביר לא יותר מזה. אחרי מה שעשו לשום הרבה מאמנים יחשבו פעמים לפני שיבואו להפועל, כרגע גיא לוזון באמת נראה האופציה הטובה ביותר עבור הפועל וגם ניצן שירזי יכול להחליף את לוין בצורה טובה מאוד.
    אבל גם אם הפועל תביא מאמן חדש חייבים לעשות שינויים בסגל:

השינוי הראשון הוא להעיף קיבינימאט את וואליד באדיר. באדיר בימי חיפה היה שחקן גדול, עלה הרבה למעלה, עשה את העבודה מבחינה הגנתית בצורה מצוינת והיה הקשר הכי טוב בליגה בזמנו. אבל כבר שנתיים ובעצם מאז שהוא הגיע להפועל שהוא פשוט גרוע. עוד שחקן שצריך לעוף הוא ולינגטון שהוא קשר אחרי טוב לקבוצת תחתית בליגת העל ולא יותר מזה. במקומם הפועל צריכה להביא קשר אחורי זר, ברמה ואם אני מאמן הפועל ת"א אמנגואה הקשר של אשקלון הוא אופציה לא רע בכלל אבל יש עוד לא מעט קשרים אחורים ובכסף שהפועל תקבל על ווליגנטון ובאדיר היא צריכה להשקיע בשחקן אחד זר טוב. לצידו בקישור הייתי נותן לנאתכו או לאובטבול לשחק לידו. שניהם שחקנים צעירים, מוכשרים ונהדרים שחייבים לקבל הרבה יותר דקות משחק. ראיתי את נאתכו בנבחרת הנוער והוא פשוט שחקן ענק, והוא חייב קבל יותר דקות.
    עוד שחקן שחייב לעוף הוא ברוך דגו. דגו מאז עונת האליפות שבסיומה נפצע לא פוגע. הוא לא מזכיר במאומה את השחקן של עונת האליפות במכבי והוא פשוט עוד שחקן אצל הפועל. דגו זה שחקן שאני מאוד אהבתי בתקופת מכבי, אבל ראבק כמה אפשר לחכות לפריצה שלו, אולי בקבוצה אחרת הוא יפרח, הלוואי. מעבר שלו יעשה רק טוב לשתי הקבוצות.

ועכשיו בנוגע להגנה, אולי החולייה הכי בעייתית של הפועל חייבים לעשות הרבה שיוניים. קודם כל פאאס צריך ללכת, הוא בלם בינוני ומאוד לא יציב. הוא פתח את העונה טוב מאוד אבל המשיך אותה חלש מאוד. במקומו צריך לבוא בלם זר ולצידו יש את טל חן ורמי דואני שאחד מהם צריך לפתוח עם נטייה לדואני. בעמדות המגנים דווקא הפועל מסודרת, אנטבי בשמאל כאשר מאור פרץ כגיבוי ובימין דני בודנר כאשר מנצור שמפתיע אותי מאוד יכול להיות אופציה מהספסל.

בהתקפה חייב לבוא חלוץ זר איכותי במקום יוליץ' החלש. אם כל הכבוד לאוגבונה וברדה הם לא מספיקים. ברדה נמצא בעונה חלשה, בכלל אני לא בטוח שהוא צריך לפתוח בהרכב של הפועל. אם כל הכבוד למהירות שלו זה לא הכל. אוגבונה מי יודע איך הוא יחזור אחרי הפציעה שלו, מה שבטוח שהוא לא יראה את אותה יכולת מהעונה הנוכחית. בכל מקרה הפועל צריכה חלוץ זר, או אולי אפילו חלוץ ישראלי כמו ליאור אסולין שהוא אופציה בכלל לא רעה, אבל עדיין לדעתי עדף להפועל חלוץ זר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/5/07
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא מלך השערים של הקבוצה שלכם העונה, אין ספק עונה רעה מאוד שלו.

8. Dimitar Berbatov Member

זה רק מראה איזה עונה גרועה יש להפועל...
    ואם אתה חושב שברדה נתן עונה טובה אז אתה לא מבין בכדורגל. ברדה אולי לא נתן עונה חלשה אבל זאת ממש לא עונה טובה שלו. וחצי מכל השערים שלו בליגה זה ממשחק אחד...

*וממתי אני אוהד הפועל ת"א http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא אומר שהוא בעונה גדולה, אך הוא הבעיה היותר קטנה של הפועל תל אביב העונה. יוליץ גם תופס מקום של זר וגם לא עושה כלום, לא כובש לא מבשל, נאדה. אין לי ספק שאם היה חלוץ חוד שישחק לצידו, הוא היה אפקטיבי הרבה יותר.
    לדעתי הפועל צריכים לרכוש בלם שיהיה במרכז ההגנה, כי כמו שציינת בעמדת המגנים הם מסודרים. לרכוש קשר אחורי זר, בנוסף לשחקן נבחרת הנוער שחוזר מהשאלה (שחכתי את שמו), וכמובן להתחזק בחלוץ זר שלצד בארדה ואוגבונה מהספסל עשוי להיות חוד מבטיח.

10. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

והקשר שהתכוונת עליו הוא סרור מהפועל פ"ת אם אני לא טועה. בכלל הפועל משופעת בקשרים מרכזים עם נאתכו, אבוטבול, סרור(שחוזר מהשאלה), וולינגטון וזה עוד בלי הקשישים באדיר ואבוקסיס.

11. Raulito Madridista

אני לא חושב שהרבה מאמנים בארץ היו מביאים לנו אליפות עם הסגל מתחילת העונה, למרות שהיו שלבים שזה היה נראה קרוב מאוד כמו אחרי המשחק שלנו נגד אשדוד בסיבוב השלישי, שמאז לא ראינו ניצחון, אבל הפועל ת"א עוברת תקופה מגעילה ומעצבנת מאז התבוסה למכבי חיפה. לא יכול להיות שהפועל ת"א תיצור רצף שלישי כזה של שבעה משחקים ללא ניצחון ותזכה בשלוש נקודות בלבד מתוך ה-21 האפשריות. אני בא בטענות על הדברים הללו ועל שיטת המשחק, על הצורה וגם אתמול ראיתם משחק חלש מאוד של הפועל ת"א.

הקבוצה לא נבנתה טוב מבחינת החלק ההגנתי. חאבייר פאהס הוא בלם מצויין, יניב, שחקן ווינר שנלחם. כן, כמו כל בלם בארץ, יש פעמים שעושים ממנו צחוק. זה קרה גם לגדולים ביותר כאן. פאהס צריך עוד בלם טוב לצידו ודואני לא עונה כל-כך על ההגדרה. משחק ראש טוב מאוד יש לו, גם גוף חזק אבל אותו הוא לא מנצל. המהירות, או יותר נכון החוסר מהירות של דואני, האיטיות של כל ההגנה פוגעת בנו מאוד. שימו לב שבשנה שעברה היינו ההגנה מספר 1 בארץ, אבל החליפו את כל החלק האחורי. אני מקווה שבעונה הבאה לאט לאט בונדר ופרץ יישתלטו על האגפים וכמובן שנרכוש בלם.

החלק ההתקפי של הקבוצה הוא זה שאיכזב. בעונה שעברה היינו קבוצה הרבה יותר טובה וחשבתי שנבקיע העונה יותר שערים. לא היו יותר מדיי משחקים שהפועל באמת שיחקו טוב, בניגוד למכבי ת"א שחל שיפור אדיר אצלה בסיבוב השלישי וגם שהיא ניצחה "רק" 1-0, היא שיחקה כמו שצריך והגיעה למצבים. גם אצלי הייתה התחושה שזה בעיקר מצבים נייחים ויכולת אישית של טועמה שהיה פנטסטי בחצי הראשון של העונה וברדה שהתחיל להחמיץ ברשלנות.
    עם סגל שחקנים שכולל את:
    גילי וורמוט - כישרון בשפע אבל לא מנצלים אותו מספיק
    דגו - בירידה דרסטית ביכולת ולא אותו שחקן ממכבי, אבל עדיין מבין את המשחק
    דה ברונו - קשר עם טכניקה מעולה, זריז בשינויי הכיוון ואחד מהמוסרים הטובים בליגה
    סלים טועמה - אחד הקשרים הטובים בליגה, בעיטת פצצה ברגל שמאל, המרים הטוב בליגה
    אליניב ברדה - שחקן טכני וזריז שיודע לשחק עם הגב לשער
    אוגבונה - שיפר את האחודים בניצול המצבים, יודע לשמור כדור עם הגב ותרם לקבוצה העונה

אתה מצפה ליותר ויותר ותחכום בהתקפה.

אני בהחלט מקווה שגיא לוזון יגיע, אבל אני הכי רוצה את ניצן שירזי, מאמן אדיר, הוא יוכל לעשות מהפועל קבוצה מהנה בהחלט. אני חושב פתאום מה היה קורה אילו היו נותנים לשום לגמור את העונה אבל זה כבר לא רלוונטי. אני מסכים איתך יניב בקשר לבאדיר ואבוקסיס, עבר זמנם. עידן סרור שעשה הכנה מעולה בהפועל פ"ת צריך להיות המנהיג שלנו בעונה הבאה וגם יש את אבוטבול ונתאכו ובטח באדיר לא ייעזוב אלא יעריכו לו את החוזה מסיבה לא מובנת.

האישו שאני רוצה להסביר, הוא שהפועל צריכה להיראות כמו קבוצת כדורגל. את אשקלון שעם כל הכבוד ללחימה האדירה שלה, לא הצלחנו לנצח אחרי שעתיים והם עשו להפועל משולשים.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו עדיין עונה רעה מאוד אליניב ברדה. או שזה פשוט כל מה שיש לשחקן ברמתו להציע. לא מתקבל על הדעת שחלוץ שמגיע לכמות המצבים שלו, לא יסיים את העונה לפחות עם 40 שערים. הוא כל משחק מגביע לאיזה 3-4 מצבים בטוחים ולעוד מלא אין ספור חצאי מצבים. אני לא חושב שיש בכל הליגה הזאת חלוץ שמקבל כל כך הרבה מצבים כמוהו.

13. King Kenny Member

אם לא הרביעיה שלו אז הוא היה משחק יותר טוב, כל המשיכה אליו לאחר הרביעיה הלחיצה אותו וחשב שבזה שהוא הבקיע רביעיה.

לגבי יוליץ', האפס הזה כל כך עיצבן אותי אתמול הוא לא זז, התנועה שלו כבדה אין לו טכניקה ברגליים וממתי את מחטיא מול שער חצי ריק משני מטר, ועוד בגמר גביע כשהקבוצה שלך נמצאת בפיגור 1-0. צריך להעיף אותו ולהביא את סנגוי במקומו.

14. Apu Member

- למחוק -

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/07
  15. George Best Member

אחרי המשחק אתמול ועוד לא מעט צפייה במשחקים של הנחותים מת"א, אני חייב לומר שבכושר הנוכחי, להוציא את הפועל פ"ת, האדומים מתחרים חזק על הקבוצה החלשה ביותר בשתי הליגות הראשונות בישראל.