אז שהפועל תשאיר אותו רק בגלל שהוא מתאמץ, מנסה לשמח את האוהדים ובן אדם נפלא מחוץ למגרש. תבין, הדברים האלה כבר לא עובדים, מחלוץ זר שבא לקבוצה מצפים שיבקיע הרבה שערים ויהיה דומיננטי לאורך זמן, אבל לעומת זאת יוליץ הבקיע שני שערים בלבד והוא קיבל הזדמנויות ולא לקח אותם בשתי ידיים ורק הוא אשם. פאאס בלם בינוני ולא יציב. לא מתאים לקבוצה כמו הפועל שנלחמת כל התארים. ד"א גרשון ממש אבל ממש לא סופר אותו.
אם פאהס היה כ"כ יותר טוב משמעון גרשוןם, הפועל היום אל הייתה סופגת כ"כ הרבה. ללפאהס יש איתו את בונדר, אנטבי בעונה טובה ורמי דואני, לגרשון היה את פינסטיל שאוהב המון לתקוף, אנטבי בעונות חלשות ואסי דומב ועדיין גם כשעמדת בפניי ירידה ההגנה שלכם הייתה מהטובות בליגה.
LFC ROCKS, מצטער לאכזב אותך אבל פאאס הוא בלם בינוני מינוס והוא ממש לא יציב. בתחילת העונה ממש התלהתי ממנו, אז הוא היה מצוין והיה נראה לי שהפועל מצאה מהר מאוד מחליף לדומב וגרשון במרכז ההגנה אבל אז התחילה אצלו תקופה רעה שהוא מתקשה לצאת ממנה כל העונה, בקיצור בלם בינוני ולא יציב שלא מספיק לקבוצה שרוצה ומתיימרת לקחת אליפות. ואני מניח שכולם מסכימים על כך, הפועל חייבת בלם במקום פאאס כי ראינו שיש לה בעיה גדולה בהגנה. ויוליץ', אם כל הכבוד הוא שחקן בינוני. אולי הוא ממש הצליח בחו"ל אבל בהפועל הוא לא סיפק את הסחורה ואל תגיד השהוא לא קיבל הזדמנויות כי הוא קיבל ולא לקח. ואם כל הכבוד 2 שערים זה לא מספיק לחלוץ זר ששיחק לא מעט משחקים. ו-tomer.i, מה כל-כך מצחיק. אנטבי הראה השנה שהוא מגן שמאלי נהדר, לדעתי שני רק לאורי שיטרית הנהדר של מכבי. ברור שהוא כבר לא צעיר והשנה הבאה כנראה תהיה עונתו האחרונה אבל הוא עדיין מגן נהדר שמה שמאור פרץ לומד עכשיו הוא כבר הספיק לשכוח, לא סתם קשטן זימן אותו לנבחרת (טוב נו אולי בכלל שקשטן נותן פרוטקציות לשחקני הפועל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ).
חתמו על העצומה שהקמתי: http://www.postool.com/petition.php?user=arik89 בהנהלת הפועל ת"א השעו את שביט אלימלך, סמל הקבוצה זה 11 שנה. אסור לתת לזה לקרות, חתמו על העצומה, לפחות שישתלב בצוות המקצועי
bruchian 8 יוליץ' הוא לא שחקן בינוני, הוא בכלל לא שחקן. אחד השחקנים הכי גרועים שנראו כבר בשנים האחרונות בארץ. יש לו מקום בטופ של הHall of fame של הזרים הגרועים, קצת מתחת לזולטן פולופ.
ממש לא בטוח אם אלימלך ישחק מחר. שביט אלימלך שלח מכתב להנהלת הקבוצה בו ביקש להשאיר את הפרשה מאחוריו, וראשי המועדון יקראו את המכתב ואת מה שיש לאלימלך להגיד ואז יחליטו אם הוא חוזר להפועל, ואם בכלל ישחק מחר בחצי הגמר. עריכה: אלימלך הגיע למתחם וולפסון במטרה לדבר עם ההנהלה ולנסות לחזור לסגל, אולם הקבוצה החליטה שהשעייתו בתוקף. סופית, אלימלך לא ישחק בחצי גמר הגביע.
לפי מה שרואים אברבנל הוא שוער טוב, רק חסר ךו ביטחון וניסיון. למשל הגול נגד הכח בשבת האחרונה, בא כתוצאה מחוסר בניסיון, ולא כתוצאה מחוסר יכולת. לשתף את אברבנל במשחקים, זאת הדרך הכי טובה להוסיף למשחק שלו את ביטחון ועם המן גם ניסיון. אבל בכל מקרה לשביט אין עוד הרבה שנים לתת וצריך לתת לו לשחק במעט השנים שנותרו לו.
השם הוא יניב. וסך-הכל לא רציתי לבאס את הבחור שכך-כך אוהב את יוליץ' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אתמול בחדשות הספורט: שביט כתב מכתב התנצלות שאת נוסחו לא קיבלה ההנהלה. רצה לחזור כשהיה בדרכו לוולפסון אך ההנהלה לא קיבלה את המכתב. הסכים לומר:"אני מעריך את ההנהלה" כפי שדרשה ההנהלה. זה מה שחשוב לההנהלה המזדיינת הזאת. הכבוד שלהם. לא הפועל ת"א, לא התנצלויות ולא אנשים אופטימיים. אפסים.
אנשים שאלה קטנה: בתחילת העונה דיברו על כך שהמגן הצעיר עמאר מנצור שהושאל בעונה שעברה להכח והשנה חזר להפועל ת"א, מתכוון לפרוש מכדורגל מכיוון שהפועל דורשת על השאלתו הרבה כסף(25,000 כזכור לי) ובהרכב הוא לא צפוי לשחק מכיוון שהיה הרכב רביעי.. עד כמה שאני זוכר ואני חושב שאני זוכר טוב הוא בסוף באמת פרש. אז איך זה שפתאם הוא משחק בחצי גמר!? בבקשה השלימו לי את החומר החסר.