הייתה לי תחושה שזו תהיה חומרת הפציעה שלו. בדרך כלל, ששחקן נפצע על אף שלא נעשתה עליו עבירה, זה אומר שמשהו לא טוב קרה. יש לי המון חיבה לשחקן הזה ואני מקווה מאוד שהוא יחלים במהרה. אם כבר הזכרת את משחק גביע המדינה מחר, אז אני אתייחס לכך. ללא שביט אלימלך, זיטו אוגבונה, יוסי אבוקסיס ועם היכולת מהמחזורים האחרונים - אני חושב שלהפועל תל אביב אין כמעט סיכויים לנצח את בני סכנין. גם עם ההרכב החזק ביותר שלה, עם היכולת הנוכחית של שתי הקבוצות, אני בספק אם היה להפועל תל אביב מה למכור.
לראשונה בחיי אני רוצה שנפסיד מחר. לא רוצה תגביע הדבילי הזה. מצטער, אבל אני רוצה מהקבוצה שלי משהו מעבר לתואר. ובהפועל של השנה אין כלום. חס וחלילה שניקח גביע ואז המאמן וההנהלה פתאום יהיו כאילו הצלחה.
אני גם בהחלט לא יודע מה לומר. הסיכויים שלנו מחר צנחו, אבל עדיין זה בבלומפילד, עדיין יש את סלים טועמה, אליניב ברדה, גילי וורמוט, דגו, שחקנים שיודעים לשחק כדורגל, ואולי דווקא מחר זה ייתחבר? סיכויים קלושים מאוד. בכל מקרה, הכל תלוי בניצול המצבים. אם זה יהיה כמו בקופסא בנתניה שניצחנו השנה 2-0, אז אנחנו עוברים. אם זה יהיה כמו נגד מכבי הרצליה, חמישה מצבים לגול ואנחנו מבקיעים שער בודד(ברדה.. אהמ..אהמ..), אז חבל להגיע למשחק בכלל. בכל אופן, אני אעודד ואתמוך. לא מכיר את הדבר הזה "הלוואי שהקבוצה תפסיד". אני גם לא רוצה שלווין ייאמן אותנו בעונה הבאה, אבל לי יש תקווה שלוזון או שירזי יעשו את זה, גם אם נזכה בגביע. גם אם עברנו את סכנין זה לא אומר שזכינו בגביע. יש את מכבי חיפה, ואשדוד\מכבי פ"ת. האחת קבוצה בעלת כישרון אדיר בחלק הקדמי, והשנייה סתם יש לנו נאחס נגדה.
הרבה זמן לא הגבתי פה.. יש המון על מה להגיב. אז אני אוותר.. נראה לי שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר שבשנה הבאה שביט לא יהיה בהפועל, אבל הדבר שאני הכי רוצה בעולם זה שהוא יישאר... ההנהלה? :aaaprot: בקשר למשחק מול סכנין מחר: נעוף, אין ספק.. לפתוח עם השוער השלישי של הקבוצה, (זו לא הופעת הבכורה אם מחשיבים את גביע הטוטו) זה די סיכון, מה גם שנעלה ב-4-5-1 בלי זיטו.. או שאיבן יפתח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx רק תחשבו על המאצ' אפ - ניל אברבנל V אוהד קדוסי למשל. והם ייפגשו הרבה, תודות להגנה המקסימה והמתואמת שלנו. אני מצפה כמו תמיד לניצחון, כי בכל זאת זו קבוצה מהליגה השנייה, זה משחק ביתי ולכאורה אנחנו אמורים לנצח. אבל משהו לא בסדר, ואני חושש מאוד. אדום עולה
נכון שזה מלחיץ אבל כבר קרה ששוערים מחליפים וגם מחליפים של מחליפים קיבלו צ'אנסים ולקחו אותם בשני הידיים[או הכפפות במקרה שלהם],זה קרה באירופה,במשחקים מול קבוצות ישראליות וגם לקבוצות ישראליות,אחד השוערים הגדולים בכדורגל ניר דוידוביץ קיבל צ'אנס במקום בוני גינצבורג[כן הבחור שיושב באולפן של הערוץ הראשון כאילו שתקוע לו משהו בתחת היה פעם שוער ענק והשחקן האהוב עליי] במשחק קשה מול בית"ר ותראו מה יצא ממנו[האמת אני לא זוכר מה היה במשחק אבל נראה לי נגמר 2-2 הרבה בזכות ניר]. בכל מקרה להגיד שהפסדתם בטוח בגלל השוער זה לא נכון,אם כבר תפסידו לדעתי זה יהיה בגלל ההנהלה המפגרת שפשוט במקום שהשחקנים יהיו רגועים לקראת המשחק הם חושבים ובצדק על מה שעשו לשביט. ועוד פעם-מה שעשו לשביט = :aaaprot:
מה שנהנלת הפועל עשתה לשביט אלימלך (ואני אל מדבר על ההשעייה אלא על כל מה שעשו לו הרבה לפניי כן) זה דבר שלא יעשה, הבן אדם נותן 11 שנים להפועל ת"א, 11 שנים! ומתייחסים אליו כאל פחות משחקן נוער, כאל שחקן נטע זר, פשוט ביזיון של התנהלות.
אין כמעט אף אוהד הפועל ת"א שלא יסכים איתך מאמר חלש שטוען ששביט אלימלך אשם בהשעייתו, כתבתי את התגובה הראשונה בשם בדוי
מתוך הכתבה: ולמה ההנהלה למשל לא הלכו אליו בשקט,אמרו לו שביט,תודה על הכל,מעריכים ואוהבים אותך אבל עונה הבאה אנחנו רוצים את אניימה או כל שוער אחר בשביל להתחדש,למה הוא צריך לקרוא בעיתונים על זה שהוא עוזב?למה אחרי 11 שנה שאוהדים מקבוצות אחרות מעריכים אותו באה הנהלה מבית שאמורה להיות תומכת בו ומבזה אותו ככה שכל אוהד כדורגל ישראלי מתחלחל מזה? מתי הוא רצה ששביט יגיד את זה?כשהם יחתימו כבר שוער אחר? לא הרבה קורה שיש שחקן שלפעמים מחשיבים אותו מעל הנהלה,בחיפה זה לא יקרה וגם לא בבית"ר במכבי די ברור מי הבוס והאמת,כנראה שבצדק.. בהפועל אמנם שביט לא הבוס אבל בהחלט הוא עשה למען הפועל בהרבה יותר מההנלה שבינתיים רק מזיקה..אז כן,שביט לדעתי הרבה מעל ההנהלה והוא גם לא יצא בכזה בירור,רק אמר שיש שחקנים בלי חוזה שלא יודעים מה יקרה איתם עונה הבאה וזה קשה להם..ההנהלה יכלה להתעלם ולצאת לא קטנה כמו שהיא יצאה במקרה הזה.
גועל נפש. שביט אשם?! שביט אשם?!?! ONE כל הזמן מוצאים עוד ועוד סיבות שאנשים יחרימו אותם. עם הכתבה הזאת נשבר לי, זה עבר כל גבול. כשפוגעים בשביט פוגעים בי אישית, ואני לא מתכוון לגלוש שם יותר. בחייאת, יש אוהדי מכב* וגם אוהדי חיפה שטוענים שמה שעושים לשביט לא מוצדק. rainman - צודק במאה אחוז, כל מילה בסלע. נראה לי שכולנו מסכימים פה על זה. ולאוהדי הפועל: כמה אוהדים החליטו להוציא חולצות ו/או כובעים עם תמונת שביט מתנוססת עליהם, והכתוביות "שביט יש רק אחד". אני לא יודע אם זה ייצא לפועל, מקווה מאוד שכן! אדום עולה
הגרלת חצי הגמר: http://www.liga.co.il/leaguespic/1042574394hta.Xxx VS http://www.liga.co.il/leaguespic/1151084516msas.Xxx הפועל ת"א שהעפילה לחצי הגמר לאחר ניצחון 3-0 על בני סכנין אתמול, קיבלה בהגרלה שנערכה הערב את קבוצתו של אלון חזן, מועדון ספורט אשדוד הממוקמת במקום ה-7 בליגת העל, במסגרת חצי גמר הגביע. המשחק ייערך ב-9.5.07. אשדוד היא הקבוצה היחידה מליגת העל שהצליחה להגיע לשלב הגבוה הזה חוץ מהפועל ת"א. מועדון ספורט אשדוד עברה תחילה את קריית אתא בסיבוב החמישי(3-1). בשמינית הגמר עברה הקבוצה את הפועל נצרת עילית מהלאומית עם ניצחון מינימלי 1-0 וברבע הגמר אתמול הביסה אשדוד 4-0 את מכבי פ"ת, לה הפסידה אשדוד בכל שלושת המשחקים שנערכו בין השתיים בליגת העל. תגובות מההגרלה: ניר לוין, מאמן הפועל ת"א, אמר לאחר ההגרלה: "ברור שמתוך כל האפשרויות זו ההגרלה הקשה ביותר. אשדוד קבוצה מצויינת עם חלק קידמי מצויין ומאוד מסוכן ונצטרך להתכונן היטב למשחק הזה. ראיתי את השערים של אשדוד מול מכבי פ"ת והם שיחקו מצויין וזה ממש לא יהיה קל. לפני כן, יש לנו את הכח עמידר בשבת שזה משחק לא פחות פשוט. בטוח שיהיה קשה וצמוד". ברוך דגו, שחקן האדומים, מביט לעבר חצי הגמר: "ידעתי שנקבל את אשדוד בחצי הגמר. זה המשחק הכי קשה שיכולנו לקבל. אם נשחק עם אותה מלחמה והקרבה כמו נגד סכנין, אז אני מאמין שלא תהיה לנו בעיה להגיע לגמר. לא צריך לדבר יותר מדי, מדובר במשחק אחד. מה שחשוב זה להיות שקטים ורגועים כמו שהיינו עד עכשיו". גילי ורמוט: "אין ספק שזו הגרלה קשה, אבל בשביל לזכות בגביע, אנחנו היינו צריכים לפגוש אותם בשלב מסויים, אם לא בחצי אז בגמר. כל משחק הוא לגופו בעיקר בגביע. אני מקווה שנציג אותה יכולת כמו מול סכנין, אני מקווה שנעבור אותם. קודם כל יש לנו את הכח ביום שבת ואז נתפנה למשימה הקשה מול אשדוד". אלון חזן , מאמן מועדון ספורט אשדוד שהחליף את יוסי מזרחי כמאמן הקבוצה לאחר חמישה מחזורים, אמר:"הפועל תל אביב? אני לא מאמין;אני אומר שיהיה בסדר, בעזרת ה', הגרלה זו הגרלה וכדי לזכות בגביע צריך לעבור את כל הקבוצות. נשתדל לנצח אותה, אתמול בדרך חזרה הביתה אמרתי לשחקנים שלי שנצא עם הפועל תל-אביב". * בשנה שעברה נפגשו שתי הקבוצות בסיבוב הראשון של הגביע, אז ניצחה הפועל ת"א עם דרור קשטן את אשדוד, דאז עמד על הקווים שלה יוסי מזרחי, בתוצאה 3-0. הפועל המשיכה עד לזכייה בגביע, ולא ספגה שער כבר שמונה משחקים ברציפות. מקווה שיהיה טוב, לא רציתי את ההגרלה הזו, קבוצה מאוד קשה עם חלק התקפי נפלא. אבל באמת אסון אם לא נעבור, אין תירוצים, אנחנו הקבוצה הכי טובה וחייבים לזכות בגביע ולגמור את העונה בטעם טוב. אני אהיה שם ברמת גן ומקווה לטוב. עד עתה זכינו להגרלות יותר קלות, למרות שסכנין קבוצה קשה ובמרמורק לא היה אפשרי לשחק כדורגל, כעת אנו מקבלים הגרלה קשה, ואין מה לעשות, אי אפשר לטייל עד לזכייה בגביע, למרות ששום הגרלה היא לא קלה, הקבוצות לא הגיעו למקום הזה סתם, אבל אם היינו מקבלים את אשקלון לדוגמא וגם רמת-גן הייתי מרוצה מאוד בגלל הבדלי הרמות.
א. איך אפשר להתעניין בשחקנים אם עוד אין לנו מאמן לעונה הבאה? מי מתעניין, ההנהלה? ב. אם כבר, אז להביא את הראשון, בחיים לא להביא את השני.