הפועל ת"א - אניימה מצטרף, הקבוצה מתחזקת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/7/06.

1. אורדון במכתש Member

לתת לו קנס זה סתם ימרמר אותו עוד יותר...

והפועל במאבק האליפות והיא חייבת חלוץ שמח

[הקנס של קולאוטי היה מוגזם]

2. Raulito Madridista

ברוכיאן, לקחת דוגמא, ממי, ממכבי חיפה? קבוצה שקונסת שחקן שעשה תנועה של "שקט" לאוהדים, בקנס מצחיק, של 5,000 שקל?
    ובקשר לברדה: שהשחקן הזה יתחיל לחשוב שהוא במועדון רציני זו לא קייטנה פה, מה הוא מתפלא שהוא משחק על הפנים מאז הרביעייה נגד הכח, שהוא מוחלף?

3. Dennis Wise Member

איזה משחק קשה הולך להיות נגד אשדוד! זאת קבוצה שמחה שעושה הכל על המגרש, נצטרך לנטרל את עזרן ושריקי כדי לנצח.

4. hai Member

לדעתי ברדה קיבל עונש טוב. זה לגיטימי ששחקן שיורד לספסל יכעס ויהיה מתוסכל במיוחד אחרי משחק חלש שלו. ברדה בד"כ אדם מאוד שקט ולכן העונש שהוא קיבל הוא קל מאוד. הפועל חייבת שברדה יבקיע כבר במחזור הבא כי אם הוא לא יבקיע זה עלול לעלות לה ביוקר כאשר הביטחון שלו ירד והוא יכנס לתקופה רעה.

5. Dimitar Berbatov Member

שוב פעם לכולם, אני אל חושב שברדה צריך לקבל עונש כמו של קולאוטי, אבל הפועל היתה חייבת להחמיר עם ברדה, ברדה עשה מעשה שלא יעשה והיה חייב לחטוף בראש. לא קנס גבוה כמו של קולאוטי אבל קנס ולא קנס על תנאי שמבחינתי זה לא קנס.

6. Gady Member

שוב, אני חוזר ואומר מה שאמרתי בהודעה בעמוד הקודם. bruchian 8, זה כזה משנה לך מהו הסכום של הקנס?
    עצם העובדה שנתנו לו קנס, והראו שיש משמעת בקבוצה ולא מבליגים על התנהגות שכזאת, הם עשו את שלהם. אני בטוח שברדה או קולאטי לדוגמה, לא יחזרו על המעשים שלהם שוב.
    במצב כזה, לפחות לפי דעתי, גודל העונש לא משנה, עצם זה שיש עונש זה כבר עושה את העבודה.

7. Dimitar Berbatov Member

זאת בדיוק הבעיה, שלא נתנו לא קנס!
    מה זה עוזר אם נותנים קנס על תנאי ולא קנס מיידי. מה הקט של קנס על תנאי, רק אם הוא יעשה עבירת משמעת כלשהי שוב פעם הוא יקבל קנס. אני לא רוצה לתת קנס של 20,000 דולר, גם 1000 יהיה בסדר גמור, אני לא מתעסק במספרים אני רק ציפיתי מנהנהלת הפועל לקנס מיידי ולא על תנאי.

8. matanhh Member

עונש קל מדי היה צריך להיות עונש כבד יותר קנס כספי גובהה יותר והרחקה ממש אחד על תנאי,המשחק הקרוב קשה מאוד מול אשדודו החזקה שיש לחה שחקנים מצויינים כמו שריקי ועזרן,לוין צריך לפתוח עם בארדה למרות המשחק הלא טוב שלו נגד נתניה כי בחלעדיו הוא יתקשה מאוד מול אשדוד כי ברדה בורג חשוב מאוד במערכת!

9. Don Joan Roman Member

לדעתי? העונשים של הקנסות וההזמנות לארוחה הם פשוט מטומטמים, במיוחד כשמדובר בקנסות כ"כ עלובים שהשחקן מרוויח בשעה וחצי של עבודה.
    אני במקום כל הקנסות הלא מועילות הללו, הייתי מעניש את השחקן בכך שבשבועיים הקרובים הוא ייצטרך להרצות בבתי ספר ברחבי הארץ על ספורט ועל האלימות בספורט ומה שצריך כדי למנוע אותה, תאמינו לי שזה הרבה יותר טוב, ממצה ומעניין.
    ואם כבר אתה רוצה לתת קנס? תקנוס במשכורת של חודש.

10. Raulito Madridista

המשחק נגד אשדוד משחק מאוד מאוד חשוב, למרות המאמץ האדיר שלה ברגעים אלה נגד אספניול, אני בטוח שמכבי חיפה יכולה להציק לבית"ר ואין לי בעייה אם חיפה תגרד תיקו. אשדוד במחזור האחרון נראתה נפלא נגד בית"ר, ואני מפחד מאוד שהיא תביך את ההגנה שלנו. משחק קריטי כמו כל משחק של הפועל בשלב הזה של העונה, אני מתפלל לאלוהים כל יום שנצא מהעונה הזו עם אליפות כי אנחנו קבוצה מיוחדת, ניצחנו שני משחקים מאוד קשים, באורווה ובקופסא. רק שהפועל לא תעלה אדישה ותילחם על המגרש כמו עם לוין. השנה להפועל לטעמי לא היה את כמות המזל שיש לבית"ר.
    המפתח מבחינתי הוא לפתוח עם אבוטבול ובאדיר בקישור האחורי ובשום פנים ואופן לא עם אבוקסיס שצריך לשחק נגד הקבוצות הקטנות יותר ולהיות מחליף, הוא לא יכול להתמודד עם כדורגל מהיר. אנחנו משחקים לפני בית"ר וחייבים לנצח, לא אכפת לי אם לא ניהיה במקום הראשון אחרי המחזור ושהפער ייצטמק רק כמה שיותר, אני רוצה לפחות להעפיל לכמה שעות למקום הראשון, שאני יילחץ בONE על טבלת ליגת העל לראות את הקבוצה שלי במקום הראשון. לא חוויתי אליפות עם הפועל מאז עונת הדאבל שאז הייתי ילד קטן מאוד שרק ידע מיזה גרשון, אנטבי ואלימלך, ובניון ונמני ובקיצור לא הבין כמעט כלום.

http://img159.imageshack.us/img159/1449/43607414mf3.Xxx
    הלוואי הלוואי הלוואי שתיהיו אלופים בסוף העונה!

11. Gaudi Member

חייבים לנצח את המשחק הזה. חייבים.
    אם לא, יהיה מאוד קשה להצמד לבית"ר אח"כ.
    אם מנצחים, זאת יכולה להיות נקודת מפנה רצינית מאוד שבה השחקנים יתחילו להאמין שאפשר להשיג אליפות, ובית"ר מסוגלת לאבד את הראש מהמחשבה שהיא יכולה להפסיד את האליפות.
    צריך לפתוח עם אותו הרכב שפתח בנתניה ולעלות עם טירוף בעיניים, השחקנים צריכים להבין שזה משחק שחייבים לנצח.
    אני מקווה שיבואו הרבה אנשים למשחק, למרות השעה המוקדמת, וידחפו את הקבוצה.
    אין לך מושג כמה אני רוצה את האליפות הזאת, בדיוק מהסיבה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/07
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משבוע לשבוע אני מתחיל לחבב יותר ויותר את ניר לוין. גם עושה רושם של מאמן לא רע, אבל בעיקר נראה מאמן שמבין את רצונות הקהל. אחרי שש שנות קשטן שרב עם כל שחקן אפשרי פרט לשמעון גרשון, אחרי גילי לנדאו שהסכסוך שלו עם אבוקסיס כמעט הוריד את הפועל ליגה, אחרי שום שהיה בכסאח עם חצי הפועל, לוין הוא בדיוק מה שהפועל הייתה צריכה-מאמן של שחקנים. לא גאון טקטי, אבל מאמן שיודע איך להוציא מכל שחקן את המיטב. לראות את השינוי שאוגבונה, למשל, עובר, ולהתענג.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא אומר שאתה נגרר אחרי ההצלחות, אבל זה ברור שתתחיל לאהוב את ניר לוין כי תראה איפה הפועל ת"א נמצאת (אתה אוהד הפועל נכון...?). השאלה אם גם אחרי 4 הפסדים רצוף תחשוב ככה....

על כל מאמן אפשר להגיד אחרי פורמה טובה שהוא מוציא את הטוב ביותר משחקניו.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אבל תראה, גם קשטן הצליח, אפילו הצליח מאוד, והוא השניא את עצמו על חלק מהאוהדים בגלל האגוצנטריות שלו.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בהודעה הראשונה שלך דיברת על שינויים מקצועיים לטובה, זה מה שהבנתי לפחות, ניר לוין עושה את זה בהחלט אבל דרור קשטן עשה את זה בצורה הרבה יותר מרשימה עם כל ההישגים. ברור שניר לוין רק התחיל והכל בינתיים נראה פנטסטי.

אם אתה מדבר על שינויים חברתיים ואווירה כללית בקבוצה, לא מתווכח איתך, יש משהו בזה.