אני לא יודע אם הוא היה בסגל של הפועל ת"א בתחילת העונה, כי אז היו לנו שני מגנים ימניים, תומר חליבה והשני היה דני בונדר למרות שהוא היה יותר בנוער. אני חושב שאחרי שתומר חליבה עזב הוא חזר לסגל כדי להתחרות על ההעמדה בצד ימין וכמובן שבונדר כשיר הוא משחק בדר"כ, למרות שלאחרונה דני הפגין יכולת חלשה ועשה מספר טעויות ולא משחזר את היכולת מהמשחקים הראשונים, אז ניר לווין נטתן צ'אנסים למנצור. השחקן לא עבר להכח כי הם לא היו מוכנים לשלם עליו את הסכום הזה והפועל לא התפשרו.
מנצור איים לפרוש מכדורגל בשביל שההנהלה יאפשרו לו לעבור להכח ובסוף זה לא הצליח. בונדר קיבל צהוב חמישי נגד הרצליה ולכן היה ברור שהוא לא יוכל לשחק החצי הגמר (או נגד בית"ר אם לא היינו עוברים את סכנין)ולכן לוין החליט לפתוח עם מנצור בשלושת המשחקים האחרונים.
הנהלת הפועל ת"א = בזיון. ושאלה - היו פירסומים שהנהלת הפועל ת"א הולכת חזק על ליאור אסולין לקראת העונה הבאה. יש התפתחויות בנושא?
אסולין הוזכר כבר בעוד 3-4 קבוצות מלבד הפועל תל אביב , אז ככה שלא הייתי מתרגש יתר על המידה בהתעניינות גם של הפועל תל אביב.
אסולין בחיים לא יעבור להפועל תל אביב..הקבוצה שהכי קרובה להשיג אותו זאת ביתר.. ואם הוא יעבור מבני יהודה לאחר עונה מוצלחת שלו עצמו,לא של הקבוצה..הוא יחזור לבירה..
למה שלא יעבור :| בית"ר גם זרקו אותו אחרי עונה טובה וגם לא בטוח לו הרכב ראשון, אל תשכח ששוונקי, טוטו, יצחקי ותמוז עדיין בסגל
משחק אופייני להפועל.. שמים גול בתחילת המחצית הראשונה ומאז מתחילה בונקר שאי אפשר לעבור דרכו.. הגנה מצוינת יש להפועל אבל כל השאר..סתם.. הגיע לאשדוד הרבה יותר כי היא רצתה את זה יותר ונלחמה יותר על זה... פשוט משחק מגעיל..
http://www.postool.com/pollshow.php?user=arik89&id=6545 סקר בנוגע לזהות המאמן בעונה הבאה, הצביעו בקשה.
גיא או גיא לוזון או לוי..שניהם יכולים להיות טובים. מה שכן שכחת אפשרות של מאמן זר שזה גם יכול להיות אפילו שזה סיכוי קטן.