הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

המכה של הפועל היא ללא ספק פיטוריו הלא מוצדקים בכלל של שומי.הפועל הייתה במרחק נגיעה מהמקום
    הראשון שלוש נקודות אם אני לא טועה.לגבי בחירת השחקנים,השחקנים האלה לא רעים בכלל דה ברונו
    שחקן מצוין שיכול לעשות כמובן הרבה יותר.ההנהלה עושה רע לקבוצה וגורמת להכל להיראות ככה חבל.
    ביום רביעי הפועל תחטוף בראש בגלל ההחלטה הדבילית הזאת של להשעות את אלימלך,אני חושב שהאוהדים
    צריכים לעשות מאבק נגד ההשעייה הזאת ופשוט להחרים את המשחק.

2. Maccabi_Haifa Member

ההנהלה של הפועל תל אביב היא פשוט הנהלה מסריחה שלי בתור אוהד חיפה גם הורסת את הכדורגל הישראלי זה אנשים מסריחים שרק חושבים על עצמם ולא על הקבוצה
    שומי היה מאמן מקצוען הוא היה עובר את ריינגרס גם תאמינו לי, ניר לוין לא מבין כל כך באירופה באותו יום רע של ריינגרס בבלומפילד שומי היה יודע לנצל את זה וכמו מאמן חכם לא לבוא ולהתפרק שם
    זה הנהלה מסריחה ומטומטמת

3. Paolo Maldini שחקן ותיקים

בושה בושה.
    בושה גדולה שיש לנו בכדורגל כאלה מנהלים.
    הנהלת הפועל ת"א ודאי ממש שמחה לשמוע את התלונות של אלימלך. ככה באותה הזדמנות הם גם יפגינו כוח ויעיפו אותו, וגם יהיה להם תירוץ להביא במקומו שוער אחר (אניימה?) שהם רוצים כבר הרבה זמן. 2 ציפורים במכה אחת.
    שביט אלימלך אחד מהסמלים הגדולים של הפועל היום, ביזיון איך שמתנהגים אליו בהפועל. כפי שזה נראה לי כרגע, הוא לא ישאר בוולפסון.

4. Raulito Madridista

בקשר לשביט אלימלך: כואב לי על מה שההנהלה עשתה לו, הביקורת הייתה במקום, שביט חסר ביטחון ולא יודע מה ייקרה איתו בשנה הבאה, יש לו הצעות מקבוצות אחרות וזה לא פייר בכלל מה שהפועל ת"א עושה לו. עם חלק מהשחקנים דיברו ועם חלק לא. ההשעיה הייתה בכלל לא במקום, החלטה מטופשת מאוד של ההנהלה, ככה לא מתנהגים לסמל, לשחקן הכי אהוד בקהל בעשור האחרון, אלימלך בהפועל הוא פשוט מלך ולא סתם שחקן. היכולת של כל הקבוצה בהחלט עלובה, ולהגדיר את המצב רוח זה דיי מעפן, להאשים את המצב רוח ביכולת העלובה זה לא תירוץ, כי הרי שחקנים אמורים להתרכז רק במשחק עצמו במשך 90 הדקות שלהם על הדשא. אני מאוד חושש שזה הסוף של הרומן של שביט אלימלך איתנו. אני מאוד מקווה שאני טועה, ולמרות שהוא כבר לא מביא לנו נקודות, למרות שכיום הוא שוער בינוני, למרות שני השערים ראשונים נגד הרצלייה, הוא מלך, סמל, עשור שלם הוא נתן לנו הכל, יש לו מניות גדולות בגביע הראשון, הוא היה שחקן השנה בארץ בדאבל, את המסע באירופה ואת המשחק שלו נגד צ'לסי אני לא אשכח, בקיצור, לי אישית קשה להיפרד משחקנים גדולים כאלו, מסמלים, והוא לא נקודת התורפה של הפועל ת"א. מקווה שהוא יישחק עוד בהפועל עד תום העונה במשחקים כמו בדרבי, בית"ר, אולי שלבים מאוחרים בגביע. ההנהלה הקודמת של הפועל לא ידעה להתייחס לשחקנים ולכן הייתה את עונת השפל, או אולי קיץ השפל, 04\2003, באותה עונה, 12 שחקנים משמעותיים עזבו וחסרו לנו, ירינו לעצמנו ברגליים. אם זו תהיה הפרידה של הפועל ת"א משביט אלימלך, בצורה כזאת ובטונים צורמים, אז אנחנו מועדון עלוב.

http://img131.imageshack.us/img131/2947/59581939cf4.Xxx

אלימלך הוא המלך של הפועל. תמונה גדולה שלעולם לא אשכח.

עוד כמה נקודות שהעלו כאן:

הפועל ת"א בתקופת יצחק שום בכללי הייתה טובה יותר זה נכון, בעיקר בתחילת העונה, שיחקנו כדורגל טוב מאוד, המשחק נגד האלופה היוצאת, מכבי חיפה, היה גדול לדוגמא, ניצחון חלק מאוד שלנו, היה לנו מסע באירופה, ניצחון בחוץ בפאריז שאני לא אשכח, היינו במקום השני, ההתקפה תיפקדה. אבל, והנה אבל גדול: היו גם משחקים לא טובים עם שום. ניצחונות מגעילים על נתניה(מתפרצת גאונית והשאר לא שווה הרבה), כפר סבא(גול אדיר של ברדה וחוץ מזה אפס בעיטות למסגרת), היה הפסד בדרבי, השחקנים באו למשחק נגד מכבי הרצליה במחזור ההשלמה בידיעה שאם הם מנצחים הפער מהפיסגה הוא 2 נקודות והם באו וזילזלו ולא רצו, השחקנים הראו חוסר חשק במשחק משחקים כמו דרבי, לא נראה שגם על שום השחקנים כל-כך "שמו", הרבה נצחונות שלנו הגיעו מהברקות של טועמה וברדה שפתחו את העונה נהדר. בסיבוב השני היינו לא טובים בגדול. המשחק בטדי שהפסדנו 2-1 במקום לנצח בהפרש גדול, שעשינו שטויות והפסדנו בדקות האחרונות, מסמל עבורי את העונה – לוזריות. כל זה פרט למשחק נגד מכבי חיפה שבו באמת היינו מדהימים, הייתה לנו גם התקפה מתפרצת מדהימה שם עם חמש מסירות שמהרחבה שלנו הגענו לרחבה שלהם. יצחק שום טעה בבניית הקבוצה בגדול. איבן יוליץ שהגיע היה סתם אפס ואם הוא היה חלוץ נורמאלי, את המשחק בטדי הוא היה גומר עם שלושער. שום וויתר על דומב אבל חוץ מפאהס לא נותרנו עם שחקני הגנה רבים(באדיר שיחק בלם הרבה פעמים), שום הוא זה שהביא את תומר חליבה האיום ונורא להפועל ת"א. בתקופת שום אולי היינו טובים יותר, אבל גם היו משחקים שלא הגענו אליהם, אשדוד ומכבי פ"ת. בתקופה ההיא היה גם ברור שלא נדביק את בית"ר, כל פעם שהתקרבנו לא עשינו זאת מספיק. הקבוצות הגדולות ביטלו אותנו.

לוסיאנו דה ברונו שהגיע שחקן טוב מאוד, יש לו ראיית משחק ויכולת טובה. הפציעה פגמה בו מאוד, אבל הוא הובא לקבוצה דיי בטעות, הכוונה, המערך שלנו לא מתאים. זה או שמוותרים על חלוץ או על קשר אחורי. שום חשב שלהציב את אבוקסיס בקישור האחורי לבד זו תיהיה הצלחה ולהמר רק התקפה, אבל במשחק נגד בית"ר בגביע הטוטו ראינו שלא אחזנו בכלל בכדור וגם נגד דומז'אלה. אני מקווה שהוא יישאר בהפועל כי הוא שחקן טוב בסופו של דבר וכמה כאלה אפשר למצוא. בכל אופן, שום באמת ידע להשתמש בו ולווין לא מנצל מספיק אותו ואת גילי וורמוט. דגו בעידן לוין נראה טוב יותר, לכן אני לא רואה אותו מוותר עליו.

בנושא אחר: גם ניר לווין וגם יצחק שום לא אשמים שאליניב ברדה לדוגמא מחמיץ כל-כך הרבה מצבים. הם פשוט לא אשמים. הם בטח מתרגלים את זה באימונים. לוין מהתחלה היה ברור שאין לו מקום בהפועל, הוא פחות איכזב אותי, ציפיתי שהשחקנים "ייתגברו" על חסרון מאמן אמיתי ומאמן חכם. יצחק שום איכזב אותי בעובדה שהקבוצה נבנתה עם הגנת מסננת, ושהשחקנים לא עלו עם מוטיבציה לנצח משחקים בקבוצתו.

5. שער 7 Member

מה לדעתכם הולך להיות הסגל של הפועל בעונה הבאה :
    אני מקווה ומתפלל שזה יהיה הסגל :

שוערים : שביט (שלפחות ישאר עוד עונה, אבל זה יקרה רק אם ההנהלה תתחלף... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )
    אניימה (זה לא צחוק, שמעתי שיש עסקת חליפין עם בני יהודה), גליל בן-שאנן
    (ניל אברבנאל יחזור לנוער)
    הגנה : דני בונדר, ג'ון פנטסיל, רמי דואני, חאבייר פאהס, בלם זר, טל חן, יגאל אנטבי, מאור פרץ.
    קישור : אבוקסיס (בתור שחקן ספסל), באדיר, אבוטבול, ורמוט, דגו, טועמה, סרור, אוליביירה,
    דה ברונו, נאתכו, קשר זר.
    התקפה : אוגבונה, ברדה, יבוריאן (אני מתגעגע...), גאסטון סנגוי מאשקלון (שחקן שלנו), חלוץ מהנוער.

מאמן - גיא לוזון (אינשאללה!!!)

קבוצה חלומית!!!!

6. עד המוות אשקלון Member

חמוד, גסטון סנגוי כבר לא שחקן שלכם הפועל אשקלון קנתה את הכרטיס שלו ובאמת שחלוץ כמוהו היה תורם לכם.והרבה..

7. King Kenny Member

יש לך יותר מדי זרים בסגל הזה.

8. Gustavo Boccoli Member

לפי הספירה שלי לא פחות מעשרה זרים..

9. BugSniper Member

גם יצחק שום וגם שביט אלימלך מסתכסכים עם הנהלת הפועל ת"א ומוצאים את דרכם החוצה, מה שלא מותיר מקום לספק שמדובר בהנהלה בעייתית מאוד.

שחקני הקבוצה התלוננו ש"כל דבר קטן מוביל לועדת משמעת", וכך 6 שחקנים מצאו עצמם בועדת משמעת בו זמנית, בדרך-כלל על איחורים לאימון. במכבי חיפה או במכבי ת"א זה נגמר בזה שהשחקן המאחר מזמין את כל הקבוצה לארוחה, לא בהפועל ת"א. מנואל ניירה הפצוע לא מגיע לאימון, שבו לא עושה דבר, ולכן סופג עונש.

לסיכום, חצי מההרכב של הפועל ת"א הסתסכסך עם ההנהלה בצורה כזו או אחרת, אלימלך העז לדרוש מההנהלה לקחת אחריות על המצב של הפועל ת"א. במצב הנוכחי, לא נראה שבחמשת השנים הקרובות הפועל ת"א תזכה באליפות.

מחתימים את ניר לוין לאמן את הפועל ת"א עד לסיום העונה, ומבהירים לו שכאשר הם מחתימים אותו בהפועל ת"א, הם "עושים לו טובה", ובסוף העונה הוא יהיה מחוץ להפועל. אבל לא שוכחים לתלות בו תקוות שווא שהוא אכן ימשיך לאמן אותה, ואומרים לו: "אם הפועל ת"א תגיע למקום השני ותזכה בגביע יש לך סיכוי טוב להישאר" (כשברור שהסיכוי שניר לוין ישאר לאמן את הפועל הוא אפס). קבוצה שלא מכבדת את המאמנים שלה, וגיבוי זה הדבר האחרון שהם יקבלו ממנה.

כשמנסים למצוא דבר טוב שההנהלה עשתה, לא מוצאים. עם דירקטוריון עמוס אגו כמו שיש להפועל ת"א, היא בבעיה.

הפועל ת"א ושביט אלימלך מתרחקים מאוד

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/07
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל התגובה נכונה,עדיף בשביל הפועל שההנהלה הזאת תעוף מהר כדי שתבוא חדשה ותתכנן את העונה
    הבאה בצורה חכמה.

עכשיו זה אומר שהשוער הראשון זה בעצם ניר אבארבנל נכון?

11. Gaudi Member

כתבה מחרידה לטעמי על הסיפור עם אלימלך

גועל נפש. חייבים להעיף את ההנהלה הזאת.

פתאום אני אפילו מבין למה שימון עזב.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שההנהלה עושה לאלימלך הוא בושה וחרפה, לא יאומן היחס המזלזל שלהם כלפי כל השחקנים בכלל וכלי אלימלך בפרט. הם עשו הכל על מנת שהוא יעזוב את המועדון, בדיוק כמו שעשו לשום, ברכות הצלחתם לבסוף במשימתכם להעיף את השניים מהקבוצה.

כמו שכבר ציינתי מספר פעמים עם ההנהלה הנוכחית אף מאמן לא יצליח להסתדר, ועד שלא יהיה שם שינוי דרסטי הפועל תמשיך להיות קבוצה ממוצעת בליגה שלנו ולא יותר מזה. כואב מאוד על האוהדים שאכן עושים את מירב המאמצים לתמוך בקבוצה, אך זה תסריט שסופו כבר ידעו מראש.

13. BugSniper Member

כל-כך הרבה שחקנים של הפועל ת"א מוזמנים לועדת משמעת על בעיות שכאלה. זה ממש ממש מוגזם..

המאמרים כנגד ההנהלה של הפועל ת"א מתרבים ומתרבים
    מאמר נוסף

14. Raulito Madridista

אוגבונה גמר את העונה; זמן ההחלמה הצפוי - 4 חודשים!

למרות כל התקוות בהפועל ת"א, שלא מדובר בקרע ברצועה הצולבת ושאיבזיטו אוגבונה לא גמר את העונה, אין מה לעשות, והנורא מכל קרה. אוגבונה נפל לא טוב אחרי תיקול של שחקן נגד מכבי הרצליה והוחלף כזכור במחצית הראשונה של המשחק. אוגבונה ינוח כשלושה שבועות ולאחר מכן ינותח. זמן ההחלמה הצפוי הוא - 4 חודשים, כך שלאוגבונה יהיה קשה להשתתף באימוני פתיחת העונה של הפועל ת"א בחודש אוגוסט וייפתי את העונה באיחור. הפועל ת"א נשארת עם שני חלוצים בלבד בסגל: אליניב ברדה שמתופקד לעיתים כקשר ועם איבן יוליץ שכבר ממזמן לא סופרים אותו.

http://images.one.co.il/images/d/gg747714.Xxx
    אוגבונה נפצע וגומר את העונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

כל-כך חבל לי. רציתי שהוא יישבור את שיא ההבקעות שלו בהפועל בליגה בעונה - 11 בעונת 04\2003 בעונה שהיה אחד החלוצים הטובים בארץ ולא היה מחמיץ כל-כך הרבה. אהוב הקהל, שחקן שאני מאוד מאוד אוהב, התפללתי שזה לא ייקרה, אבל הנורא מכל קרה. אנחנו נשארים בסגל עם חלוץ וחצי, מכת הפציעות המרגיזה הזו. אבוקסיס, דה ברונו, ניירה ואוגבונה. מקווה שהפועל תביא בשבילו את הגביע. חסר להפועל אם מחר הם לא מנצחים את סכנין לעיני האוהד המסור שלהם - אנוכי.

אבוקסיס מנסה לפשר בין אלימלך להנהלה:

מועתק מאתר Sport5

15. TariboWest Member

לקראת המשחק מול סכנין, הפועל ת"א מאבדת את הסקורר היחיד שלה, ועולה למשחק עם שוער שיערוך את הופעת הבכורה שלו בבוגרים במעמד רבע גמר גביע המדינה - סיכון גדול, אבל אותו הדבר אמרו על ניר רחמין לפני פארמה. ראיתי את אברבנל פעם אחת בנבחרת הנוער, זה לא היה משחק גדול שלו והוא גם בא בתקופה רעה שלו, אחרי שקיבל גול מ-60 מטר, אז זה לא יהיה הוגן לשפוט אותו.