אלי גוטמן מתאים מאוד להפועל תל אביב. אני חושב שאם מכבי נתניה הייתה מצרפת אליה את יצחק שום והפועל תל אביב את אלי גוטמן מתחילת העונה, כל עניין פיטורי המאמנים היה נחסך משתי הקבוצות.
צודק,לפעמים קבוצה צריכה לחשוב על מאמן שמתאים לתפיסה של הקבוצה גם אם הוא נחשב קצת פחות טוב וכנ"ל לגבי שחקנים.
אוגבונה אם זה תלוי בהפועל תל אביב יישאר בקבוצה, אך העניין הוא הרצון שלו להאשר. למרות שכנראה ששכרו יוכפל הוא אינו בטוח כי הוא רוצה להשאר, ובסופו של דבר מי שיקבע אם הוא יהיה בקבוצה בעונה הבאה או לא זה רק הוא.
הבעיה היא שמישהו מפמפם לאוגבונה בראש שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה ומעלה לו את השתן לראש. לגבי גוטמן, לא תודה, אני לא רוצה שניראה כמו ריאל של קאפלו.
דה ברונו פלופ. בתחילת העונה נתן סיפתח טוב אבל מאותו רגע, הוא רק הדרדר, לא הבקיע שום שער בליגה, לא נותן את כולו על המגרש וכמובן הבעיות משמעת איתו. אני לא אשכח את התקרית במשחק נגד חיפה. דה ברונו רק נכנס כמחליף ואחרי דקה עשה עבירה. לוין הזהיר אותו שאם יעשה ככה שוב הוא יהיה החילוף המהיר בהיסטוריה וכמובן שדה ברונו לא הקשיב לו והורחק. חוץ מזה, היו איתו עוד בעיות. למרות שצריך לזכור שהוא נפצע לא מעט אבל עדיין לא תרם לקבוצה בזמן ששיחק וצריך להעיף אותו מהקבוצה. בקשר ליוליץ, בחירה רעה של שום. יוליץ אמור היה להיות החלוץ המוביל בקבוצה, מכונת שערים לכל דבר אבל לא הבקיע בכמות שציפו ממנו. קיבל המון הזדמנויות בהרכב ולעלות כמחליף אך לא ניצל אותם. בקשר לבאדיר ואנטבי, שניהם סוסים מתים. לא מה שהיו פעם ועובדה שאנטבי שחקן מחליף עכשיו. על באדיר כבר כולם יודעים מה הוא שווה היום, בנבחרת ובהפועל. פאאס בלם סביר לא יותר. אוגבונה החלוץ המצטיין של הפועל השנה. אני לא מבין איך הפועל בכלל חושבים על אפשרות להעיף אותו. חייב להישאר. [/quote] אתה אומר בולשיט, דה ברונו שחקן טכני חכם ויצירתי, הוא פשוט מצוין והוא אחד הזרים הטובים בליגה, בתחילת העונה הוא היה מצוין והסיבה שהוא כבר לא שיחק טוב זה פשוט כי הוא היה פצוע הרבה זמן ולא שיחק ואיך שהוא חזר מהפציעה חיכה לו מאמן חדש בפתח, מאמן שלא מאמין בדה ברונו כי הוא מפחד לשחק פתוח מדי אז אפשר להבין את הזעם של דה ברונו, באותו משחק מול חיפה הפסדנו 4-0 ודה ברונו נכנס כרגיל בדקות האחרונות של המשחק, גם דואני קיבל אדום ככה שאם נאשים את דה ברונו בהפסד זה יהיה די צבוע. יוליץ' זה החלטה טיפשית ממש של שום והטעות היחידה שהוא עשה בהפועל, יברויאן תרם הרבה יותר מיוליץ' וחבל שהוא ככה ויתר על יברויאן בשביל יוליץ'. אנטבי אחד המגנים השמאליים הכי טובים בליגה, אין הרבה מגנים שמאליים טובים, אז אנטבי הוא הברירה הכי טובה שיש לנו בעמדה הזאת, רק במשחק האחרון הוא הביא משחק לא רע בכלל ועוד למרות טרגדיה משפחתית שמישהו נפטר. באדיר אומנם לא בשיאו אבל הוא אחלה של שחקן ויש לו תקופות טובות לצד תקופות פחות טובות, אני חושב שכדאי שישאר עוד עונה הוא באמת שחקן טוב. פאס אחד הבלמים הזרים הטובים בליגה, הוא כל כך יציב, יש לו משחק פיזי מצוין והוא גם מאוד חכם לדעתי הוא מצוין לליגה הישראלית, הסיבה שהקבוצה לא משחקת טוב זה בגלל העזיבה של שום, ועוד הבאה של מאמן גרוע כמו ניר לוין בהשואה לשום, כשרוב הקבוצה לא משחקת טוב אז גם פאס לא ישחק טוב.
נכון מאוד...פאהס בלם טוב...אבל הוא בכלל לא יציב... בכלל הפועל תל אביב קבוצה בלי אופי...הייתה לה הזדמנות לחזור למירוץ האליפות נגד בני יהודה כאשר ביתר ומכבי עשו תיקו...והיא לא ניצלה את זה... יאלללה ביתר אליפות!!!!!!!
אני מקווה מאוד שבשנה הבאה ניר לווין לא יישאר בהפועל ת"א. ההתחלה הייתה טובה מאוד, מבחינת תוצאות בלבד. הפועל ת"א גם יודעת לנצח כשהיא לא רעה ודבר כזה לא קרה עם ניר לווין, פרט לניצחון בקופסא, כאשר מכבי נתניה הייתה ביום זוועתי. לווין לא יכל להוציא יותר מדיי מהעונה הזו, אני רק חושש אם נזכה בגביע הוא ייקבל את המפתחות לעונה הבאה. קראתי שניצן שירזי עוזב את בני יהודה, הלוואי שהוא יהיה זה שיגיע להפועל ת"א. הוא מאמן מצויין שימשיך בתגלית הכדורגל ההתקפי שניסו לייצר כאן בהפועל ולשנות פאזה. גם בשנים שהפועל הייתה "מלכת ה-1-0" זה לא היה חייב להיות בונקר. משחק הגנה טוב. הפועל הייתה מגיעה למצבים אך בגלל שמעולם לא היה חלוץ באמת תותח בקבוצה(ייסלחו לי בלילי ואוסטרץ), פרט לרונן חרזי, שכאשר היה אחד כזה ראינו מה קרה - אליפות וגביע, בקיצור הפועל החמיצה ובגלל זה היה "1-0" כתוצאה מתמדת. למרות שהיו משחקים שבאמת לא התקפנו. מה שכן אני חושש מאוד ממהפיכה גדולה יותר בקבוצה שתיהיה שלילית. אני חושב שחצי מהסגל של הפועל עבר את השיא ולא מספק את הסחורה וזה לא מצב אידיאלי, אך אני לא יודע באמת אילו מחליפים אפשר להביא ואני לא כל-כך מאמין בזרים נוספים. דה ברונו לטעמי לא פלופ. הוא שחקן טכני מאוד ויצירתי. הוא איטי אבל זריז, הוא תמיד מטעה את השחקן. הוא לא התאים לשיטה של שום מבחינת המערך, הרכב עם קשר אחורי אחד קרס כל פעם שנוסה, ומצד שני שום לא וויתר על שני חלוצים. דה ברונו היה מצויין עד לפציעה, פציעה קשה. לאחר מכן כל הקבוצה ירדה מאוד ביכולת. אני לא מוצא יותר מדיי אופציות טובות יותר אחרות. הוא בסדר. כדורגל זה לא רק מספרים. זה שדה ברונו לא הבקיע לא כל-כך מעניין אותי. זה חבל, אבל אף אחד לא יבוא אליו בטענות אם הוא יעשה דברים טובים אחרים. דה ברונו שחקן עם ראיית משחק שיודע מה לעשות עם הכדור. חאבייר פאהס הוא בלם טוב אבל בהחלט לא יציב. כמה שהוא נראה פיזי, יש מקרים שהוא מאבד את הראש והשחקן דוחף אותו בקלות. המקרה שזכור לי הוא עם משה ביטון בדרבי. פאהס שחקן שמרבה לחלום במצבים נייחים, הוא טיפה איטי, וזהו בעיקרון. אני לא יודע להסביר את הבעייה בהפועל, הוא מורכב מארבעה שחקנים לא רעים בכלל, החיבור של החלק הזה הוא לא טוב, או יותר נכון אין חיבור. בקשר לרמי דואני אני חושב שהרווחנו כאן בלם להרבה זמן. אנטבי מעבר לשיא, שביט מעבר לשיא, וואליד מעביר לשיא, ברוך מעבר לשיא, אבל אי אפשר באמת לשחרר חצי קבוצה וצריך להתפשר. אנטבי לא רע בכלל, הוא נותן שנה טובה פחות או יותר. יש את מאור פרץ שבשנה הבאה יהיה יותר משמעותי בהפועל. בקשר לבאדיר, באמת גמר את הסוס, שיילך. אבוטבול ייכנס למשבצת שלו וסרור שנה הבאה חוזר מהשאלה ואני בונה על קישור כזה. שביט כן יישאר בסוף לטעמי ובקשר לדגו צריך להיפרד ממנו גם כן, כמו מיוליץ המאכזב. מה שבעיקר אני חושש ממנו, הוא המקרה של וורמוט. שחקן שהיה אמור להתפתח ולהשתדרג ועשה בדיוק ההיפך. חבל מאוד אם הוא יעזוב, מקווה שגם טועמה וברדה יישארו.
אחרי המשחק מול בני יהודה קראתי בעיתון את סיקור המשחק ושם צויינה טרגדייה משפחתית שקרתה לאנטבי, מישהו יכול להגיד לי במה מדובר בדיוק?
דור,בשביל ששחקן יהיה מעבר לשיא הוא צריך להיות בגיל מסויים,דגו לא עונה על הקריטריון,הוא פשוט אכזבה ולא מה שכולנו חשבנו שהוא יהיה שהוא עלה מהנוער באשדוד,אבל עדיין הייתי משאיר אותו בהפועל כי לצד משחקים גרועים הוא נותן גם כמה מדהימים.
נכון שצריך להתחשב שדה ברונו נפצע אבל למרות זאת, מצפים ממנו ליותר. אם הוא לא מבקיע אפשר עוד איכשהו להבליג, אבל שיעשה דברים אחרים. לחלק כדורים, לתת משחקים טובים, אבל הוא לא הראה כלום השנה חוץ מהתחלת העונה. שיתחיל לשחק כדורגל ולא יוציא את העצבים שלו במגרש. ההחלטה הכי גרועה של שומי בבנית הקבוצה. אני עדיין לא מבין איך זורקים שחקן שנתן את גביע המדינה לקבוצה. אני זוכר ששום אמר שיוליץ יהיה מכונת שערים. במילה אחת-כשלון. אף אחד לא האשים אותו. למרות שניר לוין הזהיר אותו, דה ברונו לא הקשיב לו. אחד הטובים כי אין הרבה. אנטבי כבר לא אותו שחקן שהיינו רגילים לראות והזמן עושה את שלו. הפועל צריכה מגן תוסס יותר. השנה כל התקופות שלו היו רעות. כמה כבר טחנו את העניין הזה, גם בנבחרת לא מצליח לו, הגיע הזמן שיפרד מהפועל. ממש אבל ממש לא יציב. בלם סביר, לא יותר. אם הוא באמת בעל יכולות אלו, שיראה משהו על המגרש. נו באמת, איך אתה משווה שחקן שמשחק תקופה ארוכה בכדורגל לשחקן שמשחק כמה שנים? מיותר. עושה רושם שהפועל רוצה לשחרר אותו. החלוץ המצטיין של הקבוצה השנה, איך ההנהלה יכולה לחשוב על דבר כזה. נו טוב, עוד טעות לא תזיק.
ההנהלה לא רוצה לשחרר את אוגבונה. מאיפה קיבלת את הרושם שהם רוצים לשחרר אותו? ולגבי דה-ברונו הוא באמת בעל יכולות טכניות טובות, ועם המסירות שלו הוא פותח את המשחק, אבל עכשיו הוא בתקופה לא טובה, כמו כל השחקנים של הפועל.
ההיפך הוא הנכון. ההנהלה מעוניינת בשורותיו של אוגבונה בעונה הבאה, ואף הציעה לו חוזה למספר שנים. אוגבונה בעצמו ביינתיים מסרב לחתום על החוזה החדש בטענה שהוא רוצה לצאת לשחק באירופה. :aaarofl: